Hellas, Athen

Luxury Apartment In Central Kolonaki

13 Alopekis Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1004 NOK Se tilbud
Luxury Apartment In Central Kolonaki
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

13 Alopekis Athen, Hellas

Noen populære landemerker og attraksjoner i nærheten av Luksusleiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas inkluderer:

1. Kolonaki-plassen: En livlig plass med eksklusive butikker, trendy kafeer og restauranter.

2. Lycabettus-fjellet: Et fremtredende fjell i bysentrum som tilbyr panoramautsikt over Athen. Det kan nås med taubane eller en tursti.

3. Akropolis-museet: Et moderne museum som huser gjenstander og skulpturer fra det arkeologiske området Akropolis, som ligger ved foten av Akropolis-fjellet.

4. Syntagma-plassen: Athens sentrale torg, kjent for sine historiske bygninger, det greske parlamentet og vaktavløsningsseremonien.

5. Plaka-nabolaget: Et malerisk nabolag som ligger under Akropolis, kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus, butikker, tavernaer og livlige atmosfære.

6. Nasjonalgarden: En vakker park ved siden av det greske parlamentet med frodig vegetasjon, gangstier og flere monumenter.

7. Omonia-plassen: Et sentralt torg i Athen kjent for sitt travle atmosfære, butikker og kafeer.

8. Monastiraki loppemarked: Et pulserende marked der besøkende kan utforske boder som selger antikviteter, vintage klær, suvenirer og tradisjonelle greske produkter.

9. Ermou-gaten: En populær handlegate i Athen, med internasjonale og lokale merkevarer.

10. Det gamle agora i Athen: Et arkeologisk område som viser restene av et gammelt marked, inkludert det godt bevarte Hephaestus-tempelet. I tillegg tilbyr det nærliggende området Kolonaki mange kafeer, restauranter, barer, kunstgallerier og eksklusive butikker for besøkende å utforske.

map
Luxury Apartment In Central Kolonaki
Leilighet

Til sentrum1.5

Om hotellet

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Luxury Apartment In Central Kolonaki' i Athen, Hellas. Noen populære valg inkluderer:

1. Shopping: Kolonaki-området er kjent for sine fasjonable butikker og designerbutikker. Du kan utforske de trendy gatene som Voukourestiou, Skoufa og Patriarchou Ioakeim for luksuriøs shopping.

2. Kunstgallerier: Kolonaki har flere kunstgallerier som viser moderne gresk og internasjonal kunst. Du kan besøke gallerier som Cycladic Art Museum, Benaki Museum og Malliaropouleio Foundation.

3. Restauranter og kafeer: Kolonaki er kjent for sitt livlige matscene, og tilbyr et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Du kan finne tradisjonelle greske tavernaer, trendy bistroer og internasjonale matalternativer som passer din smak.

4. Uteliv: Området er også kjent for sitt livlige uteliv. Det er utallige barer og klubber rundt Kolonaki hvor du kan nyte drinker, musikk og dans til langt ut på morgenen.

5. Kulturell sightseeing: Athen er rik på historie og kultur. Du kan utforske kjente landemerker som Akropolis, Parthenon og Ancient Agora, som alle er innen kort avstand fra Kolonaki.

6. Utendørs kinoer: Athen er kjent for sine utendørs kinoer, som tilbyr en unik filmopplevelse. Du kan nyte en film under stjernene på steder som Cine Thisio eller Cine Paris.

7. Athen Concert Hall: For de som liker klassisk musikk eller liveopptredener, ligger Athen Concert Hall i nærheten. Den arrangerer en rekke konserter, balletter og teaterforestillinger gjennom året.

8. Grønne områder: Kolonaki ligger nær flere grønne parker hvor du kan slappe av og nyte naturen. Nationalhagen, Aristoteles' Lyceum og Pedion tou Areos Park er alle i nærheten. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Luxury Apartment In Central Kolonaki' i Athen, Hellas. Området tilbyr et mangfold av aktiviteter som passer forskjellige interesser.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas?
1. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas?1

Svar: Den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, privat parkering, en balkong med byutsikt, og et luksuriøst bad med badekar

2. Spørsmål: Hvor mange soverom er det i den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas?
2. Spørsmål: Hvor mange soverom er det i den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas?1

Svar: Den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas har to romslige soverom

3. Spørsmål: Er leiligheten beleilig plassert?
3. Spørsmål: Er leiligheten beleilig plassert?1

Svar: Ja, den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas ligger sentralt til i det prestisjetunge nabolaget Kolonaki, og gir enkel tilgang til butikker, restauranter, kafeer og store attraksjoner

4. Spørsmål: Er leiligheten egnet for familier med barn?
4. Spørsmål: Er leiligheten egnet for familier med barn?1

Svar: Ja, den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas er et flott valg for familier med barn da den tilbyr god plass, moderne fasiliteter og et trygt miljø

5. Spørsmål: Er leiligheten dyrevennlig?
5. Spørsmål: Er leiligheten dyrevennlig?1

Svar: Dessverre tillater ikke den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas kjæledyr

6. Spørsmål: Er det noen ekstra gebyrer for å booke den luksuriøse leiligheten?
6. Spørsmål: Er det noen ekstra gebyrer for å booke den luksuriøse leiligheten?1

Svar: Ja, det er et rengjøringsgebyr og et refunderbart sikkerhetsinnskudd som må betales ved booking av den luksuriøse leiligheten

7. Spørsmål: Hvor langt er leiligheten fra nærmeste metrostasjon?
7. Spørsmål: Hvor langt er leiligheten fra nærmeste metrostasjon?1

Svar: Den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas ligger bare en kort spasertur unna nærmeste metrostasjon, noe som gjør det praktisk å utforske byen

8. Spørsmål: Kan leiligheten huse en stor gruppe mennesker?
8. Spørsmål: Kan leiligheten huse en stor gruppe mennesker?1

Svar: Den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas kan komfortabelt huse opptil seks personer, noe som gjør den egnet for større grupper eller familier

9. Spørsmål: Er det en matbutikk i nærheten?
9. Spørsmål: Er det en matbutikk i nærheten?1

Svar: Ja, det er flere matbutikker og supermarkeder innen gangavstand fra den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas, noe som gjør det enkelt å fylle opp på nødvendigheter under oppholdet

10. Spørsmål: Hvilke turistattraksjoner er i nærheten av den luksuriøse leiligheten?
10. Spørsmål: Hvilke turistattraksjoner er i nærheten av den luksuriøse leiligheten?1

Svar: Den luksuriøse leiligheten i sentrale Kolonaki, Athen, Hellas ligger i nærheten av populære turistattraksjoner som Akropolis, Plaka-nabolaget, Nasjonalmuseet for arkeologi, og Syntagma-plassen, noe som gir enkel tilgang til å utforske byens kulturelle og historiske steder

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Luxury Apartment In Central Kolonaki
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.