Frankrike, Paris

Brach Paris

1-7 Rue Jean Richepin Paris, Frankrike Hotell
1 tilbud fra 5065 NOK Se tilbud
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Brach Paris
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Restaurant
 • Minibar
 • Parkering
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
5.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1-7 Rue Jean Richepin Paris, Frankrike

Hotel Brach Paris ligger i det

16. arrondissementet i Paris. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. Trocadéro-hagene: Denne vakre parken tilbyr fantastisk utsikt over Eiffeltårnet og er perfekt for en avslappende spasertur eller piknik.

2. Eiffeltårnet: En av de mest kjente landemerkene i Paris, ligger Eiffeltårnet bare en kort spasertur fra hotellet.

3. Champs-Élysées: En av byens mest kjente avenyer, er Champs-Élysées fylt med butikker, kafeer og teatre og tilbyr en livlig atmosfære.

4. Bois de Boulogne: En stor offentlig park som ligger i nærheten, med innsjøer, hager og ulike rekreasjonsaktiviteter som båtliv og ridning.

5. Palais de Tokyo: Et kunstmuseum og samtidskunstsenter, kjent for sine innovative utstillinger og imponerende samling av moderne kunstverk.

6. Musée Marmottan Monet: Beliggende i et tidligere jaktslott, huser dette museet den største samlingen av Claude Monets verk, inkludert hans berømte vannliljer.

7. Seinen: Hotellet ligger i nærheten av Seinen, noe som gjør det enkelt å ta båtturer eller rusle langs elvebredden.

8. Roland-Garros Stadium: Spillestedet for tennisturneringen French Open, er dette stadionet et must for sportsentusiaster.

9. Passy Village: En sjarmerende nabolag med smale gater, butikker og koselige kafeer, perfekt for en avslappende spasertur.

10. Parisk gastronomi: Hotellet er omgitt av ulike restauranter, bistroer og konditorier hvor du kan nyte deilige franske retter.

map
Brach Paris
9.0 Hotell

Til sentrum5.0

Om hotellet

Om

Brach Paris er et luksushotell som ligger i hjertet av Paris, Frankrike. Det tilbyr et unikt og moderne design som kombinerer eleganse med et moderne preg. Hotellet ligger i det

16. arrondissement, innen gangavstand fra ikoniske landemerker som Eiffeltårnet og Trocadéro-hagene. Hotellet har 59 rom og suiter, hver nøye designet for å gi et komfortabelt og stilig opphold. Rommene er romslige, godt utstyrt og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også fantastisk utsikt over Eiffeltårnet. Brach Paris tilbyr flere spisemuligheter for sine gjester. Hotellets signaturrestaurant, ledet av den kjente kokken Adam Bentalha, serverer en kreativ meny inspirert av middelhavs- og latinamerikanske smaker. Gjestene kan også nyte et utvalg av cocktails og lette retter i hotellets bar. For de som ønsker en mer avslappet spiseopplevelse, er det en koselig loungesalong med komfortable sitteplasser. I tillegg til hotellets spisemuligheter kan gjestene benytte seg av velvære-fasilitetene som er tilgjengelige på Brach Paris. Dette inkluderer et toppmoderne treningsstudio, et spa med et utvalg av behandlinger og et innendørs svømmebasseng. Hotellet tilbyr også en takhage, som gir en rolig oase midt i byen. Brach Paris er kjent for sin eksepsjonelle service, med et team av oppmerksomme og vennlige ansatte klare til å imøtekomme gjestenes behov. Enten du besøker Paris for forretninger eller fritid, tilbyr Brach Paris et luksuriøst og minneverdig opphold. Vennligst merk at informasjonen som er gitt kan være gjenstand for endringer. Det anbefales å ta kontakt direkte med hotellet for de nyeste opplysningene om rom, måltider og fasiliteter.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Brach Paris i Paris, Frankrike. Noen av de populære underholdningssteder og attraksjoner i nærheten inkluderer:

1. Trocadéro Gardens: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og Trocadéro Gardens tilbyr fantastisk utsikt over Eiffeltårnet og er ofte et knutepunkt for gateartister og underholdere.

2. Théâtre des Champs-Élysées: Dette historiske teateret, som ligger på Avenue Montaigne, presenterer et bredt utvalg av forestillinger, inkludert opera, danseforestillinger og klassiske konserter.

3. Lido de Paris: Beliggende på den berømte Champs-Élysées, er Lido de Paris en kjent kabaret som tilbyr spektakulære sceneforestillinger med dansere, sangere og andre artister.

4. Crazy Horse: En annen populær kabaret i nærheten, Crazy Horse, presenterer sensuelle og kunstneriske forestillinger utført av talentfulle dansere.

5. Le Trianon: Denne historiske konsertarenaen huser en rekke levende forestillinger, inkludert konserter av både lokale og internasjonale artister.

6. Cinéma Gaumont Champs-Élysées: Filmelskere kan nyte de nyeste filmene på dette moderne kinoanlegget, som tilbyr et bredt utvalg av filmer på ulike språk.

7. River Seine Cruises: Ta en avslappende båttur på elven Seinen og få spektakulær utsikt over Paris om kvelden mens du nyter en romantisk middag eller levende underholdning om bord.

8. Museer: Flere museer ligger i nærheten av hotellet, inkludert Palais Galliera (Museum of Fashion), Palais de Tokyo (museum for samtidskunst) og Musée Yves Saint Laurent Paris. Dette er bare noen få av de utallige underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Hotel Brach Paris. Enten du er interessert i teater, musikk, kabaret, kino eller sightseeing, finnes det noe for enhver smak i denne pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Hva er Brach Paris?
1. Hva er Brach Paris?1

Brach Paris er et luksushotell som ligger i hjertet av Paris, Frankrike. Det tilbyr en unik kombinasjon av moderne design, fasiliteter i høy klasse og enestående service.

2. Hvor ligger Brach Paris?
2. Hvor ligger Brach Paris?1

Brach Paris ligger i det

3. arrondissementet i Paris, i det pulserende nabolaget Trocadero. Det er innen gangavstand fra ikoniske landemerker som Eiffeltårnet og Champs-Élysées.?
3. arrondissementet i Paris, i det pulserende nabolaget Trocadero. Det er innen gangavstand fra ikoniske landemerker som Eiffeltårnet og Champs-Élysées.?1

4. Hva slags fasiliteter tilbys på Brach Paris?
4. Hva slags fasiliteter tilbys på Brach Paris?1

Brach Paris har et bredt spekter av fasiliteter, inkludert en takhage, et spa- og velværesenter, et treningssenter, et svømmebasseng og flere spisesteder. Gjestene kan også nyte personlig concierge-service.

5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Brach Paris?
5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Brach Paris?1

Brach Paris tilbyr en rekke rom og suiter, hver designet med moderne stil og eleganse. Gjestene kan velge mellom alternativer som superior-rom, deluxe-rom, executive suiter eller den eksklusive penthouse-suitten.

6. Er Brach Paris egnet for familier?
6. Er Brach Paris egnet for familier?1

Ja, Brach Paris er egnet for familier. De tilbyr familierom og suiter som kan romme foreldre og barn komfortabelt. Hotellet tilbyr også tjenester og fasiliteter tilpasset familiers behov, som barnepass og barnemenyer.

7. Kan jeg arrangere arrangementer eller møter på Brach Paris?
7. Kan jeg arrangere arrangementer eller møter på Brach Paris?1

Ja, Brach Paris har arrangementslokaler og møterom tilgjengelig for å arrangere ulike anledninger. Enten det er et bryllup, en forretningskonferanse eller et privat arrangement, kan det profesjonelle personalet deres hjelpe med å organisere og planlegge alle detaljer.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner fra Brach Paris?
8. Hva er noen nærliggende attraksjoner fra Brach Paris?1

Brach Paris ligger beleilig i nærheten av mange populære attraksjoner i Paris. Innen kort avstand kan du besøke Eiffeltårnet, Trocadero-hagene, Musée de l'Homme og Seinen. De livlige shoppingområdene Champs-Élysées og Rue du Faubourg Saint-Honoré ligger også i nærheten.

9. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Brach Paris?
9. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Brach Paris?1

Reservasjoner på Brach Paris kan gjøres online gjennom deres offisielle nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsteam direkte. De tilbyr ulike bestillingsmuligheter for å tilpasses individuelle preferanser og behov.

10. Er det noen spesialtilbud eller pakker tilgjengelig på Brach Paris?
10. Er det noen spesialtilbud eller pakker tilgjengelig på Brach Paris?1

Brach Paris tilbyr periodisk spesialpakker og kampanjer, som kan inkludere rabatterte priser, spapakker, spiseopplevelser eller andre eksklusive fordeler. Det er lurt å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for de siste tilbudene.

11. Har Brach Paris parkeringsmuligheter?
11. Har Brach Paris parkeringsmuligheter?1

Ja, Brach Paris tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene. Det anbefales imidlertid å informere hotellet på forhånd hvis du trenger parkering, da det kan være begrenset tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • Kontakt
 • Møterom
 • Forretningssenter
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Valet parkering
Anmeldelse av Brach Paris
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.