Hellas, Athen

Athens Zafolia Hotel

87-89 Alexandras Avenue Athen, Hellas Hotell
1 tilbud fra 1344 NOK Se tilbud
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Athens Zafolia Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 32
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

87-89 Alexandras Avenue Athen, Hellas

Noen bemerkelsesverdige steder rundt Athens Zafolia Hotel i Athen, Hellas inkluderer:

1. Det nasjonale arkeologiske museet: Ligger omtrent 1,5 kilometer unna hotellet, er det det største arkeologiske museet i Hellas og huser en enorm samling av gamle artefakter.

2. Lycabettus Hill: En fremtredende ås i Athen, som ligger omtrent 2 kilometer nordøst for hotellet. Besøkende kan gå eller ta en taubane for å nå toppen av åsen, som gir panoramautsikt over byen.

3. Benaki Museum: Omtrent 3 kilometer sør for hotellet, viser dette museet gresk kunst og historie, inkludert samlinger av gammel, bysantinsk og moderne gresk kunst.

4. Syntagma-plassen: Ligger rundt 3,5 kilometer sørvest for hotellet, er det den sentrale plassen i Athen og hjemmet til det greske parlamentet, den ukjente soldats grav og forskjellige butikker og kafeer.

5. Plaka: Ligger rundt 4 kilometer sørvest for hotellet, er Plaka det eldste nabolaget i Athen. Det har smale gater, tradisjonelle hus, suvenirbutikker og tavernaer, noe som gjør det til en populær turistdestinasjon.

6. Akropolis: Et av de mest ikoniske landemerkene i Athen, ligger Akropolis og Parthenon omtrent 4,5 kilometer sør for hotellet. Det er et UNESCOs verdensarvsted og tilbyr fantastisk utsikt over byen.

7. Monastiraki: Ligger rundt 4,5 kilometer sørvest for hotellet, er Monastiraki et pulserende nabolag kjent for sitt loppemarked, tradisjonelle greske tavernaer og ikoniske Monastiraki-plassen.

8. Ermou Street: En populær handlegate i Athen, ligger Ermou Street omtrent 4,5 kilometer sørvest for hotellet. Den har mange butikker, motebutikker og kjøpesentre. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Athens Zafolia Hotel. Athen, som er en historisk by, har mange flere landemerker, museer og kulturelle steder å utforske.

map
Athens Zafolia Hotel
Hotell

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Athens Zafolia Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det tilbyr komfortable overnattingsmuligheter og et utvalg av fasiliteter for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet har ulike romtyper som passer til ulike preferanser og budsjetter. Rommene er romslige og velutstyrte, med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har panoramautsikt over byen eller Akropolis. Gjestene kan velge blant flere spisesteder på Athens Zafolia Hotel. Hovedrestauranten, kalt Pegasus, serverer en frokostbuffé med et bredt utvalg av internasjonale og greske retter. Til lunsj og middag kan gjestene nyte à la carte-alternativer som inkluderer både middelhavsmat og internasjonal mat. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink etter en lang dag med sightseeing eller forretningsmøter. I tillegg til spisefasilitetene tilbyr hotellet andre fasiliteter som et treningssenter, badstue og et takbasseng. Takbassenget gir fantastisk utsikt over Athen og er et perfekt sted å slappe av og nyte solen i sommermånedene. For forretningsreisende tilbyr Athens Zafolia Hotel fullt utstyrte konferansefasiliteter, inkludert møterom og et forretningssenter. Hotellets kunnskapsrike og profesjonelle personale er tilgjengelig for å hjelpe med organisering av arrangementer og sikre en vellykket forretningsreise. Alt i alt tilbyr Athens Zafolia Hotel komfortable overnattingsmuligheter, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for et hyggelig opphold i Athen, Hellas.

Barn

Det 'Athens Zafolia Hotel' i Athen, Hellas, tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Utendørsbasseng: Hotellet har et stort utendørsbasseng hvor barn kan svømme og leke under oppsyn.

2. Lekeplass: Det er et dedikert lekeområde hvor barn kan nyte sklier, husker og annet lekeutstyr.

3. Barnas klubb: Hotellet tilbyr en barnas klubb med organiserte aktiviteter og leker for å underholde barna.

4. Barnevakt tjenester: Hvis foreldre ønsker litt tid alene, tilbyr hotellet barnevakt tjenester etter avtale.

5. Familierom: Hotellet har familierom tilgjengelig, som gir mer plass og fasiliteter for familier som reiser med barn.

6. Nærliggende attraksjoner: Athen har flere familievennlige attraksjoner i nærheten av hotellet, inkludert Athen Zoo, Attica Zoological Park og National Gardens, hvor barna kan nyte naturen og samhandle med dyr. Dette er noen av funksjonene og aktivitetene som gjør 'Athens Zafolia Hotel' egnet for familier med barn i Athen, Hellas.

Underholdning

1. Acropolium: Dette er et populært kultursenter som ligger i nærheten av Athens Zafolia Hotel. Det arrangeres ulike live forestillinger, inkludert musikk-konserter, teatershow og danseopptredener.

2. Athens Concert Hall: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Athens Concert Hall et prestisjefylt sted som huser et bredt utvalg av musikalske forestillinger, balletter og teaterproduksjoner.

3. Lycabettus Hill: Ligger i nærheten av hotellet, tilbyr Lycabettus Hill fantastisk panoramautsikt over Athen. Besøkende kan gå til toppen eller ta en taubane, og det er en vakker utendørs teater der ulike konserter og arrangementer finner sted i løpet av sommermånedene.

4. Technopolis-Gazi: Dette kultursenteret ligger i det livlige Gazi-nabolaget, en kort avstand fra hotellet. Det arrangeres mange arrangementer, inkludert musikkfestivaler, utstillinger og kunstinstallasjoner. Det er et flott sted å oppleve Aten sin pulserende kunstscene.

5. Nasjonalmuseet for samtidskunst: Ligger i det tidligere Fix-bryggeriet, i nærheten av hotellet, viser dette museet moderne gresk og internasjonal kunst. Besøkende kan utforske ulike utstillinger og installasjoner av både etablerte og oppkomende kunstnere.

6. Herod Atticus Odeon: Dette gamle teateret, som ligger ved foten av Akropolis, huser ulike forestillinger, inkludert klassiske konserter, opera og teaterproduksjoner under Athens Festival. Det er en unik og historisk arena som tilbyr en minneverdig underholdningsopplevelse.

7. Benaki-museet: Beliggende i Kolonaki-nabolaget, ikke langt fra hotellet, har Benaki-museet en variert samling av gresk kunst, historiske gjenstander og midlertidige utstillinger. Det er et flott sted å utforske den rike kulturarven til Hellas.

8. Syntagma-plassen: Som den sentrale plassen i Athen, tilbyr Syntagma-plassen en livlig atmosfære med gateartister, musikere og utendørs kafeer. Turister kan nyte å se på mennesker, shopping og underholdning i hjertet av byen. Merk: Det er alltid lurt å sjekke tidsplaner og tilgjengelighet for arrangementer og forestillinger på forhånd, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Er det parkering tilgjengelig på Athens Zafolia Hotel? Ja, hotellet tilbyr parkering på stedet for gjestene.

2. Har Athens Zafolia Hotel et svømmebasseng? Ja, hotellet har et takbasseng med fantastisk utsikt over Athen.

3. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Athens Zafolia Hotel? Innsjekkingstid er kl. 14:00 og utsjekking er kl. 12:

00.

4. Har hotellet et treningssenter? Ja, Athens Zafolia Hotel har et velutstyrt treningssenter tilgjengelig for gjestene.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på rommene? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang på alle gjesterommene.

6. Er frokost inkludert i romprisen? Ja, en bufféfrokost er inkludert i romprisen for alle gjester.

7. Tilbyr Athens Zafolia Hotel transport til/fra flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til/fra flyplassen mot en ekstra kostnad.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Hage
 • Bar ved bassenget
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Athens Zafolia Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.