Frankrike, Paris

Antique Charm by Arc de Triomphe

44 Avenue Victor Hugo Paris, Frankrike Leilighet
1 tilbud fra 6087 NOK Se tilbud
Antique Charm by Arc de Triomphe
Antique Charm by Arc de Triomphe
Antique Charm by Arc de Triomphe
Antique Charm by Arc de Triomphe
Antique Charm by Arc de Triomphe
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

44 Avenue Victor Hugo Paris, Frankrike

Hotellet 'Antique Charm by Arc de Triomphe' ligger i hjertet av Paris, nær det ikoniske Arc de Triomphe-monumentet. Noen nærliggende attraksjoner og interessepunkter rundt hotellet inkluderer:

1. Arc de Triomphe: Denne monumentale buen står på vestenden av Champs-Élysées-avenyen. Besøkende kan klatre til toppen for panoramautsikt over byen.

2. Champs-Élysées: En av de mest kjente og prestisjefylte avenyene i verden, er Champs-Élysées foret med butikker, kafeer og teatre. Det er et populært reisemål for shopping og avslappende spaserturer.

3. Eiffeltårnet: Ligger en kort avstand fra hotellet er Eiffeltårnet et ikonisk symbol på Paris. Besøkende kan stige opp til observasjonsdekkene for spektakulær utsikt over byen.

4. Palais des Congrès: Et konferansesenter som ligger i nærheten og arrangerer ulike konferanser, messer og arrangementer gjennom året.

5. Parc Monceau: En vakker offentlig park populær for spaserturer, piknik og avslapning. Den har forseggjorte plener, statuer, en dam og frodig vegetasjon.

6. Lido de Paris: Dette berømte kabarettet tilbyr forbløffende forestillinger, inkludert musikk, dans og glamourøse kostymer.

7. Trocadéro-hagene: Ligger på motsatt side av Seinen fra Eiffeltårnet, tilbyr Trocadéro-hagene fantastisk utsikt over tårnet og er et perfekt sted for fotografering.

8. Museer: Flere museer ligger i området, som Palais de Tokyo for samtidskunst, Musée de l'Homme (Menneskemuseet) og Musée Dapper (fokusert på afrikansk kunst).

9. Restauranter og kafeer: Nærheten til hotellet er fylt med et bredt utvalg av spisesteder, fra lokale bistroer til internasjonale kjøkken.

10. Shopping: Området rundt Arc de Triomphe huser mange high-end motebutikker, luksusbutikker og varehus, noe som gjør det til en shopaholics paradis. Generelt sett gir oppholdet på 'Antique Charm by Arc de Triomphe' enkel tilgang til noen av de mest ikoniske landemerkene, kulturelle attraksjonene, shopping, spisesteder og underholdningsalternativene som Paris har å tilby.

map
Antique Charm by Arc de Triomphe
Leilighet

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

'Antique Charm by Arc de Triomphe' er et hotell som ligger i Paris, Frankrike. Som navnet antyder, utstråler det en følelse av gammeldags sjarm og eleganse samtidig som det ligger praktisk til nær den ikoniske Triumfbuen. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og budsjett. Disse rommene er smakfullt innredet med antikke møbler og utstyr, og skaper en varm og innbydende atmosfære. Gjestene kan velge mellom enkelt-, dobbelt-, tomanns- eller tremannsrom, avhengig av deres krav. Hvert rom er velutstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har til og med fantastisk utsikt over Triumfbuen eller den omkringliggende bybildet. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisemuligheter for å tilfredsstille gjestenes kulinariske ønsker. Den på stedet restauranten serverer en kontinental frokostbuffé hver morgen, med et utvalg av nystekte bakverk, frukt, kornblandinger, yoghurt, pålegg og varme drikker. For lunsj og middag kan gjester utforske de mange kafeene, restaurantene og bistroene som ligger innen gangavstand fra hotellet, og tilbyr et bredt utvalg av kjøkken å passe alle smaker. I tillegg til de komfortable rommene og spisemulighetene, tilbyr hotellet ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, bagasjeoppbevaring og gratis aviser i lobbyen. Personalet er vennlig, profesjonelt og flerspråklig, og tilbyr assistanse med turbestillinger, transportavtaler og andre gjestespørsmål. Gjester som bor på 'Antique Charm by Arc de Triomphe' kan nyte bekvemmeligheten ved å være nær Paris' berømte landemerker, som Champs-Élysées og Eiffeltårnet. Hotellet har god forbindelse til byens kollektivtransportsystem, noe som gjør det lett å utforske andre attraksjoner og nabolag. Alt i alt, 'Antique Charm by Arc de Triomphe' tilbyr et komfortabelt og sjarmerende overnattingsalternativ i hjertet av Paris, med velutstyrte rom, praktiske spisemuligheter og nærhet til større attraksjoner.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Antique Charm by Arc de Triomphe" i Paris, Frankrike. Noen populære valg er:

1. Triumfbuen: Hotellet ligger i nærheten av den ikoniske Triumfbuen, der besøkende kan nyte spektakulær utsikt over byen fra toppen av dette historiske monumentet.

2. Champs-Élysées: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Champs-Élysées, kjent for sine eksklusive butikker, kafeer og restauranter. Dette er et flott sted for shopping, spising eller bare å ta en avslappende spasertur.

3. Lido Cabaret: Dette berømte kabaretstedet ligger i nærheten og tilbyr glamorøse og underholdende show som kombinerer musikk, dans og akrobatikk. Det er en populær attraksjon for turister som leter etter en minneverdig kveld.

4. Palais des Congrès: Hotellet ligger innen gangavstand fra Palais des Congrès, som arrangerer ulike arrangementer gjennom året, inkludert konserter, show, utstillinger og konferanser. Besøkende kan sjekke programmet for å se om det er noen hendelser eller forestillinger som finner sted under oppholdet.

5. Kinoer: Det er flere kinoer i nærheten av hotellet der besøkende kan se de nyeste Hollywood-blockbusterne eller uavhengige filmer. Dette inkluderer Gaumont Ambassade, Le Balzac og UGC Normandie.

6. Museer: Paris har flere verdenskjente museer, og mange av dem ligger i nærheten av hotellet. Musée d'Orsay, Musée de l'Orangerie og Grand Palais ligger alle innen kort avstand og har omfattende samlinger av kunst fra ulike perioder.

7. Uteliv: Området rundt hotellet er kjent for sitt livlige uteliv. Det er nok av barer, klubber og lounger der besøkende kan nyte live musikk, DJ-er og en livlig atmosfære. Noen populære steder inkluderer Le Coq, Dirty Dick og Le Duplex. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Antique Charm by Arc de Triomphe" i Paris. Besøkende kan utforske området rundt for å finne enda flere attraksjoner og aktiviteter som passer deres preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Antique Charm by Arc de Triomphe' i Paris, Frankrike?
1. Hva er 'Antique Charm by Arc de Triomphe' i Paris, Frankrike?1

'Antique Charm by Arc de Triomphe' refererer til en sjarmerende antikvitetsbutikk som ligger nær det berømte Triumfbuen-monumentet i Paris, Frankrike

2. Hvor er 'Antique Charm by Arc de Triomphe' plassert?
2. Hvor er 'Antique Charm by Arc de Triomphe' plassert?1

Butikken ligger i hjertet av Paris, spesifikt i nærheten av den ikoniske Triumfbuen, som ligger i vestenden av Champs-Élysées Avenue

3. Hva kan besøkende finne hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe'?
3. Hva kan besøkende finne hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe'?1

Besøkende kan utforske et bredt utvalg av antikke gjenstander i butikken, inkludert møbler, kunstverk, vintage smykker, dekorative gjenstander og mer. Butikken tilbyr en unik samling som fanger opp den rike historien og kulturarven til Paris

4. Er varene som selges i butikken autentiske antikviteter?
4. Er varene som selges i butikken autentiske antikviteter?1

Ja, varene som selges hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe' er ekte antikviteter. Butikken er stolt av å tilby et utvalg av høykvalitets og verifiserte antikke gjenstander

5. Er prisene hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe' rimelige?
5. Er prisene hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe' rimelige?1

Prisene i butikken kan variere avhengig av den spesifikke gjenstanden og dens sjeldenhet. Imidlertid anser mange besøkende prisene for å være rimelige med tanke på autentisiteten og den unike karakteren til antikvitetene som er tilgjengelige

6. Kan besøkende forhandle prisene hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe'?
6. Kan besøkende forhandle prisene hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe'?1

Ja, besøkende kan forhandle prisene hos 'Antique Charm by Arc de Triomphe'. Butikkeieren er ofte villig til å diskutere rimelige tilbud, spesielt for større eller dyrere gjenstander

7. Er det mulig å sende kjøp fra 'Antique Charm by Arc de Triomphe' internasjonalt?
7. Er det mulig å sende kjøp fra 'Antique Charm by Arc de Triomphe' internasjonalt?1

Ja, butikken tilbyr internasjonale frakttjenester for kunder som ønsker å kjøpe gjenstander og få dem sendt utenfor Frankrike. De sikrer sikker pakking og levering av de kjøpte antikvitetene

8. Aksepterer butikken kredittkort, eller er kontanter den foretrukne betalingsmetoden?
8. Aksepterer butikken kredittkort, eller er kontanter den foretrukne betalingsmetoden?1

'Antique Charm by Arc de Triomphe' aksepterer både kredittkort og kontanter som betalingsmetoder, og gir besøkende fleksibilitet i hvordan de velger å gjøre sine kjøp

9. Er det noen skjulte skatter eller spesielt bemerkelsesverdige gjenstander å se etter i butikken?
9. Er det noen skjulte skatter eller spesielt bemerkelsesverdige gjenstander å se etter i butikken?1

Ja, butikken har ofte unike og eksepsjonelle gjenstander som samlere og antikkentusiaster jakter på. Det er alltid verdt å utforske butikken grundig for å oppdage skjulte skatter og bemerkelsesverdige funn

10. Hva er åpningstidene til butikken?
10. Hva er åpningstidene til butikken?1

Åpningstidene til 'Antique Charm by Arc de Triomphe' kan variere, så det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for oppdatert informasjon om deres åpningstider.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Antique Charm by Arc de Triomphe
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.