Hellas, Amoudara

Amounda Bay

Melinas Merkouri Amoudara, Hellas Hotell
7 Tilbud fra 905 NOK Se tilbud
Amounda Bay
Amounda Bay
Amounda Bay
Amounda Bay
Amounda Bay
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 42
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Melinas Merkouri Amoudara, Hellas

I Amoudara, Hellas, ligger hotellet Amouda Bay i nærheten av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen ting som befinner seg i nærheten av hotellet:

1. Amoudara-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den vakre sandstranden Amoudara. Besøkende kan nyte bading, soling og ulike vannsportaktiviteter.

2. Butikker og restauranter: Det finnes mange butikker, restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet. Besøkende kan utforske gresk mat, handle etter lokale suvenirer eller bare nyte en drink ved sjøen.

3. Heraklion: Hovedstaden på Kreta, Heraklion, ligger cirka 6 kilometer unna hotellet. Besøkende kan utforske historiske steder som Heraklions arkeologiske museum, Koules festning og Knossos-palasset.

4. Vannbyen Water City Park: Hvis du reiser med barn eller ønsker litt vannmoro, ligger vannbyen Water City Park i nærheten. Her tilbys ulike sklier, bassenger og vannleker.

5. Cretaquarium: Ligger cirka 10 kilometer unna, er Cretaquarium en populær attraksjon der besøkende kan oppdage mangfoldet av marint liv og lære om økosystemene i Middelhavet.

6. Amoudara golfbane: Golfentusiaster kan besøke den nærliggende Heraklion golfbane, som ligger en kort kjøretur fra hotellet.

7. Transport: Hotellet har gode forbindelser med offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske andre deler av Kreta. Bussholdeplasser ligger vanligvis i nærheten av hotellet, slik at besøkende kan komme seg til Heraklion eller andre nærliggende byer enkelt. Det anbefales å sjekke spesifikke attraksjoner eller fasiliteter du er interessert i, og deres tilgjengelighet under oppholdet ditt.

map
Amounda Bay
8.7 Hotell

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

Amounda Bay er et hotell som ligger i Amoudara, Hellas. Hotellet tilbyr ulike typer rom som imøtekommer behovene til ulike gjester. Rommene er designet i en moderne og komfortabel stil, og tilbyr fasiliteter som aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også panoramautsikt over bukten eller hotellets hage. Når det gjelder spisemuligheter, har Amounda Bay en restaurant på stedet som serverer ulike greske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den vakre strandutsikten. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer. Når det gjelder fasiliteter, har hotellet et basseng med solsenger og parasoller, som tilbyr en perfekt plass å slappe av og nyte solen. Det er også et treningsstudio for gjester som ønsker å holde seg aktive under oppholdet. I tillegg tilbyr hotellet en døgnåpen resepsjon, romservice og klesvask for gjestenes bekvemmelighet. Amoudara, der hotellet ligger, er et populært turistmål kjent for sin vakre strand og livlige natteliv. Gjestene kan utforske det lokale området, besøke nærliggende attraksjoner eller rett og slett slappe av på stranden. Alt i alt tilbyr Amounda Bay et komfortabelt opphold med moderne fasiliteter, deilige spisemuligheter og en praktisk beliggenhet for gjestene å nyte alt det Amoudara har å by på.

Strand

Amouda Bay, som ligger i den sjarmerende byen Amoudara, Hellas, er et pittoresk strandreisemål som tilbyr en perfekt kombinasjon av naturskjønnhet og moderne fasiliteter. Denne gyldne sandstranden blir hyllet som en av de vakreste på øya Kreta og tiltrekker seg turister fra hele verden. Strende seg over flere kilometer langs den enorme kystlinjen, gir Amouda Bay rikelig med plass for besøkende å slappe av og nyte den middelhavske solen. De krystallklare turkise vannene er innbydende og gjør svømming og vannaktiviteter til populære valg. I tillegg er stranden godt egnet for familier med sin skråning ned i havet, og sikrer en trygg lekeplass for barn i det grunne vannet. Solstoler og parasoller er tilgjengelig for utleie, slik at besøkende kan slappe av komfortabelt mens de nyter lyden av bølgene og den fantastiske panoramautsikten. Paraplydekte strandbarer og restauranter ligger spredt langs kystlinjen og tilbyr et utvalg av forfriskende drikkevarer, snacks og lokale delikatesser. Enten du har lyst på en forfriskende cocktail eller tradisjonell gresk mat, har Amouda Bay alt for å tilfredsstille ganen din. For de mer eventyrlystne finnes det vannsportsentere hvor du kan prøve deg på jet ski, parasailing, windsurfing og kanoing. Disse aktivitetene legger til et spennende element til din strandopplevelse og er en flott måte å utforske bukten fra en ny vinkel. Båter er også tilgjengelig for utleie, slik at du kan legge ut på en reise langs den vakre kystlinjen eller dra til nærliggende øyer. Det omkringliggende landskapet rundt Amouda Bay er en fryd for naturelskere. Stranden er støttet opp av vakre sanddyner, som skaper et unikt økosystem og gir en habitat for ulike plante- og dyrearter. En spasertur langs den kystnære stien lar deg sette pris på denne harmoniske sameksistensen av land og hav. Amoudara, byen der Amouda Bay ligger, tilbyr et mangfoldig utvalg av overnattingssteder, fra luksuriøse feriesteder til rimelige hoteller. Besøkende kan nyte et komfortabelt opphold med lett tilgang til stranden, samt mange butikker, tavernaer og nattelivsmuligheter i nærheten. I tillegg gjør byens nærhet til Heraklion, hovedstaden på Kreta, det mulig med dagsturer for å utforske kulturelle landemerker som det berømte Knossos-palasset. Med sin fantastiske naturlige skjønnhet, innbydende farvann og et bredt spekter av aktiviteter, er Amouda Bay i Amoudara, Hellas, et drømmestrandreisemål. Enten du foretrekker avslapping eller eventyr, har denne idylliske kystlinjen noe for alle og lover en uforglemmelig ferieopplevelse.

Barn

Amounda Bay i Amoudara, Hellas, tilbyr morsomme aktiviteter og attraksjoner for barn. Her er noen alternativer:

1. Strand: Amounda Bay har en vakker sandstrand der barn kan bygge sandslott, leke i vannet eller delta i vannsport som jet ski og paddleboarding.

2. Vannpark: Watercity Waterpark ligger i nærheten og gir en dag med moro for barn med forskjellige vannsklier, late elver, bølgebassenger og lekeområder for barn.

3. Kreta Aquarium: Ligger i nærheten, gir Kreta Aquarium barn muligheten til å utforske og lære om marineliv gjennom interaktive utstillinger og skjermer.

4. Gokart: Det er en gokartbane i Amoudara der eldre barn kan nyte å konkurrere mot venner eller familiemedlemmer.

5. Minigolf: Det er flere minigolfbaner i området der barn kan øve seg på å putte og ha en vennlig konkurranse.

6. Ridning: Barn kan ta ridetimer eller dra på guidede rideturer i de vakre landskapene rundt Amoudara.

7. CretAquarium: Ligger i Heraklion, er CretAquarium bare en kort kjøretur fra Amoudara og tilbyr en spennende pedagogisk opplevelse for barn, slik at de kan observere et bredt utvalg av marine arter.

8. Familievennlige restauranter og kafeer: Amoudara har mange familievennlige restauranter og kafeer som tilbyr barnevennlige menyer og lekeområder for barn. Alt i alt tilbyr Amounda Bay, Amoudara, Hellas, ulike aktiviteter og attraksjoner spesielt for barn, og sørger for at de får en minneverdig og hyggelig ferie.

Underholdning

1. Amoudara-stranden: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Amoudara-stranden et bredt sandstykke med krystallklart vann, perfekt for soling og bading.

2. Water City Waterpark: Ligger ca 2 kilometer fra hotellet, er Water City Waterpark en populær attraksjon for familier og adrenalinsøkere. Det har ulike vannsklier, bassenger og vannaktiviteter for en morsom dag.

3. Cretaquarium: Ligger rundt 6 kilometer unna, er Cretaquarium et av de største akvariene i Europa. Det gir muligheten til å utforske marinelivet gjennom imponerende utstillinger og interaktive skjermer.

4. Det arkeologiske museet i Heraklion: Ligger i sentrum, ca 10 kilometer fra hotellet, er det arkeologiske museet i Heraklion et must for historieentusiaster. Det huser en omfattende samling av minoiske artefakter, inkludert den berømte Phaistos-skiven.

5. Historisk senter i Heraklion: Utforsk de livlige gatene i Heraklion, hovedstaden på Kreta, som ligger rundt 10 kilometer fra hotellet. Besøk den venetianske festningen Koules, gå gjennom gamlebyen med butikker og kafeer, eller besøk katedralen Agios Minas.

6. Knossos-palasset: Ligger omtrent 13 kilometer fra hotellet, er Knossos-palasset et historisk sted kjent for å være den gamle hovedstaden i minoisk Kreta. Bli med på en guidet tur for å utforske ruinene, inkludert den ikoniske tronsalen og dronningens megaron.

7. Naturhistorisk museum på Kreta: Ligger i Heraklion, rundt 10 kilometer unna, gir Naturhistorisk museum på Kreta innsikt i regionens varierte flora og fauna. Det huser også fascinerende utstillinger om geologi og paleontologi.

8. Den venetianske festningsmuren i Heraklion: Gå en tur langs de godt bevarte venetianske festningsmurene, som omgir gamlebyen i Heraklion. Nyt panoramautsikt over byen og havet samtidig som du lærer om historien til befæstningene.

9. El Greco-parken: Ligger i landsbyen Fodele, omtrent 30 kilometer fra hotellet, er El Greco-parken en rolig botanisk hage dedikert til den kjente maleren El Greco. Parken har ulike plantearter og tilbyr en fredelig setting for en avslappende spasertur.

10. Malia-palasset: Ligger omtrent 22 kilometer fra hotellet, er Malia-palasset en annen gammel minoisk historisk side. Oppdag restene av dette en gang storslåtte palasset, inkludert det kongelige komplekset og det sentrale torg, som gir innsikt i minoisk sivilisasjon.

Vannaktiviteter

Amounda Bay i Amoudara, Hellas, er et populært reisemål for vannaktiviteter, spesielt i sommermånedene. Her er noen av vannaktivitetene du kan nyte:

1. Strandavslapning: Amounda Bay tilbyr en vakker sandstrand hvor du kan slappe av og nyte solen. Du kan leie parasoller og strandstoler for å ligge komfortabelt og samtidig nyte den fantastiske utsikten over bukten.

2. Svømming og snorkling: De krystallklare vannene i Amounda Bay er perfekte for svømming og snorkling. Dykk ned i det forfriskende havet og utforsk den undervannsverdenen fylt med fargerike fisker og marint liv.

3. Vannscooterkjøring: Kjenn adrenalinet pumpe mens du kjører vannscooter på buktens rolige farvann. Det er enkelt å leie vannscootere for de som søker et spennende eventyr på vannet.

4. Bananbåtturer: Hopp på en bananbåt med venner eller familie og nyt spenningen med å bli trukket av en speedbåt. Hold deg fast mens du hopper og rir på bølgene for en morsom opplevelse.

5. Kajakkpadling og padleboarding: Lei en kajakk eller padleboard og utforsk Amounda Bay i ditt eget tempo. Glid gjennom de rolige vannene, beundre kystlandskapet og utforsk til og med nærliggende viker og grotter.

6. Båtturer: Bli med på en båttur og utforsk Amoudaras kystlinje og omkringliggende områder. Disse turene inkluderer ofte stopp for bading på avsidesliggende strender, snorklingmuligheter og en sjanse til å oppdage skjulte perler langs kysten.

7. Vindsurfing: Med buktens gunstige vind og rolige bølger er vindsurfing en populær aktivitet her. Enten du er nybegynner eller en erfaren vindsurfer, kan du ta timer eller leie utstyr for å nyte denne spennende vannsporten.

8. Paraseiling: Soar høyt over Amounda Bay mens du paraseiler og nyt fantastisk utsikt over kysten. Det er en spennende aktivitet som tilbyr et unikt perspektiv på de vakre omgivelsene. Husk å sjekke lokale forskrifter, sikkerhetsregler og værforhold før du deltar i noen vannaktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Amouda Bay?
1. Hvor ligger Amouda Bay?1

Amouda Bay ligger i Amoudara, Hellas.

2. Hva er Amouda Bay kjent for?
2. Hva er Amouda Bay kjent for?1

Amouda Bay er kjent for sin vakre sandstrand, krystallklart vann og fantastisk natur.

3. Er Amouda Bay et populært turistmål?
3. Er Amouda Bay et populært turistmål?1

Ja, Amouda Bay er et populært turistmål, spesielt blant strandelskere og de som leter etter en avslappende ferie i Hellas.

4. Hvilke aktiviteter kan man gjøre i Amouda Bay?
4. Hvilke aktiviteter kan man gjøre i Amouda Bay?1

I Amouda Bay kan besøkende nyte bading, soling, snorkling, vannsport, båtturer og utforske området rundt.

5. Finnes det overnattingssteder og restauranter i Amouda Bay?
5. Finnes det overnattingssteder og restauranter i Amouda Bay?1

Ja, Amouda Bay tilbyr ulike overnattingssteder, inkludert hoteller og leiligheter, samt restauranter og tavernaer som serverer lokal og internasjonal mat.

6. Er Amouda Bay egnet for familier med barn?
6. Er Amouda Bay egnet for familier med barn?1

Ja, Amouda Bay er egnet for familier med barn da stranden er barnevennlig og grunn, og området tilbyr ulike aktiviteter for familier.

7. Hvor langt er det fra Amouda Bay til Heraklion?
7. Hvor langt er det fra Amouda Bay til Heraklion?1

Amouda Bay ligger omtrent 8 kilometer vest for Heraklion, hovedstaden på Kreta, noe som gjør det lett tilgjengelig fra byen.

8. Kan jeg leie parasoller og solsenger på Amouda Bay-stranden?
8. Kan jeg leie parasoller og solsenger på Amouda Bay-stranden?1

Ja, det finnes fasiliteter på stranden der du kan leie parasoller og solsenger for en komfortabel dag på stranden.

9. Er det offentlig transport til Amouda Bay?
9. Er det offentlig transport til Amouda Bay?1

Ja, Amouda Bay er godt forbundet med offentlig transport, inkludert busser fra Heraklion og andre nærliggende byer.

10. Finnes det noen attraksjoner i nærheten av Amouda Bay?
10. Finnes det noen attraksjoner i nærheten av Amouda Bay?1

Ja, noen attraksjoner i nærheten av Amouda Bay inkluderer Knossos-palasset, Heraklions arkeologiske museum og den pittoreske landsbyen Agia Pelagia.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Familierom
 • Rommene er tilrettelagt for allergikere
 • Særskilt røykeområde
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Valg av sengetøy/pute
 • Skrivebord
 • Gratis toalettartikler
 • Badekåper
 • Håndklær
 • Romservice
Ekstratjenester
 • Frokost på rommet
 • Klesvask
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Babysenger
 • Lekeplass
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Amounda Bay
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.