Hellas, Athen

Central & Elegant Apartment in Athens

14 Aminta Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Central & Elegant Apartment in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

14 Aminta Athen, Hellas

Noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet 'Central & Elegant Apartment in Athens' i Athen, Hellas inkluderer:

1. Akropolis i Athen: Den verdensberømte antikke borgen som huser Parthenon, Erechtheion og andre gamle greske arkitektoniske underverk.

2. Plaka: Den historiske bydelen som ligger ved foten av Akropolis, kjent for sine smale gater, nyklassisistisk arkitektur og tradisjonelle tavernaer.

3. Syntagma-plassen: Athen sentrale plass, med det greske parlamentet, ukjent soldats grav og flere eksklusive butikker og hoteller.

4. Monastiraki: En pulserende bydel kjent for sitt loppemarked, suvenirbutikker og livlige gateliv. Her finner du også Monastiraki-plassen og ruinene av Hadrians bibliotek.

5. Det nasjonale arkeologiske museum: Det største museet i Hellas, med en stor samling av gamle artefakter, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

6. Ermou-gaten: En travlende handlegate i hjertet av Athen, med forskjellige butikker, luksusmerker og kafeer.

7. Omonia-plassen: En sentral plass omgitt av butikker, hoteller og noen arkitektoniske landemerker som Den nasjonale teateret i Hellas.

8. Den gamle agoráen i Athen: Markedsplassen og det sivile sentrum av antikkens Athen, med ruinene av flere gamle strukturer og Hefaistos-tempelet.

9. Den romerske agoráen: En romersk-tids periode markedsplass som ligger nordøst for Akropolis, med Vindenes tårn og andre gamle ruiner.

10. Athen sentrale marked (Varvakios Agora): Et livlig marked hvor lokalbefolkningen kjøper fersk frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og krydder. I tillegg er det mange restauranter, kafeer, butikker og transportmuligheter i nærheten som besøkende kan utforske og nyte i byen.

map
Central & Elegant Apartment in Athens
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Den sentrale og elegante leiligheten i Athen er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Det tilbyr komfortable og stilig innredede leiligheter for gjester å bo i under sitt besøk i byen. Hotellet har et utvalg av romalternativer for å imøtekomme ulike behov og gruppestørrelser. Disse alternativene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og leiligheter med flere soverom. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne møbler og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Alle rom har aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Noen leiligheter har også et fullt utstyrt kjøkken eller kjøkkenkrok, slik at gjestene kan tilberede måltider etter eget ønske. Hotellet tilbyr en daglig frokostservice, med et utvalg av deilige måltider for å starte dagen. Gjestene kan nyte en kontinental frokost med forskjellige alternativer som brød, bakverk, pålegg, ost, frukt, yoghurt og kaffe eller te. I tillegg til frokostservicen, tilbyr hotellet også romservice for gjester som foretrekker å nyte måltidene sine i komforten av sitt eget rom. Det er også mange restauranter og kafeer i gangavstand fra hotellet, som gir gjestene praktiske spisemuligheter. Alt i alt, den sentrale og elegante leiligheten i Athen tilbyr komfortable og velutstyrte rom, samt frokostservice og praktiske spisemuligheter, og sikrer et hyggelig opphold for gjester som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Central & Elegant Apartment in Athens" i Athen, Hellas. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i nærheten inkluderer:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Akropolismuseet et must-besøk for historie- og kunstentusiaster. Det viser fram gamle artefakter funnet på Akropolis-området.

2. Plaka-området: Kjent som hjertet av Athen, tilbyr Plaka et utvalg av underholdningsmuligheter. Det er kjent for sine smale gater, tradisjonelle tavernaer, lokale butikker og sjarmfulle atmosfære.

3. Monastiraki-plassen: Ligger nær hotellet, er Monastiraki-plassen et travelt område fylt med butikker, kafeer og gatekjøkken. Det er også kjent for sitt livlige loppemarked der besøkende kan finne unike suvenirer.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av verdens største og viktigste arkeologiske museer, rommer Det nasjonale arkeologiske museet en omfattende samling av gamle greske gjenstander.

5. Athen-konsertsalen: For musikkelskere er Athen-konsertsalen et populært sted som arrangerer ulike konserter, forestillinger og kulturelle arrangementer gjennom året.

6. Lycabettus-høyden: Ligger i nærheten av hotellet, tilbyr Lycabettus-høyden fantastisk utsikt over byen. Besøkende kan gå opp fjellet eller ta en taubane til toppen og nyte fantastisk panoramautsikt over Athen.

7. Technopolis City of Athens: Dette kultursenteret arrangerer en rekke arrangementer, inkludert musikkonserter, kunstutstillinger, teaterforestillinger og festivaler. Det er lokalisert i et renovert gassverk-kompleks og tilbyr en unik atmosfære.

8. Gazi-distriktet: Kjent for sitt pulserende natteliv, er Gazi-distriktet hjemsted for mange barer, lounger, klubber og live-musikksteder. Det er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister som ønsker å nyte en kveld ute.

9. Athen åpne kino: Opplev sjarmen med å se en film under stjernene på en av byens åpne kinoer. Flere kinoer, som Cine Thisio og Cine Paris, tilbyr en oppslukende filmopplevelse. Dette er bare noen eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet "Central & Elegant Apartment in Athens" i Athen, Hellas. Byen er rik på kultur, historie og underholdning, og tilbyr noe for enhvers smak.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Central & Elegant Apartment i Athen?
1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Central & Elegant Apartment i Athen?1

Innsjekkingstiden er kl. 15:00 og utsjekkingstiden er kl. 11:00.

2. Er det parkering tilgjengelig på leiligheten?
2. Er det parkering tilgjengelig på leiligheten?1

Nei, det er ikke parkering tilgjengelig på leiligheten. Det finnes imidlertid parkeringsmuligheter i nærheten.

3. Er leiligheten kjæledyrvennlig?
3. Er leiligheten kjæledyrvennlig?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt i leiligheten.

4. Er det restauranter og butikker i nærheten?
4. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det finnes mange restauranter og butikker innen gangavstand fra leiligheten.

5. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?
5. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?1

Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition, oppvarming, TV og nødvendige toalettartikler.

6. Er det en balkong eller terrasse i leiligheten?
6. Er det en balkong eller terrasse i leiligheten?1

Ja, leiligheten har en balkong hvor gjestene kan nyte utsikten.

7. Hvor langt er leiligheten fra populære attraksjoner i Athen?
7. Hvor langt er leiligheten fra populære attraksjoner i Athen?1

Leiligheten ligger i et sentralt område, noe som gjør den nær populære attraksjoner som Akropolis, Plaka og Syntagma-plassen, alt innenfor noen få kilometer.

8. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?
8. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, leiligheten ligger praktisk nær t-banestasjoner og bussholdeplasser, noe som gjør det enkelt å ta offentlig transport.

9. Er det et minimum oppholdskrav på leiligheten?
9. Er det et minimum oppholdskrav på leiligheten?1

Ja, det er et minimum opphold på 2 netter på leiligheten.

10. Er det noen ekstra avgifter eller gebyrer?
10. Er det noen ekstra avgifter eller gebyrer?1

Ja, det er et rengjøringsgebyr og et refunderbart skadedepositum som kreves ved bestilling. Beløpet kan variere, så det anbefales å sjekke de spesifikke detaljene før du foretar en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Central & Elegant Apartment in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.