Hellas, Athen

Marianas Inn

Imittou 132 Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 723 NOK Se tilbud
Marianas Inn
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Heis
  • Særskilt røykeområde
  • Fotturer
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Imittou 132 Athen, Hellas

Noen av de populære landemerkene rundt hotellet "Marianas Inn" i Athen, Hellas er:

1. Det nasjonale arkeologiske museet: Det ligger omtrent 1 kilometer nordvest for hotellet og huser en stor samling av gammel gresk kunst og arkeologiske artefakter.

2. Omonia-plassen: Denne offentlige plassen ligger bare noen minutters gange fra hotellet og tilbyr ulike butikker, kafeer og restauranter.

3. Exarcheia nabolag: Dette levende og bohemske området ligger nordøst for hotellet og er kjent for sin gatekunst, alternative kultur og livlig natteliv.

4. Strefi Hill: Det er en nærliggende ås som ligger nordøst for hotellet og tilbyr panoramautsikt over byen. Det er et populært sted for en avslappende spasertur eller piknik.

5. Monastiraki: Dette historiske nabolaget ligger sørøst for hotellet og er kjent for sitt travle loppemarked, tradisjonelle greske tavernaer og nærheten til Akropolis.

6. Den gamle agora i Athen: Ligger sør for hotellet, er det et arkeologisk område med ruiner av ulike gamle bygninger og Hera-tempelet.

7. Plaka: Det historiske nabolaget Plaka ligger sør for hotellet og er kjent for sine smale gater, nyklassiske bygninger og tradisjonelle greske restauranter.

8. Akropolis: Et av de mest ikoniske landemerkene i Athen, ligger Akropolis sørøst for hotellet. Det huser Parthenon, Erechtheion og andre gamle greske strukturer. Vær oppmerksom på at de nevnte avstandene er omtrentlige og kan variere avhengig av den nøyaktige beliggenheten til hotellet.

map
Marianas Inn
Leilighet

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

Marianas Inn er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og måltider til sine gjester. Rom: - Marianas Inn tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene å velge mellom. Rommene er designet med moderne dekor og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. - Hotellet har forskjellige typer rom tilgjengelig, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillingerom og familierom. Hvert rom er designet for å imøtekomme de spesifikke behovene til ulike reisende. - Rommene er møblert med komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Måltider: - Marianas Inn tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige greske og internasjonale retter. - Restauranten tilbyr frokost, lunsj og middagsalternativer. Gjestene kan nyte en bufféfrokost med et utvalg av varme og kalde retter for å starte dagen. - Hotellets restaurant tilbyr også à la carte-menyalternativer, slik at gjestene kan velge fra et utvalg av retter laget med ferske, lokale ingredienser. - I tillegg er det en bar på hotellet der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, vin og sprit. Alt i alt tilbyr Marianas Inn i Athen, Hellas, komfortable rom og ulike måltidsalternativer for å sikre et tilfredsstillende opphold for sine gjester.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Marianas Inn' i Athen, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Akropolismuseet et must for historie- og kunstentusiaster. Det viser frem gamle artefakter og skulpturer fra Akropolis arkeologiske område.

2. Plaka: Dette historiske nabolaget, også kjent som "Gudenes nabolag", er fylt med sjarmerende gater, tradisjonelle greske restauranter og suvenirbutikker. Det er et flott sted å vandre rundt, nyte et måltid og suge til seg den lokale atmosfæren.

3. Nasjonalhagen: Ligger i nærheten av Syntagma-plassen, er Nasjonalhagen en fredelig oase i den travle byen. Den har vakre grøntområder, gåstier, lekeplasser og til og med en liten dyrehage.

4. Monastiraki loppemarked: Et livlig marked kjent for sin eklektiske blanding av butikker og boder som selger forskjellige varer, inkludert klær, antikviteter, smykker og tradisjonelle greske produkter. Det er et flott sted å handle etter suvenirer eller bare nyte den livlige atmosfæren.

5. Plaka Open Air Cinemas: Hvis du er ute etter en unik underholdningsopplevelse, besøk en av de utendørs kinoene i Plaka. Disse kinoene viser en rekke lokale og internasjonale filmer samtidig som de tilbyr en behagelig utendørs setting.

6. National Theatre of Greece: Hvis du liker scenekunst, kan du vurdere å se en teaterforestilling på National Theatre of Greece. Det viser et spekter av greske og internasjonale produksjoner i et vakkert teatermiljø.

7. Athenian Riviera: Hvis du er i humør for avslapning ved stranden, kan du dra til Athenian Riviera. Ligger bare en kort kjøretur fra Athen, tilbyr denne kystlinjen vakre sandstrender, trendy strandklubber og serveringssteder ved vannet. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Marianas Inn' i Athen, Hellas. Byen har en rik kulturarv og tilbyr et bredt utvalg attraksjoner som passer for forskjellige interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Marianas Inn?
1. Hvor ligger Marianas Inn?1

Marianas Inn ligger i Athen, Hellas.

2. Hvilke romalternativer tilbyr Marianas Inn?
2. Hvilke romalternativer tilbyr Marianas Inn?1

Marianas Inn tilbyr flere romalternativer, inkludert standardrom, luksusrom og suiter.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Marianas Inn?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Marianas Inn?1

Marianas Inn tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, et treningsstudio, en restaurant, en bar, romservice og en døgnåpen resepsjon.

4. Er det parkering tilgjengelig på Marianas Inn?
4. Er det parkering tilgjengelig på Marianas Inn?1

Ja, Marianas Inn tilbyr parkering på stedet for gjester.

5. Hvor langt er Marianas Inn fra populære attraksjoner i Athen?
5. Hvor langt er Marianas Inn fra populære attraksjoner i Athen?1

Marianas Inn ligger sentralt til, noe som gjør det praktisk å besøke populære attraksjoner som Akropolis og Plaka, som begge er innen gangavstand.

6. Tilbyr Marianas Inn transport til flyplassen?
6. Tilbyr Marianas Inn transport til flyplassen?1

Ja, Marianas Inn tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift.

7. Er kjæledyr tillatt på Marianas Inn?
7. Er kjæledyr tillatt på Marianas Inn?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Marianas Inn.

8. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom Marianas Inn?
8. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom Marianas Inn?1

Ja, Marianas Inn kan hjelpe med å bestille ulike utflukter og turer for gjestene.

9. Er frokost inkludert i romprisen på Marianas Inn?
9. Er frokost inkludert i romprisen på Marianas Inn?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Marianas Inn.

10. Hva er avbestillingsreglene på Marianas Inn?
10. Hva er avbestillingsreglene på Marianas Inn?1

Avbestillingsreglene på Marianas Inn varierer avhengig av den bestilte prisen og romtypen. Det anbefales å se gjennom de spesifikke avbestillingsreglene ved bestillingen.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
  • Særskilt røykeområde
Underholdning og avslapping
  • Fotturer
Anmeldelse av Marianas Inn
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.