Hellas, Athen

Apartment Socrates in Central Athens

30-32 Diovounioti Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 2030 NOK Se tilbud
Apartment Socrates in Central Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

30-32 Diovounioti Athen, Hellas

Noen populære attraksjoner i nærheten av leiligheten Socrates i sentrale Athen i Athen, Hellas inkluderer:

1. Akropolis i Athen: Denne ikoniske gamle borgen ligger omtrent 2 kilometer sørøst for hotellet. Den har flere gamle monumenter, inkludert Parthenon.

2. Syntagma-plassen: Ligger rundt 700 meter nordvest for hotellet, er Syntagma-plassen det sentrale knutepunktet i Athen. Den har den greske parlamentsbygningen og er ofte et samlingssted for protester og demonstrasjoner.

3. Plaka: Ligger rett sør for Akropolis, er Plaka det historiske nabolaget i Athen. Det er kjent for sine smale gater, nyklassisk arkitektur, sjarmerende butikker, taverne og kafeene.

4. Monastiraki: Ligger omtrent 1 kilometer vest for hotellet, er Monastiraki et pulserende nabolag med et loppemarked der man kan finne forskjellige varer som klær, smykker og suvenirer. Monastiraki-plassen huser også Kirken Pantanassa.

5. Nasjonalmuseet for arkeologi: Ligger omtrent 3 kilometer nordvest for hotellet, er dette museet et av de største og viktigste arkeologiske museene i Hellas. Det viser en stor samling av gamle gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

6. Ermou-gaten: Ligger i nærheten av hotellet, er Ermou-gaten en travel handlegate i Athen. Den er fylt med forskjellige butikker, boutique og varehus.

7. Tempelet for Olympisk Zeus: Ligger rundt 1 kilometer sørøst for hotellet, er dette gamle tempelet viet til Zeus en av de største templene fra den klassiske perioden.

8. Hadrians port: Ligger ved siden av Tempelet for Olympisk Zeus, markerer denne monumentale portalen inngangen til den gamle byen Athen.

9. Gamle Agora: Ligger omtrent 1,5 kilometer vest for hotellet, var den gamle Agora hjertet i antikkens Athen, og fungerte som et marked og sivilt senter. Her kan du utforske ruiner av forskjellige strukturer som Hephaestus-tempelet og Stoa of Attalos.

10. Athens sentrale marked: Dette livlige matmarkedet ligger omtrent 1 kilometer nordvest for hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, kjøtt, fisk og krydder. Vær oppmerksom på at disse attraksjonene er omtrentlige avstander og kan variere avhengig av den nøyaktige plasseringen av hotellet.

map
Apartment Socrates in Central Athens
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

'Leilighet Sokrates i sentrale Athen' er et hotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det tilbyr komfortable og velutstyrte rom slik at gjestene kan slappe av og nyte oppholdet. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, twinrom og familierom. Hvert rom er elegant dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe og eget bad. Måltidene på 'Leilighet Sokrates i sentrale Athen' serveres i form av en frokostbuffé. Gjestene kan nyte et utvalg deilige alternativer for å starte dagen, inkludert ferske frukter, bakverk, brød, frokostblandinger, yoghurt, egg og varme drikker. Hotellets restaurant serverer også à la carte lunsj- og middagsalternativer for de som foretrekker å spise på stedet. Personalet på hotellet er kjent for sin varme gjestfrihet og oppmerksomhet, og sørger for at gjestene har en hyggelig og minneverdig opplevelse under oppholdet. I tillegg gir hotellets sentrale beliggenhet enkel tilgang til populære attraksjoner, shoppingområder, restauranter og offentlig transport, noe som gjør det til et ideelt valg for turister som utforsker Athen. Alt i alt tilbyr 'Leilighet Sokrates i sentrale Athen' komfortable rom, deilige måltider og en praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et flott alternativ for reisende som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartment Socrates in Central Athens' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Monastiraki loppemarked: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Monastiraki loppemarked en livlig atmosfære med butikker som selger antikviteter, suvenirer, klær og mer. Det er et flott sted å utforske, handle og suge inn den lokale kulturen.

2. Plaka-nabolaget: Ligger rett under Akropolis, er Plaka kjent for sine pittoreske gater, sjarmerende butikker, tavernaer og kafeer. Det er et flott sted å vandre rundt, spise noe godt, nyte en kopp gresk kaffe eller handle for tradisjonelle greske produkter.

3. Akropolis-museet: Dette verdensklasse museet ligger ved foten av Akropolis og viser gamle artefakter og skulpturer fra det arkeologiske området Akropolis. Utforsk utstillingene, lær om gresk historie og beundre den imponerende arkitekturen.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet er ett av de viktigste i Hellas og huser en omfattende samling av gamle greske artefakter. Oppdag skatter fra forskjellige perioder i gresk historie, inkludert skulpturer, keramikk, smykker og mer.

5. Athens Open-Air Film Festival: Avhengig av når du besøker, kan du få muligheten til å se en utendørskinovisning på en av Athen's offentlige torg eller gamle steder. Det er en unik måte å nyte film under stjernene og oppleve den lokale atmosfæren.

6. Odeon of Herodes Atticus: Denne gamle amfiteateren, som ligger på sørsiden av Akropolis, arrangerer ulike konserter, forestillinger og kulturelle arrangementer gjennom året. Sjekk programmet for å se om det er noen forestillinger under oppholdet ditt.

7. Natteliv i Psiri: Psiri-nabolaget er kjent for sitt livlige natteliv med mange barer, live musikksteder, klubber og restauranter. Opplev den livlige atmosfæren, nyt gresk musikk og la deg friste av lokale drinker og mat. Dette er bare noen få forslag, men Athen har et bredt utvalg av underholdningsmuligheter som imøtekommer ulike interesser. Husk å sjekke tidsskjemaene, åpningstidene og tilgjengeligheten for disse attraksjonene og arrangementene under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hva er adressen til leiligheten Socrates i sentrale Athen?
1. Spørsmål: Hva er adressen til leiligheten Socrates i sentrale Athen?1

A: Adressen til leiligheten Socrates i sentrale Athen er [sett inn adresse her]

2. Spørsmål: Hvor mange rom har leiligheten Socrates?
2. Spørsmål: Hvor mange rom har leiligheten Socrates?1

A: Leiligheten Socrates har [sett inn antall her] rom

3. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på leiligheten Socrates?
3. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på leiligheten Socrates?1

A: Ja, leiligheten Socrates tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene sine

4. Spørsmål: Har leiligheten Socrates Wi-Fi?
4. Spørsmål: Har leiligheten Socrates Wi-Fi?1

A: Ja, Wi-Fi er tilgjengelig for gjestene på leiligheten Socrates

5. Spørsmål: Er leiligheten Socrates dyrevennlig?
5. Spørsmål: Er leiligheten Socrates dyrevennlig?1

A: Nei, dessverre tillater ikke leiligheten Socrates kjæledyr

6. Spørsmål: Har leiligheten Socrates aircondition?
6. Spørsmål: Har leiligheten Socrates aircondition?1

A: Ja, leiligheten Socrates er utstyrt med aircondition for gjestenes komfort

7. Spørsmål: Hvor langt er leiligheten Socrates fra nærmeste flyplass?
7. Spørsmål: Hvor langt er leiligheten Socrates fra nærmeste flyplass?1

A: Leiligheten Socrates er omtrentlig [sett inn avstand her] fra nærmeste flyplass

8. Spørsmål: Er det et kjøkken i leiligheten Socrates?
8. Spørsmål: Er det et kjøkken i leiligheten Socrates?1

A: Ja, leiligheten Socrates har et fullt utstyrt kjøkken for gjestene å bruke

9. Spørsmål: Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av leiligheten Socrates?
9. Spørsmål: Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av leiligheten Socrates?1

A: Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter innen gangavstand fra leiligheten Socrates

10. Spørsmål: Har leiligheten Socrates en balkong eller terrasse?
10. Spørsmål: Har leiligheten Socrates en balkong eller terrasse?1

A: Ja, leiligheten Socrates har en balkong eller terrasse med byutsikt

11. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på leiligheten Socrates?
11. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på leiligheten Socrates?1

A: Innsjekkingstiden på leiligheten Socrates er [sett inn tid her], og utsjekkingstiden er [sett inn tid her]

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Apartment Socrates in Central Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.