Hellas, Agios Nikolaos

Rizes House

Iatrou Katsaouni Spyridon Agios Nikolaos, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Rizes House
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Iatrou Katsaouni Spyridon Agios Nikolaos, Hellas

Rundt hotellet "Rizes House" i Agios Nikolaos, Hellas, vil du finne ulike fasiliteter og attraksjoner. Noen mulige steder og severdigheter i nærheten er:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender i Agios Nikolaos, inkludert Ammoudi-stranden, Almiros-stranden og Kitroplatia-stranden.

2. Agios Nikolaos by: Hotellet ligger nær sentrum av byen, hvor du kan utforske tradisjonelle greske tavernaer, butikker, kafeer og nattelivsmuligheter. Den pittoreske innsjøen Voulismeni ligger også i sentrum av byen.

3. Arkeologisk museum i Agios Nikolaos: Dette museet viser gjenstander og arkeologiske funn fra regionen, og gir innsikt i historien til Agios Nikolaos og området rundt. Det ligger innen kort avstand fra hotellet.

4. Spinalonga-øya: En populær turistattraksjon, Spinalonga-øya er en kort båttur fra Agios Nikolaos. Denne historiske øya tilbyr et fascinerende besøk til en tidligere leprakoloni med gamle ruiner og fantastisk utsikt.

5. Mirabello-bukten: Hotellet ligger ved bredden av Mirabello-bukten, og gir nydelig utsikt over bukten og de omkringliggende fjellene.

6. Tradisjonelle landsbyer: Det er flere tradisjonelle landsbyer nær Agios Nikolaos, for eksempel Kritsa og Elounda, som gir et glimt av den lokale kretiske kulturen og livsstilen.

7. Utflukter og aktiviteter: Fra Agios Nikolaos kan du også enkelt få tilgang til ulike utendørsaktiviteter og utflukter, som båtturer, jeep-safarier, turstier og vannsport. Merk at den nøyaktige beliggenheten og attraksjonene kan variere, og det anbefales å sjekke de spesifikke detaljene og tilbudene fra hotellet "Rizes House" for mer nøyaktig informasjon.

map
Rizes House
Leilighet

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Rizes House er et hotell som ligger i Agios Nikolaos, Hellas. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom som gir en avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, fjernsyn, minikjøleskap og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å passe ulike preferanser og gruppestørrelser. De har enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og familerom. Familierommene er ideelle for større grupper eller familier, da de har flere senger og ekstra plass. Rizes House tilbyr måltidsmuligheter for sine gjester. De tilbyr en deilig frokost hver morgen, som er inkludert i romprisen. Frokostbuffeen inneholder et utvalg av alternativer som ferske frukter, bakverk, yoghurt, frokostblandinger og varme drikker. Gjestene kan starte dagen riktig med en solid frokost før de utforsker det vakre området. I tillegg til frokost har Rizes House også en restaurant på stedet som serverer lunsj og middag. Restauranten tilbyr en meny med et bredt utvalg av lokale greske retter, samt internasjonale retter. Gjestene kan nyte tradisjonelle greske smaker og ingredienser mens de nyter den vakre utsikten fra restauranten. Alt i alt tilbyr Rizes House komfortabel innkvartering med romslige rom og ulike måltidsalternativer for å passe ulike preferanser. Det tilbyr et praktisk og hyggelig opphold for besøkende til Agios Nikolaos, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Rizes House i Agios Nikolaos, Hellas. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Ammos Beach Club: Dette strandklubben ligger bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr solsenger, musikk og en livlig atmosfære.

2. Lake Voulismeni: Denne vakre innsjøen ligger i sentrum av Agios Nikolaos og tilbyr vakker utsikt. Besøkende kan nyte en spasertur rundt innsjøen eller slappe av på en av de omkringliggende kafeene.

3. Det arkeologiske museet i Agios Nikolaos: Dette museet viser gjenstander fra den antikke byen Olous og gir et innblikk i regionens rike historie.

4. Mirabello Beach og Village Hotel: Bare en kort avstand fra Rizes House ligger denne stranden og hotellkomplekset som tilbyr ulike vannsportsaktiviteter, inkludert kajakkpadling.

5. Elounda Beach: Ligger cirka 10 kilometer fra Agios Nikolaos, er denne sandstranden kjent for sitt krystallklare vann og rolige omgivelser.

6. Spinalonga-øya: En kort båttur fra Agios Nikolaos, er denne historiske øya hjem til ruinene av en venetiansk festning og var en gang en leprakoloni. Besøkende kan utforske øyas historie og nyte dens vakre natur.

7. Agios Nikolaos Marina: Beliggende i nærheten av hotellet, tilbyr marinaen båtturer og yachtutleie for de som ønsker å utforske kysten eller nærliggende øyer.

8. Natteliv: Agios Nikolaos har et livlig natteliv med mange barer, klubber og tavernaer som tilbyr livemusikk og underholdning. Besøkende kan nyte tradisjonell gresk musikk, karaoke og danse hele natten. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Rizes House i Agios Nikolaos. Det lokale området er også kjent for sin naturlige skjønnhet, vakre turer og fantastiske strender og gir god mulighet for utendørsaktiviteter og avslapning.

Topp spørsmål

1. Hva er Rizes House i Agios Nikolaos, Hellas?
1. Hva er Rizes House i Agios Nikolaos, Hellas?1

Rizes House er et populært overnattingsalternativ som ligger i Agios Nikolaos, Hellas. Det tilbyr komfortabel overnatting for turister som besøker området

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Rizes House?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Rizes House?1

Rizes House har et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Dette kan inkludere gratis Wi-Fi, air condition, fullt utstyrte kjøkken, private bad og tilgang til svømmebasseng

3. Er Rizes House sentralt plassert i Agios Nikolaos?
3. Er Rizes House sentralt plassert i Agios Nikolaos?1

Rizes House ligger i landsbyen Katsikia, som er omtrent 10 minutters kjøretur fra sentrum av Agios Nikolaos. Selv om det ikke er sentralt plassert, tilbyr det et fredelig og pittoresk miljø

4. Hvor langt er det fra Rizes House til stranden?
4. Hvor langt er det fra Rizes House til stranden?1

Rizes House ligger omtrent 15 minutters kjøretur fra nærmeste strand. Det anbefales å leie bil eller bruke annen form for transport for å komme til stranden og utforske de omkringliggende områdene

5. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Rizes House?
5. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Rizes House?1

Selv om Rizes House ikke har egne spisemuligheter, finnes det flere restauranter og tavernaer i kort kjøreavstand. Gjestene kan utforske nærliggende landsbyer eller besøke Agios Nikolaos for et bredt utvalg av spisesteder

6. Er Rizes House egnet for familier?
6. Er Rizes House egnet for familier?1

Ja, Rizes House er familievennlig og egnet for familier som reiser med barn. Det tilbyr romslige boenheter og en fredelig atmosfære, perfekt for en avslappende familieferie

7. Kan jeg bestille utflukter eller aktiviteter gjennom Rizes House?
7. Kan jeg bestille utflukter eller aktiviteter gjennom Rizes House?1

Rizes House kan hjelpe gjester med å bestille utflukter og aktiviteter i området. Personalet kan gi informasjon og anbefalinger om populære attraksjoner, båtturer, turstier og andre opplevelser som er tilgjengelige i Agios Nikolaos og omgivelsene

8. Hva er avbestillingsreglene hos Rizes House?
8. Hva er avbestillingsreglene hos Rizes House?1

Avbestillingsreglene hos Rizes House kan variere avhengig av bestillingsvilkårene. Det anbefales å sjekke direkte med overnattingsstedet for informasjon om deres spesifikke avbestillingsregler

9. Er det parkering tilgjengelig på Rizes House?
9. Er det parkering tilgjengelig på Rizes House?1

Ja, Rizes House tilbyr gratis parkering for gjester. Det er god plass tilgjengelig for de som velger å leie bil under oppholdet

10. Kan jeg ta med kjæledyr til Rizes House?
10. Kan jeg ta med kjæledyr til Rizes House?1

Rizes House kan ha spesifikke regler angående kjæledyr. Det er best å kontakte overnattingsstedet direkte for å få informasjon om deres kjæledyrspolicy før du foretar en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Rizes House
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.