Hellas, Athen

Athenian Neoclassical under the Acropolis

2 Chatzichristou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Athenian Neoclassical under the Acropolis
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

2 Chatzichristou Athen, Hellas

Hotellet "Athenian Neoklassisk under Akropolis" ligger i det historiske nabolaget Plaka i Athen, Hellas. Det ligger i nærheten av flere populære attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige landemerkene og fasilitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Akropolis i Athen: Den berømte gamle borgen med Parthenon, Erechtheion og andre ikoniske greske ruiner. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

2. Det gamle agora: Et gammelt marked og samlingssted i Athen, nordvest for Akropolis.

3. Monastiraki-plassen: En travel plass kjent for sitt livlige loppemarked, butikker, tavernaer og suvenirbutikker. Det er en kort spasertur fra hotellet.

4. Ermou-gaten: En av de viktigste handlegatene i Athen, i nærheten av Monastiraki-plassen. Den tilbyr et bredt utvalg av butikker.

5. Plaka-nabolaget: Det eldste nabolaget i Athen, kjent for sine smale, pittoreske gater, tradisjonelle greske tavernaer, kafeer og små butikker. Hotellet ligger i dette livlige området.

6. Det romerske agora: Et gammelt romersk markedsplass ligger på nordsiden av Akropolis. Det arrangeres ofte kulturelle arrangementer og konserter.

7. Syntagma-plassen: Athen sentrale torg, hjem til det greske parlamentet og graven til den ukjente soldat. Det er en kort avstand fra hotellet.

8. Nasjonalgårdene: En fredelig og frodig offentlig park som ligger bak det greske parlamentsbygningen. Den tilbyr en avslappende atmosfære for spaserturer og piknik.

9. Athen internasjonale flyplass: Athen hovedflyplass, som ligger ca 40 minutter unna hotellet med bil eller offentlig transport.

10. Museer: Hotellet ligger også i nærheten av flere museer, inkludert Akropolismuseet, det nasjonale arkeologiske museet og museet for kykladisk kunst. Alt i alt gir oppholdet på hotellet "Athenian Neoklassisk under Akropolis" enkel tilgang til historiske steder, handelsområder, spisemuligheter og transportknutepunkter, noe som gjør det til et praktisk valg for å utforske Athen.

map
Athenian Neoclassical under the Acropolis
Leilighet

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Det atheniske neoklassisistiske under Akropolis er et luksushotell som ligger i Athen, Hellas. Det ligger under den ikoniske Akropolis og tilbyr fantastisk utsikt over de gamle ruinene og byens silhuett. Hotellet er kjent for sin unike neoklassisistiske design som blander moderne fasiliteter med tradisjonell gresk arkitektur. Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter for å imøtekomme ulike gjesters preferanser og behov. Hvert rom er smakfullt innredet med elegante møbler og en behagelig atmosfære. Rommene er romslige og velutstyrte med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier, inkludert standardrom, deluxe-rom, executive-rom og suiter. Noen av suitene har også private balkonger eller terrasser med panoramautsikt over Akropolis, som gir et ekstra snev av luksus til oppholdet. Når det gjelder mat, tilbyr hotellet en restaurant på stedet som serverer deilig gresk og internasjonal mat. Gjestene kan kose seg med et bredt utvalg av retter laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene med fantastisk utsikt over Akropolis. I tillegg har hotellet en koselig barområde der gjestene kan slappe av og nyte håndlagde cocktailer, gode viner og ulike drikkevarer. Baren har en koselig og elegant atmosfære, noe som gjør den til et ideelt sted å slappe av etter en dag med utforsking av byen. Alt i alt tilbyr det atheniske neoklassisistiske hotellet under Akropolis en luksuriøs overnattingsopplevelse i hjertet av Athen. Med sine elegante rom, fantastisk utsikt og gode spisemuligheter, er det et førsteklasses valg for reisende som ønsker et minneverdig opphold i Hellas hovedstad.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Athenian Neoclassical under the Acropolis' i Athen, Hellas. Her er noen populære anbefalinger:

1. Akropolismuseet: Det ligger bare en kort spasertur unna hotellet, og Akropolismuseet er en attraksjon du må få med deg i Athen. Det huser en omfattende samling av antikke greske artefakter og gir en dyptgående opplevelse av historien og kulturen til Hellas.

2. Akropolis i Athen: Siden hotellet ligger under Akropolis, kan du enkelt komme deg til dette UNESCOs verdensarvstedet. Utforsk de gamle ruinene av Parthenon, Propylaea, Erechtheion og andre betydningsfulle strukturer som stammer fra det

5. århundre f.Kr.

3. Plaka-distriktet: Dette historiske nabolaget er kjent for sin sjarm og livlige atmosfære. Vandre gjennom de smale gatene fylt med tradisjonelle hus, butikker, tavernaer og kafeer. Plaka tilbyr gode muligheter for spising, shopping og menneskikking.

4. Monastiraki loppemarked: Dette travle markedet ligger i nærheten og tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert klær, smykker, antikviteter, suvenirer og mer. Det er et flott sted å gå, shoppe og suge inn den livlige atmosfæren.

5. Dionysiou Areopagitou-gaten: Denne vakre gågaten strekker seg langs den sørlige siden av Akropolis og er perfekt for en rolig spasertur. Nyt de fantastiske utsiktene over de gamle ruinene mens du utforsker butikker, kafeer og gateartister.

6. Det nasjonale arkeologiske museet: Hvis du er interessert i gresk historie og kultur, anbefales det å besøke det nasjonale arkeologiske museet. Det huser en omfattende samling av artefakter fra forskjellige perioder av gresk historie.

7. Herodes Atticus' odeon: Dette gamle amfiteateret, som ligger på den sørvestlige skråningen av Akropolis, er vertskap for ulike konserter, forestillinger og musikalske arrangementer i sommermånedene. Sjekk programmet for å se om det er noen forestillinger som finner sted under besøket ditt.

8. Aten natteliv: Aten tilbyr et pulserende natteliv med mange barer, klubber og musikksteder. Gazi og Psiri-distriktene er spesielt populære for sin livlige atmosfære og tilbyr et bredt utvalg av underholdningsmuligheter. Vær oppmerksom på at noen av disse attraksjonene og underholdningsmulighetene kan ha spesifikke åpningstider og inngangspriser. Det er alltid en god idé å sjekke deres respektive nettsider eller spørre på hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger det athenske nyklassiske i Athen, Hellas?
1. Hvor ligger det athenske nyklassiske i Athen, Hellas?1

Det athenske nyklassiske ligger under Akropolis i Athen, Hellas.

2. Hva er det athenske nyklassiske?
2. Hva er det athenske nyklassiske?1

Det athenske nyklassiske er en arkitekturstil som oppsto i Athen på slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet. Den trekker inspirasjon fra gamle greske og romerske design og inkluderer klassiske elementer i moderne bygninger.

3. Hva er noen kjente eksempler på athensk nyklassisk arkitektur i Athen?
3. Hva er noen kjente eksempler på athensk nyklassisk arkitektur i Athen?1

Noen kjente eksempler på athensk nyklassisk arkitektur i Athen inkluderer Athens Academy, Nationalbiblioteket i Hellas og Presidentpalasset.

4. Hva gjør athensk nyklassisk arkitektur unik?
4. Hva gjør athensk nyklassisk arkitektur unik?1

Athensk nyklassisk arkitektur kombinerer klassiske elementer, som søyler, frontespiser og symmetriske layouter, med moderne byggeteknikker og materialer. Den har som mål å framkalle en følelse av prakt og sofistikering som er forbundet med antikkens Hellas.

5. Når var den athenske nyklassiske stilen mest populær?
5. Når var den athenske nyklassiske stilen mest populær?1

Den athenske nyklassiske stilen ble populær på slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet, samtidig med at Hellas ble uavhengig av Det osmanske riket.

6. Hva er betydningen av den athenske nyklassiske arkitekturen under Akropolis?
6. Hva er betydningen av den athenske nyklassiske arkitekturen under Akropolis?1

De athenske nyklassiske bygningene under Akropolis representerer en blanding av gammel gresk og moderne gresk kultur. De tjener som et vitnesbyrd om Hellas' rike historie og dens ønske om å bevare og hedre sin klassiske arv.

7. Kan besøkende komme inn i de athenske nyklassiske bygningene?
7. Kan besøkende komme inn i de athenske nyklassiske bygningene?1

Noen av de athenske nyklassiske bygningene er åpne for publikum, mens andre kan være privat eid eller brukt til offisielle formål. Athens Academy og Nationalbiblioteket i Hellas er for eksempel åpne for besøkende.

8. Finnes det guidede turer tilgjengelig for de athenske nyklassiske bygningene?
8. Finnes det guidede turer tilgjengelig for de athenske nyklassiske bygningene?1

Ja, det finnes guidede turer for besøkende som ønsker å utforske de athenske nyklassiske bygningene under Akropolis. Disse turene gir innsikt i arkitektoniske trekk, historisk kontekst og kulturell betydning av disse strukturene.

9. Hvordan kan jeg komme til de athenske nyklassiske bygningene under Akropolis?
9. Hvordan kan jeg komme til de athenske nyklassiske bygningene under Akropolis?1

De athenske nyklassiske bygningene er lett tilgjengelige i Athen. Besøkende kan bruke offentlig transport, som busser og metro, for å komme til området. Taxi og å gå er også vanlige transportmidler i byen.

10. Kan jeg ta bilder inne i de athenske nyklassiske bygningene?
10. Kan jeg ta bilder inne i de athenske nyklassiske bygningene?1

Generelt sett er fotografering tillatt i de offentlige områdene av de athenske nyklassiske bygningene. Det er imidlertid alltid anbefalt å sjekke eventuelle spesifikke begrensninger eller retningslinjer på hvert enkelt sted.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Athenian Neoclassical under the Acropolis
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.