Tyskland, Berlin

Hotel Adlon Kempinski

Unter Den Linden 77 Berlin, Tyskland Hotell
1 tilbud fra 3349 NOK Se tilbud
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
Vis alle fasiliteter 41
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Unter Den Linden 77 Berlin, Tyskland

Hotel Adlon Kempinski ligger i Berlin, Tyskland, i det sentrale distriktet Mitte. Det ligger i nærheten av mange populære turistattraksjoner, landemerker og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Brandenburger Tor: Et av Berlins mest ikoniske landemerker, bare noen få skritt unna hotellet.

2. Unter den Linden: En berømt bulevard i Berlin, med historiske bygninger, butikker og restauranter.

3. Reichstagsbygningen: Setet til den tyske parlamentet, som ligger i nærheten midt i byen.

4. Gendarmenmarkt: Et vakkert torg med Konzerthaus og de franske og tyske katedralene.

5. Museumsøya: Et UNESCOs verdensarvsted som huser flere verdenskjente museer som Pergamonmuseet og Neues Museum.

6. Friedrichstrasse: En populær handlegate i Berlin med ulike luksuriøse butikker og varehus.

7. Tiergarten-parken: Et stort grøntområde perfekt for avslappende turer eller piknik, bare en kort avstand fra hotellet.

8. Berliner Dom: En imponerende katedral med en slående kuppel, som ligger på Museumsøya.

9. Checkpoint Charlie: Et tidligere grensekryss mellom Øst- og Vest-Berlin under den kalde krigen, nå en populær turistattraksjon.

10. Det finnes også ulike restauranter, kafeer, barer og butikker i nærheten, som tilbyr et utvalg av mat og underholdningsalternativer. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Hotel Adlon Kempinski. Hotellet gir også enkel tilgang til transportforbindelser, noe som gjør det praktisk å utforske andre deler av Berlin.

map
Hotel Adlon Kempinski
Hotell

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Hotel Adlon Kempinski er et luksushotell som ligger i Berlin, Tyskland. Det ligger midt i byen, ved siden av Brandenburger Tor, og tilbyr fantastisk utsikt over kjente landemerker som Reichstag og boulevarden Unter den Linden. Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter, alle elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter. Rommene varierer fra klassiske til deluxe og romslige suiter. Mange av rommene har panoramautsikt over byen. Hotellet har også et bredt utvalg av spisesteder. Den anerkjente restauranten Lorenz Adlon Esszimmer har en Michelin-stjerne og serverer gourmetmat. Sra Bua by Tim Raue tilbyr en fusjon av asiatiske smaker, mens restauranten Quarré serverer tradisjonelle tyske retter. Lobbyloungen og baren er et perfekt sted å slappe av og nyte en drink. Gjestene kan også kose seg med hotellets spa- og velværefasiliteter, inkludert et svømmebasseng, badstue og et treningsstudio. Hotellet tilbyr også concierge-tjenester, parkering med betjent og et forretningssenter. Alt i alt er Hotel Adlon Kempinski et luksuriøst og sofistikert hotell i hjertet av Berlin, som tilbyr komfortable rom, førsteklasses matopplevelser og upåklagelig service.

Barn

Hotel Adlon Kempinski i Berlin, Tyskland tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb som organiserer ulike aktiviteter og underholdning for barn, som kunst og håndverk, leker og historiefortellingsøkter.

2. Barneomsorg: Barnevakt og barneomsorg er tilgjengelig på forespørsel, slik at foreldrene kan få litt tid alene mens barna blir tatt vare på i en trygg og overvåket omgivelse.

3. Barnemat: Hotellets restauranter tilbyr spesielle barnemenyer med et utvalg av alternativer som passer for barnas smaksløker. Høye stoler og barnestoler er også tilgjengelig.

4. Utendørsaktiviteter: Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til utendørsområder og attraksjoner som passer for barn. Nærliggende parker, som Tiergarten, har lekeplasser og åpne områder hvor barna kan ha det gøy.

5. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng, noe som kan være en hyggelig opplevelse for barna, og lar dem ha det gøy og kjøle seg ned under oppholdet.

6. Sightseeingmuligheter: Hotel Adlon Kempinski ligger sentralt til, noe som gjør det praktisk å utforske mange av Berlins populære attraksjoner. Familier kan besøke steder som Berlin Zoo, den nærliggende Brandenburger Tor, eller ta en spasertur langs den nærliggende boulevarden Unter den Linden. Det er verdt å merke seg at spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere, så det anbefales å kontakte hotellet direkte for mest nøyaktig og oppdatert informasjon tilpasset barnas behov under et opphold på Hotel Adlon Kempinski.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Adlon Kempinski i Berlin, Tyskland. Noen av dem inkluderer:

1. Brandenburger Tor: Beliggende rett ved siden av hotellet, er denne ikoniske landemerket en flott mulighet for sightseeing og å ta bilder.

2. Reichstagsbygningen: Bare en kort spasertur unna, er dette historiske bygningen hjem til det tyske parlamentet. Besøkende kan ta guidede turer og nyte panoramautsikt fra kuppelen.

3. Museumsøya: Ligger i Spree-elven, er Museumsøya et UNESCOs verdensarvsted. Den huser fem verdenskjente museer, inkludert Pergamonmuseet og Neues Museum.

4. Unter den Linden: Denne berømte avenyen er fylt med butikker, restauranter og historiske steder. Det er et flott sted for en avslappende spasertur og litt shopping.

5. Berliner Philharmonie: Ligger ved siden av Potsdamer Platz, er denne konsertsalen kjent for sin utmerkede akustikk. Det er hjemmet til Berlin-filharmonien, som tilbyr klassiske musikkforestillinger.

6. Friedrichstraße: En populær handlegate i Berlin, Friedrichstraße er kjent for sine eksklusive butikker, varehus og gallerier. Den huser også mange kafeer og restauranter.

7. Potsdamer Platz: Dette pulserende torget tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter som kinoer, teatre og kjøpesentre. Det er også flere barer og restauranter å nyte.

8. Tiergarten: Berlin største park, Tiergarten, ligger i nærheten av Hotel Adlon Kempinski. Den har vakre grøntområder for å gå, jogge, ha piknik og slappe av.

9. Berliner Fernsehturm (TV-tårnet): Ligger i Alexanderplatz, tilbyr Berlin TV-tårnet panoramautsikt over byen fra observasjonsdekket. Besøkende kan også spise i den roterende restauranten.

10. Berliner Ensemble: For teaterentusiaster er Berliner Ensemble et anerkjent teaterkompani som ligger i nærheten. De setter opp både klassiske teaterstykker og moderne produksjoner. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene i Berlin i nærheten av Hotel Adlon Kempinski. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til ulike attraksjoner og kulturelle steder.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Adlon Kempinski? - Hotel Adlon Kempinski ligger i Berlin, Tyskland, nær den ikoniske Brandenburger Tor.

2. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Hotel Adlon Kempinski? - Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert Classic-rom, Deluxe-rom, Junior-suiter, Executive-suiter og et utvalg av luksuriøse toppetasjesuiter med panoramautsikt.

3. Har hotellet spisemuligheter? - Ja, Hotel Adlon Kempinski har flere spisemuligheter, inkludert Restaurant Quarre som tilbyr regional mat, Sra Bua by Tim Raue som serverer moderne asiatiske-retter og Lobby Lounge & Bar som gir en avslappet atmosfære.

4. Finnes det noen fritidsfasiliteter eller spabehandlinger tilgjengelig? - Hotellet har et treningssenter utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr spa- og velværetjenester som massasje, skjønnhetsbehandlinger og badstue.

5. Tilbyr Hotel Adlon Kempinski noen forretnings- eller konferansefasiliteter? - Ja, hotellet har en rekke forretnings- og konferansefasiliteter, inkludert fleksible møterom og arrangementlokaler egnet for enhver anledning.

6. Er det concierge-service tilgjengelig på Hotel Adlon Kempinski? - Ja, hotellet har en dedikert concierge-service som kan hjelpe med ulike forespørsler, som å bestille reservasjoner, organisere transport eller gi anbefalinger for å utforske Berlin.

7. Hvilke attraksjoner er i nærheten av hotellet? - Hotellets førstevalgs beliggenhet nær Brandenburger Tor gjør det til et utmerket utgangspunkt for å utforske Berlins største attraksjoner, som Reichstagsbygningen, Museum Island, Unter den Linden boulevard og Potsdamer Platz.

8. Tilbyr Hotel Adlon Kempinski flyplasstransport? - Ja, hotellet tilbyr flyplasstransporttjenester for å sikre praktisk transport til og fra flyplassen for gjestene sine.

9. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? - Ja, Hotel Adlon Kempinski tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjester som ankommer med bil.

10. Er kjæledyr tillatt på hotellet? - Ja, hotellet er dyrevennlig og tillater gjester å ta med sine pelskledde venner (med visse begrensninger og ekstra kostnader).

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Sykkelutleie
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Kjæledyrvennlig
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Hotel Adlon Kempinski
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.