Hellas, Athen

Acropolis guest house by the museum

3 Renti Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Renti Athen, Hellas

Rundt hotellet "Acropolis Guest House by the Museum" i Athen, Hellas, er det ulike attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Akropolismuseet: Hotellet ligger beleilig nær Akropolismuseet, som inneholder en stor samling av gamle greske gjenstander.

2. Akropolis i Athen: En av de mest kjente landemerkene i Athen, ligger Akropolis innen gangavstand fra hotellet. Den er hjemmet til Parthenon og andre gamle ruiner, og tilbyr fantastisk utsikt over byen.

3. Parthenon: Plassert på toppen av Akropolis, er Parthenon et gammelt tempel dedikert til gudinnen Athena. Det er et symbol på gresk sivilisasjon og har historisk og arkitektonisk betydning.

4. Plaka: Dette historiske nabolaget ligger ved siden av hotellet og er kjent for sine smale, svingete gater med butikker, kafeer og restauranter. Plaka tilbyr en sjarmerende atmosfære med tradisjonell gresk arkitektur.

5. Monastiraki: Et annet livlig nabolag i nærheten, Monastiraki har et loppemarked og et utvalg av butikker som selger suvenirer, antikviteter og tradisjonelle produkter. Det har også flere tradisjonelle tavernaer og kafeer.

6. Syntagmaplassen: En sentral og travel plass, Syntagmaplassen er stedet for det greske parlamentet og fungerer som et transportknutepunkt. Besøkende kan oppleve den seremonielle vaktavløsningen av Evzone-vaktene eller utforske det nærliggende shoppingdistriktet.

7. Nasjonalgårdene: Ved siden av Syntagmaplassen gir Nasjonalgårdene et fredelig grøntområde midt i Athen. Det er det perfekte stedet å slappe av og komme seg bort fra byens travle atmosfære.

8. Ermou-gaten: En populær handlegate, Ermou tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer og internasjonale merker. Den er kjent for sin livlige atmosfære og er et flott sted for shoppingentusiaster. Alt i alt ligger hotellet i en førsteklasses beliggenhet for å utforske Aten's historiske steder, handlesentra og livlige nabolag.

map
Acropolis guest house by the museum
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Gjestehuset Acropolis ved museet er et sjarmerende hotell i Athen, Hellas. Hotellet har komfortable og godt utstyrte rom som er designet for å gi et hyggelig opphold for gjestene. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj og toalettsaker. Noen rom tilbyr fantastisk utsikt over Akropolis eller byen. Hotellet tilbyr også ulike måltidsalternativer for å imøtekomme forskjellige preferanser. En gratis kontinental frokost serveres hver morgen i spiseområdet og gir gjestene en deilig start på dagen. Hotellet har også en restaurant på stedet som serverer gresk og internasjonal mat til lunsj og middag. I tillegg finnes det flere kafeer, restauranter og barer i området rundt, som tilbyr et bredt utvalg av spisemuligheter. Gjestehuset Acropolis ved museet ligger beleilig til i nærheten av Akropolis-museet, noe som gjør det til et perfekt valg for de som er interessert i å utforske Athens historie. Hotellet ligger også innen gangavstand til store attraksjoner som Parthenon, Plaka nabolaget og Syntagma-plassen. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys av hotellet inkluderer en døgnåpen resepsjon, turistinformasjon, bagasjeoppbevaring og flyplasstransport etter avtale. Den vennlige og oppmerksomme betjeningen er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller ordninger de måtte trenge under oppholdet. Alt i alt tilbyr gjestehuset Acropolis ved museet komfortable bofasiliteter, en beleilig beliggenhet og en hyggelig matopplevelse, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

Hotellet "Akropolis gjestehus ved museet" i Athen, Hellas ligger i et svært sentralt område og tilbyr enkel tilgang til ulike underholdningsmuligheter. Her er noen nærliggende attraksjoner og aktiviteter:

1. Akropolismuseet: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Akropolismuseet, en must-visit attraksjon i Athen. Det huser en stor samling av arkeologiske artefakter og kunstverk fra Akropolissiden, og gir et fascinerende innblikk i antikkens greske historie.

2. Akropolis i Athen: Akropolis, et UNESCOs verdensarvsted, ligger innen gangavstand fra hotellet. Utforsk de gamle ruinene, inkludert Parthenon, Erechtheion og Propylaia, og nyt panoramautsikt over Athen fra denne ikoniske landemerket.

3. Plaka nabolag: Ligger ved siden av Akropolis, er det historiske Plaka-nabolaget kjent for sine pittoreske gater, tradisjonelle tavernaer og suvenirbutikker. Nyt en avslappende spasertur gjennom de sjarmerende brosteinsgatene, spis på en gresk taverna eller bla etter suvenirer.

4. Monastiraki loppemarked: Bare en kort avstand fra hotellet, er Monastiraki et livlig nabolag kjent for sitt travle loppemarked. Her kan du finne et bredt utvalg av unike varer, inkludert antikviteter, håndverk, klær og mer. Det er et flott sted å handle og oppleve den lokale atmosfæren.

5. Herod Atticus Odeon: Dette gamle utendørsteatret ligger ved foten av Akropolis og arrangerer ulike kulturelle arrangementer, inkludert konserter, operaer og forestillinger i sommermånedene. Sjekk timeplanen for å se om det er noen forestillinger som finner sted under besøket ditt.

6. Nasjonalgarden: Ligger i nærheten av Syntagma-plassen, er Nasjonalgarden en vakker park der du kan slappe av og ta en pause fra byens travelhet. Den tilbyr rolige gangstier, dammer og lekeplasser, noe som gjør det til et flott sted for familier eller de som søker litt ro.

7. Athens Walking Tours: Vurder å bli med på en guidet gåtur for å utforske byens rike historie og kulturminner. Disse turene inkluderer ofte stopp på betydningsfulle steder, som den gamle agora, romerske agora, vindens tårn og mer.

8. Exarchia nabolag: Kjent for sin alternative og kunstneriske atmosfære, er Exarchia et nabolag som er populært blant den lokale ungdommen. Du kan finne gatekunst, trendy barer, live musikkarenaer og indiebutikker i dette området, noe som gjør det til et interessant sted å oppleve Athens alternative scene. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet "Akropolis gjestehus ved museet" i Athen. Byen tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, inkludert museer, gamle steder, nabolag og kulturelle arrangementer, noe som sikrer at det er noe for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Acropolis Guest House?
1. Hvor ligger Acropolis Guest House?1

Acropolis Guest House ligger nær museet i Athen, Hellas

2. Hva slags fasiliteter tilbys på Acropolis Guest House?
2. Hva slags fasiliteter tilbys på Acropolis Guest House?1

Acropolis Guest House tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, et felles kjøkken, en terrasse og private bad

3. Er kjæledyr tillatt på Acropolis Guest House?
3. Er kjæledyr tillatt på Acropolis Guest House?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Acropolis Guest House

4. Er frokost inkludert i romprisen på Acropolis Guest House?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Acropolis Guest House?1

Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen. Imidlertid er det mange kafeer og restauranter i nærheten hvor gjestene kan spise frokost

5. Kan jeg parkere bilen min på Acropolis Guest House?
5. Kan jeg parkere bilen min på Acropolis Guest House?1

Acropolis Guest House har ikke egne parkeringsfasiliteter, men det er offentlige parkeringsplasser i nærheten

6. Hvor langt er det fra Acropolis Guest House til Akropolis?
6. Hvor langt er det fra Acropolis Guest House til Akropolis?1

Acropolis Guest House ligger i nærheten av Akropolismuseet, som er omtrent en 15-20 minutters gange fra selve Akropolis

7. Ligger Acropolis Guest House i et trygt nabolag?
7. Ligger Acropolis Guest House i et trygt nabolag?1

Ja, Acropolis Guest House ligger i et trygt nabolag nær store attraksjoner og lett tilgjengelig med offentlig transport

8. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Acropolis Guest House?
8. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Acropolis Guest House?1

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller prisen som er valgt. Det er lurt å sjekke de spesifikke avbestillingsvilkårene når du foretar en reservasjon

9. Er det noen nær attraksjoner å besøke fra Acropolis Guest House?
9. Er det noen nær attraksjoner å besøke fra Acropolis Guest House?1

Ja, i tillegg til Akropolis og Akropolismuseet, inkluderer nærliggende attraksjoner Plaka-nabolaget, Olympieion-tempelet, Det gamle agora i Athen og Monastiraki-plassen, alt innen gangavstand fra gjestehuset.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Acropolis guest house by the museum
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.