Finland, Helsinki

Scandic Kaisaniemi

Kaisaniemenkatu 7 Helsinki, Finland Hotell
1 tilbud fra 1170 NOK Se tilbud
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Scandic Kaisaniemi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kaisaniemenkatu 7 Helsinki, Finland

Hotel Scandic Kaisaniemi ligger i sentrum av Helsinki, så det er mange attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Noen av attraksjonene rundt hotellet inkluderer:

1. Kaisaniemi Park - en vakker park rett ved siden av hotellet, perfekt for en rolig spasertur eller en piknik.

2. Helsingfors katedral - en imponerende luthersk katedral som ligger innen gangavstand fra hotellet.

3. Helsingfors sentralstasjon - et viktig transportknutepunkt med togforbindelser til andre byer i Finland og utenfor.

4. Markedsområdet - et livlig utendørsmarked som selger ferske produkter, håndverk og suvenirer.

5. Esplanadi Park - en populær park med butikker, kafeer og restauranter langs veien.

6. Nasjonalmuseet i Finland - et museum som viser finsk historie og kultur.

7. Helsingfors musikksenter - en konsertsal kjent for sine utmerkede akustikk og varierte program.

8. Senatsplassen - en historisk plass omgitt av nyklassiske bygninger, inkludert Helsingfors katedral og regjeringspalasset. Totalt sett har gjestene som bor på Scandic Kaisaniemi enkel tilgang til et bredt utvalg av attraksjoner, spisesteder og transportmuligheter i Helsinki.

map
Scandic Kaisaniemi
Hotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Scandic Kaisaniemi er et moderne og stilig hotell som ligger sentralt i Helsinki, Finland. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er innredet i skandinavisk design, med fasiliteter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og arbeidspulter. Hotellet har også en restaurant som serverer en deilig frokostbuffé hver morgen, samt à la carte-alternativer for lunsj og middag. Gjestene kan nyte et variert utvalg av retter laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. I tillegg er det en bar hvor gjestene kan slappe av med en drink etter en lang dag med å utforske byen. Scandic Kaisaniemi tilbyr et utvalg av fasiliteter for gjestene, inkludert et treningsstudio, badstue og møtelokaler. Hotellet ligger innen gangavstand fra mange populære attraksjoner, inkludert Helsingfors katedral, Senatstorget og Markedsplassen. Alt i alt er Scandic Kaisaniemi et flott valg for reisende som leter etter et komfortabelt og praktisk opphold i Helsinki.

Underholdning

1. Kaisaniemi Park - Bare et steinkast unna hotellet, tilbyr denne vakre parken en avslappende flukt fra byens kjas og mas. Ta en spasertur, ha en piknik, eller bare nyt de grønne omgivelsene.

2. Helsinki Music Centre - Ligger mindre enn en 10-minutters spasertur fra hotellet, denne anerkjente konsertsalen huser forestillinger av verdenskjente musikere og orkestre. Sjekk timeplanen deres for kommende arrangementer.

3. Finnkino Kinopalatsi - Hvis du er i humør for en filmaften, gå til denne populære kinoen som ligger i nærheten av hotellet. Få med deg de nyeste Hollywood-blockbusterne eller uavhengige filmer i en topp moderne kino.

4. Helsinki City Theatre - For en kveld med kultur og underholdning, sjekk ut en forestilling på Helsinki City Theatre, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Fra klassiske skuespill til moderne produksjoner, er det noe for alle.

5. Uteliv i Kallio - Hvis du leter etter en livlig utelivsscene, gå til det nærliggende nabolaget Kallio. Med et utvalg av barer, klubber og steder med live musikk, vil du sikkert finne noe som passer dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Scandic Kaisaniemi? - Innsjekking på Scandic Kaisaniemi er fra kl.

15.00, og utsjekking er frem til kl.

12.

00.

2. Hvordan er parkeringssituasjonen på Scandic Kaisaniemi? - Scandic Kaisaniemi tilbyr parkering på stedet for gjester mot en ekstra avgift.

3. Er frokost inkludert i romprisen på Scandic Kaisaniemi? - Ja, en frokostbuffé er inkludert i romprisen for gjester som bor på Scandic Kaisaniemi.

4. Er det en restaurant på stedet på Scandic Kaisaniemi? - Ja, Scandic Kaisaniemi har en restaurant på stedet som serverer ulike retter til frokost, lunsj og middag.

5. Hva er den nærmeste metrostasjonen til Scandic Kaisaniemi? - Den nærmeste metrostasjonen til Scandic Kaisaniemi er Kaisaniemen metrostasjon, som ligger bare en kort spasertur unna hotellet.

6. Er kjæledyr tillatt på Scandic Kaisaniemi? - Ja, Scandic Kaisaniemi er kjæledyrvennlig, og gjester kan ta med seg kjæledyrene sine mot en ekstra avgift.

7. Har Scandic Kaisaniemi et treningsstudio? - Ja, Scandic Kaisaniemi har et treningsstudio tilgjengelig for gjester å bruke under oppholdet.

8. Er det en badstue på Scandic Kaisaniemi? - Ja, Scandic Kaisaniemi har en badstue som gjester kan bruke for å slappe av og koble av.

9. Tilbyr Scandic Kaisaniemi romservice? - Ja, Scandic Kaisaniemi tilbyr romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt.

10. Hvilke turistattraksjoner ligger i nærheten av Scandic Kaisaniemi? - Scandic Kaisaniemi ligger i hjertet av Helsinki, og populære turistattraksjoner som Senatstorget, Helsingfors katedral og torget ligger bare en kort spasertur unna hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Kjæledyrvennlig
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Dusj
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Badstue
Anmeldelse av Scandic Kaisaniemi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.