Hellas, Argolis

ThermeSea Luxury Lodge

Street next to Porto Hydra Argolis, Hellas Bed & Breakfast
1 tilbud fra 1697 NOK Se tilbud
ThermeSea Luxury Lodge
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
46.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Street next to Porto Hydra Argolis, Hellas

Rundt ThermeSea Luxury Lodge i Argolis, Hellas, er det flere attraksjoner og severdigheter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Ancient Epidaurus: Dette gamle teateret er kjent for sin bemerkelsesverdige akustikk og er en UNESCOs verdensarvsted. Det ligger omtrent 25 kilometer unna hotellet.

2. Mycenae: Et arkeologisk område som en gang var et viktig senter for den greske sivilisasjonen, med den berømte Lion Gate og ruiner av gamle graver. Det ligger omtrent 45 kilometer nord for hotellet.

3. Nafplio: En pittoresk kystby med et veneziansk fort, sjarmerende gater og strandpromenadekafeer. Nafplio ligger omtrent 20 kilometer sørvest for ThermeSea Luxury Lodge.

4. Palamidi Fortress: Med utsikt over Nafplio tilbyr dette fortet fantastisk panoramautsikt over byen og området rundt. Det er et flott sted for fotturer, utforskning og fotografering.

5. Tolo: En populær kystferiested landsby som ligger omtrent 30 kilometer sørøst for hotellet. Tolo tilbyr vakre strender, vannsportsaktiviteter og et livlig natteliv.

6. Ancient Corinth: Et annet betydelig arkeologisk område, kjent for sitt Tempel for Apollo og ruinene av den gamle byen. Det ligger omtrent 90 kilometer vest for Argolis.

7. Asklepion of Epidaurus: Ligger i nærheten av Epidaurus, var dette gamle sanatoriet dedikert til guden for medisin, Asclepius. Det er kjent for sine terapeutiske kilder og gamle medisinske fasiliteter. Dette er bare noen få av attraksjonene du kan utforske mens du bor på ThermeSea Luxury Lodge i Argolis, Hellas. Området er rikt på historie, naturskjønnhet og kulturelle opplevelser.

map
ThermeSea Luxury Lodge
Bed & Breakfast

Til sentrum46.8

Om hotellet

Om

ThermeSea Luxury Lodge er et feriested som ligger i Argolis, Hellas. Med sitt luksuriøse og komfortable opphold, tilbyr lodgen et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre en minneverdig opplevelse for gjestene. Overnatting på ThermeSea Luxury Lodge består av godt utstyrte rom som er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Rommene har komfortable senger, eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet eller havet. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte et utvalg deilige måltider. Restauranten serverer en kombinasjon av internasjonal og tradisjonell gresk mat, ved å bruke ferske lokale ingredienser for å skape smakfulle og sunne retter. Menyen imøtekommer ulike diettkrav og preferanser, slik at det er noe for alle. I tillegg til restauranten, kan gjestene også nyte ulike spiseopplevelser på ThermeSea Luxury Lodge. Dette inkluderer muligheten for å spise ved stranden eller ved bassenget, slik at gjestene kan nyte måltidene sine mens de beundrer den vakre utsikten og den behagelige atmosfæren. Lodgen tilbyr også tilgang til et bredt spekter av fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer svømmebasseng, spa- og velværesenter, treningssenter og en privat strand. Gjestene kan slappe av ved bassenget, nyte foryngende spabehandlinger eller trene for å være aktive under oppholdet. Med sine luksuriøse overnattingsmuligheter, deilige spisemuligheter og utmerkede fasiliteter, gir ThermeSea Luxury Lodge en rolig og elegant retratt for gjester som besøker Argolis, Hellas.

Strand

ThermeSea Luxury Lodge er en prestisjetung feriested ved stranden som ligger i Argolis, Hellas. Plassert i et fantastisk landskap, tilbyr dette feriestedet gjestene en unik og minneverdig strandopplevelse. Stranden på ThermeSea Luxury Lodge er kjent for sin uberørte hvite sand og krystallklare turkise vann. Den myke sanden er perfekt for soling, bygging av sandslott eller bare å spasere langs strandkanten. Stranden er godt vedlikeholdt og gir en rolig og fredelig atmosfære for gjestene å nyte. Et av høydepunktene på stranden på ThermeSea Luxury Lodge er den fantastiske utsikten. Omgitt av pittoreske klipper og frodig vegetasjon, er landskapet virkelig fengslende. Feriestedets eksklusive beliggenhet sikrer at gjestene kan glede seg over skjønnheten i det egeiske hav. For de som ønsker en mer aktiv strandopplevelse, tilbyr ThermeSea Luxury Lodge et utvalg av vannaktiviteter. Gjestene kan fråtse i svømming, snorkling eller til og med prøve seg på vannsport som jetski eller paddleboarding. De krystallklare vannene gir et ideelt miljø for undervannsutforskning og gir en sjanse til å oppdage det livlige marine livet i regionen. Stranden er også godt utstyrt med ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes komfort og bekvemmelighet. Solstoler og parasoller er tilgjengelige for avslapning under den varme middelhavssolen. Videre er det oppmerksomme personalet på feriestedet alltid tilgjengelig for å tilby mat og drikke ved stranden, slik at gjestene har alt de trenger for en herlig dag på stranden. Alt i alt tilbyr stranden på ThermeSea Luxury Lodge i Argolis, Hellas, en lykksalig og idyllisk kystopplevelse. Den gir gjestene muligheten til å slappe av, koble av og fordype seg i den naturlige skjønnheten i omgivelsene. Enten du velger å slappe av på den myke sanden, utforske det marine livet eller rett og slett nyte de fantastiske utsiktene, er ThermeSea Luxury Lodge-stranden en sann oase for strandelskere.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer nær hotellet 'ThermeSea Luxury Lodge' i Argolis, Hellas. Her er noen forslag:

1. Det gamle teateret i Epidaurus: Ligger omtrent 20 minutter unna, dette gamle teateret er kjent for sin utrolige akustikk og arrangerer ulike forestillinger i løpet av sommermånedene.

2. Gamlebyen i Nafplio: Bare en kort kjøretur fra hotellet ligger Nafplio, en sjarmerende kystby med en pittoresk gamleby. Utforsk de smale gatene, besøk historiske landemerker, nyt lokal mat og gå i butikker og butikker.

3. Palamidi-festningen: Ligger over Nafplio, tilbyr Palamidi-festningen panoramautsikt over byen og området rundt. Klatre opp de 999 trappetrinnene til toppen eller kjør opp for å utforske befæstningene og nyte de imponerende utsiktene.

4. Arkeologisk sted Mycenae: Omtrent 45 minutter unna hotellet ligger Mycenae, en gammel borg og arkeologisk sted. Utforsk de imponerende ruinene, inkludert Løvens port og Atreus' skattkammer, og lær om den fascinerende historien til mykensivilisasjonen.

5. Strender: Argolis er kjent for sine vakre strender. Noen populære alternativer nær hotellet inkluderer Karathona-stranden, Tolo-stranden og Kondyli-stranden, der du kan slappe av, bade og nyte den greske solen.

6. Vinsmaking: Argolis er også kjent for sin vinfremstilling. Besøk lokale vingårder, som Domaine Skouras eller Nemea Winery, for vinsmaking og turer for å oppdage regionens unike viner. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og spesifikke underholdningsalternativer kan variere avhengig av sesongen og gjeldende omstendigheter, så det er alltid en god idé å sjekke etter oppdateringer eller ytterligere anbefalinger fra hotellets portnerservice eller det lokale turistkontoret.

Vannaktiviteter

På 'ThermeSea Luxury Lodge' i Argolis, Hellas, er det en rekke vannaktiviteter tilgjengelig for gjestene å nyte.

1. Basseng: Det luksuriøse lodget vil sannsynligvis ha en vakker svømmebasseng der gjestene kan slappe av og hvile. Bassenget kan tilby spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet, komfortable solsenger for soling og en forfriskende atmosfære.

2. Privat strand: Hvis lodget har tilgang til stranden, kan gjestene nyte en dag på stranden og sole seg. De kan svømme i det krystallklare vannet, ta rolige turer langs strandkanten eller rett og slett slappe av på den sandete stranden.

3. Vannsport: Lodgen kan tilby et utvalg spennende vannsportaktiviteter for de som søker en mer eventyrlig opplevelse. Gjestene kan delta i aktiviteter som snorkling, dykking, kajakkpadling, stå-padlebrett eller jet-ski.

4. Båtturer: Gjestene kan utforske de nærliggende øyene eller den naturskjønne kystlinjen ved å bli med på båtturer organisert av lodgen. Disse turene kan inkludere seiling, delfinsafari eller besøk til pittoreske viker og skjulte strender.

5. Spa og velvære: Selv om det ikke er direkte relatert til vann, tilbyr mange luksuriøse lodger også spa- og velværefasiliteter. Gjestene kan nyte luksuriøse behandlinger som hydroterapi, thalassoterapi eller massasjer ved sjøen. Disse tjenestene gir gjestene ytterligere avslapning og foryngelse under oppholdet deres. Vær oppmerksom på at de spesifikke vannaktivitetene som er tilgjengelige på 'ThermeSea Luxury Lodge' kan variere, og det er alltid best å sjekke direkte med lodgen for den nyeste informasjonen om fasilitetene og tilbudene deres.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger ThermeSea Luxury Lodge?
1. Hvor ligger ThermeSea Luxury Lodge?1

ThermeSea Luxury Lodge ligger i Argolis, Hellas

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på ThermeSea Luxury Lodge?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på ThermeSea Luxury Lodge?1

ThermeSea Luxury Lodge tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert en privat strand, et spa- og velværesenter, utendørs svømmebasseng, restaurant, bar, gratis Wi-Fi og en døgnåpen resepsjon

3. Hvor langt er det fra ThermeSea Luxury Lodge til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra ThermeSea Luxury Lodge til nærmeste flyplass?1

ThermeSea Luxury Lodge ligger omtrent 100 kilometer fra Athen internasjonale flyplass

4. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke mens man bor på ThermeSea Luxury Lodge?
4. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke mens man bor på ThermeSea Luxury Lodge?1

Ja, nærliggende attraksjoner inkluderer det antikke teateret Epidaurus, arkeologiske utgravninger i Mykene, Gamlebyen i Nafplio og de vakre strendene i Argolis

5. Kan gjester benytte seg av vannsportfasiliteter på ThermeSea Luxury Lodge?
5. Kan gjester benytte seg av vannsportfasiliteter på ThermeSea Luxury Lodge?1

Ja, gjester kan nyte ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking og kajakkpadling i nærheten av ThermeSea Luxury Lodge

6. Er det parkering tilgjengelig på ThermeSea Luxury Lodge?
6. Er det parkering tilgjengelig på ThermeSea Luxury Lodge?1

Ja, gratis parkering på stedet er tilgjengelig for gjester på ThermeSea Luxury Lodge

7. Hvilke typer rom er tilgjengelig på ThermeSea Luxury Lodge?
7. Hvilke typer rom er tilgjengelig på ThermeSea Luxury Lodge?1

ThermeSea Luxury Lodge tilbyr et utvalg av rom, inkludert dobbeltrom, suiter og villaer, hver med sine egne unike funksjoner og fasiliteter

8. Er frokost inkludert i romprisen på ThermeSea Luxury Lodge?
8. Er frokost inkludert i romprisen på ThermeSea Luxury Lodge?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på ThermeSea Luxury Lodge

9. Tilbyr ThermeSea Luxury Lodge transporttjenester fra flyplassen?
9. Tilbyr ThermeSea Luxury Lodge transporttjenester fra flyplassen?1

Ja, ThermeSea Luxury Lodge kan ordne flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av ThermeSea Luxury Lodge
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.