Egypt, Soma Bay

Anmeldelser av Sharm El Naga Resort and Diving Center

Soma bay Soma Bay, Egypt Ferieanlegg
1 tilbud fra 842 NOK Se tilbud
Sharm El Naga Resort and Diving Center
Se tilbud —

Sharm El Naga Resort and Diving Center gjeste verifiserte anmeldelser

Totalt 1 omtale

avatar

Jeg vil gjerne skrive mitt førsteinntrykk. Jeg har nettopp flyttet inn, men jeg kan si at det er fantastisk her. I begynnelsen føltes det som om livet hadde stoppet opp her, som om hotellet hadde vært stengt i lang tid. Stille og rolig. Inngangen til havet fra bryggen er veldig behagelig. Enorme korallrev og mengder med fisk, både store og små, som svømmer i stimer. Hotellet og rommene er veldig godt designet. Det er gammelt, men det føles koselig, omsorgsfullt. Hvert minste detalj er gjennomtenkt. Selvfølgelig er dette stedet for dykkere, for folk som ikke trenger fester, diskoteker, show, butikker. Dette er for mennesker som kan underholde seg selv. Fred, ro og forening med naturen. Selv er jeg ikke en dykker, bare en god svømmer, og jeg trives her.

Tjenester og fasiliteter
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
6.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Soma bay Soma Bay, Egypt

Sharm El Naga Resort and Diving Center ligger i Soma Bay, Egypt. I nærheten av hotellet finner du følgende attraksjoner og fasiliteter:

1. Sharm El Naga Bay: Hotellet ligger bare noen få skritt unna den vakre Sharm El Naga Bay, kjent for sitt krystallklare vann, korallrev og marin fauna. Det er et populært sted for snorkling, dykking og bading.

2. Soma Bay Golfbane: Soma Bay Golfbane ligger i nærheten og tilbyr golfentusiaster muligheten til å spille golf i en fantastisk setting.

3. Soma Bay Marina: En kort kjøretur fra hotellet ligger Soma Bay Marina, en marina og yacht club hvor besøkende kan nyte seiling og yachting aktiviteter, samt spisesteder og butikker.

4. Makadi Water World: Ligger omtrent 16 kilometer fra hotellet, er Makadi Water World en stor badeland med spennende sklier, late elver og bassenger, perfekt for en morsom dag med familie og venner.

5. Hurghada by: Hurghada er et populært turistmål som ligger omtrent 48 kilometer nord for Soma Bay. Det tilbyr et mangfold av attraksjoner som restauranter, butikker, markeder, natteliv og Hurghada Marina.

6. Giftun Island: Ligger utenfor kysten av Hurghada, er Giftun Island et beskyttet marint reservat og et populært dagstur-mål. Besøkende kan snorkle, dykke og bade i det uberørte vannet.

7. Ørken-safari: Soma Bay er omgitt av ørken, noe som gjør det til en flott beliggenhet for ørken-safari utflukter. Besøkende kan glede seg over kamel-ridning, quad biking og oppleve skjønnheten i den egyptiske ørkenen. Vær oppmerksom på at noen av disse attraksjonene kan kreve ekstra transport- eller bestillingsarrangementer.

map
Sharm El Naga Resort and Diving Center
Ferieanlegg

Til sentrum6.6

Om hotellet

Om

Sharm El Naga Resort og Diving Center ligger i Soma Bay, Egypt. Det er et strandresort som tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for gjestene. Hotellet har komfortable rom som varierer fra standardrom til suiter. Rommene er romslige og godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, minibar, flatskjerm-TV og eget bad. Noen rom har også balkonger eller terrasser med utsikt over havet eller hagen. Resorten har flere spisesteder for å imøtekomme forskjellige smaker. Det er en hovedbuffetrestaurant som serverer en rekke internasjonale og lokale retter til frokost, lunsj og middag. I tillegg finnes det à la carte-restauranter som tilbyr spesialiserte retter som italiensk, asiatisk og sjømat. For gjester som liker dykking og vannsport, har resorten et dykkesenter som tilbyr forskjellige dykke- og snorkleaktiviteter. De krystallklare vannene i Sharm El Naga er kjent for sine fargerike korallrev og marineliv, noe som gjør det til et populært reisemål for dykkeentusiaster. Andre fasiliteter og tjenester som er tilgjengelige på resorten inkluderer svømmebasseng, treningssenter, spa, strandbar og døgnåpen resepsjon. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene, og det er også gratis parkering for gjestene. Alt i alt gir Sharm El Naga Resort og Diving Center et komfortabelt overnattingsalternativ med et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for gjestene å nyte under oppholdet i Soma Bay, Egypt.

Strand

Ligger i Soma Bay, Egypt, er stranden på Sharm El Naga Resort og Diving Center et fantastisk reisemål som tilbyr en uberørt kystopplevelse. Med sitt krystallklare turkise vann, pulveraktig hvit sand og vakre korallrev, er det et paradis for strandelskere og vannentusiaster. Stranden på Sharm El Naga er kjent for sine enestående snorkel- og dykkemuligheter. Korallrevene rett utenfor kysten er fulle av livlig marine liv, noe som gjør det til et flott sted for utforskning og undervannseventyr. Enten du er nybegynner eller erfaren dykker, tilbyr stedets dykkersenter profesjonelle instruktører og alt nødvendig utstyr for å sikre en trygg og hyggelig opplevelse. Selve stranden er godt vedlikeholdt og tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære. Liggestoler og parasoller er tilgjengelig for besøkende som ønsker å nyte solskinnet og beundre de fantastiske utsiktene over Rødehavet. De rolige og grunne vannene gjør det ideelt for svømming, spesielt for familier med barn. For de som leter etter mer enn bare sol og sand, tilbyr Sharm El Naga Resort og Diving Center et utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Fra strandvolleyball og strandtennis til kiteboarding og kanoing, er det mange alternativer å holde seg aktiv og underholdt. Ferieanlegget har også restauranter og strandbarer der besøkende kan smake på deilige lokale retter og forfriskende drikkevarer. En av høydepunktene på stranden er ensomheten og roen den tilbyr. Sammenlignet med de mer overfylte og turistifiserte strendene i nærliggende områder, gir Sharm El Naga en følelse av avskjerming og privatliv. Det er det perfekte stedet å komme seg bort fra bråket og travelheten i bylivet og virkelig koble fra omverdenen. Alt i alt er stranden på Sharm El Naga Resort og Diving Center en skjult perle i Soma Bay, Egypt. Med sin fantastiske naturlige skjønnhet, rike marine liv og utvalg av aktiviteter, tilbyr den en virkelig minneverdig strandopplevelse for besøkende i alle aldre.

Barn

Sharm El Naga Resort and Diving Center i Soma Bay, Egypt, tilbyr flere barnevennlige aktiviteter og fasiliteter. Noen av tingene for barn å nyte på dette feriestedet inkluderer:

1. Strand og bading: Feriestedet har en privat strand hvor barn kan bade, leke i sanden og bygge sandslott.

2. Snorkling og dykking: Sharm El Naga er kjent for sitt rike marineliv. Barn kan prøve snorkling eller delta i tilsynsdrevne dykkeaktiviteter som passer for deres alder.

3. Vannsport: Feriestedet tilbyr ulike vannsportmuligheter, som bananbåtturer, padling og kajakkpadling, som kan være engasjerende for barn.

4. Barnas klubb: Feriestedet har en dedikert barnas klubb hvor barn kan delta i organiserte aktiviteter, leker og håndverk, og knytte nye vennskap.

5. Lekeplass: Det er et lekeplassområde utstyrt med sklier, husker og andre lekestrukturer hvor barn kan ha det gøy og bruke energi.

6. Svømmebasseng: I tillegg til stranden er det et svømmebasseng med en grunnere del for barna å nyte.

7. Kamel- og hesterytting: Barn kan oppleve en kamel- eller hestetur langs stranden, og skape en minneverdig og eventyrlig opplevelse.

8. Snackbar og restaurant: Feriestedet har barnevennlige snackbarer og restauranter som serverer barnemåltider og snacks.

9. Underholdning: Av og til kan feriestedet arrangere levende show, danseforestillinger eller filmkvelder som passer for barn. Det er viktig å merke seg at spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere basert på feriestedets retningslinjer og sesongtilbud.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av Sharm El Naga Resort and Diving Center i Soma Bay, Egypt:

1. Sharm El Naga Diving Center: Beliggende innenfor feriestedet, tilbyr dette dykkesenteret dykking og snorklingsturer for å utforske de vakre korallrev og marineliv i området.

2. Strandaktiviteter: Feriestedet ligger på sin egen private strand, hvor du kan nyte en rekke strandaktiviteter som svømming, soling, strandvolleyball og grilling ved stranden.

3. Vannsport: Soma Bay er kjent for sine utmerkede vannsportsfasiliteter. Du kan prøve aktiviteter som windsurfing, kiteboarding, jetski og paragliding på ulike nærliggende vannsportsentre.

4. Ridning: Ta en ridetur langs de uberørte strendene i Soma Bay og nyt den nydelige naturen.

5. Golf: Soma Bay har en 18-hulls mesterskaps golfbane. Golfentusiaster kan nyte en runde golf samtidig som de nyter de fantastiske havutsiktene.

6. Dagsturer: Soma Bay ligger bare en kort avstand fra populære attraksjoner som Luxor, Hurghada og Giftun Island. Du kan organisere dagsturer for å utforske disse kulturelle og naturlige underverkene.

7. Spa og velvære: Feriestedet tilbyr spa- og velværefasiliteter hvor du kan unne deg foryngende massasjer, ansiktsbehandlinger og andre behandlinger.

8. Kveldsunderholdning: Feriestedet tilbyr ofte kveldsunderholdningsalternativer som livemusikk, tradisjonelle danseforestillinger og temafester. Merk: Det er lurt å sjekke med hotellet eller feriestedets personale angående spesifikke arrangementer eller underholdningsalternativer som er tilgjengelige under oppholdet ditt, da det kan variere avhengig av sesong og hotellpolitikk.

Vannaktiviteter

Sharm El Naga Resort og Diving Center, som ligger i Soma Bay, Egypt, tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene sine. Her er noen av vannaktivitetene du kan nyte på dette feriestedet:

1. Snorkling: Sharm El Naga er kjent for sine fargerike korallrev og marineliv. Snorkling er en populær aktivitet her, noe som gjør det mulig for gjestene å utforske undervannsverdenen rett fra stranden. Feriestedet tilbyr utstyr og guidede turer, noe som gjør det egnet for både nybegynnere og erfarne snorklere.

2. Dykking: Som navnet tilsier, er dykking en stor attraksjon på Sharm El Naga. Dykkesenteret deres tilbyr kurs og turer for dykkere på alle nivåer, inkludert sertifiserte dykkere og nybegynnere. Utforsk de fargerike rev, møt eksotiske fisker og muligens se skilpadder og delfiner.

3. Svømming: Enten du foretrekker bassenget eller stranden, tilbyr feriestedet begge alternativene for svømming. Stranden har rolige turkise farvann, perfekt for en forfriskende svømmetur, mens bassenget gir et mer kontrollert miljø for rolig svømming.

4. Vannscooterkjøring: Hvis du er ute etter litt adrenalinfylt moro, kan du leie vannscooter på Sharm El Naga. Kjør over vannet, kjenn vinden i håret og nyt spenningen ved denne spennende vannsporten.

5. Kajakkpadling: Ta en kajakk ut på de rolige bølgene og utforsk den omkringliggende kystlinjen. Padle langs kysten, observer den naturlige skjønnheten og nyt et fredelig eventyr på vannet.

6. Padleboarding: Test balansen og kjernestyrken ved å prøve padleboarding. Denne aktiviteten lar deg stå på en stor brett-liknende brett og padle gjennom vannet, og nyte en unik perspektiv på feriestedets omgivelser. Dette er bare noen få eksempler på vannaktiviteter som er tilgjengelige på Sharm El Naga Resort og Diving Center. Enten du foretrekker avslapning eller eventyr, tilbyr dette feriestedet et utvalg av alternativer for gjestene å nyte vannet og få mest mulig ut av besøket til Soma Bay, Egypt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Sharm El Naga Resort og Diving Center?
1. Hvor ligger Sharm El Naga Resort og Diving Center?1

Sharm El Naga Resort og Diving Center ligger i Soma Bay, Egypt.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr resorten?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr resorten?1

Resorten tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et dykkesenter, en privat strand, svømmebassenger, restauranter, barer, spa- og velværetilbud, og forskjellige vannsportsaktiviteter.

3. Er det noen muligheter for dykking tilgjengelig på Sharm El Naga Resort og Diving Center?
3. Er det noen muligheter for dykking tilgjengelig på Sharm El Naga Resort og Diving Center?1

Ja, resorten har sitt eget dykkesenter som tilbyr dykkerkurs for nybegynnere samt guidede dykk for sertifiserte dykkere. Det er kjent for sine vakre korallrev og varierte marineliv.

4. Hvor langt er det fra resorten til nærmeste flyplass?
4. Hvor langt er det fra resorten til nærmeste flyplass?1

Resorten ligger omtrent 35 kilometer unna Hurghada internasjonale flyplass, som er den nærmeste flyplassen.

5. Er det noen aktiviteter eller utflukter tilgjengelig i nærheten av resorten?
5. Er det noen aktiviteter eller utflukter tilgjengelig i nærheten av resorten?1

Ja, det er en rekke aktiviteter og utflukter tilgjengelig i nærheten av resorten, som snorkling, heste- og kamelridning, quad biking, og besøk til nærliggende attraksjoner som Hurghada by og Giftun Island.

6. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på resorten?
6. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på resorten?1

Resorten tilbyr forskjellige typer overnatting, inkludert rom, suiter og villaer for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser.

7. Hvordan er stranden på Sharm El Naga Resort?
7. Hvordan er stranden på Sharm El Naga Resort?1

Resorten har en privat strand som er kjent for sitt krystallklare vann, hvite sandstrand og livlige korallrev som er ideelle for snorkling og dykking.

8. Er det noen restauranter eller spisemuligheter inne på resorten?
8. Er det noen restauranter eller spisemuligheter inne på resorten?1

Ja, resorten har flere restauranter og barer som tilbyr et utvalg av mat, inkludert lokale egyptiske retter, internasjonal mat, sjømat og forskjellige drikker.

9. Er resorten familievennlig?
9. Er resorten familievennlig?1

Ja, resorten er familievennlig og tilbyr fasiliteter som en barneklubb, barnebasseng og lekeplass, noe som gjør den egnet for familier med barn.

10. Når er det beste tidspunktet å besøke Sharm El Naga Resort og Diving Center?
10. Når er det beste tidspunktet å besøke Sharm El Naga Resort og Diving Center?1

Det beste tidspunktet å besøke resorten er i løpet av våren (mars til mai) og høsten (september til november) når været er behagelig og vanntemperaturen er ideell for dykking og snorkling.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
For familier med barn
 • Lekeplass
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Sharm El Naga Resort and Diving Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.