Tyskland, Köln

Hilton Cologne

Marzellenstrasse 13-17 Köln, Tyskland Hotell
7 Tilbud fra 1217 NOK Se tilbud
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Hilton Cologne
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Golfbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 56
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Marzellenstrasse 13-17 Köln, Tyskland

Rundt Hilton Cologne-hotellet i Køln, Tyskland, er det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Kølnkatedralen (Kölner Dom): Et av de mest ikoniske landemerkene i Køln, ligger katedralen bare en kort avstand fra hotellet. Det er en praktfull gotisk katedral og en UNESCOs verdensarvliste.

2. Køln sentralstasjon (Köln Hauptbahnhof): Kølns hovedtogstasjon ligger ved siden av Hilton Cologne-hotellet. Dette gir praktisk tilgang til lokale og regionale transportforbindelser.

3. Køln Gamleby (Altstadt): Den historiske bykjernen ligger bare noen minutters gange unna. Her kan du utforske smale gater, besøke museer, beundre den tradisjonelle arkitekturen og nyte lokale butikker og restauranter.

4. Romersk-germansk museum: Ligger i nærheten av katedralen, huser dette museet gjenstander og utstillinger fra romertiden og middelalderen. Det gir et innblikk i byens rike historie.

5. St. Martin-kirken: Ligger ved Rhinen, nær hotellet, er denne romanske kirken en annen bemerkelsesverdig arkitektonisk perle i Køln. Besøkende kan klatre opp i tårnet for panoramautsikt over byen.

6. Sjokolademuseet (Schokoladenmuseum): På den andre siden av Rhinen, nær hotellet, finner du dette herlige museet dedikert til sjokolade. Lær om kakaos historie, nyt smaksprøver og opplev sjokoladeproduksjonsprosessen.

7. Rhinpromenaden: Hotellet ligger ved Rhinen, slik at gjestene kan ta rolige spaserturer langs promenaden, nyte vakker utsikt eller til og med ta elvecruise.

8. Museer og gallerier: Køln har et bredt utvalg av museer og kunstgallerier, inkludert Museum Ludwig, Wallraf-Richartz-museet og Køln-museet for anvendt kunst, som alle er innen gangavstand.

9. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av flere shoppingmuligheter, inkludert eksklusive butikker, designerbutikker og varehus. Schildergasse, Hohe Straße og Neumarkt er populære shoppinggater i nærheten.

10. Restauranter og barer: Køln har en livlig kulinarisk scene med mange spisesteder som tilbyr alt fra tradisjonelt tysk kjøkken til internasjonale smaker. Området rundt hotellet har et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer å utforske. Merk: Vennligst følg lokale reiseråd og retningslinjer angående attraksjoner og deres nåværende driftsstatus, da det kan være endringer på grunn av arrangementer, årstider eller eksterne faktorer.

map
Hilton Cologne
7.8 Hotell

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Hilton Cologne er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Köln i Tyskland. Den sentrale beliggenheten gjør det til et ideelt valg både for forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter, alle elegant designet og velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom standardrom, executive-rom og suiter, som alle gir en komfortabel og avslappende atmosfære. Rommene har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffemaskiner og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også ulike spisemuligheter, slik at gjestene kan få en minneverdig kulinarisk opplevelse. "Konrad's" er hotellets hovedrestaurant, som tilbyr en moderne og stilfull atmosfære der gjestene kan nyte et bredt utvalg av regionale og internasjonale retter. For en mer uformell atmosfære er "Lobby Lounge" et flott sted for å ta en rask matbit eller nyte en drink. I tillegg til sitt gode overnattings- og spisetilbud, tilbyr Hilton Cologne også en rekke fasiliteter som gjestene kan nyte. Dette inkluderer et treningssenter, badstue, dampbad og et businessenter, som gjør det til et perfekt valg for både avslapning og arbeid. Gjester som bor på Hilton Cologne kan også dra nytte av den praktiske beliggenheten. Hotellet ligger i nærheten av mange populære attraksjoner, inkludert Kölnkatedralen, museer, shoppingområder og Rhinen. Den sentrale jernbanestasjonen ligger kun en kort spasertur unna, som gir enkel tilgang til andre deler av byen og utover. Alt i alt tilbyr Hilton Cologne et luksuriøst og komfortabelt opphold i hjertet av Köln, og gir en kombinasjon av moderne fasiliteter, utmerkede spisemuligheter og en praktisk beliggenhet for både forretningsreisende og fritidsreisende.

Barn

Hilton Cologne i Köln, Tyskland, tilbyr flere fasiliteter og tjenester for barn. Noen av tingene barna kan gjøre på hotellet inkluderer:

1. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en dedikert barnemeny med et utvalg av retter som passer for barn.

2. Barnevakt: Hotellet kan ordne pålitelige barnevakter som kan passe på barna mens du har voksen tid.

3. Velkomstgave til barna: Ved ankomst kan barna få en spesiell velkomstgave som gjør oppholdet deres mer hyggelig.

4. Familierom: Hotellet har romslige familierom med fasiliteter som barnesenger, ekstra senger og babymonitorer.

5. Høystoler og babyutstyr: Høystoler er tilgjengelig på hotellets restaurant, og de kan også tilby babysenger, barnevogner og annet utstyr etter forespørsel.

6. Barne-TV-kanaler: Hotellrommene har et utvalg av barne-TV-kanaler for å underholde barna.

7. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng på stedet som barna kan nyte under tilsyn av voksne.

8. Attraksjoner i nærheten: Hilton Cologne ligger i sentrum av byen, i nærheten av ulike familievennlige attraksjoner i Köln, som Köln dyrehage, sjokolademuseet og Kölnkatedralen. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet for spesifikk informasjon og eventuelle tilleggstjenester eller programmer de kan tilby for barn under oppholdet ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av Hilton Cologne-hotellet i Köln, Tyskland. Noen forslag inkluderer:

1. Kölnkatedralen: Kun en kort spasertur fra hotellet ligger Kölnkatedralen, som er oppført som verdensarv av UNESCO og er et av byens mest ikoniske landemerker. Besøkende kan utforske den arkitektoniske perlen og nyte panoramautsikt fra observasjonsdekket.

2. Romersk-germansk museum: Dette museet ligger i nærheten og huser en omfattende samling av romerske artefakter, inkludert imponerende mosaikker og statuer. Det gir en fascinerende innsikt i Kölns romerske historie.

3. Hohenzollern-broen: En kort spasertur fra hotellet, denne broen tilbyr fantastisk utsikt over Rhinen og byen. Den er også kjent for sine berømte kjærlighetslåser der par kan etterlate en lås som et symbol på sin kjærlighet.

4. Museum Ludwig: Dette moderne kunstmuseet ligger på den andre siden av Rhinen og huser en omfattende samling av verk av kjente kunstnere som Picasso, Warhol og Pollock.

5. Köln Zoo: En populær attraksjon både for barn og voksne, dyrehagen huser over 10 000 dyr fra hele verden. Besøkende kan se alt fra giraffer og elefanter til pingviner og løver.

6. Köln sjokolademuseum: Dette museet ligger på motsatt side av Rhinen og tilbyr en fascinerende reise gjennom sjokoladens historie. Besøkende kan lære om sjokoladeprosessen og til og med smake noen deilige godbiter.

7. Rheinpark: Ligger ved bredden av Rhinen, er Rheinpark et vakkert grøntområde der besøkende kan slappe av, ha piknik eller gå en rolig tur. Parken tilbyr også fantastisk utsikt over Kölns skyline.

8. Musical Dome: Ligger ved siden av Hilton Cologne, er Musical Dome en populær arena for musikaler, konserter og forestillinger. Besøkende kan se en forestilling og nyte den livlige atmosfæren. Dette er bare noen få av de mange underholdningstilbudene i nærheten av Hilton Cologne-hotellet i Köln, Tyskland. Byen tilbyr en rik kulturell og historisk opplevelse for besøkende med ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Hilton Cologne?
1. Hva er adressen til Hilton Cologne?1

Adressen til Hilton Cologne er Marzellenstrasse 13-17, 50668 Cologne, Tyskland.

2. Hva er kontaktnummeret til Hilton Cologne?
2. Hva er kontaktnummeret til Hilton Cologne?1

Kontaktnummeret til Hilton Cologne er +49 221 13071.

3. Er Hilton Cologne lokalisert i sentrum?
3. Er Hilton Cologne lokalisert i sentrum?1

Ja, Hilton Cologne er lokalisert i sentrum av Cologne, noe som gjør det praktisk for å utforske attraksjoner og aktiviteter i byen.

4. Har Hilton Cologne parkeringsfasiliteter?
4. Har Hilton Cologne parkeringsfasiliteter?1

Ja, Hilton Cologne tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjester. Det kan imidlertid være avhengig av tilgjengelighet og ekstra kostnader.

5. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Hilton Cologne?
5. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Hilton Cologne?1

Noen nærliggende attraksjoner fra Hilton Cologne inkluderer Kölnerdomen, Romano-Germanic Museum, Museum Ludwig, Hohenzollern Bridge og Koln Triangle Tower.

6. Har Hilton Cologne et treningsstudio?
6. Har Hilton Cologne et treningsstudio?1

Ja, Hilton Cologne har et treningsstudio som er tilgjengelig for gjester å bruke. Det er utstyrt med moderne treningsutstyr.

7. Har Hilton Cologne en restaurant?
7. Har Hilton Cologne en restaurant?1

Ja, Hilton Cologne har en restaurant kalt "Köln Gourmet", som tilbyr et utvalg av internasjonale og regionale retter.

8. Tilbyr Hilton Cologne gratis Wi-Fi for gjester?
8. Tilbyr Hilton Cologne gratis Wi-Fi for gjester?1

Ja, Hilton Cologne tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjester over hele hotellet.

9. Har Hilton Cologne møte- eller arrangementfasiliteter?
9. Har Hilton Cologne møte- eller arrangementfasiliteter?1

Ja, Hilton Cologne har møte- og arrangementfasiliteter som kan imøtekomme både små og store sammenkomster. De tilbyr ulike møtepakker og tjenester.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hilton Cologne?
10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hilton Cologne?1

Den standard innsjekkingstiden på Hilton Cologne er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00. Sen utsjekking kan være tilgjengelig etter forespørsel, avhengig av tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Golfbane
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Familierom
 • Kjæledyrvennlig
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Rommene er tilrettelagt for allergikere
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
 • Billettservice
 • Trimrom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Skrivebord
 • Gratis toalettartikler
 • Badekåper
 • Romservice
Ekstratjenester
 • Frokost på rommet
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vannaktiviteter
 • Badstue
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Babysenger
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Hilton Cologne
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.