Hellas, Athen

Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro

20 Aglaonikis Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1250 NOK Se tilbud
Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Aglaonikis Athen, Hellas

Rundt hotellet "Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro" i Athen, Hellas, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Akropolismuseet: Et kjent museum som viser frem gamle artefakter og skulpturer relatert til Akropolis.

2. Athenas Akropolis: Et UNESCOs verdensarvsted og en gammel borg som huser Parthenon og andre historiske bygninger.

3. Plaka nabolag: Et historisk nabolag med smale gater, butikker og tradisjonelle tavernaer, kjent for sin sjarm og pittoreske utsikt.

4. Monastiraki: Et livlig område kjent for sitt loppemarked, tradisjonelle butikker og spisesteder.

5. Det gamle agoraet i Athen: Et arkeologisk område som en gang var sentrum for det gamle atheniske livet, med ruiner og et interessant museum.

6. Tempelet til Olympiske Zeus: Et massivt gammelt tempel dedikert til Zeus, beliggende ved siden av Akropolis.

7. Syntagmas plass: Den sentrale plassen i Athen, kjent for sin imponerende arkitektur, bygningen til det hellenske parlamentet og vaktskiftseremonien.

8. Nasjonalgårdene: En stor offentlig park med frodig vegetasjon, gangstier og små innsjøer, beliggende bak det greske parlamentet.

9. Ermou gate: En travel handlegate med et bredt utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

10. Odeon of Herodes Atticus: En gammel romersk teater beliggende på den sørlige skråningen av Akropolis, som ofte brukes for musikalske og teatralske forestillinger. Dette er bare noen av attraksjonene og landemerkene som man kan finne rundt hotellet "Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro" i Athen, Hellas.

map
Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

'Walk to Acropolis fra Luxury Apartment nær Metro' er et luksushotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr moderne og stilfulle overnattingsmuligheter, med fokus på å gi gjestene et komfortabelt og hyggelig opphold. Rommene på 'Walk to Acropolis fra Luxury Apartment nær Metro' er velutstyrte og har et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene er også romslige og innredet i en moderne stil, og tilbyr en avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet har også en restaurant på stedet som serverer deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte et variert utvalg av greske og internasjonale retter som er laget av dyktige kokker. Restauranten tilbyr en koselig og imøtekommende atmosfære, noe som gjør det til et ideelt sted å nyte et måltid med venner eller familie. I tillegg til restauranten tilbyr 'Walk to Acropolis fra Luxury Apartment nær Metro' en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, romservice og gratis Wi-Fi i hele hotellet. Hotellet har også et treningssenter og en takterrasse, som gir gjestene muligheter til å slappe av og nyte storslått utsikt over Athen. Alt i alt gir 'Walk to Acropolis fra Luxury Apartment nær Metro' gjestene et luksuriøst og komfortabelt opphold i Athen. Med sin beleilige beliggenhet nær byens hovedattraksjoner, stilfulle rom og utmerkede matmuligheter, er det et utmerket valg for reisende som ønsker et minneverdig opphold i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Acropolis Museum: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Acropolis Museum et must-besøk for historie- og kunstentusiaster. Det huser en bred samling av gjenstander og skulpturer fra Acropolis arkeologiske område.

2. Herod Atticus Odeon: Dette gamle amfiteateret ligger ved foten av Acropolis og arrangerer forskjellige kulturelle arrangementer, inkludert musikk konserter, danseforestillinger og teateroppsetninger. Sjekk timeplanen for eventuelle pågående forestillinger under besøket ditt.

3. Plaka-distriktet: Kjent som "Gudenes nabolag", tilbyr Plaka en livlig atmosfære med tradisjonelle greske tavernaer, kafeer, suvenirbutikker og gateopptredener. Utforsk de smale gatene og nyt den lokale kulturen.

4. Anafiotika: Dette skjulte perlen er et lite nabolag rett under Acropolis. Her finner du pittoreske hvitkalkede hus, smale stier og fantastisk utsikt over Athen. Ta en rolig spasertur gjennom dette sjarmerende området for å slappe av og koble av.

5. Monastiraki loppemarked: Hvis du liker å handle og oppdage unike gjenstander, kan du dra til Monastiraki loppemarked. Her finner du et bredt utvalg av butikker som selger antikviteter, håndverk, klær og vintage gjenstander. Det er også et flott sted å smake lokal gatemat.

6. Nasjonalmuseet for arkeologi: Hvis du er lidenskapelig opptatt av historie, bør du besøke Nasjonalmuseet for arkeologi. Det huser en omfattende samling av gamle gjenstander fra Hellas, inkludert skulpturer, keramikk, smykker og kunstverk.

7. Athens Concert Hall: Ligger nær Megaro Mousikis Metro Station, arrangerer Athens Concert Hall forskjellige live-opptredener, inkludert klassiske musikk konserter, opera forestillinger og danseoppvisninger. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse underholdningsmulighetene under oppholdet ditt i Athen, da de kan være utsatt for endringer.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Akropolis fra luksusleiligheten nær metroen i Athen, Hellas?
1. Hvor langt er Akropolis fra luksusleiligheten nær metroen i Athen, Hellas?1

Akropolis er omtrent en 20-minutters spasertur fra luksusleiligheten nær metroen i Athen, Hellas.

2. Er det trygt å gå til Akropolis fra luksusleiligheten nær metroen i Athen?
2. Er det trygt å gå til Akropolis fra luksusleiligheten nær metroen i Athen?1

Ja, det er generelt trygt å gå til Akropolis fra luksusleiligheten nær metroen i Athen. Det anbefales imidlertid alltid å ta grunnleggende forholdsregler som å holde seg i godt opplyste områder og være oppmerksom på omgivelsene dine.

3. Er det noen landemerker eller attraksjoner i nærheten av luksusleiligheten bortsett fra Akropolis?
3. Er det noen landemerker eller attraksjoner i nærheten av luksusleiligheten bortsett fra Akropolis?1

Ja, bortsett fra Akropolis, er det flere andre landemerker og attraksjoner i nærheten av luksusleiligheten nær metroen. Noen av dem inkluderer Zeustempelet, det gamle agora i Athen og Panathenaic Stadium.

4. Hvor lang tid tar det å komme til metrostasjonen fra luksusleiligheten?
4. Hvor lang tid tar det å komme til metrostasjonen fra luksusleiligheten?1

Det tar ca. 5 minutter å gå til den nærmeste metrostasjonen fra luksusleiligheten i Athen.

5. Er det noen restauranter eller dagligvarebutikker i nærheten av luksusleiligheten?
5. Er det noen restauranter eller dagligvarebutikker i nærheten av luksusleiligheten?1

Ja, det er restauranter og dagligvarebutikker i nærheten av luksusleiligheten nær metroen i Athen. Du kan finne et utvalg av spisesteder og butikker innen kort gangavstand.

6. Er det noen transportalternativer i tillegg til å gå til Akropolis fra luksusleiligheten?
6. Er det noen transportalternativer i tillegg til å gå til Akropolis fra luksusleiligheten?1

Ja, bortsett fra å gå, kan du også ta metroen eller en taxi for å komme til Akropolis fra luksusleiligheten. Metroen tilbyr praktiske transportalternativer rundt i Athen, og taxier er lett tilgjengelige.

7. Er det lurt å besøke Akropolis på et bestemt tidspunkt for å unngå folkemengder?
7. Er det lurt å besøke Akropolis på et bestemt tidspunkt for å unngå folkemengder?1

Det anbefales generelt å besøke Akropolis tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå de største turistmengdene.

8. Er det engelsktalende turguider tilgjengelig på Akropolis for besøkende?
8. Er det engelsktalende turguider tilgjengelig på Akropolis for besøkende?1

Ja, det er engelsktalende turguider tilgjengelig på Akropolis for besøkende som ønsker en guidet tur og lære mer om stedets historiske betydning.

9. Er det noen inngangsbilletter for å besøke Akropolis?
9. Er det noen inngangsbilletter for å besøke Akropolis?1

Ja, det er en inngangsbillett for å besøke Akropolis. Imidlertid kan prisen variere avhengig av årstiden og om du velger en individuell billett eller en kombinasjonsbillett som inkluderer andre arkeologiske steder.

10. Kan jeg ta fotografier på Akropolis?
10. Kan jeg ta fotografier på Akropolis?1

Ja, besøkende har lov til å ta fotografier på Akropolis. Imidlertid er bruk av stativ og blitz generelt forbudt, og du bør vise respekt for stedet og andre besøkende mens du tar bilder.

Anmeldelse av Walk to Acropolis from Luxury Apartment Near Metro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.