Tyskland, Düsseldorf

Hotel Koe59 Dusseldorf

Konigsallee 59 Düsseldorf, Tyskland Hotell
1 tilbud fra 2174 NOK Se tilbud
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Hotel Koe59 Dusseldorf
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 42
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Konigsallee 59 Düsseldorf, Tyskland

Hotell Koe59 Düsseldorf ligger i byen Düsseldorf, Tyskland. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og interessepunkter rundt hotellet inkluderer:

1. Kö-Bogen: Et moderne arkitektonisk landemerke som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det huser ulike eksklusive butikker, restauranter og kontorer.

2. Königsallee: En av de mest kjente handlegatene i Düsseldorf, kjent for sine luksuriøse boutiquer, designbutikker og vakre kanal.

3. Gamlebyen (Altstadt): Düsseldorfs historiske bysentrum ligger i nærheten og tilbyr en sjarmerende blanding av middelalderske bygninger, restauranter, bryggerier og natteliv.

4. Rheinuferpromenade: En promenade langs elven Rhinen, ideell for avslappende spaserturer, sykling og for å nyte utsikten over elven og byens skyline.

5. Schadowstraße: En annen populær handlegate i nærheten av hotellet, som har et bredt utvalg av butikker, varehus og spisesteder.

6. Museum Kunstpalast: Et anerkjent kunstmuseum som viser ulike samlinger, inkludert malerier, skulpturer og brukskunst.

7. Rheinturm: Düsseldorfs landemerke telekommunikasjonstårn som tilbyr panoramautsikt over byen fra observasjonsdekket.

8. Düsseldorfs operahus: Et sted for operafremføringer, ballett og klassisk musikk, som ligger i nærheten av hotellet.

9. Heinrich-Heine-Allee: Et livlig område kjent for sine butikker, kafeer og restauranter som tilbyr en blanding av lokal og internasjonal mat.

10. Hofgarten: En av de største og eldste parkene i Düsseldorf, med vakkert anlagte hager, fontener og en fredelig atmosfære. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Hotel Koe59 Düsseldorf.

map
Hotel Koe59 Dusseldorf
8.7 Hotell

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Hotel Koe59 Düsseldorf er et moderne og stilig hotell som ligger i sentrum av Düsseldorf, Tyskland. Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og godt utstyrte rom for gjestene å velge mellom. Rommene på Hotel Koe59 Düsseldorf er designet med moderne innredning og har fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar, arbeidsbord og eget bad med dusj. Noen rom har også ekstra plass, sitteområder og fantastisk utsikt over byen. Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Den egne restauranten tilbyr et bredt utvalg av retter fra internasjonal og regional matlaging, tilberedt med ferske, lokale ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en trendy og avslappet atmosfære. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer og cocktailer. Hotel Koe59 Düsseldorf tilbyr også ekstra fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Disse inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjeneste og en concierge. Hotellets personale er kjent for sin gjestfrihet og er alltid tilgjengelig for å hjelpe gjestene med eventuelle henvendelser eller ønsker de måtte ha. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til et flott valg for reisende som ønsker å utforske byen. Det er gangavstand til populære attraksjoner, shoppingområder, restauranter og utesteder. I tillegg er hotellet godt tilkoblet kollektivtransport, noe som gjør det enkelt å komme seg til andre deler av Düsseldorf. Alt i alt tilbyr Hotel Koe59 Düsseldorf komfortabel overnatting, utmerkede spisemuligheter og en praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et populært valg for både forretningsreisende og fritidsreisende som besøker Düsseldorf, Tyskland.

Barn

Hotel Koe59 Düsseldorf spesifiserer ikke spesifikke aktiviteter eller fasiliteter for barn på nettsiden sin. Imidlertid ligger hotellet midt i Düsseldorf, Tyskland, som tilbyr et utvalg av familievennlige attraksjoner og aktiviteter for barn. Noen populære alternativer i Düsseldorf inkluderer:

1. Rheinturm (Rhine Tower): Dette observasjonstårnet tilbyr panoramautsikt over byen og Rhinen. Barn kan nyte den roterende restauranten og den digitale interaktive utstillingen om Düsseldorf.

2. Aquazoo Löbbecke Museum: En kombinasjon av akvarium og naturhistorisk museum, Aquazoo Löbbecke Museum har over 50 ferskvanns- og marine akvarier, en pingvindam og utstillinger om biologisk mangfold og naturhistorie.

3. Schloss Benrath: Dette barokke palasset og parken er et flott sted for familier å utforske. Barn kan vandre rundt i de omfattende hagene som inkluderer en labyrint, leke i parken og nyte en piknik.

4. Kaiserswerth: Dette historiske distriktet tilbyr en pittoresk landsbys atmosfære med brosteinsbelagte gater, historiske bygninger og ruinene av et middelalderslott. Det er også naturskjønne elvepromenader og en liten lekeplass.

5. Ludosium: Et innendørs lekesenter med ulike aktiviteter og spill for barn i alle aldre, inkludert trampoliner, klatrevegger, taukurs og arkadespill.

6. Hofgarten: Düsseldorfs sentrale park, Hofgarten, tilbyr grønne områder, gangstier og en lekeplass. Familier kan slappe av, ha piknik eller leie pedalbåter på parkens dam. I tillegg har Düsseldorf mange museer, gallerier og kulturelle arrangementer som kan tilby barnevennlige utstillinger eller aktiviteter. Det er alltid verdt å sjekke hotellets offisielle nettside og Düsseldorfs turistnettsteder for oppdatert informasjon om aktiviteter som passer for barn under besøket ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer nær Hotel Koe59 Düsseldorf i Düsseldorf, Tyskland. Noen av dem inkluderer:

1. Königsallee: Ligger bare en kort spasertur unna, er Königsallee Düsseldorfs mest berømte handlegate. Her finner du eksklusive moteforretninger, luksusmerkebutikker og eksklusive varehus.

2. Rheinuferpromenade: Ligger langs Rhinen og tilbyr en vakker promenade med flott utsikt over elven og byens skyline. Her finner du også mange restauranter, kafeer og barer.

3. Altstadt (Gamlebyen): Altstadt er kjent som "verdens lengste bar" på grunn av de mange barene, pubene og bryggeriene. Dette er et livlig område med historiske bygninger, restauranter og pulserende natteliv. Ikke glem å besøke den berømte Bolkerstrasse for å prøve tradisjonelt tysk øl og lokale delikatesser.

4. Schloss Benrath: Dette vakre barokkpaleet ligger noen få kilometer unna hotellet. Her finner du et museum, vakre hager og kulturelle arrangementer gjennom året. Du kan ta en omvisning på palasset og nyte en rolig spasertur i de omkringliggende områdene.

5. Düsseldorf Opera House: Ligger i hjertet av byen og tilbyr et bredt utvalg av opera, ballett og musikalske forestillinger. Operaen er kjent for sine verdensklasse-produksjoner og tiltrekker besøkende fra hele verden.

6. Museum Kunstpalast: Dette kunstmuseet ligger i nærheten av hotellet og har en omfattende samling av europeisk kunst fra ulike perioder. Her finner du både klassiske og moderne verk, samt temporære utstillinger.

7. Aquazoo-Löbbecke Museum: Hvis du er interessert i dyreliv og natur, er Aquazoo-Löbbecke Museum et flott alternativ. Dette er både et akvarium og et museum som tilbyr en rekke utstillinger om marinbiologi og dyrenes verden. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene nær Hotel Koe59 Düsseldorf. Hotellpersonalet kan gi deg mer informasjon og anbefalinger basert på dine spesifikke interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Hotel Koe59 Dusseldorf ligger i Dusseldorf, Tyskland.

2. Hvor langt er det fra hotellet til nærmeste flyplass? Svar: Hotellet ligger omtrent X kilometer/miles fra nærmeste flyplass. (Sett inn faktisk avstand)

3. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Vanligvis er innsjekkingstiden klokken 14:00 og utsjekkingstiden er vanligvis klokken 12:

00.

4. Tilbyr Hotel Koe59 Dusseldorf gratis Wi-Fi? Svar: Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi for alle gjester.

5. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som restaurant, bar, døgnåpen resepsjon, romservice, aircondition og mer. (Merk: Spesifiser spesifikke tilgjengelige fasiliteter)

6. Kan gjester parkere bilene sine på hotellet? Svar: Ja, Hotel Koe59 Dusseldorf har parkeringsfasiliteter på stedet for gjester. (Spesifiser om det er ekstra kostnader for parkering)

7. Er kjæledyr tillatt på Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Ja, hotellet er dyrevennlig. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet direkte for deres spesifikke kjæledyrpolitikk og eventuelle gebyrer.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Noen populære nærliggende attraksjoner inkluderer (sett inn nærliggende attraksjoner som museer, parker, kjøpesentre osv.).

9. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Hotellet tilbyr frokost, men den er kanskje ikke alltid inkludert i romprisen. Det anbefales å sjekke med hotellet eller bookingsiden for spesifikke detaljer.

10. Kan gjester avbestille eller endre reservasjonen sin på Hotel Koe59 Dusseldorf? Svar: Avbestillings- og endringsreglene kan variere. Det er best å gå gjennom hotellets vilkår og betingelser eller kontakte dem direkte for å spørre om deres regler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Koe59 Dusseldorf
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.