Hellas, Athen

Ilissos

72 Kallirois Street & Suggrou Avenue Athen, Hellas Hotell
1 tilbud fra 736 NOK Se tilbud
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Ilissos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

72 Kallirois Street & Suggrou Avenue Athen, Hellas

Hotellet 'Ilissos' ligger i byen Athen, Hellas. Det ligger sentralt til, omgitt av ulike fasiliteter og attraksjoner. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. Nasjonalmuseet for samtidskunst: Ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Museet viser moderne gresk og internasjonal kunst.

2. Filopappou-høyden: En vakker grønn lunge med turstier, gamle ruiner og panoramautsikt over byen. Den ligger vest for hotellet, omtrent 20 minutters gange.

3. Akropolismuseet: Et av de viktigste museene i Athen. Her finnes gjenstander fra Akropolis-området. Det er omtrent 30 minutters gange eller en kort taxitur fra hotellet.

4. Akropolis i Athen: Den ikoniske antikke borgen og UNESCOs verdensarvsted, med Parthenon og andre gamle monumenter. Den ligger omtrent 2 kilometer nordøst for hotellet, enkelt tilgjengelig med taxi eller offentlig transport.

5. Plaka: Et historisk nabolag kjent for smale gater, tradisjonelle hus, greske tavernaer og suvenirbutikker. Plaka ligger rett øst for hotellet, innen gangavstand.

6. Zeus Olympios-tempelet: Ruinene av et kolossalt tempel dedikert til Zeus, sør for hotellet. Det er en viktig arkeologisk utgravning og en populær turistattraksjon.

7. Syntagma-plassen: Athen sentrale torg, der det greske parlamentet og det ukjente soldats grav ligger. Det er omtrent 2,5 kilometer nordøst for hotellet.

8. Ermou-gaten: En populær handlegate i Athen, fylt med ulike butikker, botiqueer og kafeer. Ermou-gaten starter nær Syntagma-plassen og går østover. I tillegg ligger hotellet i et livlig område med mange restauranter, kafeer, dagligvarebutikker og offentlige transportmuligheter i nærheten.

map
Ilissos
Hotell

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

Ilissos er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov. Rom: Hotellet har smakfullt designede og velutstyrte rom. Det finnes ulike romtyper å velge mellom, inkludert standardrom, deluxerom og suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Rommene er smakfullt dekorert i en moderne stil og gir et komfortabelt sted å slappe av etter en dag med utforskning. Måltider: Ilissos-hotell har en restaurant som serverer deilige måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte en bufféfrokost om morgenen, med et utvalg av retter som passer ulike smaker. Restauranten tilbyr også à la carte-alternativer til lunsj og middag, med både lokal og internasjonal mat. Hotellets bar serverer et utvalg forfriskende drikkevarer og cocktailer, perfekt for å slappe av etter en travel dag. Hotellfasiliteter: I tillegg til komfortable rom og en restaurant, tilbyr Ilissos en rekke fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Disse kan inkludere:

1. Døgnåpen resepsjon: Hotellets resepsjon er tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe gjester med spørsmål eller forespørsler.

2. Concierge-service: Hotellets concierge kan gi anbefalinger for lokale attraksjoner, ordne transport eller hjelpe med andre reiserelaterte behov.

3. Treningssenter: Det kan være et treningssenter på stedet der gjestene kan holde seg aktive under oppholdet.

4. Forretningsfasiliteter: Hotellet kan tilby møterom eller forretningstjenester for gjester som reiser i forbindelse med arbeid.

5. Utendørsområder: Ilissos kan ha utendørsområder som en terrasse eller hage, der gjestene kan slappe av og nyte den hyggelige atmosfæren.

6. Vaskeritjeneste: Gjestene kan benytte seg av hotellets vaskeritjeneste for å sikre at de har rene klær gjennom hele oppholdet.

7. Parkering: Hotellet kan tilby parkeringsfasiliteter for gjester med egne kjøretøy. Beliggenhet: Ilissos-hotellet ligger typisk i et sentralt område i Athen, slik at gjestene lett kan utforske byens attraksjoner. Det kan være i nærheten av populære landemerker, museer, shoppingområder og restauranter, noe som gjør det praktisk for gjestene å fordype seg i den lokale kulturen. Det er viktig å merke seg at de spesifikke fasilitetene og tilbudene på Ilissos-hotellet kan variere, så det anbefales å sjekke hotellets nettside eller kontakte dem direkte for de nyeste opplysningene.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Ilissos' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Athens Planetarium: Ligger ca. 15 minutters gange fra hotellet og tilbyr oppslukende forestillinger om astronomi, romforskning og universet.

2. Athenian Riviera: Hotellet ligger i nærheten av Athenian kystlinje, slik at du kan besøke vakre strender og badesteder. Du kan slappe av, bade eller delta i vannsportsaktiviteter.

3. Kulturelle arrangementer på Technopolis: Technopolis, et industrielt museumskompleks, arrangerer ofte ulike kulturarrangementer som konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger. Det ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet.

4. Nasjonalmuseet for samtidskunst: Bare en kort avstand fra hotellet viser Nasjonalmuseet for samtidskunst greske og internasjonale samtidskunstverk.

5. Stavros Niarchos Foundation Cultural Center: Dette moderne kulturkomplekset ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, inkludert konserter, teaterforestillinger, kunstutstillinger og utendørsarrangementer.

6. Athens Concert Hall: Ligger ca. 3 kilometer unna og arrangerer klassiske musikkonserter, ballettforestillinger og operashow.

7. Natteliv i Glyfada: Glyfada, et populært nabolag i nærheten av hotellet, tilbyr en livlig nattelivsscene med mange barer, klubber og restauranter.

8. Plaka og Monastiraki: Disse nærliggende nabolagene er kjent for sin livlige atmosfære og tilbyr en blanding av tradisjonelle tavernaer, suvenirbutikker, gateopptredener og livemusikk. Mens du nyter underholdning i nærheten av 'Ilissos'-hotellet, bør du også utforske Athens historiske steder, som Akropolis, Parthenon og Ancient Agora, som ligger innen rimelig avstand fra hotellet.

Topp spørsmål

Spørsmål 1: Hvor befinner Ilissos seg i Athen, Hellas? Svar: Ilissos befinner seg i den sentrale delen av Athen, Hellas. Den ligger i nærheten av det historiske nabolaget Koukaki og er innen gangavstand fra Akropolis. Spørsmål 2: Hva er betydningen av Ilissos i gresk historie? Svar: Ilissos er en viktig elv i gresk historie og mytologi. Den nevnes i ulike antikke greske tekster, inkludert verkene til Platon og Aristoteles. Elven ble ansett som hellig og spilte en rolle i religiøse ritualer og seremonier. Spørsmål 3: Kan man bade i Ilissos-elven? Svar: Nei, det anbefales ikke å bade i Ilissos-elven da den ikke egner seg for rekreasjonsaktiviteter. Elvens vannkvalitet har blitt kompromittert gjennom årene, og den blir hovedsakelig brukt til dreneringsformål i byen. Spørsmål 4: Finnes det noen arkeologiske steder eller landemerker nær Ilissos? Svar: Ja, det finnes flere arkeologiske steder og landemerker i nærheten av Ilissos. Det mest fremtredende er Akropolis, som ligger innen gangavstand. Andre bemerkelsesverdige steder inkluderer Zevs Olympions tempel, det antikke agora og det nasjonale arkeologiske museet. Spørsmål 5: Finnes det noen hoteller eller overnattingssteder i nærheten av Ilissos? Svar: Ja, det finnes et stort antall hoteller og overnattingssteder i nærheten av Ilissos. Nabolaget Koukaki, som ligger i nærheten av Ilissos, tilbyr ulike alternativer, fra budsjettvennlige hoteller til luksusresorter. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i høysesongen for turister.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Sykkelutleie
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Anmeldelse av Ilissos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.