Finland, Ahtari

Naava Chalets

Mesikuja Ahtari, Finland Ferieanlegg
1 tilbud fra 1729 NOK Se tilbud
Naava Chalets
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
6.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Mesikuja Ahtari, Finland

1. Ähtäri Zoo - En populær attraksjon i Ähtäri, dyrehagen ligger bare en kort avstand fra Naava Chalets og huser et variert utvalg av dyr, inkludert de berømte pandaene.

2. Innsjøen Hankavesi - Beliggende i nærheten, tilbyr innsjøen Hankavesi muligheter for å bade, fiske og dra på båttur.

3. Ähtäri Golf - En golfbane som ligger i nærheten av hotellet, ideell for golfentusiaster som ønsker å nyte en runde golf omgitt av vakker finsk natur.

4. Häme-Havus naturreservat - Et naturskjønt naturreservat med turstier og muligheter for fugletitting, som ligger i nærområdet til hotellet.

5. Ähtäri sentrum - Det sjarmerende sentrum av Ähtäri ligger bare en kort kjøretur unna Naava Chalets, hvor besøkende kan utforske lokale butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner.

map
Naava Chalets
Ferieanlegg

Til sentrum6.7

Om hotellet

Om

'Naava Chalets' er et koselig hotell som ligger i Ahtari, Finland, omgitt av vakker natur og tilbyr en fredelig tilflukt for gjestene. Hotellet har tradisjonelle nordiske hytter med moderne fasiliteter, inkludert private badstuer i hver hytte, peis og gratis Wi-Fi. Rommene på 'Naava Chalets' er designet med komfort i tankene, med store komfortable senger, en sittegruppe og et velutstyrt tekjøkken. Hyttene har også en privat terrasse hvor gjestene kan nyte den pittoreske utsikten over den omkringliggende skogen. Hotellet tilbyr en deilig frokostbuffé hver morgen, med et bredt utvalg av varme og kalde retter å velge mellom. For andre måltider kan gjestene bruke tekjøkkenet i hytta for å lage sine egne måltider, eller besøke en av de nærliggende restaurantene i byen. Alt i alt, 'Naava Chalets' tilbyr et koselig og komfortabelt opphold i hjertet av naturen i Ahtari, Finland, perfekt for de som ønsker å slappe av og koble av i en fredelig setting.

Underholdning

1. Ähtäri Zoo: Plassert bare en kort kjøretur unna Naava Chalets, Ähtäri Zoo er hjem til over 50 ulike dyrearter, inkludert de berømte pandaene Lumi og Pyry. Besøkende kan utforske dyrehagen til fots eller ved å ta en guidet safari tur.

2. Lucky Ranch: Dette familievennlige aktivitetssenteret tilbyr rideturer, ponyridning og andre utendørs aktiviteter som bueskyting og frisbeegolf. Besøkende kan også nyte et måltid på restauranten på stedet.

3. Fotturer og nordisk skigåing: Det omkringliggende området i Ähtäri tilbyr rikelig med muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer og nordisk skigåing. Naava Chalets kan gi gjestene informasjon om nærliggende stier og utleieutstyr.

4. Lokale arrangementer og festivaler: Avhengig av årstiden, kan det være lokale arrangementer og festivaler som finner sted nær Naava Chalets. Sjekk med hotellpersonalet eller online arrangementskalendere for å se hva som skjer under ditt opphold.

5. Aurora Observatory: Plassert omtrent en times kjøretur fra Ähtäri, tilbyr Aurora Observatory guidede turer av nordlyset og stjernekikkingopplevelser. Det er en unik mulighet til å være vitne til skjønnheten på nattehimmelen på dette avsidesliggende stedet.

6. Golf: Ähtäri Golf tilbyr en naturskjønn 18-hulls bane som passer for spillere på alle nivåer. Kombiner din kjærlighet for golf med den vakre finske landsbygda for en avslappende dag ute.

7. Petäjävesi gamle kirke: Et UNESCOs verdensarvsted, Petäjävesi gamle kirke er et imponerende eksempel på finsk trekirkearkitektur fra 1700-tallet. Et besøk til dette historiske stedet er et must for historieentusiaster. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene som er tilgjengelige nær Naava Chalets i Ähtäri, Finland. Uansett om du er interessert i dyreliv, utendørsaktiviteter eller kulturelle opplevelser, er det noe for alle å glede seg over i denne vakre regionen.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Naava Chalets i Ähtäri, Finland?
1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Naava Chalets i Ähtäri, Finland?1

Innsjekking på Naava Chalets er fra kl. 16.00, og utsjekking er frem til kl. 12

2. Er det parkering tilgjengelig på Naava Chalets?
2. Er det parkering tilgjengelig på Naava Chalets?1

Ja, det er gratis privat parkering tilgjengelig på stedet for gjester som bor på Naava Chalets.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Naava Chalets?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Naava Chalets?1

Noen av fasilitetene på Naava Chalets inkluderer badstue, fullt utstyrt kjøkken, gratis WiFi og en terrasse med utsikt over innsjøen.

4. Er Naava Chalets dyrevennlig?
4. Er Naava Chalets dyrevennlig?1

Ja, Naava Chalets er dyrevennlig. Gjester kan ta med sine pelskledde venner mot et ekstra gebyr.

5. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte mens de bor på Naava Chalets i Ähtäri, Finland?
5. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte mens de bor på Naava Chalets i Ähtäri, Finland?1

Gjester på Naava Chalets kan nyte fiske, gåturer, ski og sykling i området rundt. Ähtäri Zoo ligger også i nærheten for de som er interessert i dyreliv.

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Naava Chalets?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Naava Chalets?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Naava Chalets. Gjestene har muligheten til å lage sine egne måltider på det fullt utstyrte kjøkkenet.

7. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Naava Chalets?
7. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Naava Chalets?1

Ja, det er restauranter og butikker en kort kjøretur unna Naava Chalets i Ähtäri, Finland. Personalet kan gi anbefalinger for spisesteder i nærheten.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Fiske
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Naava Chalets
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.