Hellas, Athen

Warm & Spacious Apt in Athens

12 Orminiou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Warm & Spacious Apt in Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

12 Orminiou Athen, Hellas

Hotellet "Warm & Spacious Apt in Athens" ligger i Athen, Hellas. Noen nærliggende interessante punkter inkluderer:

1. Det nasjonale arkeologiske museet i Athen: Dette museet ligger omtrent 2,5 kilometer nordvest for hotellet. Det huser en stor samling av gamle greske artefakter og regnes som et av de viktigste arkeologiske museene i verden.

2. Omonia-plassen: Ligger omtrent 1 kilometer sør for hotellet er Omonia-plassen er en travel offentlig plass kjent for sine butikker, kafeer og livlige atmosfære.

3. Monastiraki: Monastiraki, som ligger omtrent 2 kilometer sørøst for hotellet, er et populært område kjent for sine tradisjonelle markeder, antikvitetsbutikker og den historiske Monastiraki-plassen.

4. Syntagma-plassen: Ligger omtrent 3 kilometer sør for hotellet, er Syntagma-plassen hovedtorget i Athen. Det huser gresk parlament, flere luksushoteller og eksklusive butikker.

5. Akropolismuseet: Akropolismuseet ligger omtrent 4 kilometer sørøst for hotellet. Det viser arkeologiske funn fra Akropolis og tilbyr fantastisk utsikt over Parthenon.

6. Plaka: Plaka er en sjarmerende nabolag som ligger omtrent 4 kilometer sørøst for hotellet. Det er kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og mange kafeer, tavernaer og suvenirbutikker. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene som finnes rundt hotellet "Warm & Spacious Apt in Athens" i Athen, Hellas.

map
Warm & Spacious Apt in Athens
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Den "Varme og Romslige Leilighet i Athen" er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr komfortable og romslige overnattinger for gjester. Rommene på hotellet er designet for å være varme og innbydende. De er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Rommene har komfortable senger, rene sengetøy og koselige møbler. Hvert rom har et eget bad med dusj eller badekar, samt gratis toalettartikler. Hotellets rom kommer også med aircondition, oppvarming, flatskjerm-TV med satellittkanaler og telefon. Noen rom kan ha balkong med utsikt over området rundt. Gjester på "Varme og Romslige Leilighet i Athen" kan nyte et utvalg måltider under oppholdet. Hotellet har en restaurant på stedet som tilbyr et meny med deilige greske og internasjonale retter. Gjestene kan velge mellom ulike retter og nyte dem i komforten av hotellets spisestue. Restauranten tilbyr også romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i privatlivet til sine rom. I tillegg gir hotellets beliggenhet i Athen gjestene enkel tilgang til et bredt utvalg spisesteder i nærområdet. Det er mange restauranter, kafeer og barer innen gangavstand fra hotellet, der gjestene kan oppleve det lokale kjøkkenet og nyte en hyggelig spiseopplevelse. Alt i alt tilbyr "Varme og Romslige Leilighet i Athen" komfortable overnattinger og et utvalg spisesteder for gjestene å nyte under oppholdet i Athen, Hellas.

Underholdning

1. Akropolismuseet: Ligger kun en kort avstand fra hotellet, er Akropolismuseet en av de mest populære attraksjonene i Athen. Det viser arkeologiske funn fra Akropolissiden og gir et fascinerende innblikk i antikkens greske historie og kultur.

2. Plaka: Kjent som den gamlebyen i Athen, er Plaka et pittoresk nabolag fylt med smale gater, tradisjonelle hus og sjarmerende kafeer. Besøkende kan utforske butikkene, nyte gresk mat og suge inn den livlige stemningen.

3. Monastiraki loppemarked: Ligger i nærheten av Plaka, tilbyr Monastiraki loppemarked et eklektisk utvalg av antikviteter, suvenirer, smykker og tradisjonelle produkter. Pruting er vanlig her, og det er et flott sted å finne unike suvenirer eller bare nyte den livlige atmosfæren.

4. Nasjonalmuseet for arkeologi: Regnet som en av verdens flotteste samlinger av gamle artefakter, huser Nasjonalmuseet for arkeologi et bredt utvalg av gjenstander som spenner over tusenvis av år med gresk historie.

5. Odeon of Herodes Atticus: Kun en kort spasertur fra hotellet er Odeon, en gammel amfiteater som vert for ulike kulturelle arrangementer, inkludert konserter, danseforestillinger og teaterstykker. Den imponerende strukturen og de fantastiske utsikten over Akropolis gjør det til en attraksjon som er verdt å besøke.

6. Lycabettus Hill: For panoramautsikt over Athen kan besøkende gå på fottur eller ta en taubane til toppen av Lycabettus Hill. Når de er der, kan de nyte imponerende utsikt over byen, spise på restauranten på toppen av høyden eller oppleve en fantastisk solnedgang.

7. Greske nasjonalopera: Ligger på Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, er den greske nasjonalopera vert for et bredt utvalg av operaer, balletter og klassiske musikkonserter. Sjekk deres timeplan for å se om noen forestillinger passer med besøket ditt.

8. Elektrisk sykkeltur: Utforsk Athen på en elektrisk sykkeltur, som lar deg enkelt dekke mer terreng mens du oppdager byens ikoniske landemerker, inkludert Panathenaic Stadium, Ancient Agora og Temple of Olympian Zeus.

9. Syntagma-torget: Som det sentrale torget i Athen, tilbyr Syntagma-torget en travel aktivitetssone. Besøkende kan se på vaktskiftet utenfor parlamentsbygningen, nyte gateforestillinger eller bare slappe av på en av de nærliggende kafeene.

10. Athen Riviera: Hvis du har lyst på en tur til kysten, kan du dra sørover til Athen Riviera. Denne kystlinjen som strekker seg langs Middelhavet, tilbyr naturskjønne strender, trendy strandklubber, vannkantrestauranter og pittoreske kystbyer som Vouliagmeni og Glyfada.

Topp spørsmål

1. Hvor mange mennesker kan den varme og romslige leiligheten i Athen romme?
1. Hvor mange mennesker kan den varme og romslige leiligheten i Athen romme?1

Leiligheten kan romme opptil 4 personer.

2. Er det parkering tilgjengelig på den varme og romslige leiligheten i Athen?
2. Er det parkering tilgjengelig på den varme og romslige leiligheten i Athen?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjester.

3. Er det et kjøkken i leiligheten?
3. Er det et kjøkken i leiligheten?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken.

4. Er leiligheten sentralt i Athen?
4. Er leiligheten sentralt i Athen?1

Ja, leiligheten ligger sentralt i Athen, slik at det er lett å komme til populære attraksjoner.

5. Er det noen fasiliteter tilgjengelig i leiligheten?
5. Er det noen fasiliteter tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, leiligheten tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition og vaskemaskin.

6. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?
6. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, det er flere offentlige transportalternativer i nærheten av leiligheten, inkludert bussholdeplasser og metrostasjoner.

7. Er det noen restauranter eller supermarkeder i nærheten?
7. Er det noen restauranter eller supermarkeder i nærheten?1

Ja, det er flere restauranter og supermarkeder i gangavstand fra leiligheten.

8. Er det en balkong eller utendørsområde i leiligheten?
8. Er det en balkong eller utendørsområde i leiligheten?1

Ja, leiligheten har en balkong der gjestene kan slappe av og nyte utsikten.

9. Er leiligheten egnet for familier med barn?
9. Er leiligheten egnet for familier med barn?1

Ja, leiligheten er egnet for familier med barn da den har nok plass og fasiliteter for et komfortabelt opphold.

10. Er leiligheten kjæledyrvennlig?
10. Er leiligheten kjæledyrvennlig?1

Det anbefales å sjekke med verten angående kjæledyrpolitikken før du foretar en booking.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Warm & Spacious Apt in Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.