Hellas, Athen

Eclectic Design Apt in Athens near Metro

42 Vasileos Georgiou B Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 727 NOK Se tilbud
Eclectic Design Apt in Athens near Metro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

42 Vasileos Georgiou B Athen, Hellas

Rundt hotellet "Eclectic Design Apt in Athens near Metro" i Athen, Hellas, finnes det flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og severdigheter i nærheten:

1. Athens metrostasjon: Som navnet på hotellet antyder, ligger det i nærheten av en metrostasjon som gir praktisk tilgang til å utforske byen og nå andre deler av Athen.

2. Det nasjonale arkeologiske museet: Omtrent 2 kilometer nordvest for hotellet finner du dette museet som huser en stor samling greske antikviteter, inkludert skulpturer, smykker, keramikk og mer.

3. Omonia-plassen: Omtrent 1 kilometer sørvest for hotellet er Omonia-plassen et livlig område med butikker, kafeer og restauranter.

4. Monastiraki: Dette området ligger omtrent 2,5 kilometer sørøst, og er en livlig bydel kjent for sitt loppemarked, tradisjonelle butikker og fantastisk utsikt over Akropolis.

5. Plaka: Ved siden av Monastiraki ligger Plaka, en historisk bydel fylt med trange gater, nyklassiske hjem, sjarmerende torg og tradisjonelle greske tavernaer.

6. Akropolis: En av Athens mest ikoniske attraksjoner, ligger Akropolis omtrent 3 kilometer sørøst for hotellet. Den er hjem til Parthenon, Erechtheion og andre gamle strukturer som er essensielle for gresk historie og arkitektur.

7. Syntagma-plassen: Ca. 3 kilometer sør for hotellet ligger Syntagma-plassen, den sentrale plassen i Athen. Her finner du den greske nasjonalforsamlingen, luksushoteller, handlegater og de vakre nasjonale hagene.

8. Forskjellige restauranter og kafeer: I nærheten av hotellet finnes det flere spisesteder, fra tradisjonelle greske tavernaer til internasjonal mat og kafeer.

9. Supermarkeder og nærbutikker: Området har flere supermarkeder og nærbutikker som gjør det enkelt for gjestene på hotellet å kjøpe dagligvarer og daglige nødvendigheter. Dette er noen av de bemerkelsesverdige stedene som finnes rundt hotellet "Eclectic Design Apt in Athens near Metro" i Athen, Hellas.

map
Eclectic Design Apt in Athens near Metro
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Eclectic Design Apt in Athens near Metro' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, og Akropolismuseet er et must for historie- og kunstentusiaster. Det huser en samling av gjenstander og skulpturer fra Akropoliss arkeologiske område.

2. Plaka-nabolaget: Kjent som det eldste nabolaget i Athen, er Plaka fylt med smale gater, tradisjonelle tavernaer, kafeer og butikker som selger lokale håndverk. Det er et flott sted å vandre rundt, nyte et måltid eller finne unike suvenirer.

3. Monastiraki loppemarked: En annen populær destinasjon i Athen er Monastiraki loppemarked, der du kan finne et bredt utvalg av varer, inkludert antikviteter, klær, smykker og lokale håndverk. Det er et pulserende område med en bohemsk atmosfære, perfekt for shopping og utforsking.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Hvis du er interessert i gresk historie, er det nasjonale arkeologiske museet et must å besøke. Det huser en omfattende samling av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

5. Lycabettus-høyden: For panoramautsikt over Athen, gå til Lycabettus-høyden. Du kan gå opp åsen eller ta taubanen for å nå toppen. Det er også en herlig kafé hvor du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten.

6. Athen Open-Air Cinema: I løpet av sommermånedene er Athen kjent for sine utendørs kinoer. Disse utendørs kinosene tilbyr en unik filmopplevelse under den stjernespekkede himmelen. Noen populære nær hotellet inkluderer Cine Thission og Cine Paris.

7. Gazi-distriktet: Gazi er et trendy nabolag i Athen kjent for sitt pulserende natteliv. Du finner mange barer, klubber og konsertsteder med live musikk her. Det er et flott sted å nyte en kveld ute med venner.

8. Athen konsertsal: Hvis du er interessert i klassisk musikk eller live forestillinger, er Athen konsertsal en fantastisk arena å besøke. Den arrangerer en rekke konserter, balletter og teaterproduksjoner gjennom året. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Eclectic Design Apt in Athens near Metro'. Athen er en by med en rik kulturarv og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for besøkende å nyte.

Topp spørsmål

1. Er leiligheten nær en T-banestasjon?
1. Er leiligheten nær en T-banestasjon?1

Ja, 'Eclectic Design Apt in Athens near Metro' ligger i nærheten av en T-banestasjon i Athen, Hellas.

2. Hvordan vil du beskrive leilighetens designstil?
2. Hvordan vil du beskrive leilighetens designstil?1

Leiligheten skryter av en eklektisk designstil som kombinerer ulike elementer og påvirkninger for å skape en unik og visuelt tiltrekkende atmosfære.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr leiligheten?1

Leiligheten har et utvalg av fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, en flatskjerm-TV og et komfortabelt oppholdsrom.

4. Hvor mange personer kan leiligheten romme?
4. Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Leiligheten kan romme opptil fire personer, noe som gjør den egnet for par, familier eller små grupper med venner.

5. Er nabolaget rundt leiligheten trygt?
5. Er nabolaget rundt leiligheten trygt?1

Leiligheten ligger i et trygt nabolag i Athen og tilbyr et sikkert og fredelig miljø for gjestene.

6. Er det attraksjoner og landemerker i nærheten?
6. Er det attraksjoner og landemerker i nærheten?1

Ja, leiligheten ligger beleilig til i nærheten av ulike attraksjoner og landemerker i Athen, som gamle ruiner, museer, butikker og pulserende utesteder.

7. Hvor langt er det til sentrum fra leiligheten?
7. Hvor langt er det til sentrum fra leiligheten?1

Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til sentrum, noe som gjør det enkelt å besøke populære landemerker, restauranter og handlegater.

8. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?
8. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?1

Ja, leiligheten tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene, og sikrer praktiske og sikre parkeringsmuligheter.

9. Finnes det restauranter og kafeer i nærheten?
9. Finnes det restauranter og kafeer i nærheten?1

Leiligheten er omgitt av et utvalg av restauranter og kafeer, som tilbyr et mangfoldig utvalg av spisesteder for gjestene å utforske.

10. Kan jeg reservere 'Eclectic Design Apt in Athens near Metro' online?
10. Kan jeg reservere 'Eclectic Design Apt in Athens near Metro' online?1

Ja, reservasjoner for leiligheten kan gjøres online gjennom ulike bookingplattformer eller vertens offisielle nettside.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Anmeldelse av Eclectic Design Apt in Athens near Metro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.