Hellas, Athen

Colorful Cozy Central apt in Athens

6 Vriaxidos Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Colorful Cozy Central apt in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

6 Vriaxidos Athen, Hellas

Hotellet 'Colorful Cozy Central apt in Athens' ligger i Athen, Hellas. I nærheten av hotellet finner du forskjellige attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av disse inkluderer:

1. Omonia-torget: Et livlig sentralt torg kjent for sine butikker, kafeer og livlige atmosfære. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

2. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av de største arkeologiske museene i Hellas, med en omfattende samling av gamle gjenstander. Det ligger i nærheten av Omonia-torget, i nærheten av hotellet.

3. Monastiraki-torget: Et livlig nabolag kjent for sitt loppemarked, tradisjonelle butikker og gatekunst. Monastiraki-torget huser også det berømte Monastiraki-lippemarkedet og den gamle romerske agoraen.

4. Plaka: Et historisk nabolag i Athen, kjent for sine pittoreske gater, gamle ruiner og tradisjonelle tavernaer. Plaka ligger på den nordøstlige skråningen av Akropolis, ved siden av Monastiraki-torget.

5. Akropolis: Den ikoniske gamle borgruinen som ligger over Athen. Den huser flere kjente bygninger, inkludert Parthenon, Erechtheion og Athenas tempel. Akropolis er en attraksjon du må besøke, og den er lett tilgjengelig fra hotellet.

6. Syntagma-torget: Athen sentrale torg, som ligger foran det greske parlamentet. Det er et populært møtepunkt og tilbyr muligheter for shopping, spising og å se på mennesker.

7. Ermou-gaten: En av de mest livlige handlegatene i Athen, med et utvalg av high-street og designerbutikker. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

8. Athen sentralmarked: Et livlig marked der du kan finne et utvalg av ferske matvarer, kjøtt, fisk og krydder. Det er et flott sted å oppleve den lokale matkulturen og ligger i nærheten av Omonia-torget. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene i området rundt hotellet 'Colorful Cozy Central apt in Athens'. Athen er en by rik på historie, kultur og kulinariske gleder, så det er mye mer å utforske enn det som er nevnt her.

map
Colorful Cozy Central apt in Athens
Leilighet

Til sentrum2.5

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Colorful Cozy Central apt in Athens'. Her er noen få forslag:

1. Monastiraki-torget: Ligger kun en kort spasertur fra hotellet, er Monastiraki-torget et levende område med mange butikker, kafeer og gateopptredener. Du kan utforske loppemarkedet, nyte levende musikk eller bare suge inn den livlige stemningen.

2. Plaka nabolag: Plaka er en av de eldste nabolagene i Athen og er kjent for sine sjarmerende smug, nyklassiske bygninger og tradisjonelle tavernaer. Det er et flott sted å spise, handle suvenirer eller bare vandre rundt.

3. Akropolis-museet: Ligger ved foten av Akropolis, er Akropolis-museet et must for historie- og kunstkjennere. Det huser en stor samling av antikke greske artefakter, inkludert Parthenon-skulpturene. Du kan lære om Athen's rike historie og beundre de imponerende utstillingene.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Ligger i nærheten av hotellet, er det nasjonale arkeologiske museet det største og mest betydningsfulle arkeologiske museet i Hellas. Det viser fram en stor samling av antikk gresk kunst og artefakter, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

5. Teaterforestillinger: Athen har en blomstrende teaterscene. Du kan se en teaterforestilling eller musikal på en av byens teatre, som for eksempel Det nasjonale teateret i Hellas eller Herodes Atticus' odeon. Sjekk programmet for gjeldende forestillinger under oppholdet ditt.

6. Natteliv i Gazi: Gazi er et trendy nabolag kjent for sitt livlige natteliv. Det har mange barer, klubber og musikksteder. Enten du er interessert i levende musikk, elektroniske takter eller bare ønsker å nyte en drink med venner, har Gazi noe for alle. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Colorful Cozy Central apt in Athens'. Det er mange flere attraksjoner, museer og kultursteder å utforske i byen.

Topp spørsmål

1. Er beliggenheten til leiligheten sentral?
1. Er beliggenheten til leiligheten sentral?1

Ja, den fargerike og koselige sentrumsleiligheten i Athen ligger i et sentralt område av Athen, Hellas.

2. Hvor mange personer kan leiligheten huse?
2. Hvor mange personer kan leiligheten huse?1

Leiligheten kan huse opptil 4 personer komfortabelt.

3. Er leiligheten godt utstyrt med fasiliteter?
3. Er leiligheten godt utstyrt med fasiliteter?1

Ja, den fargerike og koselige sentrumsleiligheten i Athen er godt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og mer.

4. Er det parkering tilgjengelig?
4. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, det er parkering tilgjengelig i nærheten av leiligheten, selv om det kan være begrenset tilgjengelighet og ekstra kostnader.

5. Er det nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?
5. Er det nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?1

Ja, leiligheten ligger i et sentralt område av Athen, så det er mange nærliggende attraksjoner og interessepunkter, inkludert populære turiststeder som Akropolis, Plaka nabolag, Monastiraki-plassen og mer.

6. Hvor langt er nærmeste offentlige transport?
6. Hvor langt er nærmeste offentlige transport?1

Nærmeste offentlige transport, som metrostasjoner eller bussholdeplasser, er innen gangavstand fra leiligheten. Den nøyaktige avstanden kan variere avhengig av den spesifikke beliggenheten.

7. Er det restauranter og butikker i nærheten?
7. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er mange restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra den fargerike og koselige sentrumsleiligheten i Athen. Gjestene kan enkelt finne spisemuligheter og shoppingmuligheter i området rundt.

8. Er leiligheten egnet for familier med barn?
8. Er leiligheten egnet for familier med barn?1

Ja, leiligheten er egnet for familier med barn, da den kan huse opptil 4 personer komfortabelt. Det anbefales imidlertid alltid å sjekke med verten eller lese oppføringsdetaljene for å sikre at leiligheten oppfyller spesifikke familiesbehov.

9. Kan jeg bestille leiligheten for et kortvarig opphold?
9. Kan jeg bestille leiligheten for et kortvarig opphold?1

Ja, den fargerike og koselige sentrumsleiligheten i Athen er tilgjengelig for kortvarige opphold. Den nøyaktige tilgjengeligheten og bestillingsmulighetene kan sees på oppføringsiden eller ved å kontakte verten direkte.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene?
10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene?1

Innsjekkings- og utsjekkingstidene kan variere avhengig av den spesifikke bestillingen og vertens politikk. Det er tilrådelig å kommunisere med verten for å avtale de mest praktiske innsjekkings- og utsjekkingstidene for begge parter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Colorful Cozy Central apt in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.