Hellas, Athen

A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki

17 Geor. Olimpiou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

17 Geor. Olimpiou Athen, Hellas

Hotellet "En spasertur til Akropolis fra en moderne leilighet i Koukaki" i Athen, Hellas, ligger i nabolaget Koukaki, som er kjent for sin livlige atmosfære, tradisjonelle greske tavernaer og enkel tilgang til historiske steder. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Akropolis i Athen: Den ikoniske gamle borgen ligger en kort spasertur unna hotellet. Besøkende kan utforske Parthenon, Dionysos-teateret og andre gamle ruiner.

2. Akropolismuseet: Ligger rett ved siden av Akropolis, huser museet en stor samling av artefakter og relikvier fra antikkens Hellas.

3. Plaka: Beliggende rett nedenfor Akropolis, er Plaka et pittoresk nabolag med smale gater, neoklassiske hus, sjarmerende butikker og restauranter som serverer tradisjonell gresk mat.

4. Koukaki-torget: Koukakis sentrale torg er et livlig sted med kafeer, barer og lokale markeder. Du kan nyte en kopp kaffe eller mingle med lokalbefolkningen.

5. Filopappou Hill: En vakker park som tilbyr fantastisk utsikt over Akropolis, byen og havet. Det er et populært sted for fotturer, piknik eller bare å nyte en fredelig spasertur.

6. Tempel for Olympiske Zeus: Dette gamle tempelet er dedikert til Zeus, kongen av de olympiske guder. Det ligger i nærheten, bare en kort spasertur fra hotellet.

7. Nasjonalhagen i Athen: Beliggende midt i Athen, er nasjonalhagen en grønn oase med vakre stier, statuer, en liten dyrehage og et botanisk museum.

8. Syntagma-torget: Athens sentrale torg er kjent for sine ikoniske landemerker, inkludert den greske nasjonalforsamlingen og Den ukjente soldats grav. Det er også et transportknutepunkt med metroforbindelser.

9. Monastiraki: Dette livlige nabolaget er kjent for sitt loppemarked, der du kan finne antikviteter, klær, suvenirer og lokale håndverk. Det huser også Monastiraki-torget og den gamle agoraen. Dette er bare noen få høydepunkter, men Athen har mye mer å tilby når det gjelder historie, kultur og gastronomi.

map
A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki
Leilighet

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Hotellet "A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki" ligger i Koukaki, som er et livlig nabolag i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr moderne leiligheter som gir et behagelig og praktisk opphold for gjestene. Leilighetene på "A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki" er godt møblerte og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Hver leilighet inneholder et soverom, en stue, et kjøkken og et eget bad. Leilighetene er romslige og har moderne dekor, noe som skaper en hyggelig og avslappende atmosfære. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Noen av disse fasilitetene kan inkludere gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, flatskjerm-TV, vaskemaskin og et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, stekeovn, komfyr, mikrobølgeovn og kaffetrakter/tekoker. I tillegg kan det være et spiseområde og en balkong eller terrasse i noen leiligheter, som tilbyr vakker utsikt over byen. Selv om hotellet ikke tilbyr måltider direkte, kan gjestene bruke de fullt utstyrte kjøkkenene i leilighetene sine til å lage egne måltider. Dette gir fleksibilitet og muligheten til å oppleve lokalt kjøkken ved å handle ingredienser på nærmarkedene eller dagligvarebutikkene i nærheten. Alternativt finnes det mange restauranter, kafeer og spisesteder innen gangavstand fra hotellet, noe som gir gjestene mange alternativer for å spise ute. Alt i alt tilbyr "A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki" komfortable og velutstyrte leiligheter i en praktisk beliggenhet, som lar gjestene nyte oppholdet i Athen og utforske det historiske Acropolis-området.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki" i Athen, Hellas. Noen av de beste underholdningsattraksjonene i området inkluderer:

1. Akropolismuseet: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Akropolismuseet et must for historie- og kunstelskere. Det huser en stor samling arkeologiske gjenstander fra det gamle Akropolis-området.

2. Plaka-området: Ligger rett under Akropolis, tilbyr Plaka-området en sjarmerende atmosfære med tradisjonell arkitektur, smale gater, butikker og restauranter. Det er et flott sted å vandre rundt, handle suvenirer eller nyte et måltid.

3. Syntagma-plassen: Syntagma-plassen er Athen sentrale torg og huser den greske parlamentsbygningen. Besøkende kan være vitne til vaktskifte-seremonien, utforske de nasjonale hagene eller bare slappe av og se på folk.

4. Monastiraki-plassen: En annen livlig plass i Athen, Monastiraki, tilbyr et hektisk marked med selgere som selger antikviteter, klær, smykker og mer. Det er også kjent for sitt loppemarked og de mange restaurantene og kafeene.

5. Herodes Atticus Odeon: Ligger på den sørlige skråningen av Akropolis, vert dette gamle amfiteateret ulike kulturelle arrangementer og konserter, spesielt om sommeren. Det tilbyr en fantastisk bakgrunn med utsikt over byen og Parthenon.

6. Technopolis Industrial Museum: Ligger i nabolaget Gazi, har denne tidligere gassfabrikken blitt omgjort til et kulturelt og underholdningskompleks. Det arrangerer kunstutstillinger, konserter, festivaler og andre arrangementer gjennom hele året.

7. Det nasjonale arkeologiske museet: Som et av verdens viktigste museer huser denne institusjonen en omfattende samling av greske oldtidsartefakter, inkludert statuer, keramikk, smykker og mer. Dette er bare noen få eksempler på de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet i Koukaki, Athen. Det er mange andre attraksjoner, restauranter og utesteder å utforske i byen også.

Topp spørsmål

1. Hvor lang tid tar det å gå fra en moderne leilighet i Koukaki til Akropolis?
1. Hvor lang tid tar det å gå fra en moderne leilighet i Koukaki til Akropolis?1

Gåavstanden fra Koukaki til Akropolis er omtrent 5 kilometer (93 miles). Det tar rundt 20-25 minutter å gå, avhengig av tempoet ditt.

2. Er det trygt å gå til Akropolis fra Koukaki?
2. Er det trygt å gå til Akropolis fra Koukaki?1

Ja, det er generelt trygt å gå fra Koukaki til Akropolis i løpet av dagen. Nabolaget er veldig livlig og godt patruljert av politiet. Det anbefales imidlertid alltid å ta vanlige sikkerhetstiltak, som å unngå mørke eller isolerte områder om natten.

3. Finnes det noen landemerker eller attraksjoner på veien?
3. Finnes det noen landemerker eller attraksjoner på veien?1

Ja, det er flere landemerker og attraksjoner du vil komme over på veien fra Koukaki til Akropolis. Dette inkluderer den berømte gamle Agoraen, Hephaestus-tempelet og de pittoreske gatene i Plaka. Du kan også nyte fantastisk utsikt over Akropolis når du nærmer deg den.

4. Finnes det noen steder å stoppe for mat eller drikke underveis?
4. Finnes det noen steder å stoppe for mat eller drikke underveis?1

Absolutt! Koukaki er kjent for sitt livlige mat- og drikkescene, med mange kafeer, tavernaer og restauranter langs veien til Akropolis. Du kan finne et utvalg av alternativer, fra tradisjonell gresk mat til internasjonale retter.

5. Kan jeg ta offentlig transport i stedet for å gå til Akropolis?
5. Kan jeg ta offentlig transport i stedet for å gå til Akropolis?1

Ja, det er offentlige transportalternativer tilgjengelig hvis du foretrekker å ikke gå. Du kan ta metroen (Linje 2 - rød linje) fra Syngrou-Fix stasjon i Koukaki til Akropolis stasjon, som ligger bare en kort spasertur fra inngangen til Akropolis arkeologiske område.

6. Er det verdt å gå til Akropolis fra Koukaki?
6. Er det verdt å gå til Akropolis fra Koukaki?1

Å gå til Akropolis fra Koukaki er et populært valg for mange besøkende. Det gir deg muligheten til å utforske de sjarmerende nabolagene i Athen, oppdage skjulte perler langs veien og nyte den herlige atmosfæren i byen. I tillegg får du fantastisk utsikt over Akropolis og omgivelsene når du nærmer deg den.

Anmeldelse av A Walk To Acropolis From A Modern Apt In Koukaki
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.