Hellas, Athen

Acropolis Stylish Suite

33 Parthenonos Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1968 NOK Se tilbud
Acropolis Stylish Suite
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

33 Parthenonos Athen, Hellas

Hotellet "Acropolis Stylish Suite" ligger i Athen, Hellas, og er nær flere viktige landemerker og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Den athenianske Acropolis: Hotellet ligger innen gangavstand fra den velkjente athenianske Acropolis, som huser Parthenon og andre gamle greske ruiner.

2. Acropolis Museum: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Acropolis Museum, et must-besøk hvis man er interessert i gresk historie og kultur.

3. Plaka-området: Hotellet ligger i det historiske Plaka-området, kjent for sine sjarmerende smale gater, tradisjonelle greske tavernaer, suvenirbutikker og pittoreske arkitektur.

4. Syntagma-plassen: Like i nærheten ligger Syntagma-plassen, Athens sentrale torg, som huser den greske parlamentet. Besøkende kan overvære vaktskifteseremonien her.

5. Monastiraki: Monastiraki-området ligger også i nærheten av hotellet, og er kjent for sitt travle loppemarked, livlige atmosfære og utallige kafeer og restauranter.

6. Ermou-gaten: Som en populær handledistinasjon er Ermou-gaten Athens hovedgate med butikker, botiquer og internasjonale merkevarer.

7. Den gamle Agoraen i Athen: En kort spasertur fra hotellet ligger den gamle Agoraen i Athen, et arkeologisk område som en gang var hjertet av dagliglivet i antikkens Athen.

8. Nasjonalgårdene: Rett ved siden av Syntagma-plassen tilbyr Nasjonalgårdene en fredelig frist fra byens travle liv, med vakre grøntområder og til og med en liten dyrehage. Alt i alt gir oppholdet på "Acropolis Stylish Suite" enkel tilgang til de historiske, kulturelle og kommersielle høydepunktene i Athen.

map
Acropolis Stylish Suite
Leilighet

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Acropolis Stylish Suite er et luksushotell som ligger i Athen, Hellas. Det tilbyr en førsteklasses beliggenhet, bare en kort spasertur fra det historiske Acropolis og andre populære turistattraksjoner. Hotellet har et utvalg av stilige og velutstyrte rom for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Rommene er designet med moderne dekor og har fasiliteter som komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen av rommene har også fantastisk utsikt over Acropolis eller byens skyline. Gjestene kan nyte ulike spisemuligheter på Acropolis Stylish Suite. Hotellets restaurant serverer et deilig utvalg av middelhavs- og internasjonal mat, laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Restauranten har en varm og elegant atmosfære, noe som gjør det til et perfekt sted å nyte et måltid eller en drink. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet også en koselig bar og salongområde der gjestene kan slappe av etter en dag med utforsking av Athen. Baren serverer et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og sprit. Hotellet tilbyr utmerkede tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Disse tjenestene inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-assistanse, bagasjeoppbevaring, vaskeritjeneste og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Acropolis Stylish Suite er et populært valg blant reisende som søker en luksuriøs og praktisk overnattingsmulighet i Athen. Med sin førsteklasses beliggenhet, stilige rom og deilige spisemuligheter er det et ideelt valg både for fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det finnes mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Acropolis Stylish Suite" i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Akropolis-museet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og Akropolis-museet er et must for historie- og kunstentusiaster. Det viser frem eldgamle gjenstander og skulpturer fra Akropolis-området.

2. Parthenon: Den berømte Parthenon ligger på Akropolis-høyden og tilbyr fantastisk utsikt over Athen. Du kan utforske de gamle ruinene og lære om byens historie.

3. Plaka nabolag: Plaka er et historisk nabolag som ligger ved foten av Akropolis. Det er kjent for sine pittoreske gater, tradisjonell gresk arkitektur, butikker, tavernaer og gateartister.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet er et av verdens ledende arkeologiske museer og huser en stor samling av gamle greske gjenstander.

5. Monastiraki loppemarked: Ligger i nærheten av hotellet, og Monastiraki er et livlig nabolag med et hektisk loppemarked. Her kan du finne antikviteter, suvenirer, klær og tradisjonelle greske produkter.

6. Odeon of Herodes Atticus: Dette eldgamle teateret nær Akropolis arrangerer opptredener, inkludert konserter og skuespill. Dets fantastiske akustikk gjør det til en fengslende arena for liveunderholdning.

7. Syntagma-plassen: Den sentrale torget i Athen, Syntagma, tilbyr muligheter for shopping, spising og folketitting. Du kan også være vitne til seremoniell vaktavløsning ved Hellenic Parliament.

8. Lycabettus-høyden: For panoramautsikt over Athen kan du besøke Lycabettus-høyden. Det er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister, med et kirke på toppen av bakken og et utendørsteater.

9. Nasjonalgårdene: Bare en kort spasertur fra Syntagma-plassen kan du utforske de rolige nasjonalgårdene. Denne parken er en forfriskende oase midt i byen og inkluderer en liten dyrehage.

10. Uteliv i Psirri: Det nærliggende nabolaget Psirri er kjent for sitt livlige natteliv. Du kan finne mange barer, klubber og live musikksteder for en hyggelig kveld ute. Dette er bare noen få alternativer for underholdning nær hotellet "Acropolis Stylish Suite" i Athen. Byen har en rik kulturarv og tilbyr noe for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Er Acropolis Stylish Suite lokalisert i sentrum av Athen?
1. Spørsmål: Er Acropolis Stylish Suite lokalisert i sentrum av Athen?1

Svar: Ja, Acropolis Stylish Suite ligger i hjertet av Athen, bare en kort spasertur fra Akropolis

2. Spørsmål: Hvor mange personer kan suiten romme?
2. Spørsmål: Hvor mange personer kan suiten romme?1

Svar: Suiten kan romme opptil fire gjester

3. Spørsmål: Er det noen fasiliteter i suiten?
3. Spørsmål: Er det noen fasiliteter i suiten?1

Svar: Ja, suiten er utstyrt med ulike fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV og eget bad

4. Spørsmål: Er det en balkong eller terrasse i suiten?
4. Spørsmål: Er det en balkong eller terrasse i suiten?1

Svar: Ja, suiten har en privat balkong med fantastisk utsikt over Akropolis og byen

5. Spørsmål: Er frokost inkludert i oppholdet?
5. Spørsmål: Er frokost inkludert i oppholdet?1

Svar: Nei, frokost er ikke inkludert

6. Imidlertid er det flere kafeer og restauranter i nærheten hvor gjestene kan nyte måltider?
6. Imidlertid er det flere kafeer og restauranter i nærheten hvor gjestene kan nyte måltider?1

7. Spørsmål: Er det parkeringsmuligheter for gjestene?
7. Spørsmål: Er det parkeringsmuligheter for gjestene?1

Svar: Dessverre har ikke suiten sin egen parkeringsplass

8. Imidlertid er det offentlige parkeringsområder i nærheten for gjester som har bil?
8. Imidlertid er det offentlige parkeringsområder i nærheten for gjester som har bil?1

9. Spørsmål: Er suiten familievennlig?
9. Spørsmål: Er suiten familievennlig?1

Svar: Ja, Acropolis Stylish Suite er familievennlig og kan romme familier med barn

10. Spørsmål: Er suiten tilgjengelig for rullestolbrukere?
10. Spørsmål: Er suiten tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Svar: Dessverre er suiten ikke tilgjengelig for rullestolbrukere da den ligger på et høyere etasje uten heis

11. Spørsmål: Er det et minimum oppholdskrav?
11. Spørsmål: Er det et minimum oppholdskrav?1

Svar: Ja, det er et minimum oppholdskrav på to netter på Acropolis Stylish Suite

12. Spørsmål: Kan jeg bestille suiten direkte eller gjennom en bookingplattform?
12. Spørsmål: Kan jeg bestille suiten direkte eller gjennom en bookingplattform?1

Svar: Suiten kan bestilles både direkte gjennom eiendommens nettside eller gjennom ulike online bookingplattformer

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Anmeldelse av Acropolis Stylish Suite
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.