Hellas, Athen

Acropolis Koukaki Loft Private Garden

46 Zacharitsa Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1351 NOK Se tilbud
Acropolis Koukaki Loft Private Garden
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

46 Zacharitsa Athen, Hellas

Noen populære nærliggende attraksjoner og landemerker rundt hotellet "Acropolis Koukaki Loft Private Garden" i Athen, Hellas, inkluderer:

1. Akropolis Museum: Et verdenskjent museum som viser gamle greske artefakter, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

2. Akropolis i Athen: Den ikoniske festningen som inkluderer Parthenon, Erechtheion og andre betydningsfulle arkeologiske steder.

3. Odeon of Herodes Atticus: En gammel amfiteater bygget i 161 e.Kr., kjent for å arrangere forestillinger og konserter.

4. Zeus-tempelet: Et av de største templene i antikkens Hellas, dedikert til guden Zeus.

5. Plaka: Et historisk nabolag ved foten av Akropolis, kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og sjarmerende atmosfære.

6. Syntagma Square: Athen sentrale torg, hjem til det greske parlamentet og Det ukjente soldats grav.

7. Nasjonalgarden: En vakker park ved siden av det greske parlamentet, som tilbyr en fredelig flukt med svingende stier, dammer og dyreliv.

8. Monastiraki: Et pulserende nabolag med et travelt marked, der besøkende kan finne antikviteter, kunsthåndverk og lokale delikatesser.

9. Ermou Street: En populær handlegate med internasjonale merker, lokale boutiquebutikker, kafeer og restauranter.

10. Athens Riviera: Et kystområde som ligger en kort avstand fra bysentrum, med vakre strender, eksklusive resorts og spisesteder ved sjøen.

map
Acropolis Koukaki Loft Private Garden
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Acropolis Koukaki Loft Private Garden er et hotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det tilbyr komfortable og moderne overnatting for besøkende. Hotellet har et utvalg av rom som passer forskjellige behov og preferanser. Hvert rom er velutstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Noen rom har også balkong eller terrasse med utsikt over den private hagen. Hotellets private hage er et flott sted å slappe av og koble av, vekk fra den travle byen. Gjestene kan nyte en fredelig spasertur eller bare sitte tilbake og nyte roen. Det er et ideelt sted for morgenkaffen eller kveldsdrinkene. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en kontinental frokost til gjestene for å starte dagen. Frokosten inkluderer et variert utvalg av alternativer som frokostblandinger, bakverk, brød, frukt, yoghurt og drikkevarer. Hotellet har ikke egen restaurant, men det er flere spisesteder i gangavstand. Acropolis Koukaki Loft Private Garden ligger i Koukaki-nabolaget i Athen, som er kjent for sine historiske severdigheter, pulserende atmosfære og utmerkede spisesteder. Det ligger også beleilig til i nærheten av store attraksjoner som Akropolis, Parthenon og Plaka-nabolaget. Alt i alt tilbyr Acropolis Koukaki Loft Private Garden komfortable overnatting, en fredelig privat hage og enkel tilgang til Athens attraksjoner. Det er et flott valg for reisende som ønsker å utforske byen og nyte et avslappende opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Acropolis Koukaki Loft Private Garden' i Athen, Hellas. Noen av de populære underholdningssteder og aktiviteter i nærheten inkluderer:

1. Akropolismuseet: Beliggende innen gangavstand fra hotellet, er Akropolismuseet et must-besøk for historie- og kunstinteresserte. Det huser en samling av antikke greske artefakter og tilbyr en oppslukende opplevelse.

2. Plaka-distriktet: Kjent som det gamle nabolaget i Athen, er Plaka fylt med smale gater, tradisjonelle butikker og pittoreske restauranter. Det er et flott sted å utforske, nyte gresk mat og oppleve den lokale kulturen.

3. Herodes Atticus Odeon: Beliggende på sørvestsiden av Akropolis, er Herodes Atticus Odeon en historisk romersk teater. Det arrangeres ulike forestillinger, inkludert konserter, skuespill og ballett, i løpet av sommermånedene.

4. Monastiraki Loppemarked: Bare en kort avstand fra hotellet, er Monastiraki Loppemarked en livlig og travel markedsplass hvor du kan finne antikviteter, suvenirer, klær og forskjellige andre gjenstander. Det er et flott sted å handle og suge inn den livlige atmosfæren.

5. Athens takbarer: Athen har flere takbarer med fantastisk utsikt over byen og landemerkene. Vurder å besøke steder som A for Athens, Couleur Locale eller Galaxy Bar for en avslappende kveld med panoramautsikt.

6. Nasjonalhagen: Beliggende i nærheten av Syntagma-plassen, er Nasjonalhagen et rolig grønt område i hjertet av Athen. Det er perfekt for en rolig spasertur, piknik eller til og med et besøk til den lille dyrehagen som ligger innenfor hagen.

7. Athens Open Air Film Festival: I løpet av sommermånedene arrangerer Athen en Open Air Film Festival, som viser filmer på ulike steder over hele byen. Sjekk programmet for å se om det er noen visninger under besøket ditt. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Acropolis Koukaki Loft Private Garden'. Athen har en rik kulturell og underholdningsscene, og tilbyr noe for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Acropolis Koukaki Loft Private Garden fra sentrum av Athen?
1. Hvor langt er Acropolis Koukaki Loft Private Garden fra sentrum av Athen?1

Acropolis Koukaki Loft Private Garden ligger i nabolaget Koukaki, som er innen gangavstand (ca. 15-20 minutter) fra sentrum av Athen

2. Har Acropolis Koukaki Loft Private Garden en privat hage?
2. Har Acropolis Koukaki Loft Private Garden en privat hage?1

Ja, Acropolis Koukaki Loft Private Garden har en privat hage hvor gjestene kan slappe av og nyte utendørsområdet

3. Hvor mange personer kan Acropolis Koukaki Loft Private Garden huse?
3. Hvor mange personer kan Acropolis Koukaki Loft Private Garden huse?1

Acropolis Koukaki Loft Private Garden kan huse opptil fire personer. Den har et soverom med dobbeltseng og en sovesofa i stuen

4. Er det et kjøkken i Acropolis Koukaki Loft Private Garden?
4. Er det et kjøkken i Acropolis Koukaki Loft Private Garden?1

Ja, Acropolis Koukaki Loft Private Garden har et fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige fasiliteter for gjestene å lage sin egen mat

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Acropolis Koukaki Loft Private Garden?
5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Acropolis Koukaki Loft Private Garden?1

Ja, Acropolis Koukaki Loft Private Garden tilbyr gratis Wi-Fi slik at gjestene kan være tilkoblet under oppholdet

6. Er det noen nærliggende attraksjoner til Acropolis Koukaki Loft Private Garden?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner til Acropolis Koukaki Loft Private Garden?1

Acropolis Koukaki Loft Private Garden ligger i nærheten av flere populære attraksjoner i Athen, som Acropolis-museet, Acropolis-høyden og Olympieion-tempelet

7. Er det offentlig transport i nærheten av Acropolis Koukaki Loft Private Garden?
7. Er det offentlig transport i nærheten av Acropolis Koukaki Loft Private Garden?1

Ja, det er bussholdeplasser og t-banestasjoner innen gangavstand fra Acropolis Koukaki Loft Private Garden, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske Athen og omgivelsene

8. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?
8. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter i nærheten av Acropolis Koukaki Loft Private Garden, slik at gjestene har enkel tilgang til mat og andre nødvendigheter

9. Er det parkering tilgjengelig på Acropolis Koukaki Loft Private Garden?
9. Er det parkering tilgjengelig på Acropolis Koukaki Loft Private Garden?1

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig i nærheten av Acropolis Koukaki Loft Private Garden, selv om tilgjengeligheten kan variere

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Acropolis Koukaki Loft Private Garden?
10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Acropolis Koukaki Loft Private Garden?1

Innsjekkingstid på Acropolis Koukaki Loft Private Garden er vanligvis på ettermiddagen, og utsjekking skjer om morgenen. Det anbefales imidlertid å bekrefte disse detaljene med verten før ankomst.

Anmeldelse av Acropolis Koukaki Loft Private Garden
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.