Hellas, Athen

Hera Hotel Athens

9 Falirou Street Athen, Hellas Hotell
1 tilbud fra 892 NOK Se tilbud
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Hera Hotel Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

9 Falirou Street Athen, Hellas

Rundt Hera Hotel Athens i Athen, Hellas, er det flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen kjente steder og interessepunkter i nærheten av hotellet:

1. Akropolis-museet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, viser Akropolis-museet gamle greske artefakter og gir panoramautsikt over Akropolis.

2. Akropolis i Athen: Det ikoniske Akropolis, hjemmet til Parthenon, er i nærheten av hotellet. Besøkende kan utforske de historiske ruinene og nyte en fantastisk utsikt over Athen fra fjelltoppen.

3. Plaka nabolag: Kjent som det historiske nabolaget i Athen, tilbyr Plaka sjarmerende smale gater, tradisjonelle greske tavernaer, butikker og pittoreske torg. Det ligger ved siden av hotellet.

4. Olympiske Zeus' tempel: En kort avstand fra hotellet står dette gamle tempelet som et bevis på Hellas' rike historie. Det er ett av de største overlevende templene fra oldtiden.

5. Nasjonalgårdene: Ligger bak den greske parlamentsbygningen, tilbyr Nasjonalgårdene en fredelig oase midt i byen. Det er et ideelt sted for en avslappende spasertur eller piknik.

6. Syntagma-torget: Ligger nær hotellet, er Syntagma-torget det sentrale torget i Athen og fungerer som et viktig transportknutepunkt. Det er omgitt av butikker, kafeer og den greske nasjonalforsamlingen.

7. Monastiraki loppemarked: Kjent for sin livlige atmosfære, er Monastiraki loppemarked en kort spasertur fra hotellet. Besøkende kan finne et utvalg av butikker som selger antikviteter, klær, suvenirer og lokal mat.

8. Ermou Gate: En populær handlegate i Athen, Ermou-gaten er i nærheten av hotellet og tilbyr et bredt spekter av butikker, boutiques og varehus.

9. Herod Atticus Odeon: Ligger ved foten av Akropolis, er Herod Atticus Odeon en godt bevart gammel teater som arrangerer ulike kulturarrangementer, inkludert konserter og forestillinger. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene rundt Hera Hotel Athens i Athen, Hellas.

map
Hera Hotel Athens
Hotell

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Hera Hotel Athens er et boutiquehotell som ligger midt i hjertet av Athen, Hellas. Det er praktisk plassert i nærheten av store attraksjoner som Akropolis, Plaka-nabolaget og Zeustempelet. Hotellet har et utvalg av rom og suiter, hver elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter. Rommene har komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også fantastisk utsikt over Akropolis. Når det gjelder mat, tilbyr hotellet en restaurant på stedet kalt Peacock Rooftop Restaurant. Den har panoramautsikt over Akropolis og serverer et utvalg av greske og middelhavsretter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, og det er også en takbar som serverer cocktails og forfriskninger. I tillegg tilbyr hotellet en bufféfrokost hver morgen, inkludert et utvalg av bakverk, frukt, yoghurt, frokostblandinger og varme retter. Frokosten kan nytes i restauranten eller i gjestenes egne rom. Alt i alt tilbyr Hera Hotel Athens et komfortabelt og praktisk opphold i Athen, med moderne fasiliteter, stilfulle rom og en takrestaurant som har vakker utsikt over byen.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hera Hotel Athens i Athen, Hellas. Noen av disse inkluderer:

1. Akropolis Museum: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Akropolis Museum et must-besøk for historie- og kunstelskere. Det viser fram gamle greske artefakter og gir en grundig titt på Akropolis' historie.

2. Plaka-nabolaget: Kjent som "gudenes nabolag", er Plaka et sjarmerende område med smale gater, tradisjonelle hus og mange butikker, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å vandre rundt, handle suvenirer og nyte den lokale atmosfæren.

3. Monastiraki loppemarked: Plassert i nærheten av hotellet, er Monastiraki kjent for sitt travle loppemarked. Besøkende kan bla gjennom en rekke boder som selger antikviteter, klær, smykker og tradisjonelle greske produkter.

4. Nasjonalgårdene: Ligger ved siden av det greske parlamentet, gir Nasjonalgårdene en fredelig flukt fra byens kjas og mas. Besøkende kan spasere gjennom frodige grøntområder, nyte dyrelivet og slappe av i skyggen.

5. Syntagma-torget: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Syntagma-torget det sentrale torget i Athen. Besøkende kan observere vaktskiftet som foregår foran det greske parlamentet, eller slappe av på en av de nærliggende kafeene.

6. Odeon of Herodes Atticus: Dette gamle amfiteateret, som ligger i nærheten av Akropolis, arrangerer ulike kulturelle arrangementer og forestillinger, inkludert konserter, ballettforestillinger og teaterforestillinger. Sjekk timeplanen for å se om det er noen show under oppholdet ditt.

7. Lycabettus Hill: For fantastisk panoramautsikt over Athen, kan besøkende ta turen til Lycabettus Hill. Det kan nås ved å ta en kabelbane eller gå til toppen. En sjarmerende kapell, restaurant og utendørsteater kan også finnes på høyden. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av Hera Hotel Athens. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til mange attraksjoner og aktiviteter i Athen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hera Hotel Athens? Hera Hotel Athens ligger i hjertet av Athen, Hellas, i 9 Falirou Street.

2. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Hera Hotel Athens? Innsjekking på Hera Hotel Athens er fra kl. 14:00, mens utsjekking er frem til kl. 12:

00.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Hera Hotel Athens? Hera Hotel Athens tilbyr ulike fasiliteter, inkludert en takterrasse med panoramautsikt, en restaurant, en bar, et treningsstudio og gratis Wi-Fi over hele eiendommen.

4. Er det noen nærliggende attraksjoner til Hera Hotel Athens? Ja, Hera Hotel Athens er strategisk plassert i nærheten av mange populære attraksjoner i Athen, inkludert Akropolismuseet, Parthenon og Zeustemplet.

5. Tilbyr Hera Hotel Athens transport til og fra flyplassen? Ja, Hera Hotel Athens tilbyr transport til og fra flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjestene kan be om denne tjenesten ved bestillingen eller i resepsjonen.

6. Er det noen spisemuligheter på Hera Hotel Athens? Ja, Hera Hotel Athens har en restaurant på stedet som heter "Agora" og som serverer både gresk og internasjonal mat. Gjestene kan spise på restauranten eller nyte måltidene sine på takterrassen med fantastisk utsikt over Akropolis.

7. Finnes det parkering på Hera Hotel Athens? Ja, Hera Hotel Athens tilbyr privat parkering mot en ekstra avgift. Gjestene kan reservere parkeringsplassen på forhånd.

8. Er det noen spesielle fasiliteter for familier på Hera Hotel Athens? Ja, Hera Hotel Athens tilbyr familievennlige fasiliteter som barnesenger og mulighet for barnevakt ved forespørsel.

9. Har Hera Hotel Athens et svømmebasseng? Nei, Hera Hotel Athens har ikke et svømmebasseng. Gjestene kan imidlertid nyte soling og avslapning på takterrassen.

10. Er Hera Hotel Athens et dyrevennlig hotell? Ja, Hera Hotel Athens er et dyrevennlig hotell. Gjestene kan ta med seg kjæledyrene sine under oppholdet, med visse vilkår og betingelser.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Handicap parkering
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hera Hotel Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.