Hellas, Athen

Polis Grand Hotel

19 Patision and 10 Veranzerou Street Athen, Hellas Hotell
1 tilbud fra 845 NOK Se tilbud
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Polis Grand Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

19 Patision and 10 Veranzerou Street Athen, Hellas

Polis Grand Hotel i Athen, Hellas ligger i sentrum av byen. Her er noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet:

1. Omonia Square: Hotellet ligger bare noen skritt unna Omonia Square, en av de største plassene i Athen. Den gir et sentralt punkt for transport og shoppingmuligheter.

2. Det nasjonale arkeologiske museet: Ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, er det nasjonale arkeologiske museet et av de viktigste museene i Athen, som viser en stor samling av antikke greske artefakter.

3. Monastiraki: Bare litt over 1 kilometer unna, Monastiraki er en livlig nabolag kjent for sin travle loppemarked, tradisjonelle tavernaer og pittoreske gater. Det huser også den berømte Monastiraki Square og de antikke ruinene av Hadrians bibliotek.

4. Akropolis: Den ikoniske Akropolis, med sitt Parthenon og andre antikke ruiner, ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet. Det er et must-besøk reisemål i Athen, som tilbyr pusten fra den øverste beliggenheten til byen.

5. Plaka: Ved siden av Akropolis er Plaka en sjarmerende nabolag som tilbyr en blanding av tradisjonell arkitektur, smale gater, restauranter og suvenirbutikker. Det er et flott sted å utforske gresk kultur og nyte lokal mat.

6. Syntagma-plassen: Syntagma-plassen, hjertet av Athen, er omtrent 1,5 kilometer unna. Her kan du se det greske parlamentet, nyte de vakre hagene og være vitne til skiftet av Evzone-vaktene. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Polis Grand Hotel. Athen tilbyr en rik historie, livlig kultur og et bredt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter for besøkende å utforske.

map
Polis Grand Hotel
8.3 Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Polis Grand Hotel er et firestjernershotell som ligger i hjertet av Athen, Hellas. Det tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene å nyte oppholdet. Hotellet har et utvalg av romtyper som passer ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standard rom, executive rom og suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Gjestene kan også be om ekstra tjenester som romservice, klesvask og concierge-hjelp. Å spise på Polis Grand Hotel er en hyggelig opplevelse med et utvalg av kulinariske alternativer tilgjengelig. Hotellet har en restaurant kalt "Polis Life" som serverer en kombinasjon av gresk og internasjonal mat. Gjestene kan kose seg med deilige måltider laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer. I tillegg tilbyr Polis Grand Hotel fasiliteter som et treningssenter, et forretningssenter og konferanserom, noe som gjør det ideelt for både fritids- og forretningsreisende. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til store attraksjoner i Athen, inkludert museer, shoppingområder og populære landemerker. Alt i alt gir Polis Grand Hotel et komfortabelt og praktisk opphold i Athen, med utmerkede overnattingsmuligheter, spisealternativer og fasiliteter for gjestene å nyte under sitt besøk til Hellas' pulserende hovedstad.

Barn

Polis Grand Hotel i Athen, Hellas tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av tingene som barn kan nyte på hotellet inkluderer:

1. Utendørs takbasseng: Hotellet har et takbasseng hvor barn kan ha det gøy og slappe av i solen.

2. Familierom: Hotellet tilbyr familievennlige rom som er romslige og komfortable for foreldre og barn.

3. Nærliggende attraksjoner: Polis Grand Hotel ligger sentralt plassert, noe som gjør det enkelt å besøke ulike attraksjoner i Athen. Barn kan besøke nærliggende steder som Akropolis, Det nasjonale arkeologiske museum og Athen Planetarium.

4. Sightseeingturer: Hotellet kan hjelpe med å organisere sightseeingturer rundt Athen, noe som kan være en flott måte for barn å lære om byens historie og kultur.

5. Spillerom: Hotellet har et spillerom utstyrt med ulike brettspill og videospill, slik at barn kan ha det gøy inne også.

6. Spisemuligheter: Hotellet har en restaurant som tilbyr en barnevennlig meny med forskjellige retter som passer for barns smak.

7. Barnevaktjenester: Hvis foreldre ønsker litt tid alene, kan hotellet tilby barnevaktjenester etter forespørsel. Totalt sett tilbyr Polis Grand Hotel et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre at barna har et hyggelig opphold i Athen.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av Polis Grand Hotel i Athen, Hellas. Noen populære attraksjoner inkluderer:

1. Det nasjonale arkeologiske museet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, byr museet på en omfattende samling av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

2. Omonia-torget: Dette livlige torget ligger i nærheten av hotellet og tilbyr ulike underholdningsalternativer, som barer, kafeer og butikker. Det er et flott sted å suge inn den lokale atmosfæren og ta en drink eller snack.

3. Monastiraki: Dette travle nabolaget er kjent for sitt livlige loppemarked, der du kan finne alle slags interessante gjenstander, fra antikviteter til suvenirer. Det finnes også mange kafeer og restauranter i området.

4. Athen konsertsal (Megaro Moussikis): Hvis du er interessert i live musikk eller oppsetninger, er Athen konsertsal et flott alternativ. Det arrangerer jevnlig konserter, ballettforestillinger og teaterproduksjoner, og viser både lokal og internasjonal talent.

5. Plaka: Kjent som Aten eldste nabolag, er Plaka et sjarmerende område med smale gater, historiske bygninger og pittoreske torg. Her finner du tradisjonelle tavernaer og steder med levende musikk, noe som gjør det til et flott sted å nyte autentisk gresk underholdning.

6. Akropolismuseet: Ligger nær den ikoniske Akropolis, viser dette museet et bredt spekter av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, friser og keramikk. Det gir en dypere forståelse av historien og kulturen i Athen.

7. Det nasjonale teateret i Hellas: For teaterentusiaster tilbyr Det nasjonale teateret i Hellas et variert program med forestillinger, inkludert både klassiske og moderne skuespill. Det ligger i nærheten av bysentrum og er enkelt tilgjengelig fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på underholdningstilbudene i nærheten av Polis Grand Hotel i Athen. Byen tilbyr en rik kulturscene, med noe for enhver interesse.

Topp spørsmål

1. Er Polis Grand Hotel lokalisert i et sentralt område i Athen, Hellas? Ja, Polis Grand Hotel ligger i et sentralt område i Athen, Hellas. Det ligger i nærheten av Omonia Square, som er en førsteklasses beliggenhet for å utforske byen.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Polis Grand Hotel? Polis Grand Hotel tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, en restaurant og bar, et treningsstudio, et takbasseng, et forretningssenter og møtefasiliteter.

3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Polis Grand Hotel? Polis Grand Hotel tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt og har moderne fasiliteter for et komfortabelt opphold.

4. Har Polis Grand Hotel parkering på stedet? Ja, Polis Grand Hotel har parkering tilgjengelig for gjestene, noe som gjør det praktisk for de som reiser med bil.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Polis Grand Hotel? Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen på Polis Grand Hotel. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé hver morgen under oppholdet.

6. Er Polis Grand Hotel familievennlig? Ja, Polis Grand Hotel er familievennlig og tilbyr fasiliteter som barnesenger og ekstra senger for familier som reiser med barn. Den sentrale beliggenheten gjør det også praktisk for familier å utforske nærliggende attraksjoner.

7. Har Polis Grand Hotel en restaurant på stedet? Ja, Polis Grand Hotel har en restaurant på stedet som serverer en rekke greske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte et deilig måltid uten å måtte forlate hotellet.

8. Er det et treningsstudio på Polis Grand Hotel? Ja, Polis Grand Hotel har et treningsstudio utstyrt med moderne treningsutstyr. Gjestene kan holde seg aktive og opprettholde sin treningsrutine under oppholdet.

9. Har Polis Grand Hotel et svømmebasseng? Ja, Polis Grand Hotel har et takbasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte panoramautsikt over Athen. Det gir en flott mulighet til å slappe av og kjøle seg ned etter en dag med utforsking av byen.

10. Er Polis Grand Hotel tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne? Ja, Polis Grand Hotel er tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Det tilbyr rom og fasiliteter som er tilrettelagt for rullestolbrukere for å sikre et komfortabelt opphold for alle gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Eget toalett
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Polis Grand Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.