Hellas, Athen

Industrial Style Studio in Athens

50 Pratinou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 746 NOK Se tilbud
Industrial Style Studio in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
  • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

50 Pratinou Athen, Hellas

Den "Industrial Style Studio i Athen" ligger i sentrum av Athen, Hellas. Det er omgitt av ulike attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Her er noen høydepunkter av det som er rundt hotellet:

1. Monastiraki-plassen: Denne pulserende historiske plassen ligger bare en 10-minutters spasertur fra hotellet. Den er kjent for sitt loppemarked, tradisjonelle butikker og mange spisesteder.

2. Akropolis: Et av de mest berømte landemerkene i Athen, Akropolis og dens antikke ruiner er innen en 20-minutters spasertur fra hotellet. Dette UNESCOs verdensarvstedet inkluderer høydepunkter som Parthenon, Athenas Nike-tempel og Erechtheion.

3. Plaka: Ved siden av Akropolis er Plaka det eldste nabolaget i Athen. Dets sjarmerende gater er fylt med butikker, tradisjonelle greske tavernaer og billedskjønne hus. Det er et flott sted for en avslappende spasertur og å oppleve den lokale kulturen.

4. Ermou gate: Bare noen få kvartaler unna hotellet er Ermou-gaten en viktig handlegate i Athen. Den tilbyr et bredt utvalg av butikker, fra internasjonale merker til lokale butikker, samt kafeer og restauranter.

5. Syntagma-plassen: Omtrent 2 kilometer fra hotellet ligger Syntagma-plassen, Athen sentrale torg. Det huser det greske parlamentet og er omgitt av eksklusive butikker, hoteller og kafeer.

6. Det nasjonale arkeologiske museum: Omtrent 2 kilometer nordvest for hotellet ligger det nasjonale arkeologiske museet, et av verdens viktigste museer som viser gjenstander fra antikkens Hellas. Det huser en omfattende samling av arkeologiske skatter, inkludert masken til Agamemnon.

7. Aten sentralmarked: Beliggende innen en 10-minutters spasertur fra hotellet, er det sentrale markedet i Aten (Varvakeios) et travelt marked hvor du kan finne ferske produkter, kjøtt og lokale produkter. Det er et flott sted å oppleve den livlige atmosfæren i Athen. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og landemerkene som ligger i nærheten av "Industrial Style Studio i Athen". Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til det beste Athen har å tilby.

map
Industrial Style Studio in Athens
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Hotellet "Industriell stil studio i Athen" ligger i Athen, Hellas. Hotellet skryter av en industriell chic design som skaper en unik og stilig atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er dekorert i en industriell stil og har synlige murvegger, metalldetaljer og moderne møbler. De er designet for å gi komfort og en moderne estetikk. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, en minibar og et eget bad med dusj. Noen rom kan også tilby ekstra funksjoner som et tekjøkken eller en balkong. Hotellets restaurant tilbyr et spisested for gjestene. De tilbyr et utvalg av måltider, inkludert både lokale og internasjonale retter. Restauranten har som mål å tilby deilige og tilfredsstillende måltider som imøtekommer ulike diettpreferanser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en stilig og komfortabel atmosfære. Alt i alt tilbyr hotellet "Industriell stil studio i Athen" stilig overnatting og en spiseopplevelse som tar sikte på å tilfredsstille smakene til gjestene sine.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Industrial Style Studio in Athens', i Athen, Hellas. Noen av dem inkluderer:

1. Nattklubber og barer: Athen er kjent for sitt livlige natteliv, og det finnes mange nattklubber og barer i nærheten av hotellet hvor du kan nyte live musikk, DJ-sets og drikke. Noen populære alternativer inkluderer Lohan Nightclub Athens, Hoxton Athens og Booze Cooperativa.

2. Teatre: Athen har en rik teatertradisjon, og det finnes flere teatre nær hotellet hvor du kan se liveforestillinger og show. Den helleniske festivalen finner ofte sted på Herod Atticus Theater, og viser et spekter av teater- og musikkforestillinger.

3. Museer: Athen huser flere museer som viser gamle artefakter og samtidskunst. Akropolismuseet, det nasjonale arkeologiske museet og Benaki-museet er noen bemerkelsesverdige alternativer i nærheten av hotellet.

4. Restauranter og kafeer: Athen tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, hvor du kan nyte deilige greske retter og internasjonale delikatesser. Psiri- og Monastiraki-områdene er kjent for sitt mangfoldige matmiljø, med mange restauranter og kafeer å velge mellom.

5. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av Ermou Street, en av hovedhandlegatene i Athen, som tilbyr et omfattende utvalg av butikker og boutiquer. I tillegg ligger Monastiraki loppemarked i nærheten, hvor du kan bla gjennom vintageartikler, suvenirer og lokale håndverk.

6. Utendørsaktiviteter: Athen har flere parker og utendørsområder hvor du kan slappe av og nyte fritidsaktiviteter. Den nasjonale hagen, Mount Lycabettus og Athenas Riviera er populære steder for turer, piknik og fantastisk utsikt over byen. Det er tilrådelig å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse underholdningsmulighetene, da de kan variere avhengig av årstid og nåværende omstendigheter.

Topp spørsmål

1. Hva er Industrial Style Studio i Athen?
1. Hva er Industrial Style Studio i Athen?1

Industrial Style Studio i Athen er en type overnattingsmulighet til leie i Athen, Hellas. Det er en studioleilighet designet og dekorert i en industriell stil, med elementer som synlige murvegger, metallarmaturer og betonggulv

2. Hvordan kan jeg leie Industrial Style Studio i Athen?
2. Hvordan kan jeg leie Industrial Style Studio i Athen?1

Industrial Style Studio i Athen kan leies gjennom forskjellige online bookingplattformer eller direkte fra eieren eller leiebyrået. Du kan søke etter tilgjengelighet, priser og bestille studioet basert på ønskede datoer og preferanser

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Industrial Style Studio i Athen?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Industrial Style Studio i Athen?1

Fasilitetene som tilbys på Industrial Style Studio i Athen kan variere, men inkluderer vanligvis nødvendigheter som en komfortabel seng, et fullt utstyrt kjøkkenkrok eller kjøkken, et bad med dusj, oppvarming eller air condition, Wi-Fi internett-tilgang og noen ganger ekstra funksjoner som en TV eller et lite utendørsområde

4. Hvor er Industrial Style Studio i Athen lokalisert?
4. Hvor er Industrial Style Studio i Athen lokalisert?1

Den nøyaktige beliggenheten til Industrial Style Studio i Athen kan variere avhengig av den spesifikke eiendommen, men den er vanligvis plassert innenfor byen Athen, Hellas. Studioet kan bli funnet i forskjellige nabolag eller områder av Athen, som gjør at gjester kan utforske byens attraksjoner, kulturelle severdigheter og lokale fasiliteter

5. Hvor langt er Industrial Style Studio i Athen fra populære turistmål?
5. Hvor langt er Industrial Style Studio i Athen fra populære turistmål?1

Avstanden til Industrial Style Studio i Athen fra populære turistmål vil avhenge av den spesifikke beliggenheten. Imidlertid er Athen en relativt kompakt by, og mange av de berømte attraksjonene som Akropolis, Plaka-nabolaget og Det nasjonale arkeologiske museet er lett tilgjengelige innen kort avstand fra de fleste deler av byen

6. Kan jeg få anbefalinger for nærliggende restauranter eller attraksjoner fra verten på Industrial Style Studio?
6. Kan jeg få anbefalinger for nærliggende restauranter eller attraksjoner fra verten på Industrial Style Studio?1

Ja, verten på Industrial Style Studio i Athen kan ofte gi anbefalinger for nærliggende restauranter, attraksjoner og andre severdigheter. De er vanligvis kjent med området og kan tilby forslag basert på dine preferanser og interesser

7. Er Industrial Style Studio egnet for enslige reisende eller bare par?
7. Er Industrial Style Studio egnet for enslige reisende eller bare par?1

Industrial Style Studio i Athen kan imøtekomme både enslige reisende og par. Det er et ideelt valg for enkeltpersoner eller par som søker en stilig og komfortabel overnattingsmulighet mens de utforsker Athen

8. Kan jeg kontakte eieren eller verten for eventuelle ekstra spørsmål om Industrial Style Studio?
8. Kan jeg kontakte eieren eller verten for eventuelle ekstra spørsmål om Industrial Style Studio?1

Ja, du kan vanligvis kontakte eieren eller verten på Industrial Style Studio i Athen for eventuelle ekstra spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Kontaktopplysningene deres blir vanligvis gitt under bestillingsprosessen, slik at du kan kommunisere direkte med dem.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Industrial Style Studio in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.