Hellas, Athen

Tropical Hotel Athens

74 Poseidonos Avenue Athen, Hellas Hotell
1 tilbud fra 628 NOK Se tilbud
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Tropical Hotel Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
8.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

74 Poseidonos Avenue Athen, Hellas

Det er flere attraksjoner og steder rundt Tropical Hotel Athens i Athen, Hellas. Her er noen alternativer:

1. Nasjonalmuseet for arkeologi: Et av de største og viktigste arkeologiske museene i verden, ligger omtrent 3,5 kilometer nordøst for hotellet.

2. Omonia Square: En sentral torg i Athen, omtrent 2,8 kilometer nord for hotellet, kjent for sin livlige atmosfære og butikker.

3. Monastiraki: Et livlig nabolag som ligger omtrent 4 kilometer nordøst for hotellet, kjent for sitt loppemarked, tradisjonelle tavernaer og historiske steder.

4. Athens sentrale marked: Omtrent 2 kilometer nordøst for hotellet, tilbyr dette travle markedet et bredt utvalg av ferske produkter, kjøtt, fisk og krydder.

5. Det nasjonale biblioteket i Hellas: Ligger omtrent 2,5 kilometer øst for hotellet, huser dette elegante bygningen en stor samling av bøker og manuskripter.

6. Akropolismuseet: Ligger omtrent 4,5 kilometer sørøst for hotellet, viser dette museet mange gjenstander fra Akropolis, inkludert Parthenon-skulpturene.

7. Plaka: Et sjarmerende gammelt nabolag med smale gater, butikker, tradisjonelle greske restauranter og livlig natteliv. Det ligger omtrent 4 kilometer sørøst for hotellet.

8. Syntagma-plassen: Athen sentrale torg, omtrent 5,5 kilometer sørøst for hotellet, der du kan besøke det greske parlamentet og nyte den berømte vaktavløsningen seremonien.

9. Athen rådhus: Bare en kort spasertur på omtrent 700 meter vest for hotellet, har rådhuset imponerende nyklassisistisk arkitektur og arrangerer ulike kulturelle arrangementer.

10. Hellenic Motor Museum: Ligger omtrent 3,5 kilometer nordvest for hotellet, viser dette museet en stor samling av gamle biler og motorsykler. Dette er bare noen få eksempler, og det er mange flere attraksjoner, butikker, restauranter og historiske steder å utforske i nærheten av Tropical Hotel Athens.

map
Tropical Hotel Athens
Hotell

Til sentrum8.9

Om hotellet

Om

Tropical Hotel Athens er et moderne og stilig hotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Hotellet tilbyr et komfortabelt og luksuriøst opphold for både fritids- og forretningsreisende. Rommene på Tropical Hotel Athens er designet med moderne dekor og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad. Rommene kommer i ulike alternativer, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillingrom og suiter. Suitene tilbyr ekstra plass og fasiliteter som en separat stue og en fantastisk utsikt over byen. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av middelhavs- og internasjonal mat. Gjestene kan nyte en buffé-frokost om morgenen, og gjennom dagen kan de fråtse i en rekke retter laget av ferske, lokale ingredienser. Restauranten tilbyr også à la carte-alternativer til lunsj og middag, og gir gjestene en minneverdig spiseopplevelse. I tillegg til restauranten har Tropical Hotel Athens en koselig bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert signatur-cocktails, greske viner og forfriskende mocktails. Baren er et perfekt sted å slappe av og sosialisere etter en lang dag med å utforske byen. For de som ønsker å slappe av og fornye seg, har hotellet et velværesenter utstyrt med treningssenter, badstue og massasjetjenester. Gjestene kan slappe av og skjemme seg bort i en rolig atmosfære, noe som sikrer et helt rundt hyggelig opphold. Tropical Hotel Athens ligger beleilig til i nærheten av viktige attraksjoner og landemerker i Athen, inkludert Akropolis, Plaka-nabolaget og Syntagma-plassen. Kollektivtransport er lett tilgjengelig, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske byen. Alt i alt tilbyr Tropical Hotel Athens et komfortabelt og innbydende opphold i Athen, med sine elegante rom, deilige måltider og praktiske beliggenhet. Uansett om man reiser i forretningsøyemed eller for fritid, er gjestene sikre på å ha en minneverdig opplevelse på dette hotellet.

Barn

Mens Tropical Hotel Athens primært retter seg mot voksne gjester, er det noen få aktiviteter som barn kan nyte under oppholdet sitt:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng hvor barn kan ha det gøy med lek og svømming under oppsyn av voksne.

2. Nære parker: Det er flere parker og grøntområder i nærheten av hotellet hvor barn kan løpe rundt og leke.

3. Utforske Athen: Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til ulike familievennlige turistattraksjoner i Athen, som Akropolis-museet, Nasjonalgårdene og Athen planetarium.

4. Nære strender: Athen har flere vakre strender innen kjøreavstand fra hotellet, hvor familier kan nyte en dag med sol, sand og sjø. Totalt sett, selv om hotellet kanskje ikke har spesifikke fasiliteter eller aktiviteter som er designet eksklusivt for barn, er det fremdeles mange muligheter for barn å ha en minneverdig tid i Athen under oppholdet på Tropical Hotel Athens.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av Tropical Hotel Athens i Athen, Hellas. Her er noen anbefalinger:

1. Akropolis-museet: Ligger bare 2,2 km unna hotellet, er Akropolis-museet et must for historie- og kunstentusiaster. Det huser en imponerende samling av antikke greske artefakter, inkludert de berømte Parthenon-skulpturene.

2. Plaka-distriktet: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Plaka et pittoresk nabolag kjent for sine smale gater, tradisjonelle tavernaer, suvenirbutikker og sjarmende atmosfære. Det er perfekt for en rolig spasertur, shopping eller middag.

3. Monastiraki loppemarked: Også i nærheten av hotellet er Monastiraki et pulserende nabolag kjent for sitt travle loppemarked. Her kan du finne et bredt utvalg av varer, inkludert antikviteter, klær, smykker og unike suvenirer.

4. Det gamle Agora: Ligger bare 1,5 km unna, er Det gamle Agora et sentralt punkt i gresk historie og kultur. Det var en gang hjertet av antikkens Athen og har godt bevarte ruiner som Hephaestion-tempelet og Attalos-stoaen.

5. Nasjonalmuseet for arkeologi: Ligger omtrent 4 km fra hotellet, er Nasjonalmuseet for arkeologi et av verdens største museer. Det huser en omfattende samling av antikk gresk kunst og artefakter, inkludert den berømte masken til Agamemnon.

6. Gazi-distriktet: For natteliv og underholdning er Gazi-distriktet stedet å dra til. Ligger bare 2 km unna hotellet, tilbyr det et utvalg av nattklubber, barer og restauranter, ofte med live-musikkarrangementer og forestillinger.

7. Syntagma-plassen: Ligger omtrent 3,5 km fra hotellet, er Syntagma-plassen det sentrale torget i Athen og hjemmet til det greske parlamentet. Opplev vaktskiftet seremonien og utforsk nærliggende butikker, kafeer og luksushoteller. Dette er bare noen av de mange underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Tropical Hotel Athens i Athen, Hellas.

Topp spørsmål

1. Hva er inn- og utsjekkingstidene på Tropical Hotel Athens? Innjekkingstiden starter kl. 14:00 og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:

00.

2. Har Tropical Hotel Athens et basseng? Nei, hotellet har ikke basseng.

3. Tilbyr hotellet gratis Wi-Fi? Ja, Tropical Hotel Athens tilbyr gratis Wi-Fi til sine gjester.

4. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet har privat parkering tilgjengelig mot et ekstra gebyr.

5. Er frokost inkludert i romprisen? Frokost er ikke inkludert i romprisen, men hotellet tilbyr en frokostbuffé mot et ekstra gebyr.

6. Har hotellet en restaurant? Ja, Tropical Hotel Athens har en takterrasse-restaurant som serverer middelhavskjøkken.

7. Er hotellet dyrevennlig? Nei, hotellet tillater ikke kjæledyr.

8. Finnes det et treningsstudio eller treningssenter på hotellet? Nei, hotellet har ikke treningsstudio eller treningssenter.

9. Tilbyr hotellet transport til og fra flyplassen? Ja, Tropical Hotel Athens har transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

10. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til hotellet? Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Det nasjonale arkeologiske museet, Monastiraki-plassen og Akropolismuseet.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Tropical Hotel Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.