Hellas, Athen

ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE in the heart of Athens

Fthiotidos 38 Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 651 NOK Se tilbud
ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE in the heart of Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Vindsurfing
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
2.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Fthiotidos 38 Athen, Hellas

Hotellet "ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE i hjertet av Athen" ligger i Athen, Hellas. Hotellet ligger i hjertet av Athen, så det er ulike attraksjoner, landemerker, restauranter og butikker i området. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Akropolis: En av de mest kjente landemerkene i Athen, kjent for sine gamle ruiner, inkludert Parthenon.

2. Plaka nabolag: Et pittoresk område med trange gater, tradisjonelle hus, kafeer og butikker.

3. Syntagma-plassen: Athen sentrale torg, hvor du kan finne den greske nasjonalforsamlingen og delta på ulike arrangementer.

4. Monastiraki: Et livlig nabolag kjent for sitt loppemarked, butikker og tavernaer.

5. Nasjonalhagene: En fredelig park som ligger bak den greske nasjonalforsamlingen, ideell for en rolig spasertur.

6. Ermou Street: En populær handlegate med et bredt utvalg av butikker og boutiquer.

7. Omonia-plassen: Et sentralt torg som tilbyr ulike shoppingmuligheter og forbindelse til ulike deler av byen via offentlig transport.

8. Athen sentrale marked (Varvakios Agora): Et livlig marked hvor du kan kjøpe ferske grønnsaker, kjøtt, fisk, krydder og mer.

9. Romersk agora: Et antikt marked i nærheten av Akropolis, med ruiner som Tower of the Winds.

10. Benaki-museet: Et museum som viser gresk kunst og kultur fra antikken til moderne tid. Dette er bare noen få eksempler på hva som kan finnes rundt hotellet. Athen er en livlig by med en rik historie, så det er mye å utforske og oppdage i omgivelsene.

map
ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE in the heart of Athens
Leilighet

Til sentrum2.9

Om hotellet

Om

ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det er et luksushotell som retter seg mot forretningsreisende. Hotellet tilbyr stilfulle og romslige suiter som er designet med et moderne preg. Suitene er godt utstyrt med moderne fasiliteter som komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, en arbeidspult og en sittegruppe. Hver suite har også et eget bad med dusj, samt gratis toalettartikler. Når det gjelder måltider, har hotellet en restaurant på stedet som tilbyr et variert utvalg av deilige retter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE tilbyr utmerkede tjenester til sine gjester, inkludert en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, bagasjeoppbevaring og vaskerimuligheter. Personalet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for et komfortabelt opphold for alle gjester. Hotellet har en strategisk beliggenhet, som gir enkel tilgang til ulike forretnings- og turistattraksjoner i Athen. Det ligger innen gangavstand fra populære landemerker som Akropolis, Plaka-området og Syntagma-torget. Det er også offentlig transport i nærheten, slik at gjestene enkelt kan utforske byen. Alt i alt tilbyr ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE i hjertet av Athen et luksuriøst og komfortabelt opphold for forretningsreisende. De stilfulle suitene, deilige måltidene og den praktiske beliggenheten gjør det til et godt valg for de som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

1. Akropolismuseet: Beliggende i gangavstand fra hotellet, er Akropolismuseet et must-besøk for historie- og kunstelskere. Det viser frem et bredt utvalg av gjenstander fra det arkeologiske stedet Akropolis.

2. Plaka-nabolaget: Bare en kort spasertur unna hotellet, er Plaka ett av de eldste nabolagene i Athen. Det tilbyr en sjarmerende atmosfære med smale gater, tradisjonelle butikker, pittoreske tavernaer og ulike kulturelle attraksjoner.

3. Monastiraki loppemarked: Ligger i nærheten av hotellet, er Monastiraki loppemarkedet et livlig marked der du kan finne ulike unike gjenstander som antikviteter, tradisjonelle greske håndverk, klær og suvenirer.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet er litt lenger fra hotellet, men det er verdt et besøk på grunn av sin omfattende samling av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

5. Herodes Atticus' odeon: Plassert på den sørvestlige skråningen av Akropolis, vert dette gamle romerske teateret ulike konserter og opptredener i sommermånedene, og tilbyr en unik og minneverdig underholdningsopplevelse.

6. Syntagmaplassen: Beliggende i hjertet av Athen, er Syntagmaplassen kjent for sin vakre arkitektur, frodige hager og vaktskifte-seremonien. Det er også et flott sted for shopping og spising.

7. Athen Planetarium: Hvis du er interessert i astronomi og romutforskning, tilbyr Athen Planetarium utdanningsprogrammer og opplevelser som tar deg med på en reise gjennom kosmos.

8. Lycabettus-høyden: For fantastisk panoramautsikt over Athen, kan du dra til Lycabettus-høyden. Du kan enten gå til toppen eller ta en taubane, og når du er der, kan du nyte de fantastiske utsiktene, besøke et lite kapell og spise på en av restaurantene på toppen av høyden.

9. Det nasjonale hagen: Dette fredelige oasen ligger bak det greske parlamentsbygningen. Det er perfekt for en rolig spasertur, og du kan også besøke Zappeion Exhibition Hall og Botanisk museum som ligger på området.

10. Athen Konserthus: Hvis du er interessert i klassisk musikk, opera eller ballett, vert Athen Konserthus ulike forestillinger av nasjonale og internasjonale artister gjennom året.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger "ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE i hjertet av Athen"?
1. Hvor ligger "ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE i hjertet av Athen"?1

Den luksuriøse business suiten ligger i hjertet av Athen, Hellas.

2. Hva er stilen og temaet til suiten?
2. Hva er stilen og temaet til suiten?1

Suiten er stilfullt innredet og utstråler luksus i sitt design og møbler.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig i suiten?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig i suiten?1

Suiten tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert en komfortabel seng, et fullt utstyrt tekjøkken, et eget bad, aircondition, gratis Wi-Fi, en TV og mer.

4. Er frokost inkludert?
4. Er frokost inkludert?1

Suiten inkluderer ikke frokost, men det er flere kafeer og restauranter i området hvor gjestene kan nyte et måltid.

5. Hvor langt er det til populære attraksjoner?
5. Hvor langt er det til populære attraksjoner?1

Suiten ligger beleilig til i hjertet av Athen, noe som gjør den nær populære attraksjoner som Akropolis, Plaka-nabolaget og Syntagma-plassen.

6. Er det parkering tilgjengelig?
6. Er det parkering tilgjengelig?1

Parkering er ikke inkludert i suiten, men det er flere offentlige parkeringsmuligheter i nærheten.

7. Hva er prisen for suiten?
7. Hva er prisen for suiten?1

Prisen for suiten kan variere avhengig av datoer og tilgjengelighet. Det anbefales å sjekke bookingsiden for den mest nøyaktige prisinformasjonen.

8. Er det krav om minimum opphold?
8. Er det krav om minimum opphold?1

Kravet om minimum opphold for suiten kan variere. Det anbefales å sjekke bookingsiden for spesifikke detaljer.

9. Er suiten egnet for forretningsreisende?
9. Er suiten egnet for forretningsreisende?1

Ja, suiten er designet for å imøtekomme behovene til forretningsreisende, med sine luksuriøse fasiliteter, beleilige beliggenhet og komfortable arbeidsområder.

10. Er suiten kjæledyrvennlig?
10. Er suiten kjæledyrvennlig?1

Det er best å sjekke med overnattingsleverandøren angående deres kjæledyrpolicy, da den kan variere.

11. Hva er innsjekking/utsjekking policyen?
11. Hva er innsjekking/utsjekking policyen?1

Innsjekkings- og utsjekkingstidene kan variere og er vanligvis oppgitt på bookingsiden. Det anbefales å kommunisere med overnattingsleverandøren for spesifikke detaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
 • Forretningssenter
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av ZEUS STYLISH LUXURY BUSINESS SUITE in the heart of Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.