Georgia, Tbilisi

Tasos Apartment 1

5a Iakob Nikoladze Street Tbilisi, Georgia Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Tasos Apartment 1
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

5a Iakob Nikoladze Street Tbilisi, Georgia

Hotel Tasos Apartment 1 ligger i byen Tbilisi, Georgia. Noen av de kjente attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Tbilisi internasjonale flyplass: Den ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet.

2. Frihetsplassen: En av de mest berømte plassene i Tbilisi, som ligger omtrent 3,5 kilometer nordvest for hotellet. Den er omgitt av viktige regjeringsbygninger, kafeer og butikker.

3. Gamlebyen (Tbilisi historiske distrikt): Hotellet ligger i nærheten av det historiske distriktet, kjent for sine smale gater, tradisjonelle arkitektur og mange turistattraksjoner som Narikala festning, svovelbadene og Shardeni-gaten.

4. Sameba-katedralen: Den hellige treenighets katedralen i Tbilisi, også kjent som Sameba-katedralen, ligger omtrent 4,5 kilometer nordøst for hotellet. Den er en av de største ortodokse katedralene i verden og er et viktig religiøst sted i Georgia.

5. Tbilisi botaniske hage: Omtrent 4 kilometer vest for hotellet tilbyr den botaniske hagen en fredelig flukt med ulike typer flora, gangstier og en foss.

6. Mtatsminda-parken: Ligger omtrent 2,5 kilometer nordøst for hotellet, er Mtatsminda-parken en fornøyelsespark som ligger på toppen av Mount Mtatsminda. Den tilbyr panoramautsikt over byen sammen med ulike attraksjoner, turer og restauranter.

7. Rustaveli-avenyen: En av de viktigste gatene i Tbilisi, ligger Rustaveli-avenyen omtrent 3 kilometer nordvest for hotellet. Den er kjent for sine teatre, museer, butikker, kafeer og er et populært område å gå tur. Dette er bare noen av attraksjonene i nærheten av Tasos Apartment

1. Tbilisi tilbyr en rik historie, en levende kultur og mange andre interessante steder for besøkende å utforske.

map
Tasos Apartment 1
Leilighet

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

'Tasos Apartment 1' er et hotell som ligger i Tbilisi, Georgia. Hotellet tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold for gjestene sine. Rom: Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike reisendes preferanser. Disse rommene er designet for å gi en koselig og avslappet atmosfære for gjestene. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som komfortable senger, air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Rommene holdes rene og vedlikeholdt av hotellpersonalet. Måltider: 'Tasos Apartment 1' tilbyr en spisemulighet der gjester kan nyte deilige måltider. Hotellet tilbyr en frokostbuffé med et utvalg av alternativer å velge mellom. Frokosten består av både lokale og internasjonale retter. Gjestene har også muligheten til å bestille måltider gjennom hele dagen fra hotellrestaurantens meny. Restauranten serverer et utvalg av kjøkken, inkludert georgiske og europeiske retter, tilberedt med ferske ingredienser. Alt i alt tilbyr 'Tasos Apartment 1' komfortable rom og en spisemulighet som imøtekommer gjestenes kulinariske behov, og sørger for et hyggelig opphold i Tbilisi, Georgia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Tasos Apartment 1' i Tbilisi, Georgia. Her er noen forslag:

1. Gamlebyen i Tbilisi: Ta en spasertur gjennom de historiske gatene i Gamlebyen i Tbilisi og utforsk den sjarmerende arkitekturen, kafeene og suvenirbutikkene.

2. Freedom Square: Besøk Freedom Square, som ligger en kort avstand fra hotellet, og nyt den livlige atmosfæren, omgitt av butikker, restauranter og den ikoniske statuen av St. George.

3. Rustaveli Avenue: Ta en rusletur langs Rustaveli Avenue, en av Tbilisis hovedgater, som er fylt med butikker, kafeer, teatre og kunstgallerier. Du kan også besøke det georgiske nasjonalmuseet eller opera- og ballettteateret.

4. Peace Bridge: Gå til Peace Bridge, en unik gangbru som strekker seg over elven, og nyt panoramautsikten over byen. Om kvelden blir broen vakkert opplyst og skaper en magisk atmosfære.

5. Dry Bridge Market: Besøk Dry Bridge Market, et loppemarked i nærheten av hotellet, hvor du kan finne et utvalg av antikviteter, kunstverk, smykker og suvenirer. Det er et flott sted å bla gjennom og finne unike skatter.

6. Mtatsminda-parken: Ta en tur med taubanen til Mtatsminda-parken, som ligger på en høyde med utsikt over Tbilisi. Parken tilbyr ulike attraksjoner som pariserhjul, berg-og-dal-baner og vakker panoramautsikt over byen.

7. Georgisk nasjonalopera og ballett: Hvis du er interessert i kulturelle arrangementer, bør du vurdere å delta på en forestilling på det berømte Georgiske nasjonalopera og ballett, som ligger i nærheten. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Tasos Apartment 1' i Tbilisi, Georgia. Det finnes mange flere attraksjoner, restauranter og barer i byen, som tilbyr et livlig og mangfoldig underholdningsmiljø.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Er Tasos-leilighet 1 lokalisert i bysentrum av Tbilisi?
1. Spørsmål: Er Tasos-leilighet 1 lokalisert i bysentrum av Tbilisi?1

Svar: Nei, Tasos-leilighet 1 er ikke lokalisert i bysentrum av Tbilisi

2. Den ligger i Saburtalo-distriktet i byen?
2. Den ligger i Saburtalo-distriktet i byen?1

3. Spørsmål: Hvor langt er Tasos-leilighet 1 fra nærmeste metrostasjon?
3. Spørsmål: Hvor langt er Tasos-leilighet 1 fra nærmeste metrostasjon?1

Svar: Tasos-leilighet 1 er omtrent en 10-15 minutters spasertur fra nærmeste metrostasjon, som er Technical University Metro Station

4. Spørsmål: Hvor mange soverom er det i Tasos-leilighet 1?
4. Spørsmål: Hvor mange soverom er det i Tasos-leilighet 1?1

Svar: Tasos-leilighet 1 har ett soverom, noe som gjør den egnet for et par eller en enkelt reisende

5. Spørsmål: Har Tasos-leilighet 1 gratis parkering tilgjengelig?
5. Spørsmål: Har Tasos-leilighet 1 gratis parkering tilgjengelig?1

Svar: Ja, Tasos-leilighet 1 tilbyr gratis parkering for gjester som måtte ha bil

6. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt i Tasos-leilighet 1?
6. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt i Tasos-leilighet 1?1

Svar: Dessverre tillater ikke Tasos-leilighet 1 kjæledyr

7. Spørsmål: Er det en balkong i Tasos-leilighet 1?
7. Spørsmål: Er det en balkong i Tasos-leilighet 1?1

Svar: Ja, Tasos-leilighet 1 har en balkong hvor gjester kan nyte frisk luft og byutsikt

8. Spørsmål: Er det noen supermarkeder eller butikker i nærheten av Tasos-leilighet 1?
8. Spørsmål: Er det noen supermarkeder eller butikker i nærheten av Tasos-leilighet 1?1

Svar: Ja, det er flere supermarkeder og butikker i nærheten av Tasos-leilighet 1, noe som gjør det praktisk for gjester å kjøpe dagligvarer og andre nødvendigheter

9. Spørsmål: Er Tasos-leilighet 1 luftkondisjonert?
9. Spørsmål: Er Tasos-leilighet 1 luftkondisjonert?1

Svar: Ja, Tasos-leilighet 1 er utstyrt med air condition for å sikre et komfortabelt opphold for gjester, spesielt i de varme sommermånedene

10. Spørsmål: Har Tasos-leilighet 1 Wi-Fi?
10. Spørsmål: Har Tasos-leilighet 1 Wi-Fi?1

Svar: Ja, Tasos-leilighet 1 tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjester å holde seg tilkoblet under oppholdet

11. Spørsmål: Er det et kjøkken i Tasos-leilighet 1?
11. Spørsmål: Er det et kjøkken i Tasos-leilighet 1?1

Svar: Ja, Tasos-leilighet 1 har et fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige apparater og kjøkøyetøy for gjester å lage sine egne måltider

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Tasos Apartment 1
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.