Egypt, Kairo

Rehana Plaza Hotel

first oasis Road ,Al Hay Al Asher,Zahraa Nasr City, Cairo, Egypt Al Hay Al Asher,Zahraa Nasr City, Cairo, Egypt Kairo, Egypt Hotell
1 tilbud fra 687 NOK Se tilbud
Rehana Plaza Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibar
 • Minibank / Bankautomat
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
12.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

first oasis Road ,Al Hay Al Asher,Zahraa Nasr City, Cairo, Egypt Al Hay Al Asher,Zahraa Nasr City, Cairo, Egypt Kairo, Egypt

Rundt Rehana Plaza Hotel i Kairo, Egypt, finner du noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner, inkludert:

1. Det egyptiske museet: Ligger omtrent 6 kilometer sørøst for hotellet, huser det egyptiske museet en stor samling av gamle egyptiske gjenstander, inkludert de berømte skattene til Tutankhamon.

2. Tahrir-plassen: Ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet, er Tahrir-plassen et betydelig offentlig torg i Kairo og har vært et sentralt sted for protester og politiske arrangementer gjennom årene.

3. Giza-pyramidene: De ikoniske Giza-pyramidene, en av verdens syv underverker, ligger omtrent 20 kilometer sørvest for hotellet. Pyramidene inkluderer den store Giza-pyramiden, Pyramid of Khafre og Pyramid of Menkaure.

4. Khan El Khalili-markedet: Ligger rundt 3 kilometer nordøst for hotellet, er Khan El Khalili et pulserende tradisjonelt marked kjent for sin livlige atmosfære, labyrintiske gater og et bredt utvalg av butikker som selger suvenirer, antikviteter, smykker og lokale håndverk.

5. Det islamske Kairo: Ligger rundt 6 kilometer nordøst for hotellet, er det islamske Kairo en historisk bydel med mange moskeer, madrasaer (islamske skoler), tradisjonelle markeder og gamle landemerker som Saladin-borgen og Al-Azhar-moskeen.

6. Nilen: Nilen, en av verdens lengste elver, renner gjennom Kairo. Rehana Plaza Hotel er nær elven, og en Nilen-cruise eller en spasertur langs Corniche kan gi panoramautsikt over byen.

7. Kairo Tårn: Ligger rundt 4 kilometer sørvest for hotellet på Gezira Island, tilbyr Kairo Tårn panoramautsikt over byen fra sin observasjonsdekk. Det er en flott måte å se Kairo skyline og landemerker. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og landemerkene som kan finnes rundt Rehana Plaza Hotel i Kairo.

map
Rehana Plaza Hotel
Hotell

Til sentrum12.8

Om hotellet

Om

Rehana Plaza Hotel er et luksuriøst hotell som ligger i sentrum av Kairo, Egypt. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Rom: Hotellet har et utvalg velutstyrte rom, inkludert standardrom, deluxerom og suiter. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Rommene har også private bad med gratis toalettartikler. Måltider: Rehana Plaza Hotel har en restaurant som serverer en rekke deilige retter til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan nyte både egyptiske og internasjonale retter, tilberedt av talentfulle kokker. Restauranten tilbyr en avslappende og komfortabel atmosfære for gjestene å nyte måltidene sine. Andre Hotellfasiliteter: - Svømmebasseng: Hotellet har et imponerende utendørsbasseng hvor gjester kan slappe av og ta en forfriskende dukkert. - Treningssenter: For fitnessentusiaster tilbyr hotellet et godt utstyrt treningssenter med moderne treningsutstyr. - Spa: Gjestene kan nyte en rekke avslappende spa-behandlinger og massasjer på hotellets spa. - Forretningssenter: Hotellet har et forretningssenter med topp moderne fasiliteter, inkludert møterom og konferansesaler, egnet for bedriftsarrangementer og møter. - 24-timers resepsjon: Hotellet har en døgnåpen resepsjon som kan bistå gjestene med deres behov og gi nødvendig informasjon. - Concierge-tjenester: Concierge-tjenestene er tilgjengelige for å hjelpe gjestene med reiseplanlegging, sightseeingturer og restaurantreservasjoner. Alt i alt tilbyr Rehana Plaza Hotel komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene i Kairo, Egypt.

Barn

'Rehana Plaza Hotel' i Kairo, Egypt tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Kids Club: Hotellet har en dedikert Kids Club der barn kan delta i overvåkede aktiviteter som kunst og håndverk, leker og fortelling.

2. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng spesielt designet for barn, slik at de kan leke og ha det gøy i et trygt miljø.

3. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass med lekeapparater der barn kan klatre, skli og løpe rundt.

4. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en spesialisert barnemeny med retter som passer for barns smak og preferanser.

5. Barnevaktjenester: Hvis foreldre ønsker litt tid alene, tilbyr hotellet barnevaktjenester etter forespørsel, slik at barna blir tatt vare på av erfarne omsorgspersoner.

6. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr romslige familierom eller suiter med fasiliteter som babysenger eller sammenleggbare senger for å imøtekomme familier som reiser med barn.

7. Organiserte turer og utflukter: Hotellet kan hjelpe med å arrangere familievennlige turer og utflukter, som besøk til nærliggende attraksjoner eller kulturelle steder som passer for alle aldersgrupper. Det anbefales å kontakte hotellet direkte eller sjekke deres nettside for oppdatert informasjon om de spesifikke aktivitetene og fasilitetene som er tilgjengelige for barn på 'Rehana Plaza Hotel' i Kairo, Egypt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Rehana Plaza Hotel i Kairo, Egypt. Noen populære underholdningssteder og attraksjoner i nærheten inkluderer:

1. Egyptian Opera House: Ligger ca. 3 kilometer unna hotellet, og har ulike forestillinger, inkludert ballett, opera, klassisk musikk og teater.

2. Cairo Opera House: Ligger omtrent 4 kilometer unna, og er et annet fremtredende kultursenter som tilbyr et mangfold av forestillinger, inkludert konserter, danseforestillinger og teaterstykker.

3. Nilen River Cruises: Opplev en tradisjonell egyptisk kveld ved å ta en Nilen elvecruise, som ofte inkluderer middag, levende musikk og underholdning som magedans og tradisjonell musikk.

4. Khan El Khalili: Dette historiske markedet, som ligger rundt 5 kilometer fra hotellet, er et livlig marked hvor du kan finne tradisjonelt håndverk, suvenirer, krydder og smykker. Å utforske de smale gatene og prute med butikkeiere kan være en underholdende opplevelse.

5. Al-Azhar Park: Ligger ca. 6 kilometer unna, og Al-Azhar Park tilbyr en fredelig flukt fra byens kjas og mas. Parken har vakkert anlagte hager, fantastisk utsikt over Kairo, og arrangerer av og til konserter og kulturelle arrangementer.

6. Zamalek-distriktet: Zamalek er et eksklusivt nabolag som ligger ca. 7 kilometer fra hotellet. Det huser flere kunstgallerier, kafeer og restauranter, noe som gjør det til et flott sted å utforske og nyte nattelivet i Kairo.

7. Giza-platået: Giza-platået, hvor de ikoniske pyramidene og sfinxen befinner seg, er omtrent 13 kilometer fra hotellet. Å besøke dette berømte arkeologiske området tilbyr fantastisk underholdning og en mulighet til å beundre de gamle underverkene i Egypt. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Rehana Plaza Hotel i Kairo, Egypt. Hotellpersonalet kan gi ytterligere informasjon og hjelp med bestilling av billetter eller organisering av transport til disse attraksjonene.

Topp spørsmål

1. Er Rehana Plaza Hotel i Kairo, Egypt et luksushotell?
1. Er Rehana Plaza Hotel i Kairo, Egypt et luksushotell?1

Ja, Rehana Plaza Hotel regnes som et luksushotell i Kairo, Egypt

2. Det tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester til sine gjester?
2. Det tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester til sine gjester?1

3. Hvor mange rom har Rehana Plaza Hotel?
3. Hvor mange rom har Rehana Plaza Hotel?1

Rehana Plaza Hotel har totalt 215 rom, inkludert Deluxe-rom, suiter og Executive-rom

4. Har Rehana Plaza Hotel et svømmebasseng?
4. Har Rehana Plaza Hotel et svømmebasseng?1

Ja, Rehana Plaza Hotel har et svømmebasseng for gjestene å nyte

5. Er det parkering tilgjengelig på Rehana Plaza Hotel?
5. Er det parkering tilgjengelig på Rehana Plaza Hotel?1

Ja, Rehana Plaza Hotel tilbyr parkeringsfasiliteter for sine gjester

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Rehana Plaza Hotel?
6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Rehana Plaza Hotel?1

Noen nærliggende attraksjoner til Rehana Plaza Hotel i Kairo, Egypt inkluderer Giza-pyramidene, det egyptiske museet, Khan El-Khalili-markedet og Nilen

7. Tilbyr Rehana Plaza Hotel transport til flyplassen?
7. Tilbyr Rehana Plaza Hotel transport til flyplassen?1

Ja, Rehana Plaza Hotel tilbyr transport til og fra flyplassen for sine gjester

8. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Rehana Plaza Hotel?
8. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Rehana Plaza Hotel?1

Rehana Plaza Hotel tilbyr et utvalg av spisemuligheter, inkludert flere restauranter som serverer internasjonal og egyptisk mat, samt barer og kafeer

9. Har Rehana Plaza Hotel et treningssenter?
9. Har Rehana Plaza Hotel et treningssenter?1

Ja, Rehana Plaza Hotel har et treningsstudio utstyrt med moderne treningsutstyr

10. Tilbyr Rehana Plaza Hotel Wi-Fi-tilgang?
10. Tilbyr Rehana Plaza Hotel Wi-Fi-tilgang?1

Ja, Rehana Plaza Hotel tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til sine gjester

11. Er Rehana Plaza Hotel egnet for forretningsreisende?
11. Er Rehana Plaza Hotel egnet for forretningsreisende?1

Ja, Rehana Plaza Hotel tilbyr forretningsfasiliteter som møterom og et forretningssenter, noe som gjør det egnet for forretningsreisende

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barneklubb
Anmeldelse av Rehana Plaza Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.