Tyskland, Freiburg im Breisgau

Colombi Hotel

Rotteckring 16 Freiburg im Breisgau, Tyskland Hotell
1 tilbud fra 2155 NOK Se tilbud
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Colombi Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rotteckring 16 Freiburg im Breisgau, Tyskland

Colombi Hotel i Freiburg im Breisgau i Tyskland ligger sentralt i byen og er omgitt av ulike attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Nærliggende attraksjoner:

1. Freiburg-katedralen (Münster) - en imponerende gotisk katedral med panoramautsikt fra tårnet.

2. Augustinermuseum - et kunstmuseum i et tidligere kloster som viser europeisk kunst fra middelalderen til i dag.

3. Freiburgs historiske handelshall - et marked i middelalderstil som huser ulike boder og butikker.

4. Schlossberg (Slottsfjell) - et lokalt fjell med en slottsruin på toppen som tilbyr en vakker utsikt over byen.

5. Freiburger Bächle - de kjente små vannkanalene som renner gjennom byens gater, perfekte for en avslappende spasertur. Fasiliteter:

1. Restauranter og kafeer - det er et stort utvalg av spisesteder i området, som tilbyr ulike typer mat og lokale spesialiteter.

2. Butikker og boutiquer - Freiburg sentrum er fylt med butikker som selger alt fra mote og smykker til lokale produkter.

3. Parker og grønne områder - flere parker og grøntområder ligger i nærheten, inkludert Colombipark og Seepark, hvor besøkende kan nyte en tur eller slappe av. Transport:

1. Freiburg sentralstasjon (Hauptbahnhof) - ligger i gangavstand og gir enkel tilgang til regionale og nasjonale togforbindelser.

2. Trikke- og bussholdeplasser - det finnes flere offentlige transportstopp i nærheten, som gir praktisk reise rundt i byen og omkringliggende områder. Alt i alt byr området rundt Colombi Hotel på en blanding av historiske, kulturelle og naturlige attraksjoner, samt praktiske fasiliteter og transportmuligheter.

map
Colombi Hotel
Hotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Colombi Hotel er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i Freiburg im Breisgau, Tyskland. Det er kjent for sin elegante og sofistikerte atmosfære, samt sin utmerkede service. Hotellet tilbyr ulike rom og suiter designet for å imøtekomme gjestenes behov og preferanser. Hvert rom er vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter, noe som garanterer et behagelig og hyggelig opphold. Alternativene varierer fra Classic Room, som tilbyr en koselig atmosfære, til den romslige og overdådige Presidential Suite, perfekt for de som søker en ekstra touch av luksus. Når det kommer til matopplevelser, kan Colombi Hotel skryte av en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. Hotellets gourmetrestaurant, Zirbelstube, har blitt tildelt en Michelin-stjerne og tilbyr en meny som kombinerer tradisjonell fransk og Baden-kjøkken med moderne kulinariske teknikker. Gjestene kan kose seg med et utvalg utsøkte retter som er laget med de fineste lokale og sesongbaserte ingrediensene. For en mer uformell matopplevelse tilbyr bistoen et utvalg lette måltider, snacks og drikkevarer i en avslappet atmosfære. Frokosten på Colombi Hotel er et høydepunkt under oppholdet. Det tilbys en overdådig buffé med et bredt utvalg av nylaget brød, bakverk, frukt, frokostblandinger, pålegg, ost og varme retter. Enten gjestene foretrekker en sunn start på dagen eller et mer dekadent måltid, så tilpasses frokostutvalget til alle smaker og preferanser. I tillegg tilbyr hotellet en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et velværeområde med sauna, dampbad og treningssenter, samt et spa som tilbyr ulike skjønnhets- og avslapningsbehandlinger. Møte- og arrangementslokaler er tilgjengelige for de som reiser i forbindelse med jobb eller ønsker å arrangere spesielle anledninger. Alt i alt tilbyr Colombi Hotel i Freiburg im Breisgau en eksepsjonell grad av luksus, komfort og kulinariske gleder, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Colombi Hotel i Freiburg im Breisgau, Tyskland. Her er noen forslag:

1. Freiburg-teateret: Ligger bare en kort spasertur fra Colombi Hotel, og tilbyr en rekke forestillinger, inkludert skuespill, musikaler og operaer.

2. CinemaxX Freiburg: Hvis du er i humør for en film, kan du besøke CinemaxX Freiburg, et moderne kino kompleks som viser de nyeste utgivelsene.

3. Colombi Park: Rett ved siden av hotellet ligger Colombi Park, et vakkert grøntområde hvor du kan ta en avslappende spasertur, ha en piknik eller slappe av på en solskinnsdag.

4. Schlossbergbahn: Ta en tur med Schlossbergbahn, en taubane som tar deg opp til Schlossberg-høyden. Fra toppen kan du nyte panoramautsikt over byen og utforske den omkringliggende naturen.

5. Freiburg Konserthus: Opplev live musikkopptredener på Freiburg Konserthus, som arrangerer et bredt utvalg av klassiske, samtids- og jazzkonserter.

6. Uteliv i Freiburg: Hotellet ligger også i nærheten av det pulserende nattelivet i Freiburg. Utforsk de livlige barene, klubbene og pubene i bysentrum for en morsom kveld ute.

7. Freiburg-katedralen: Besøk Freiburg-katedralen, kjent som Freiburger Münster, som ligger innen gangavstand fra hotellet. Du kan beundre den storslåtte arkitekturen eller delta på en religiøs tjeneste eller konsert. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Colombi Hotel i Freiburg im Breisgau, Tyskland. Hotellpersonalet kan gi ekstra anbefalinger basert på dine spesifikke interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Colombi Hotel i Freiburg im Breisgau, Tyskland? Colombi Hotel ligger i Rotteckring 16, 79098 Freiburg im Breisgau, Tyskland.

2. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Colombi Hotel? Colombi Hotel tilbyr et utvalg av romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom, juniorsuiter, executivesuiter og den luksuriøse Colombi-suken.

3. Tilbyr Colombi Hotel gratis Wi-Fi? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle gjester på hele eiendommen.

4. Er det noen spisemuligheter på stedet på Colombi Hotel? Ja, hotellet har en anerkjent gourmetrestaurant kalt "Zirbelstube" som tilbyr deilig regional og internasjonal mat. Det er også en bar og salongområde der gjestene kan slappe av og nyte drinker.

5. Er det parkering tilgjengelig på Colombi Hotel? Ja, hotellet tilbyr parkering på stedet for gjestene. Imidlertid er det avhengig av tilgjengelighet og ekstra kostnader kan påløpe.

6. Har hotellet noen velvære- eller fritidsfasiliteter? Ja, Colombi Hotel tilbyr et velværesenter med badstue og treningsområde der gjestene kan slappe av og føle seg revitalisert.

7. Snakker hotellets ansatte engelsk? Ja, hotellets personale er flerspråklige og kan kommunisere på engelsk og andre språk.

8. Tilbyr Colombi Hotel noen forretningsfasiliteter? Ja, hotellet har konferanse- og møterom utstyrt med moderne audiovisuell teknologi, noe som gjør det egnet for forretningsarrangementer og møter.

9. Aksepterer Colombi Hotel kjæledyr? Ja, hotellet er kjæledyrvennlig og lar gjestene ta med seg sine pelskledde følgesvenner. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet på forhånd angående deres kjæledyrpolitikk.

10. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Colombi Hotel? Colombi Hotel ligger beleilig til i nærheten av ulike attraksjoner, som Freiburg Minster, Augustinermuseum, Schlossberg-høyden og den pittoreske gamlebyen i Freiburg. Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt å utforske byens kulturelle og historiske høydepunkter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Colombi Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.