Hellas, Akrotiri-halvøyen

Iconic Cretan Stone Mansion

Kampani Akrotiri-halvøyen, Hellas Villa
1 tilbud fra 3931 NOK Se tilbud
Iconic Cretan Stone Mansion
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kampani Akrotiri-halvøyen, Hellas

Halvøya Akrotiri i Hellas er kjent for sine vakre kystlandskaper, historiske steder og sjarmerende landsbyer. Mens spesifikke attraksjoner og fasiliteter nær det spesifikke hotellet "Iconic Cretan Stone Mansion" kan variere, inkluderer noen bemerkelsesverdige severdigheter i nærheten av Akrotiri-halvøya:

1. Knossos-palasset: Ligger cirka 15 kilometer sørøst for Akrotiri, er dette arkeologiske stedet det største bronsealderarkeologiske stedet på øya Kreta. Det er assosiert med minoisk sivilisasjon og gir et fascinerende glimt inn i områdets gamle historie.

2. Akrotiri fyr: Plassert på den nordlige tuppen av halvøya, gir Akrotiri-fyret fantastisk panoramautsikt over kystlinjen rundt. Det er et populært sted for å se solnedgangen og ta bilder.

3. Stavros Beach: Ligger på den nordlige kysten av halvøya, er Stavros Beach en pittoresk strand kjent for sitt krystallklare vann og sandstrender. Stranden ble internasjonalt kjent som en filminnspillingssted for filmen "Zorba the Greek".

4. Venizelos Graver: Med utsikt over byen Chania er Venizelos Graver et minnesmerke dedikert til Eleftherios Venizelos, den fremtredende kretiske og greske politikeren. Stedet tilbyr vakker utsikt over Chania og Akrotiri-halvøya.

5. Gouverneto Kloster: Plassert i en avsidesliggende dal i Akrotiri-området, er Gouverneto-klosteret et aktivt gresk-ortodoks kloster kjent for sin imponerende arkitektur og fredelige atmosfære.

6. Tersanas Beach: Ligger i landsbyen Tersanas, er denne lille og fredelige stranden ideell for avslapning og bading i rolig vann. Den tilbyr en mer avsidesliggende og roligere opplevelse sammenlignet med mer populære strender. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne i nærheten av Akrotiri-halvøya. De nøyaktige omgivelsene til hotellet "Iconic Cretan Stone Mansion" vil avhenge av dets spesifikke beliggenhet innenfor halvøya.

map
Iconic Cretan Stone Mansion
Villa

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Den ikoniske kretiske steinsherregården er et boutiquehotell som ligger på Akrotiri-halvøya i Hellas. Dette sjarmerende eiendommen tilbyr en unik og autentisk opplevelse for reisende som ønsker å fordype seg i kretisk kultur. Hotellet er innkvartert i en tradisjonell steinsherregård, som har blitt restaurert med kjærlighet for å bevare sin opprinnelige sjarm og karakter. Rommene på hotellet er smakfullt innredet med en blanding av moderne fasiliteter og tradisjonelle møbler. Hvert rom har komfortable senger, eget bad og utsikt enten over omkringliggende landsbygd eller det glitrende Middelhavet. Gjester på den ikoniske kretiske steinsherregården kan nyte et utvalg av fasiliteter og tjenester under oppholdet. Hotellet har et svømmebasseng og solterrasse, der gjestene kan slappe av og nyte solen. Det er også en koselig salong, perfekt for å lese en bok eller nyte en drink. En av høydepunktene med å bo på dette hotellet er de deilige måltidene som serveres. Hotellets restaurant tilbyr en meny med tradisjonell kretisk mat, laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte retter som dakos (kretiske rusks med tomater og ost), fylte grønnsaker og souvlaki. Vegetariske og veganske alternativer er også tilgjengelige. Beliggenheten til den ikoniske kretiske steinsherregården er ideell for å utforske Akrotiri-halvøya. Hotellet er plassert i et fredelig område omgitt av olivenlunder og vingårder, og tilbyr en rolig setting der gjester kan slappe av. Likevel er det enkelt å komme seg til den livlige byen Chania og dens mange attraksjoner, inkludert historiske landemerker, livlige markeder og sjarmerende strandtavernaer. Alt i alt tilbyr den ikoniske kretiske steinsherregården et unikt og minneverdig opphold i Hellas. Med sine komfortable rom, deilige måltider og rolige omgivelser, er det det perfekte valget for reisende som søker en virkelig autentisk kretisk opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Iconic Cretan Stone Mansion' på Akrotiri-halvøya i Hellas. Noen populære aktiviteter og attraksjoner inkluderer:

1. Venizelosgravene: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, dette er et historisk sted med vakker utsikt over Chania og Egeerhavet. Besøkende kan utforske gravene og nyte den fredelige atmosfæren.

2. Stavros-stranden: Denne fantastiske stranden ble berømt av filmen "Zorba the Greek" og er et flott sted for bading og soling. Det er bare en kort kjøretur fra hotellet.

3. Den gamle venetianske havnen i Chania: Et besøk til den sjarmerende gamle havnen i Chania er et must. Her finner du et utvalg av butikker, restauranter og kafeer, samt pittoreske venetianske bygninger og en livlig atmosfære.

4. Akrotiri Park: Denne naturparken er perfekt for naturelskere og tilbyr turstier, fuglekikking og vakker natur. Det er et ideelt sted for piknik og utforske den lokale floraen og faunaen.

5. Agia Triada-klosteret: Ligger bare noen få kilometer fra hotellet, er dette historiske klosteret kjent for sin fantastiske arkitektur og fredelige gårdsplass. Besøkende kan også nyte panoramautsikt over området rundt.

6. Kretisk matlagingskurs: Hvis du er interessert i å lære om tradisjonell kretisk mat, kan du ta en matlagningskurs i nærheten av hotellet. Disse kursene involverer vanligvis tilberedning og smaking av lokale retter, noe som gir en unik kulinarisk opplevelse.

7. Vannsportsaktiviteter: Hvis du er ute etter litt eventyr, kan du prøve vannsportaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding eller snorkling på nærliggende strender.

8. Kretisk folklore- og historiske museer: Chania har flere museer hvor besøkende kan utforske historien og kulturen på Kreta, inkludert Folklore Museum, Arkeologisk Museum i Chania og Maritimt Museum på Kreta. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Iconic Cretan Stone Mansion'. Det er også mange andre strender, restauranter og attraksjoner å utforske i området.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger den ikoniske kretiske steinmansen?
1. Hvor ligger den ikoniske kretiske steinmansen?1

Den ikoniske kretiske steinmansen ligger på Akrotiri-halvøya i Hellas.

2. Hvordan kan jeg bestille et opphold på den ikoniske kretiske steinmansen?
2. Hvordan kan jeg bestille et opphold på den ikoniske kretiske steinmansen?1

For å bestille et opphold på den ikoniske kretiske steinmansen, kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte reservasjonsteamet deres direkte.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på den ikoniske kretiske steinmansen?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på den ikoniske kretiske steinmansen?1

Den ikoniske kretiske steinmansen tilbyr luksuriøse fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, utendørs spiseplass og fantastisk panoramautsikt.

4. Hvor mange soverom er det i den ikoniske kretiske steinmansen?
4. Hvor mange soverom er det i den ikoniske kretiske steinmansen?1

Den ikoniske kretiske steinmansen har flere soverom, vanligvis fra 3 til 6, avhengig av den spesifikke villaen innen eiendommen.

5. Er frokost inkludert i oppholdet på den ikoniske kretiske steinmansen?
5. Er frokost inkludert i oppholdet på den ikoniske kretiske steinmansen?1

Det avhenger av den spesifikke bestillingen og pakken. Noen opphold kan inkludere frokost, mens andre kan kreve et tillegg eller ha selvbetjeningsalternativer.

6. Er det noen nærliggende attraksjoner til den ikoniske kretiske steinmansen?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner til den ikoniske kretiske steinmansen?1

Ja, Akrotiri-halvøya er kjent for sine vakre strender, historiske steder som Venizelos-gravene og den gamle byen Aptera. Chania by ligger også i nærheten og tilbyr en rekke kulturelle attraksjoner, butikker og restauranter.

7. Kan jeg leie bil for å utforske området fra den ikoniske kretiske steinmansen?
7. Kan jeg leie bil for å utforske området fra den ikoniske kretiske steinmansen?1

Ja, bilutleie er tilgjengelig i området, og personalet på den ikoniske kretiske steinmansen kan hjelpe deg med å ordne leiebil om nødvendig.

8. Er det et minimum oppholdskrav på den ikoniske kretiske steinmansen?
8. Er det et minimum oppholdskrav på den ikoniske kretiske steinmansen?1

Minimum oppholdskrav på den ikoniske kretiske steinmansen kan variere avhengig av sesongen. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte reservasjonsteamet deres for spesifikke detaljer.

9. Er den ikoniske kretiske steinmansen egnet for familier?
9. Er den ikoniske kretiske steinmansen egnet for familier?1

Ja, den ikoniske kretiske steinmansen passer for familier. Den tilbyr romslige boenheter, utendørsområder for barn å leke og kan tilby barnesenger eller høye stoler etter forespørsel.

10. Hvor langt er den ikoniske kretiske steinmansen fra Chania lufthavn?
10. Hvor langt er den ikoniske kretiske steinmansen fra Chania lufthavn?1

Avstanden mellom den ikoniske kretiske steinmansen og Chania lufthavn er vanligvis rundt 15-20 kilometer, avhengig av den spesifikke plasseringen på Akrotiri-halvøya.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Iconic Cretan Stone Mansion
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.