Hellas, Akrotiri-halvøyen

Olea Prime

Marathi, Chania, Ellada Akrotiri-halvøyen, Hellas Villa
1 tilbud fra 6312 NOK Se tilbud
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Olea Prime
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
6.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Marathi, Chania, Ellada Akrotiri-halvøyen, Hellas

Hotel Olea Prime ligger på Akrotiri-halvøya i Hellas, som er kjent for sine vakre landskap og historiske steder. Her er noen ting du kan finne i nærheten av hotellet:

1. Akrotiri arkeologiske sted: En av hovedattraksjonene i området er Akrotiri arkeologiske sted, kjent som "det greske Pompeii". Det er en forhistorisk by som ble begravet under vulkansk aske fra et vulkanutbrudd på

17. århundre f.Kr. Besøkende kan utforske de godt bevarte ruinene og lære om den gamle minoiske sivilisasjonen.

2. Rød strand: Bare en kort avstand fra hotellet ligger den berømte Røde stranden. Den er kjent for sine unike røde vulkanske klipper og krystallklart vann. Stranden er et populært sted for bading og soling, selv om det kan bli overfylt i høysesongen.

3. Santorini kaldera: Hotellet ligger på den sørlige delen av øya, med utsikt over den fantastiske Santorini kalderaen. Dette naturlige underet tilbyr fantastisk panoramautsikt over Egeerhavet, vulkanske klipper og de pittoreske hvitkalkede husene i de nærliggende landsbyene.

4. Santorini vingårder: Akrotiri-halvøya er hjemmet til flere vingårder hvor du kan smake de berømte Santorini-vinene. Mange vingårder tilbyr turer og vinsmaking, slik at besøkende kan lære om de unike metodene for druedyrking på vulkansk jord.

5. Akrotiri fyr: På den sørvestlige tuppen av halvøya ligger Akrotiri fyr, som gir en annen vakker utsiktspunkt. Fyret tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende havet og den bratte kystlinjen.

6. Akrotiri-stranden: I nærheten av hotellet finner du Akrotiri-stranden, et fredelig og mindre overfylt alternativ til de mer populære strendene på øya. Den tilbyr en avslappende atmosfære med sine klare vann og rolige omgivelser.

7. Akrotiri landsby: Selve landsbyen Akrotiri er også verdt å utforske. Her kan du finne tradisjonelle greske tavernaer, lokale butikker og sjarmerende arkitektur. Det er et flott sted å fordype deg i den greske kulturen og nyte autentisk mat. Alt i alt tilbyr Akrotiri-halvøya en blanding av historie, naturlig skjønnhet og avslapning, noe som gjør det til et flott reisemål for reisende som bor på hotellet Olea Prime.

map
Olea Prime
Villa

Til sentrum6.5

Om hotellet

Om

Olea Prime er et luksuriøst strandhotell beliggende på Akrotiri-halvøya i Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellfasiliteter: - Hotellet har fantastisk utsikt over Det egeiske hav og Caldera. - Det er utendørs svømmebassenger og solterrasser der gjestene kan slappe av og nyte det behagelige middelhavsværet. - Et spa- og velværesenter er tilgjengelig og tilbyr ulike foryngende behandlinger og massasjer. - Hotellet har et treningsstudio for gjester som ønsker å holde seg aktive. - Det finnes flere restauranter og barer på stedet som tilbyr et utvalg av matretter og drikkevarer. - Gratis Wi-Fi tilbys på hele hotellet. - Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet for å hjelpe gjestene med deres behov. - Hotellet tilbyr også bilutleietjenester for de som ønsker å utforske området rundt. Romtyper: - Hotellet tilbyr forskjellige typer rom og suiter, hver designet med luksus og komfort i tankene. - Standard romalternativer inkluderer overlegne dobbeltrom, deluxe-rom og juniorsuiter. - Alle rom er elegant dekorert og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. - Suiter tilbyr vanligvis mer romslig innkvartering og ekstra fasiliteter som separate oppholdsområder og private plunge pools eller boblebad. - Noen rom og suiter har direkte sjøutsikt, mens andre har utsikt over hotellets hager eller bassenger. Måltider: - Olea Prime kan skryte av flere spisesteder som tilfredsstiller enhver gane. - Hovedrestauranten serverer et bredt utvalg av greske og internasjonale retter, laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. - Gjestene kan nyte måltidene sine i en sofistikert innendørs setting eller på utendørsterrassen med panoramautsikt. - Hotellet har også en bar ved bassenget og en salongbar som serverer forskjellige forfriskende drikker og lette snacks gjennom dagen. - Gjestene kan velge å få måltidene sine servert på rommet sitt ved hjelp av hotellromservice. Alt i alt tilbyr Olea Prime et luksuriøst opphold, herlige spisemuligheter og fantastisk utsikt, noe som gjør det til et ideelt valg for de som søker en minneverdig ferieopplevelse på Akrotiri-halvøya i Hellas.

Underholdning

Hotellet Olea Prime ligger på Akrotiri-halvøya i Hellas, som tilbyr et mangfold av underholdningsmuligheter for turister. Her er noen underholdningssteder og aktiviteter i nærheten av hotellet:

1. Strender: Det er flere vakre strender i området Akrotiri, som Red Beach, White Beach og Caldera Beach. Disse strendene tilbyr muligheter for bading, soling og vannaktiviteter.

2. Akrotiri arkeologiske område: Bare en kort avstand fra hotellet kan du besøke Akrotiri arkeologiske område. Denne gamle byen ble begravet under vulkansk aske og er bemerkelsesverdig godt bevart. Utforsk ruinene og lær om historien og kulturen til minoisivilisasjonen.

3. Vinsmaking på Santorini: Besøk en av de mange vingårdene i området Akrotiri for å smake på lokale, vulkanske viner. Den vulkanske jorden gir vinene en unik smak, og mange vingårder tilbyr turer og smaksprøver.

4. Båtturer på Santorini: Opplev skjønnheten i Santorinis kystlinje ved å bestille en båttur. Du kan nyte en solnedgangstur, besøke nærliggende øyer, bade i krystallklart vann og nyte de fantastiske utsiktene.

5. Akrotiri fyr: Ta en kort tur til Akrotiri-fyret, som ligger på den sørligste tuppen av halvøya. Det tilbyr panoramautsikt over Egeerhavet og er et flott sted for fotografering.

6. Thera Foundation: Hvis du er interessert i kunst, besøk Thera Foundation, et kultursenter som fremmer lokale kunstnere. De viser samtidskunstutstillinger, arrangerer forestillinger og tilbyr verksteder.

7. Vannsport: Kystområdet nær Akrotiri-halvøya er ideelt for ulike vannsportaktiviteter som padleboarding, jetski og snorkling. Det er flere utleiesjapper der du kan finne utstyr.

8. Lokale restauranter og barer: Utforsk den livlige spisescenen i Akrotiri, der du kan finne ulike restauranter og barer som tilbyr deilige greske retter og forfriskende drikkevarer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet Olea Prime på Akrotiri-halvøya. Enten du foretrekker historie, natur eller fritidsaktiviteter, vil du finne mange alternativer som holder deg underholdt under oppholdet.

Topp spørsmål

1. Spørsmål 1: Hvor ligger Olea Prime?
1. Spørsmål 1: Hvor ligger Olea Prime?1

Svar: Olea Prime ligger på Akrotiri-halvøya, Hellas

2. Spørsmål 2: Hva er de viktigste funksjonene til Olea Prime?
2. Spørsmål 2: Hva er de viktigste funksjonene til Olea Prime?1

Svar: Olea Prime tilbyr luksuriøs innkvartering med fantastisk sjøutsikt, en privat strand, et uendelighetsbasseng, et spa og gourmetmat

3. Spørsmål 3: Hvor langt er det fra Olea Prime til nærmeste flyplass?
3. Spørsmål 3: Hvor langt er det fra Olea Prime til nærmeste flyplass?1

Svar: Olea Prime ligger omtrent 10 kilometer fra Chania internasjonale lufthavn

4. Spørsmål 4: Kan gjestene delta i vannsportsaktiviteter på Olea Prime?
4. Spørsmål 4: Kan gjestene delta i vannsportsaktiviteter på Olea Prime?1

Svar: Ja, Olea Prime tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding og snorkling

5. Spørsmål 5: Er Olea Prime egnet for familier?
5. Spørsmål 5: Er Olea Prime egnet for familier?1

Svar: Ja, Olea Prime tilbyr familievennlige fasiliteter og aktiviteter, inkludert en barneklubb og et barnebasseng

6. Spørsmål 6: Er dyr tillatt på Olea Prime?
6. Spørsmål 6: Er dyr tillatt på Olea Prime?1

Svar: Dessverre er dyr ikke tillatt på Olea Prime

7. Spørsmål 7: Tilbyr Olea Prime transport fra flyplassen?
7. Spørsmål 7: Tilbyr Olea Prime transport fra flyplassen?1

Svar: Ja, Olea Prime tilbyr transporttjenester til flyplassen mot et ekstra gebyr

8. Spørsmål 8: Er det noen populære attraksjoner og landemerker i nærheten av Olea Prime?
8. Spørsmål 8: Er det noen populære attraksjoner og landemerker i nærheten av Olea Prime?1

Svar: Ja, noen populære attraksjoner og landemerker i nærheten inkluderer den historiske byen Chania, den venetianske havnen, den antikke byen Aptera og Stavros-stranden som ble berømt av filmen "Zorba the Greek

9. " Spørsmål 9: Kan gjestene ordne utflukter og turer fra Olea Prime?
9. " Spørsmål 9: Kan gjestene ordne utflukter og turer fra Olea Prime?1

Svar: Ja, hotellets concierge kan hjelpe gjestene med å ordne ulike utflukter og turer for å utforske områdene rundt Akrotiri-halvøya og utover

10. Spørsmål 10: Er Wi-Fi tilgjengelig på Olea Prime?
10. Spørsmål 10: Er Wi-Fi tilgjengelig på Olea Prime?1

Svar: Ja, Wi-Fi er tilgjengelig over hele eiendommen for gjestene å bruke

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Hage
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Olea Prime
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.