Hellas, Athen

Vibrant & Cozy Apt in Athens

26 Rizari Athen, Hellas Leilighet
7 Tilbud fra 843 NOK Se tilbud
Vibrant & Cozy Apt in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

26 Rizari Athen, Hellas

Det "Vibrant & Cozy Apt in Athens" hotellet i Athen, Hellas ligger sentralt i byen og gir enkel tilgang til ulike attraksjoner, fasiliteter og tjenester. Noen av de populære stedene og områdene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Akropolis: Den ikoniske gamle festningen ligger cirka 2,5 kilometer sørøst for hotellet. Her finner man Parthenon, Erechtheion og andre historiske strukturer.

2. Plaka-distriktet: Et sjarmerende nabolag like nedenfor Akropolis, kjent for sine trange gater, tradisjonelle greske butikker og restauranter. Det er innen gangavstand fra hotellet.

3. Monastiraki-torget: Et livlig torg med et loppemarked og et utvalg butikker, tavernaer og kafeer. Det ligger cirka 1,5 kilometer sørvest for hotellet.

4. Syntagma-torget: Det sentrale torget i Athen, med det greske parlamentet og graven til den ukjente soldat. Det er omtrent 3 kilometer vest for hotellet.

5. Ermou-gaten: En kjent handlegate i Athen, med internasjonale merkevarer, lokale butikker og kafeer. Den starter fra Syntagma-torget og går vestover.

6. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av de viktigste museene i Hellas, som viser en stor samling av gamle greske artefakter. Det ligger cirka 4 kilometer nordvest for hotellet.

7. Omonia-torget: Et livlig torg med butikker, restauranter og kafeer. Det er et transportknutepunkt og ligger omtrent 2 kilometer nordvest for hotellet.

8. Lycabettus-høyden: Det høyeste punktet i Athen, som tilbyr panoramautsikt over byen. Det ligger cirka 4 kilometer nordøst for hotellet. Hotellet i seg selv kan være omgitt av ulike lokale butikker, restauranter og kafeer, som gir gjestene praktiske alternativer for spising og underholdning.

map
Vibrant & Cozy Apt in Athens
Leilighet

Til sentrum2.1

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' i Athen, Hellas. Noen av de populære underholdningssteder inkluderer:

1. Monastiraki-plassen: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr Monastiraki-plassen en livlig atmosfære med forskjellige butikker, kafeer og gateartister. Det er et flott sted å utforske både på dagtid og kveldstid.

2. Plaka-nabolaget: Kjent som "Gudenes nabolag", er Plaka et sjarmerende område med smale gater, neoklassiske bygninger og tradisjonelle tavernaer. Det er det perfekte stedet å vandre rundt, handle suvenirer eller nyte et måltid mens du nyter den livlige greske atmosfæren.

3. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet er et must for historie- og kulturinteresserte. Det huser en omfattende samling av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, smykker, keramikk og fresker.

4. Herodes Atticus' odeon: Hvis du er interessert i scenekunst, må du sjekke ut dette gamle amfiteateret som ligger på den sørlige skråningen av Akropolis. Det arrangeres ulike konserter, teaterforestillinger og danseforestillinger gjennom hele året.

5. Athen konsertsal: Dette moderne stedet arrangerer et bredt spekter av kulturelle arrangementer, inkludert klassiske musikkonserter, ballettoppsetninger og teaterproduksjoner. Det er et flott sted å oppleve byens levende kunstscene.

6. Technopolis-Athens: Beliggende i det trendy nabolaget Gazi, er Technopolis en tidligere gassverksfabrikk som har blitt omgjort til et kultursenter. Det arrangeres utstillinger, kunstinstallasjoner, konserter og festivaler, og det er et utmerket sted å utforske moderne gresk kunst og musikk.

7. Lycabettus-fjellet: For en panoramautsikt over Athen, bør du vurdere å besøke Lycabettus-fjellet. Du kan enten gå til toppen eller ta en taubane. I tillegg til de fantastiske utsiktene finner du en liten kapell og en restaurant hvor du kan nyte et måltid med utsikt over byen. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'. Byen tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner som imøtekommer ulike interesser, slik at besøkende kan få et minneverdig og hyggelig opphold.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?
1. Hva er adressen til 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?1

Den nøyaktige adressen til 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' kan bli oppgitt av verten ved bestillingsbekreftelse

2. Hvor mange soverom finnes det i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?
2. Hvor mange soverom finnes det i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?1

'Vibrant & Cozy Apt in Athens' har vanligvis 1 eller 2 soverom, som nevnt i annonsen

3. Er denne leiligheten egnet for familier med barn?
3. Er denne leiligheten egnet for familier med barn?1

Ja, denne leiligheten er egnet for familier med barn. Den tilbyr fasiliteter som imøtekommer familiers behov

4. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden for 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?
4. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden for 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?1

Innsjekkings- og utsjekkingstidene kan variere, så det er best å sjekke med verten for spesifikke tidspunkter for 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'

5. Har 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' parkeringsmuligheter?
5. Har 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' parkeringsmuligheter?1

Tilgjengeligheten av parkeringsmuligheter kan variere for 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'. Det anbefales å sjekke med verten for parkeringsalternativer

6. Er leiligheten dyrevennlig?
6. Er leiligheten dyrevennlig?1

Reglene for kjæledyr i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' kan variere. Det anbefales å sjekke med verten angående deres kjæledyrpolitikk før du bestiller

7. Hvor langt er det fra 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' til nærmeste metrostasjon?
7. Hvor langt er det fra 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' til nærmeste metrostasjon?1

Avstanden mellom 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' og nærmeste metrostasjon kan variere. Det er foreslått å sjekke med verten eller bruke en karttjeneste for å finne nøyaktig avstand

8. Er det noen dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?
8. Er det noen dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?1

Ja, det er vanligvis dagligvarebutikker og restauranter i nærheten av 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'. Verten eller en rask nettsøk kan gi spesifikke alternativer i nærområdet

9. Hvilke fasiliteter er inkludert i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?
9. Hvilke fasiliteter er inkludert i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?1

Fasilitetene som er inkludert i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens' kan variere, men vanligvis er det grunnleggende som kjøkkenutstyr, Wi-Fi og badeprodukter. Verten kan gi en omfattende liste over fasiliteter

10. Er det en balkong eller terrasse i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?
10. Er det en balkong eller terrasse i 'Vibrant & Cozy Apt in Athens'?1

'Vibrant & Cozy Apt in Athens' kan ha eller ikke ha balkong eller terrasse. Det anbefales å sjekke med verten for informasjon om spesifikke leilighetsfunksjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Vibrant & Cozy Apt in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.