Hellas, Agios Nikolaos

Melody Apartments

Agios Nikolaos Agios Nikolaos, Hellas Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Melody Apartments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agios Nikolaos Agios Nikolaos, Hellas

Noen populære attraksjoner og steder i nærheten av Melody Apartments i Agios Nikolaos, Hellas, inkluderer:

1. Agios Nikolaos arkeologiske museum - et museum som viser fram gjenstander fra den minoiske sivilisasjonen og den gamle byen Lato.

2. Lake Voulismeni - en vakker innsjø i hjertet av Agios Nikolaos med kafeer og restauranter rundt.

3. Kitroplateia-stranden - en sandstrand med krystallklart vann som ligger innen gangavstand fra hotellet.

4. Agios Nikolaos havn - hovedhavnen i Agios Nikolaos, der du kan leie båter, ta båtturer eller nyte sjøutsikt mens du spiser.

5. Den bysantinske kirken Agios Nikolaos - en kirke fra det

7. århundre som ligger nær hotellet og kjent for sin bysantinske arkitektur.

6. Mirabello-bukten - en pittoresk bukt der du kan slappe av, bade og delta i ulike vannsportaktiviteter.

7. Den kretiske olivenoljefarmen - en familiedrevet olivenoljefarm der besøkende kan lære om produksjonsprosessen av olivenolje og smake på produktet.

8. Folkemuseet i Agios Nikolaos - et museum som viser utstillinger som skildrer tradisjonelt kretisk liv, inkludert kostymer, verktøy og husholdningsartikler.

9. Barer og restauranter - det er mange spisesteder rundt hotellet som tilbyr tradisjonell gresk mat, sjømat og internasjonale retter.

10. Lokale butikker og motebutikker - Agios Nikolaos har en livlig handelsscene med ulike butikker og motebutikker som selger lokale produkter, smykker og klær.

map
Melody Apartments
Ferieutleie

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Melody Apartments er et hotell som ligger i Agios Nikolaos, Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Melody Apartments er et hotell av middels prisnivå som tilbyr komfortabel og rimelig overnatting. - Hotellet ligger i en praktisk beliggenhet, i nærheten av bysentrum og innen gangavstand til stranden. - Det tilbyr en avslappende atmosfære for gjestene å nyte oppholdet i Agios Nikolaos. - Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold, inkludert døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi i fellesområder og vaskemuligheter. - Det er også en bar der gjestene kan nyte ulike drikker og cocktailer. Rommene: - Melody Apartments tilbyr et utvalg av romslige og velutstyrte rom. - Rommene er innredet i en moderne stil, med nøytrale farger og moderne møbler. - Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og balkong eller terrasse med utsikt over området rundt eller hotellets hager. - Noen rom har også et tekjøkken, slik at gjestene kan lage sine egne måltider. Måltider: - Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. - Det er en restaurant på stedet som serverer tradisjonell gresk mat så vel som internasjonale retter. - Gjestene kan nyte en bufféfrokost om morgenen, med et utvalg av varme og kalde alternativer. - Hotellet har også en snack bar ved bassenget, der gjestene kan ta en rask bit eller nyte en forfriskende drink. - I tillegg er det mange restauranter og spisesteder i nærheten, som tilbyr et bredt utvalg av spisemuligheter. Alt i alt er Melody Apartments et komfortabelt og velutstyrt hotell i Agios Nikolaos, Hellas, med romslige rom, ulike spisemuligheter og en praktisk beliggenhet.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av Melody Apartments i Agios Nikolaos, Hellas:

1. Voulismeni-sjøen: Denne pittoreske sjøen ligger midt i hjertet av Agios Nikolaos og byr på vakre utsikter, kafeer og restauranter som er perfekte for en rolig spasertur eller en drink.

2. Agios Nikolaos-stranden: Bare en kort spasertur unna Melody Apartments ligger denne sandstranden, som er flott for soling, bading og ulike vannaktiviteter.

3. Det arkeologiske museet i Agios Nikolaos: Utforsk historien og kulturen i området på dette lille, men imponerende museet, som viser gjenstander fra ulike gamle sivilisasjoner.

4. Båtturer til Spinalonga-øya: Ta en båttur til den historiske øya Spinalonga, kjent for sin venetianske festning og sin tilknytning til boken "The Island" av Victoria Hislop.

5. Elounda: En kort kjøretur fra Agios Nikolaos ligger Elounda, en sjarmerende kystby med vakre strender, havnepromenader og luksuriøse feriesteder.

6. CretAquarium: Ligger omtrent 15 kilometer fra Agios Nikolaos, er CretAquarium et av de største akvariene i Europa og tilbyr en fascinerende undersjøisk verden å utforske.

7. Lato: Besøk den gamle byen Lato, som ligger på en høyde med utsikt over Agios Nikolaos. Utforsk ruinene av denne en gang blomstrende byen og nyt panoramautsikten over området.

8. Agios Nikolaos marina: Ta en rolig spasertur langs marinaen og beundre de luksuriøse yachtene, eller spis et måltid på en av de strandpromenade-restaurantene som tilbyr deilige middelhavsretter.

9. Uteliv: Agios Nikolaos har et pulserende uteliv med mange barer, klubber og konsertsteder med live musikk. Nyt en kveld med drinker og dans i sentrum av byen.

10. Besøk til en olivenoljegård: Opplev tradisjonell kretisk kultur ved å besøke en olivenoljegård, der du kan lære om olivenoljeproduksjon, smake på ulike varianter og kjøpe lokale produkter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Underholdning og avslapning
 • Fotturer
Anmeldelse av Melody Apartments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.