Hellas, Athen

Beautiful Sunny Apt in Athens

3 Iliodorou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Beautiful Sunny Apt in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Iliodorou Athen, Hellas

Hotellet "Beautiful Sunny Apt in Athens" ligger i Athen, Hellas. Her er noen attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet:

1. Akropolismuseet: Dette verdenskjente museet ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det huser gjenstander og skulpturer fra Akropolisk arkeologiske sted.

2. Akropolis i Athen: Et av de mest kjente landemerkene i Athen, Akropolis er en gammel borg og UNESCOs verdensarvsted. Den inkluderer ikoniske strukturer som Parthenon og Erechtheion.

3. Plaka-distriktet: En historisk nabolag, er Plaka kjent for sine trange gater, nyklassiske bygninger, tradisjonelle tavernaer og suvenirbutikker. Det er et flott sted å utforske gresk kultur og arkitektur.

4. Monastiraki-plassen: Ligger ved siden av Plaka, er Monastiraki-plassen et travelt område kjent for sitt loppemarked, livlige gatekunst og tradisjonelle greske tavernaer. Det er et livlig sted å nyte shopping, spise og se på mennesker.

5. Syntagma-plassen: Den sentrale plassen i Athen, Syntagma-plassen huser det greske parlamentet og ukjente soldats grav. Plassen er omgitt av butikker, kafeer og luksushoteller.

6. Nasjonalhagen: Ligger bak det greske parlamentet, er Nasjonalhagen en frodig grønn oase i hjertet av Athen. Den tilbyr turstier, lekeplasser, en liten dyrehage og mange gamle ruiner.

7. Odeon of Herodes Atticus: Dette historiske amfiteateret, som ligger på skråningene av Akropolis, er vertskap for konserter, skuespill og andre forestillinger under Athens festival. Dens pittoreske beliggenhet gjør det til et populært turiststed.

8. Zeus' Olympiatempel: Et av de største templene i antikkens Hellas, er Zeus' Olympiatempel nå en ruinert struktur med imponerende korintiske søyler. Det er en kort spasertur fra hotellet. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet "Beautiful Sunny Apt in Athens" i Athen, Hellas. Besøkende på dette hotellet kan utforske byens rike historie, kultur og arkitektur.

map
Beautiful Sunny Apt in Athens
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

'Vakker solrik leilighet i Athen' er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr en komfortabel og solrik atmosfære for gjestene å nyte oppholdet i byen. Hotellet har ulike typer rom tilgjengelig for å imøtekomme ulike preferanser. Rommene er velutstyrte og designet for å gi en avslappende og hyggelig opplevelse for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, en flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisemuligheter for gjestene. Det finnes en restaurant på stedet som serverer deilig gresk mat, noe som gir gjestene muligheten til å prøve tradisjonelle retter. I tillegg er det flere spisemuligheter i nærheten, slik at gjestene kan utforske det lokale matmiljøet. Gjestene kan også nyte ulike fasiliteter og tjenester under oppholdet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, slik at gjestene kan få assistanse til enhver tid. Det er også en terrasse der gjestene kan slappe av og nyte utsikten over byen. Andre fasiliteter inkluderer en bar, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Beliggenheten til 'Vakker solrik leilighet i Athen' er også praktisk for gjester som ønsker å utforske Athen. Hotellet ligger i et sentralt område, nær populære attraksjoner som Akropolis, Plaka og det nasjonale arkeologiske museet. Offentlig transport er også lett tilgjengelig, slik at gjestene enkelt kan komme seg rundt i byen. Alt i alt tilbyr 'Vakker solrik leilighet i Athen' komfortable rom, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter for gjester som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Beautiful Sunny Apt in Athens' i Athen, Hellas. Noen i nærheten alternativer inkluderer:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Akropolismuseet et must-besøk for kunst- og historieentusiaster. Det inneholder en stor samling av gjenstander og skulpturer fra det arkeologiske stedet Akropolis.

2. Plaka: Dette pittoreske nabolaget er kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og livlige atmosfære. Plaka er fylt med butikker, kafeer, restauranter og gateartister, noe som gjør det til et flott sted å utforske og nyte den lokale kulturen.

3. Monastiraki-torget: Beliggende i hjertet av Athen, tilbyr Monastiraki-torget en blanding av historie og livlig gateliv. Besøkende kan bla gjennom loppemarkeder, suvenirbutikker og ulike gateboder. Området har også flere trendy kafeer, barer og klubber for kveldsunderholdning.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av verdens største museer, Det nasjonale arkeologiske museet i Athen huser en stor samling av gjenstander fra det gamle Hellas. Besøkende kan utforske utstillingene og beundre de gamle statuene, keramikken og andre arkeologiske skatter.

5. Athen konsertsal: Hvis du er interessert i live musikkforestillinger, er Athen konsertsal et flott alternativ. Det er en moderne arena som huser en rekke konserter, inkludert klassisk musikk, jazz og moderne opptredener.

6. Gazi-distriktet: Kjent for sitt livlige natteliv, er Gazi et populært område for underholdning. Det har mange barer, klubber og steder for live musikk, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som søker en livlig nattelivserfaring.

7. Syntagma-torget: Beliggende i sentrum av byen, er Syntagma-torget et samlepunkt for lokalbefolkningen og turister. Torget er omgitt av historiske bygninger, luksushoteller og eksklusive butikker. Det fungerer også som stedet for Hellenic Parliament og skifte av Evzones-vaktene. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Beautiful Sunny Apt in Athens'. Byen Athen tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, kultursteder og underholdningssteder for å imøtekomme ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til 'Vakker solrik leilighet i Athen' i Athen, Hellas?
1. Hvor er beliggenheten til 'Vakker solrik leilighet i Athen' i Athen, Hellas?1

'Vakker solrik leilighet i Athen' ligger i Athen, Hellas.

2. Hva er egenskapene til 'Vakker solrik leilighet i Athen'?
2. Hva er egenskapene til 'Vakker solrik leilighet i Athen'?1

'Vakker solrik leilighet i Athen' har en solrik og vakker leilighet med ulike fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, komfortable senger, et romslig oppholdsrom, aircondition, Wi-Fi og en balkong med flott utsikt.

3. Hva er prisen for å bo på 'Vakker solrik leilighet i Athen'?
3. Hva er prisen for å bo på 'Vakker solrik leilighet i Athen'?1

Prisen for å bo på 'Vakker solrik leilighet i Athen' varierer og kan finnes på bookingplattformen eller ved å kontakte verten direkte.

4. Er det parkering tilgjengelig på 'Vakker solrik leilighet i Athen'?
4. Er det parkering tilgjengelig på 'Vakker solrik leilighet i Athen'?1

Ja, parkering er tilgjengelig på 'Vakker solrik leilighet i Athen' for gjester.

5. Hvor langt er 'Vakker solrik leilighet i Athen' fra populære turistattraksjoner i Athen?
5. Hvor langt er 'Vakker solrik leilighet i Athen' fra populære turistattraksjoner i Athen?1

Avstanden mellom 'Vakker solrik leilighet i Athen' og populære turistattraksjoner i Athen kan variere. Det er best å sjekke den spesifikke beliggenheten og dens nærhet til de ønskede attraksjonene.

6. Er kollektivtransport lett tilgjengelig fra 'Vakker solrik leilighet i Athen'?
6. Er kollektivtransport lett tilgjengelig fra 'Vakker solrik leilighet i Athen'?1

Ja, kollektivtransport er generelt lett tilgjengelig fra 'Vakker solrik leilighet i Athen', ettersom Athen har et godt forbundet transportsystem.

7. Er det et minimum antall netter som kreves for å bo på 'Vakker solrik leilighet i Athen'?
7. Er det et minimum antall netter som kreves for å bo på 'Vakker solrik leilighet i Athen'?1

Det kan være et minimum antall netter som kreves for å bo på 'Vakker solrik leilighet i Athen', avhengig av vertens retningslinjer. Det anbefales å sjekke de spesifikke bookingdetaljene for denne informasjonen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Beautiful Sunny Apt in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.