Hellas, Athen

Athens City Center Apartment

Ktena - Ermou & Athinaidos Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 782 NOK Se tilbud
Athens City Center Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ktena - Ermou & Athinaidos Athen, Hellas

Athens City Center Apartment ligger i hjertet av Athen, Hellas. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten av hotellet:

1. Syntagma-torget: Det er bare en kort spasertur fra hotellet og er byens sentrale torg. Her finner du den hellenske nasjonalforsamlingen, den ukjente soldats grav og ulike butikker og kafeer.

2. Akropolis: Et av de mest kjente landemerkene i Athen, Akropolis er en citadell på en høyde som huser gamle ruiner, inkludert den ikoniske Parthenon. Det ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet.

3. Pláka: Det historiske nabolaget Plaka ligger i nærheten og tilbyr smale gater, tradisjonelle hus og sjarmerende tavernaer. Det er et flott sted å utforske gresk mat, handle suvenirer og oppleve lokal atmosfære.

4. Monastiraki: Et annet livlig nabolag, Monastiraki, er kjent for sitt loppemarked og livlige atmosfære. Her finner du butikker som selger antikviteter, klær, smykker og ulike tradisjonelle greske produkter.

5. Det nasjonale arkeologiske museum: Ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet, viser Det nasjonale arkeologiske museum en omfattende samling av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

6. Omonia-torget: Et sentralt torg i Athen, Omonia er et transportsentrum og et forretningsområde. Det er omgitt av butikker, hoteller og restauranter.

7. Ermou Gate: En populær handlegate, Ermou er fotgjengerområde og full av både internasjonale og lokale butikker som selger klær, tilbehør og mer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker i nærheten av Athens City Center Apartment. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til mange andre kulturelle, historiske og underholdende destinasjoner i Athen.

map
Athens City Center Apartment
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Athens City Center Apartment er et hotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det tilbyr komfortabel overnatting og en praktisk beliggenhet for reisende som ønsker å utforske byen. Hotellet har et utvalg rom som passer til ulike behov og preferanser. Disse inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Hotellet tilbyr også et utvalg måltidsalternativer for gjestene. Det er en restaurant på stedet der gjestene kan nyte en deilig frokostbuffet for å starte dagen. Restauranten serverer også lunsj og middag, og tilbyr et utvalg lokale greske og internasjonale retter. Gjestene kan også finne mange spisesteder i nærheten, slik at de kan utforske det lokale kjøkkenet. Athena City Center Apartment har en praktisk beliggenhet innen gangavstand fra mange populære attraksjoner i Athen. Den berømte Akropolis og de omkringliggende gamle stedene er bare en kort avstand unna. Gjestene kan også besøke det historiske Plaka-distriktet, utforske det livlige Monastiraki-nabolaget eller gå en tur i de vakre nasjonale hagene. Enten man er på forretningsreise eller ferie, tilbyr Athena City Center Apartment et komfortabelt opphold med moderne fasiliteter og en praktisk beliggenhet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Athens City Center Apartment" i Athen, Hellas. Noen av disse inkluderer:

1. Akropolismuseet: Ligger ca. 2 kilometer unna, dette museet viser utallige gjenstander og skulpturer fra Akropolis arkeologiske område, og gir en fascinerende innsikt i antikkens greske historie.

2. Plaka: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Plaka et livlig nabolag kjent for sine smale gater, tradisjonelle greske tavernaer, suvenirbutikker og livlige atmosfære. Det er et flott sted å utforske, nyte et måltid eller ta en drink.

3. Syntagma-plassen: Ligger rundt 1,5 kilometer fra hotellet, er Syntagma-plassen den sentrale plassen i Athen og et knutepunkt for aktiviteter. Her kan du se på den seremonielle vaktskiftet foran det greske parlamentsbygningen, eller bare slappe av og se på folk.

4. Monastiraki loppemarked: Omtrent 2 kilometer unna, dette travle loppemarkedet tilbyr et bredt utvalg av butikker som selger antikviteter, tradisjonelle greske håndverk, klær og suvenirer. Det er et fantastisk sted å vandre rundt og prute på unike gjenstander.

5. Det nasjonale arkeologiske museet: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, dette museet huser en omfattende samling av greske antikviteter, inkludert skulpturer, keramikk, smykker og gjenstander fra ulike historiske perioder.

6. Odeon of Herodes Atticus: Ligger ved foten av Akropolis, denne gamle amfiteateret vert ulike forestillinger, inkludert konserter, operaer og teatershow. Det tilbyr en fantastisk setting og en minneverdig kulturell opplevelse.

7. Plaka Cinema: Dette utendørs kino, som ligger i hjertet av Plaka, viser klassiske og moderne filmer under den stjerneklare himmelen. Det er et populært sted å nyte en film i en unik setting.

8. Gazi-distriktet: Ligger en kort avstand fra hotellet, er Gazi et trendy nabolag kjent for sitt pulserende natteliv. Det tilbyr mange barer, klubber og spillesteder med live musikk som passer til ulike smaker. Dette er bare noen få eksempler, og det er mange flere underholdningsmuligheter å utforske i Athen, Hellas.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Athens City Center-leiligheten?
1. Spørsmål: Hvor ligger Athens City Center-leiligheten?1

Svar: Athens City Center-leiligheten ligger i hjertet av Athen, Hellas. Spørsmål: Hvor mange personer kan Athens City Center-leiligheten romme

2. Spørsmål: Er det et minimum oppholdskrav på Athens City Center-leiligheten?
2. Spørsmål: Er det et minimum oppholdskrav på Athens City Center-leiligheten?1

Svar: Ja, Athens City Center-leiligheten har et minimum oppholdskrav på to netter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Anmeldelse av Athens City Center Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.