Hellas, Athen

Luxury Suite Studio in Athens

8 Diocharous Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Luxury Suite Studio in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

8 Diocharous Athen, Hellas

Hotellet 'Luksus Suite Studio i Athen' ligger sentralt i Athen, Hellas, og det er ulike attraksjoner, fasiliteter og landemerker rundt det. Noen av de merkbare stedene i nærheten inkluderer:

1. Akropolismuseet: Dette verdenskjente museet er bare en kort spasertur fra hotellet. Det huser en stor samling av gamle gjenstander fra arkeologiske utgravninger i Akropolis.

2. Parthenon: Et av de mest kjente landemerkene i Hellas, ligger Parthenon på Akropolis-høyden. Det er et betydelig historisk sted og tilbyr fantastisk utsikt over Athen.

3. Plaka-nabolaget: Plaka er et av de eldste nabolagene i Athen og er kjent for sine sjarmerende gater, tradisjonelle hus, butikker og restauranter. Det er et flott sted å utforske gresk kultur og nyte lokal mat.

4. Monastiraki loppemarked: Ligger i nærheten av hotellet, er dette travle markedet et must for shoppingentusiaster. Det tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert klær, smykker, suvenirer og antikviteter.

5. Syntagma-torget: Det sentrale torget i Athen, Syntagma-torget er et knutepunkt for aktivitet, omgitt av regjeringsbygninger, luksushoteller og butikker. Det er også hjemmet til det greske parlamentet og Den ukjente soldats grav.

6. Ermou-gaten: En populær handlegate i Athen, Ermou-gaten er kjent for sine mange butikker, motebutikker og merkevarebutikker.

7. Nasjonalgårdene: Ved siden av det greske parlamentet gir Nasjonalgårdene en fredelig og grønn oase i hjertet av Athen. Det er et flott sted for en rolig spasertur eller en piknik.

8. Odeon of Herodes Atticus: En historisk amfiteater som ligger på den sørvestlige skråningen av Akropolis, vert Odeon of Herodes Atticus forestillinger og konserter året rundt.

9. Det gamle agora av Athen: Bare en kort avstand fra hotellet, tjente dette gamle markedet som det kommersielle, politiske og sosiale sentrum av Athen i klassisk tid. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og interessepunktene i nærheten av hotellet 'Luksus Suite Studio i Athen'. Athen tilbyr en rik blanding av historie, kultur og moderne fasiliteter for besøkende å utforske.

map
Luxury Suite Studio in Athens
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Luksusleiligheten i Athen er et prestisjefylt hotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det tilbyr luksuriøs innkvartering, førsteklasses fasiliteter og eksklusiv service til gjestene sine. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer for å imøtekomme forskjellige preferanser og behov. Rommene er vakkert designet, romslige og godt møblerte, og sikrer et komfortabelt opphold for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Standardrommene tilbyr en koselig atmosfære og er perfekte for enslige reisende eller par. Deluxe-rommene tilbyr mer plass og komfort, med noen som tilbyr fantastisk utsikt over byen. Suiter er luksuspersonifiseringen, med separate oppholdsområder, private balkonger og oppgraderte fasiliteter. Hotellet tilbyr også utmerkede spisemuligheter for gjestene sine. Den innendørs restauranten serverer deilige og eksperttilberedte måltider, som viser det beste av greske og internasjonale kjøkken. Gjestene kan nyte et utvalg av retter laget av ferske, lokale ingredienser. Restauranten tilbyr både à la carte og bufféalternativer, slik at det er noe for enhver gane. For de som foretrekker å slappe av med en drink, har hotellet en stilig bar. Den tilbyr et bredt utvalg av viner, cocktailer og brennevin. Gjestene kan slappe av i den elegante atmosfæren og nyte sine favorittdrikker mens de sosialiserer eller bare nyter atmosfæren. I tillegg til innkvarterings- og spisefasilitetene tilbyr Luxury Suite Studio i Athen også andre fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelser. Disse inkluderer et velutstyrt treningsstudio, et spa- og velværesenter og en takterrasse med en fantastisk utsikt over byen. Totalt sett gir Luxury Suite Studio i Athen et eksepsjonelt opphold for gjestene sine, med sine luksuriøse rom, gourmet spisemuligheter og førsteklasses fasiliteter som gjør det til et perfekt valg for de som søker en luksuriøs opplevelse i hjertet av Athen, Hellas.

Underholdning

Det finnes ulike underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Luxury Suite Studio in Athens" i Athen, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Akropolis-museet: ligger bare en kort avstand fra hotellet, dette museet viser frem gjenstander fra den arkeologiske plassen Akropolis og gir en god innsikt i gresk historie og kultur.

2. Plaka: et livlig nabolag kjent for sine smale gater med butikker, tavernaer og kafeer. Det er et populært sted for middag, shopping og oppleve tradisjonell gresk musikk og dans.

3. Monastiraki loppemarked: et travelt marked der du kan finne et bredt utvalg av varer, inkludert antikviteter, klær, suvenirer og tradisjonelle greske produkter. Det er et flott sted å utforske og oppleve den lokale atmosfæren.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: et av de viktigste museene i Hellas, det huser en stor samling av antikke gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker. Det tilbyr en fascinerende reise gjennom gresk historie.

5. Odeon of Herodes Atticus: et gammelt amfiteater som ligger på sørvestsiden av Akropolis. Det brukes fortsatt i dag til ulike opptredener, inkludert musikkonserter og teaterforestillinger under Athens festival.

6. Lycabettus-høyden: tilbyr panoramautsikt over Athen og er et populært sted å nyte solnedgangen. Det er også en taubane som kan ta deg til toppen hvis du foretrekker det fremfor å gå.

7. Athen konsertsal: en modern arena som arrangerer forskjellige konserter, operaer og andre kulturelle arrangementer. Sjekk timeplanen deres for eventuelle forestillinger under oppholdet ditt.

8. Gazi-distriktet: kjent for sitt livlige uteliv, tilbyr Gazi-distriktet et bredt utvalg av barer, klubber og spillesteder med live musikk, perfekt for de som leter etter en kveld på byen. Dette er bare noen få forslag, men Athen har en rik kulturscene, så det er mange flere underholdningsmuligheter å utforske avhengig av dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter er inkludert i Luxury Suite Studio i Athen?
1. Hvilke fasiliteter er inkludert i Luxury Suite Studio i Athen?1

Luxury Suite Studio i Athen er utstyrt med en komfortabel queen-size seng, et fullt utstyrt tekjøkken, et privat bad med toalettartikler, air condition, en flatskjerm-TV med satellittkanaler, gratis Wi-Fi og en balkong med byutsikt.

2. Er det parkering tilgjengelig på Luxury Suite Studio i Athen?
2. Er det parkering tilgjengelig på Luxury Suite Studio i Athen?1

Dessverre har denne eiendommen ikke parkering på stedet. Imidlertid er det nærliggende offentlige parkeringsalternativer tilgjengelig mot et ekstra gebyr.

3. Hvor langt er Luxury Suite Studio i Athen fra bysentrum?
3. Hvor langt er Luxury Suite Studio i Athen fra bysentrum?1

Luxury Suite Studio i Athen ligger i sentrum av byen, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for større attraksjoner, butikker og spisesteder.

4. Kan jeg ta med kjæledyr til Luxury Suite Studio i Athen?
4. Kan jeg ta med kjæledyr til Luxury Suite Studio i Athen?1

Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

5. Er det en minimumsalder for å bestille Luxury Suite Studio i Athen?
5. Er det en minimumsalder for å bestille Luxury Suite Studio i Athen?1

Ja, gjestene må være minst 18 år gammel for å bestille denne overnattingen.

6. Er det noen ekstra avgifter eller gebyrer på Luxury Suite Studio i Athen?
6. Er det noen ekstra avgifter eller gebyrer på Luxury Suite Studio i Athen?1

Prisen som vises for Luxury Suite Studio i Athen inkluderer vanligvis alle skatter og avgifter. Imidlertid kan det påløpe ekstra avgifter for sen innsjekking, tidlig utsjekking eller andre tilfeldige utgifter.

7. Er røyking tillatt på Luxury Suite Studio i Athen?
7. Er røyking tillatt på Luxury Suite Studio i Athen?1

Nei, denne eiendommen har en streng ikke-røyk politikk. Røyking er ikke tillatt på suiten eller balkongen.

8. Kreves det et sikkerhetsdepositum for Luxury Suite Studio i Athen?
8. Kreves det et sikkerhetsdepositum for Luxury Suite Studio i Athen?1

Ja, et refunderbart sikkerhetsdepositum kreves ved innsjekking. Beløpet varierer og vil bli kommunisert av verten på forhånd.

9. Hvordan sjekker jeg inn på Luxury Suite Studio i Athen?
9. Hvordan sjekker jeg inn på Luxury Suite Studio i Athen?1

Detaljerte innsjekkingsinstruksjoner vil bli gitt av verten nærmere din ankomstdato. Vanligvis vil det være en møte og hilsen på eiendommen for å overlevere nøklene og gi nødvendig informasjon.

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Luxury Suite Studio i Athen?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Luxury Suite Studio i Athen?1

Avbestillingsreglene for denne eiendommen kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller verten. Det anbefales å gjennomgå avbestillingsreglene før du gjør en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Luxury Suite Studio in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.