Hellas, Athen

Amazing Koukaki

1 Arvali Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Amazing Koukaki
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Arvali Athen, Hellas

Noen av attraksjonene og interessante steder rundt hotellet "Amazing Koukaki" i Athen, Hellas inkluderer:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort spasertur unna, det er et fremtredende museum som huser artefakter funnet på Akropolis.

2. Athenas akropolis: Den ikoniske gamle borgen, hjemmet til Parthenon og andre betydningsfulle strukturer, ligger også i gangavstand.

3. Herodes Atticus Odeon: Et gammelt amfiteater med fantastisk utsikt over Akropolis, der ulike kulturelle arrangementer holdes.

4. Plaka: Den historiske nabolaget ved siden av Akropolis, kjent for sine svingete gater, sjarmerende tavernaer og suvenirbutikker.

5. Filopappou-høyden (også kjent som Muses-høyden): Et nærliggende grøntområde ideelt for en fjelltur eller en fredelig spasertur mens du nyter panoramautsikten over byen.

6. Den gamle agora i Athen: Ruinene av et gammelt markedsplass, prydet med historiske monumenter og fungerer som et arkeologisk område.

7. Zevstempel: Et kolossalt gammelt tempel dedikert til hovedguden hos de greske gudene, ligger bare en kort avstand unna.

8. Nasjonalgardene: En vakker park med blomster, trær og gangveier, ved siden av det greske parlamentet.

9. Syntagma-plassen: Athens sentrale torg, kjent for sin ikoniske vaktskifte-seremoni og omgitt av butikker og kafeer.

10. Monastiraki: Et livlig nabolag med et loppemarked, butikker, restauranter og en livlig atmosfære. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet "Amazing Koukaki" i Athen, Hellas.

map
Amazing Koukaki
Leilighet

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Det 'Amazing Koukaki' hotellet ligger i Athen, Hellas. Det tilbyr komfortable og moderne rom for gjester å bo i under sitt besøk i byen. Hotellet har ulike romalternativer, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er godt utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene er smakfullt innredet og skaper en koselig atmosfære for gjestene. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en frokostbuffé hver morgen. Gjestene kan nyte et utvalg av alternativer, inkludert nystekt brød, bakverk, frukt, yoghurt, frokostblandinger og varme retter som egg og pølser. Frokostområdet er lyst og innbydende, og gir en flott start på dagen. I tillegg ligger hotellet beleilig til i nærheten av mange restauranter og kafeer, slik at gjestene kan utforske den lokale kulinariske scenen. Alt i alt, 'Amazing Koukaki' hotellet tilbyr komfortable rom og en deilig frokostbuffé, noe som sikrer et hyggelig og trivelig opphold for gjester som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

1. Akropolis-museet: Ligger bare en 10-minutters gåtur fra Amazing Koukaki hotell, er Akropolis-museet et must-besøk for kunst- og historieentusiaster. Det huser en stor samling av gamle greske artefakter og skulpturer.

2. Nasjonalmuseet for samtidskunst: Beliggende ca. 2,5 km fra hotellet, viser Nasjonalmuseet for samtidskunst moderne greske og internasjonale kunstutstillinger. Det gir en flott mulighet til å utforske moderne kunsttrender.

3. Plaka nabolag: Dette historiske nabolaget er fullt av autentiske greske restauranter, tradisjonelle butikker og sjarmerende gater. Det er et flott sted å vandre rundt, få seg noe å spise og kjøpe lokale suvenirer.

4. Filopappou-høyden: Ligger rett bak Akropolis, gir Filopappou-høyden en fredelig tilflukt med fantastisk utsikt over Athen. Det er et populært sted for å gå turer, ha piknik og nyte naturen midt i byen.

5. Herodes Atticus' odeon: Hvis du er interessert i å se en live forestilling, er Herodes Atticus' odeon en antikk amfiteater i nærheten av Akropolis. Det arrangeres ulike kulturelle arrangementer, inkludert konserter, balletter og teaterforestillinger.

6. Technopolis-Gazi: Beliggende innen kort avstand fra Amazing Koukaki hotell, er Technopolis et livlig kultursenter som er plassert i en tidligere gassverksfabrikk. Det arrangerer utstillinger, konserter og arrangementer som viser en blanding av moderne og tradisjonell gresk kultur.

7. Athen Planetarium: For de som er interessert i astronomi og verdensrommet, tilbyr Athen Planetarium fengslende forestillinger og pedagogiske opplevelser om universet. Det ligger omtrent 3 km fra hotellet.

8. Monastiraki loppemarked: Dette travle markedet er fylt med butikker som selger antikviteter, vintageklær, smykker og suvenirer. Det er et perfekt sted å utforske og finne unike skatter, bare en kort spasertur unna hotellet.

9. Nasjonalgarden: Ligger nær det greske parlamentet, tilbyr Nasjonalgarden en fredelig flukt fra byens mas og kjas. Med vakre stier, dammer og unik flora er det et flott sted for en rolig spasertur eller en avslappet piknik.

10. Athen-konsertsalen: Beliggende ca. 3,5 km fra Amazing Koukaki hotell, arrangerer Athen-konsertsalen klassiske musikkonserter, operaer og ballettforestillinger. Det er et kulturelt senter som viser talentene til kjente internasjonale artister.

Topp spørsmål

1. Hva er Amazing Koukaki?
1. Hva er Amazing Koukaki?1

Amazing Koukaki er et populært nabolag i Athen, Hellas, kjent for sin livlige atmosfære, livlige gater og mange attraksjoner. Det er et perfekt reisemål for reisende som søker autentiske greske opplevelser.

2. Hva er noen populære attraksjoner i Amazing Koukaki?
2. Hva er noen populære attraksjoner i Amazing Koukaki?1

Noen populære attraksjoner i Amazing Koukaki inkluderer Akropolismuseet, Nasjonalmuseet for samtidskunst og Parthenon. I tillegg er nabolaget fullt av sjarmerende kafeer, butikker og tradisjonelle greske tavernaer.

3. Hvordan kommer jeg meg til Amazing Koukaki fra Athen sentrum?
3. Hvordan kommer jeg meg til Amazing Koukaki fra Athen sentrum?1

Amazing Koukaki ligger nær Athen sentrum. Besøkende kan enkelt komme seg dit med offentlig transport, som t-banen eller bussen. Taxi og samkjøringstjenester er også lett tilgjengelig.

4. Er det noen anbefalte hoteller i Amazing Koukaki?
4. Er det noen anbefalte hoteller i Amazing Koukaki?1

Ja, det er flere svært vurderte hoteller i Amazing Koukaki. Noen populære alternativer inkluderer Acropolis Hill Hotel, Athens Was Hotel og Hera Hotel. Disse hotellene tilbyr komfortabel overnatting og ligger praktisk til i nærheten av store attraksjoner.

5. Er Amazing Koukaki et trygt nabolag å besøke?
5. Er Amazing Koukaki et trygt nabolag å besøke?1

Ja, Amazing Koukaki regnes generelt som et trygt nabolag for besøkende. Det er imidlertid alltid lurt å ta normale forholdsregler når man utforsker et nytt område, som å være oppmerksom på omgivelsene og holde verdisaker sikre.

6. Når er det beste tidspunktet å besøke Amazing Koukaki?
6. Når er det beste tidspunktet å besøke Amazing Koukaki?1

Det beste tidspunktet å besøke Amazing Koukaki er i løpet av vår (april til juni) og høst (september til oktober). Været er behagelig, og det er vanligvis færre folk sammenlignet med sommermånedene.

7. Kan jeg finne tradisjonell gresk mat i Amazing Koukaki?
7. Kan jeg finne tradisjonell gresk mat i Amazing Koukaki?1

Absolutt! Amazing Koukaki er kjent for sin tradisjonelle greske mat. Det finnes mange tavernaer og restauranter i nabolaget som tilbyr deilige retter som moussaka, souvlaki og tzatziki. Besøkende kan nyte autentiske greske smaker under oppholdet.

8. Er det nødvendig å bestille billetter på forhånd for attraksjoner i Amazing Koukaki?
8. Er det nødvendig å bestille billetter på forhånd for attraksjoner i Amazing Koukaki?1

Mens det ikke alltid er nødvendig å bestille billetter på forhånd, er det sterkt anbefalt for populære attraksjoner som Akropolismuseet og Parthenon. Å bestille på forhånd sikrer en jevnere opplevelse og bidrar til å unngå lange køer, spesielt i turistsesongen.

9. Finnes det noen gåturer tilgjengelig i Amazing Koukaki?
9. Finnes det noen gåturer tilgjengelig i Amazing Koukaki?1

Ja, det er flere gåturer tilgjengelig i Amazing Koukaki. Disse turene gir en utmerket mulighet til å utforske nabolagets skjulte perler, lære om dets historie og kultur, og oppdage mindre kjente attraksjoner. Lokale turoperatører tilbyr guidede turer på engelsk og flere andre språk.

10. Kan jeg enkelt utforske andre områder i Athen fra Amazing Koukaki?
10. Kan jeg enkelt utforske andre områder i Athen fra Amazing Koukaki?1

Ja, Amazing Koukaki er godt forbundet med andre områder i Athen. Det ligger praktisk til i nærheten av offentlige transportknutepunkter, noe som gjør det enkelt å utforske resten av byen. T-banen og bussnettverkene gir tilgang til populære attraksjoner, shoppingområder og andre nabolag.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Amazing Koukaki
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.