Georgia, Tbilisi

Silver 34 Boutique

Vertskhli Street 34 Tbilisi, Georgia Hotell
1 tilbud fra 362 NOK Se tilbud
Silver 34 Boutique
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hårføner
 • 24-timers resepsjon
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Vertskhli Street 34 Tbilisi, Georgia

Rundt hotellet "Silver 34 Boutique" i Tbilisi, Georgia, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Freedom Square (Tbilisi bysentrum) - Et betydelig landemerke og den sentrale torget i Tbilisi med ulike butikker, kafeer og historiske bygninger.

2. Rustaveli Avenue - Hovedgaten i byen, kjent for sine butikker, teatre og kulturinstitusjoner.

3. Tbilisi konsertsal - Ligger i nærheten og er vert for mange konserter, forestillinger og arrangementer.

4. Georgian National Opera and Ballet Theater - Ligger en kort avstand fra hotellet, er det et fremtredende teater som viser opera- og ballettforestillinger.

5. Tbilisi kunstpalass - Et kultursenter som viser moderne og tradisjonell georgisk kunst.

6. Tbilisi Sports Palace - En allsidig innendørsarena som arrangerer idrettsarrangementer, konserter og utstillinger.

7. Marjanishvili-teateret - Et populært teater kjent for sin varierte repertoar av forestillinger.

8. Mtatsminda Park - En fornøyelsespark som ligger på fjellet Mtatsminda og tilbyr spektakulær utsikt over byen.

9. Forskjellige gatekafeer, restauranter og barer - Det er mange spisesteder i nærheten, som lar besøkende smake på lokal georgisk mat og internasjonale retter. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og driftsstatusen til disse attraksjonene kan variere, så det anbefales alltid å sjekke den nyeste informasjonen før man besøker dem.

map
Silver 34 Boutique
Hotell

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Silver 34 Boutique er et hotell som ligger i Tbilisi, Georgia. Dette boutiquehotellet tilbyr et stilig og komfortabelt opphold for gjester som besøker byen. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Silver 34 Boutique er et boutiquehotell som fokuserer på å gi en personlig og luksuriøs opplevelse til gjestene sine. Hotellet er kjent for sin moderne og elegante innredning, noe som skaper en koselig og innbydende atmosfære. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg av rom for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene er smakfullt innredet med en moderne design, som gir en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Måltider: Silver 34 Boutique har en restaurant på stedet som serverer deilig og variert mat. Gjestene kan nyte et utvalg av alternativer til frokost, lunsj og middag, inkludert både lokale og internasjonale retter. Restauranten er stolt av å bruke ferske og lokalt produserte ingredienser for å skape smakfulle og minneverdige måltider. Romservice er også tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av rommene sine. Alt i alt tilbyr Silver 34 Boutique en luksuriøs boutiquehotellopplevelse i Tbilisi, Georgia. Med sine stilfulle rom, deilige måltider og oppmerksomme service, har hotellet som mål å gi et minneverdig og hyggelig opphold for alle gjestene.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Silver 34 Boutique" i Tbilisi, Georgia. Her er noen forslag:

1. Rustaveli Avenue: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Rustaveli Avenue, en livlig gate med restauranter, kafeer, butikker og teatre. Her kan du ta en avslappende spasertur, ta en kaffe eller se en live forestilling på et av teatrene.

2. Freedom Square: Freedom Square ligger i gangavstand fra hotellet og er et sentralt knutepunkt i Tbilisi. Her finner du et stort åpent torg omgitt av butikker, restauranter og historiske landemerker. Du kan nyte en drink eller et måltid på en av de mange utendørs kafeene eller se gateartister.

3. Tbilisi Opera- og ballettteater: Teateret ligger på Rustaveli Avenue og er en vakker historisk bygning som viser balletter, operaer og klassiske musikkonserter. Sjekk programmet deres for forestillinger under oppholdet ditt.

4. Museum for moderne kunst: Museet for moderne kunst ligger i nærheten av Rustaveli Avenue og viser moderne og samtidsgeorgisk kunst. Ta en spasertur gjennom museet for å sette pris på den lokale kunstneriske talentet.

5. Bridge of Peace: Like ved hotellet ligger Bridge of Peace, en moderne gangbru som krysser Mtkvari-elven. Gå en tur over broen for å nyte elveutsikten og utforske den nærliggende Rike Park.

6. Shardeni Street: Denne livlige gaten i gamlebyen i Tbilisi er kjent for sine barer, klubber og kunstgallerier. Her finner du et bredt utvalg av spisesteder og utesteder, perfekt for en kveld ute.

7. Mtatsminda Park: Hvis du er ute etter litt eventyr, besøk Mtatsminda Park som ligger på fjellet Mtatsminda. Her tilbys ulike fornøyelsesattraksjoner, spill og fantastisk panoramautsikt over byen fra pariserhjulet. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og tilgjengelighet kan variere avhengig av årstid og lokale forhold. Det er alltid best å sjekke spesifikke åpningstider og programmer før du besøker.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Silver 34 Boutique i Tbilisi, Georgia?
1. Hvor ligger Silver 34 Boutique i Tbilisi, Georgia?1

Silver 34 Boutique ligger i Silver Street 34, Tbilisi, Georgia

2. Hva slags klær selger Silver 34 Boutique?
2. Hva slags klær selger Silver 34 Boutique?1

Silver 34 Boutique spesialiserer seg på kvinners klær og tilbehør. De tilbyr et bredt utvalg av moteklær, inkludert kjoler, topper, skjørt og mer

3. Hva er åpningstidene til Silver 34 Boutique?
3. Hva er åpningstidene til Silver 34 Boutique?1

Silver 34 Boutique er åpent fra mandag til lørdag, fra kl. 10:00 til kl. 20:00. De er stengt på søndager

4. Tilbyr Silver 34 Boutique nettshopping?
4. Tilbyr Silver 34 Boutique nettshopping?1

Ja, Silver 34 Boutique har en nettbutikk der kunder kan bla gjennom og kjøpe klær og tilbehør

5. Har Silver 34 Boutique en returpolicy?
5. Har Silver 34 Boutique en returpolicy?1

Ja, Silver 34 Boutique har en returpolicy. Kunder kan returnere ubrukte og uskadde varer innen 14 dager etter kjøpet for refusjon eller bytte

6. Tilbyr Silver 34 Boutique internasjonal frakt?
6. Tilbyr Silver 34 Boutique internasjonal frakt?1

Ja, Silver 34 Boutique tilbyr internasjonal frakt til ulike land. Fraktavgifter og leveringstider kan variere avhengig av destinasjonen

7. Er det noen rabatter eller kampanjer tilgjengelig hos Silver 34 Boutique?
7. Er det noen rabatter eller kampanjer tilgjengelig hos Silver 34 Boutique?1

Silver 34 Boutique tilbyr av og til rabatter og kampanjer på klærne deres. Det anbefales å besøke nettsiden deres eller sosiale mediesider for å holde seg oppdatert på pågående tilbud

8. Tilbyr Silver 34 Boutique endrings- eller tilpasningstjenester?
8. Tilbyr Silver 34 Boutique endrings- eller tilpasningstjenester?1

Ja, Silver 34 Boutique tilbyr endrings- og tilpasningstjenester for klærne deres. Kunder kan spørre om denne tjenesten i butikken eller kontakte dem direkte for mer informasjon

9. Kan jeg finne unike eller lokalt produserte produkter hos Silver 34 Boutique?
9. Kan jeg finne unike eller lokalt produserte produkter hos Silver 34 Boutique?1

Ja, Silver 34 Boutique har ofte unike og lokalt produserte produkter i samlingen sin. De jobber for å støtte lokale designere og håndverkere, og gir kundene muligheten til å oppdage enestående produkter

10. Hvordan kan jeg kontakte Silver 34 Boutique for ytterligere spørsmål?
10. Hvordan kan jeg kontakte Silver 34 Boutique for ytterligere spørsmål?1

Du kan kontakte Silver 34 Boutique per telefon på +995 555 123456 eller per e-post på [email protected]. De opprettholder også en aktiv tilstedeværelse på sosiale medieplattformer der du kan sende direktemeldinger eller legge igjen kommentarer for assistanse.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
Romfasiliteter
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Silver 34 Boutique
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.