Hellas, Athen

Fivos Luxury Suite

9b Apollonos Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Fivos Luxury Suite
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

9b Apollonos Athen, Hellas

Hotellet 'Fivos Luxury Suite' ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det er omgitt av ulike attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Noen nærliggende steder av interesse inkluderer:

1. Athens akropolis: Den ikoniske gamle borgen og UNESCOs verdensarvsted ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. Parthenon: Som ligger på akropolis, er Parthenon en av de mest berømte gamle greske templene og en attraksjon som må besøkes for turister.

3. Plaka: Dette sjarmerende nabolaget er kjent for sine smale gater, nyklassisistisk arkitektur, butikker, tavernaer og livlige atmosfære. Det er et flott sted å utforske og oppleve gresk kultur.

4. Syntagma-plassen: Athens sentrale torg ligger også i nærheten av hotellet. Her finner du det greske parlamentsbygningen, den ukjente soldats grav og mange kafeer og butikker.

5. Ermou Street: En livlig handlegate i Athen, Ermou Street tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer og forretninger, noe som gjør det til et populært reisemål for shopaholics.

6. Monastiraki: Dette nabolaget er kjent for sitt loppemarked, hvor du kan finne unike suvenirer, antikviteter og tradisjonelle greske produkter. Det huser også Monastiraki-torget og ruinene av Hadrian's Library.

7. Det nasjonale arkeologiske museet: Litt lenger unna hotellet ligger det nasjonale arkeologiske museet, som er verdt et besøk for de som er interessert i gresk historie og gamle gjenstander.

8. Omonia-plassen: Dette livlige torget er et transportknutepunkt og et kommersielt sentrum. Det tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og kafeer. I tillegg er det rikelig med spisesteder, kafeer, supermarkeder og offentlige transportstopp i nærheten av hotellet, noe som gir bekvemmelighet for gjestene som bor på 'Fivos Luxury Suite'.

map
Fivos Luxury Suite
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Fivos Luxury Suite er et high-end hotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr luksuriøs overnatting og et utvalg fasiliteter som sikrer et komfortabelt opphold for alle gjester. Rommene på Fivos Luxury Suite er romslige og elegant dekorerte, og skaper en stilig og avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom flere romalternativer, inkludert standardrom, executive-suiter og penthouse-suiter, avhengig av deres preferanser og behov. Hotellet tilbyr også forskjellige fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse under oppholdet. Disse fasilitetene inkluderer en takterrasse med fantastisk utsikt over byen, et treningssenter, et spa og et svømmebasseng. Gjestene kan slappe av og lade batteriene på spaet, trene på det velutstyrte treningssenteret eller ta en forfriskende dukkert i bassenget. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Fivos Luxury Suite en førsteklasses kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant serverer en rekke deilige retter som er tilberedt av dyktige kokker med ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av matretter, inkludert tradisjonelle greske retter, internasjonale favoritter og gourmet-spesialiteter. Hotellet har også en bar der gjestene kan nyte et utvalg av drikkevarer og cocktailer. Alt i alt tilbyr Fivos Luxury Suite et luksuriøst og komfortabelt opphold i Athen, Hellas. Med sine stilige rom, utmerkede fasiliteter og førsteklasses spisemuligheter, har det som mål å skape en minneverdig opplevelse for gjestene sine.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Fivos Luxury Suite' i Athen, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Akropolismuseet: Dette museet ligger bare 10 minutters gange unna og er et must for historie- og kunstentusiaster. Det inneholder en stor samling av gamle greske gjenstander og gir et fascinerende innblikk i byens rike historie.

2. Plaka-distriktet: Det sjarmerende Plaka-nabolaget ligger rett ved hotellets dørstokk. Spaser gjennom de smale, pittoreske gatene fylt med kafeer, tavernaer og butikker som selger håndverk og suvenirer. Det er et flott sted å utforske, handle og nyte lokal mat.

3. Monastiraki loppemarked: Loppemarkedet i Monastiraki ligger i gangavstand fra hotellet og er et travel og livlig marked som tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert antikviteter, klær, skinnvarer, tilbehør og tradisjonelle greske produkter. Det er et flott sted for å finne gode tilbud og oppleve den lokale stemningen.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet ligger cirka 2,5 kilometer unna og er det største museet i Hellas. Det huser en imponerende samling av gamle gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk, smykker og mer. Det er et must for historieentusiaster.

5. Takbarer og restauranter: Athen er kjent for sine takbarer og restauranter som tilbyr fantastisk utsikt over byen og Akropolis. Det finnes flere etablissementer rundt hotellet, som '360 Cocktail Bar' og 'A for Athens Rooftop Bar', hvor du kan nyte drinker, live musikk og en livlig atmosfære.

6. Theatron Ancient Theater: Theatron er et utendørs teater som ligger på skråningene av Akropolis. Det arrangeres ulike kulturelle arrangementer, inkludert teaterforestillinger, konserter og forestillinger. Det gir en unik mulighet til å oppleve antikk gresk drama i en historisk setting.

7. Natteliv i Psirri: Psirri-nabolaget, bare en kort spasertur unna, er kjent for sitt pulserende natteliv. Du vil finne mange barer, klubber og live musikksteder hvor du kan nyte Athen's livlige og energiske nattescene. Merk: Det anbefales å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse underholdningstilbudene, da de kan være gjenstand for endringer på grunn av lokale forskrifter eller arrangementer.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Fivos Luxury Suite i Athen, Hellas?
1. Hvor ligger Fivos Luxury Suite i Athen, Hellas?1

Fivos Luxury Suite ligger i hjertet av Athen, Hellas, i nærheten av store turistattraksjoner som Akropolis, Plaka-nabolaget og Syntagma-plassen.

2. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Fivos Luxury Suite?
2. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Fivos Luxury Suite?1

Fivos Luxury Suite tilbyr ulike romalternativer, inkludert deluxe-suiter, executive-suiter og penthouse-suiter. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter.

3. Hvilke fasiliteter og tjenester tilbys på Fivos Luxury Suite?
3. Hvilke fasiliteter og tjenester tilbys på Fivos Luxury Suite?1

Fivos Luxury Suite tilbyr gjestene et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert gratis frokost, døgnåpen resepsjon, concierge-service, gratis Wi-Fi og flyplasstransport.

4. Er det en restaurant eller spisemuligheter på Fivos Luxury Suite?
4. Er det en restaurant eller spisemuligheter på Fivos Luxury Suite?1

Selv om Fivos Luxury Suite ikke har en restaurant på stedet, er det mange spisemuligheter innen gangavstand. Personalet kan også gi anbefalinger og hjelp med reservasjoner.

5. Hvor langt er det fra Fivos Luxury Suite til Athen internasjonale flyplass?
5. Hvor langt er det fra Fivos Luxury Suite til Athen internasjonale flyplass?1

Fivos Luxury Suite er omtrent 40 minutter unna Athen internasjonale flyplass med bil. Gjestene kan ordne flyplasstransport gjennom hotellet for bekvemmelighet.

6. Er det noen populære turistattraksjoner i nærheten av Fivos Luxury Suite?
6. Er det noen populære turistattraksjoner i nærheten av Fivos Luxury Suite?1

Ja, Fivos Luxury Suite ligger i nærheten av populære turistattraksjoner som Akropolis, Parthenon, Plaka-nabolaget, Monastiraki-plassen og det nasjonale arkeologiske museet.

7. Er Fivos Luxury Suite egnet for forretningsreisende?
7. Er Fivos Luxury Suite egnet for forretningsreisende?1

Ja, Fivos Luxury Suite henvender seg til både fritids- og forretningsreisende. Hotellet tilbyr forretningsfasiliteter som møterom, et businessenter og gratis Wi-Fi over hele eiendommen.

8. Er det noen fritidsfasiliteter på Fivos Luxury Suite?
8. Er det noen fritidsfasiliteter på Fivos Luxury Suite?1

Selv om Fivos Luxury Suite ikke har spesifikke fritidsfasiliteter, ligger det i et sentralt område med enkel tilgang til parker, museer og underholdningssteder i Athen.

9. Hvilke transportalternativer er det i nærheten av Fivos Luxury Suite?
9. Hvilke transportalternativer er det i nærheten av Fivos Luxury Suite?1

Gjester som bor på Fivos Luxury Suite kan enkelt få tilgang til offentlig transport, inkludert Athen Metro, bussholdeplasser og taxiservice. Hotellets personale kan gi veiledning om de beste transportalternativene for spesifikke destinasjoner.

10. Er Fivos Luxury Suite egnet for familier med barn?
10. Er Fivos Luxury Suite egnet for familier med barn?1

Ja, Fivos Luxury Suite kan imøtekomme familier med barn. Noen suiter tilbyr ekstra senger eller barnesenger etter forespørsel, og hotellet kan gi anbefalinger for familievennlige aktiviteter i Athen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Fivos Luxury Suite
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.