Hellas, Athen

Warm & Cozy Studio in Athens

39-41 Ellanikou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 737 NOK Se tilbud
Warm & Cozy Studio in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

39-41 Ellanikou Athen, Hellas

Hotellet "Warm & Cozy Studio in Athens" i Athen, Hellas, ligger midt i byen, så det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt. Noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Monastiraki-torget: Dette livlige torget ligger bare en kort avstand fra hotellet og er kjent for sin livlige atmosfære, butikker og restauranter.

2. Det gamle agora i Athen: Et historisk område i nærheten av hotellet, det gamle agora er en arkeologisk park som inkluderer ruiner av gamle greske bygninger og monumenter.

3. Plaka-nabolaget: Kjent som "gudenes nabolag", er Plaka et sjarmerende område med smale gater, tradisjonelle hus, butikker og tavernaer. Det er ideelt for en avslappende spasertur og utforsking av lokal kultur.

4. Akropolis i Athen: Et av de mest kjente landemerkene i Hellas, ligger Akropolis en kort avstand fra hotellet. Det huser den ikoniske Parthenon og tilbyr panoramautsikt over Athen.

5. Syntagma-torget: Hovedtorget i Athen, Syntagma-torget, er kjent for sin imponerende arkitektur, inkludert det greske parlamentsbygningen. Det er et populært møtested og gir tilgang til ulike shopping- og spisesteder.

6. Ermou gate: Denne gågatehandlegaten er kjent for sine mange butikker og boutiquer, som tilbyr et bredt utvalg av produkter fra mote til suvenirer.

7. Lycabettus-høyden: For de som ønsker fantastisk utsikt over Athen, anbefales et besøk til Lycabettus-høyden. Den ligger en kort avstand fra hotellet og kan nås med en taubane eller ved å klatre en rekke trapper. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet "Warm & Cozy Studio in Athens".

map
Warm & Cozy Studio in Athens
Leilighet

Til sentrum2.1

Om hotellet

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Warm & Cozy Studio in Athens' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Akropolismuseet: Bare en kort avstand fra hotellet tilbyr Akropolismuseet en fascinerende samling av gamle greske artefakter, inkludert skulpturer, keramikk og arkeologiske funn.

2. Plaka-distriktet: Beliggende i det historiske sentrum av Athen, er Plaka-distriktet kjent for sine smale gater, tradisjonelle greske tavernaer, butikker og sjarmfulle atmosfære.

3. Loppemarkedet i Monastiraki: Et travelt marked fylt med butikker og boder som selger antikviteter, suvenirer, klær, smykker og mer. Det er et flott sted å utforske og finne unike skatter.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: En av de største og viktigste arkeologiske museene i verden. Museet huser en stor samling av greske antikviteter, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

5. Syntagma-plassen: Beliggende i hjertet av Athen er Syntagma-plassen et pulserende offentlig område med kafeer, butikker og den greske parlamentsbygningen. Ikke gå glipp av skiftet av vaktseremonien.

6. Atticus-teateret: Nyt en kveld med underholdning på det spektakulære utendørs Atticus-teateret, som arrangerer forskjellige forestillinger, alt fra klassiske musikkonserter til teaterproduksjoner.

7. Athen konsertsal: Hvis du er fan av klassisk musikk eller samtidsopptredener, er Athen konsertsal et must-besøk. Den arrangerer en rekke musikk-, dans- og teaterarrangementer gjennom året.

8. Nasjonalhagen: Ta en spasertur gjennom den rolige nasjonalhagen, som ligger bak det greske parlamentet. Den er en vakker grønn oase i byen, med gangveier, dammer og gamle ruiner.

9. Benaki-museet: Utforsk den omfattende samlingen av gresk kunst og historiske artefakter på Benaki-museet, som ligger i en vakker neoklassisk bygning.

10. Athen riviera: Ta en dagstur til Athen rivieraen, som ligger rett utenfor byen. Nyt de vakre strendene, vannkanten restauranter og pulserende natteliv i områder som Glyfada, Voula, eller Vouliagmeni.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bowlingbane
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstratjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Warm & Cozy Studio in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.