Egypt, Kairo

Baron Hotel Heliopolis Cairo

Ma'ahad Al Sahary St. Kairo, Egypt Hotell
1 tilbud fra 927 NOK Se tilbud
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 26
Beliggenhet
Til sentrum
8.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ma'ahad Al Sahary St. Kairo, Egypt

Baron Hotel Heliopolis Cairo ligger i Heliopolis-distriktet i Kairo, Egypt. Hotellet ligger i nærheten av ulike fasiliteter og attraksjoner, inkludert:

1. Shopping: Det er flere kjøpesentre og markeder i nærheten av hotellet, som Citystars Heliopolis, SunCity Mall og Cairo Festival City Mall. Disse stedene tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og underholdningsmuligheter.

2. Parker og grønne områder: Heliopolis er kjent for sine vakre parker og hager. I nærheten finner du blant annet Al Baron Palace Park, El Korba Park og Arab El Hesn Park. Disse parkene er ideelle for en avslappende spasertur eller utendørsaktiviteter.

3. Kulturelle og historiske steder: Kairo er rik på historiske og kulturelle landemerker. Noen av attraksjonene i nærheten av hotellet inkluderer den egyptiske presidentpalasset, Baron Empain Palace, Basilica Cathedral of Saint Mark og Salah El-Din Citadel. Disse stedene gir et innblikk i Egypt sin rike arv.

4. Restauranter og kafeer: Heliopolis har mange restauranter og kafeer som serverer både tradisjonelle egyptiske retter og internasjonale retter. Noen populære alternativer inkluderer Al Dayaa Lebanese Restaurant, Maison Thomas, Kazouza Restaurant og mange andre.

5. Idrettsfasiliteter: Hvis du er interessert i sport, kan du finne fasiliteter som Heliopolis Sporting Club og Mirage City Golf Club i nærheten av hotellet. Disse stedene tilbyr aktiviteter som tennis, svømming, golf og mer.

6. Medisinske fasiliteter: Hotellet ligger nær medisinske sentre og sykehus, som 7th District Hospital og Cleopatra Hospital. Dette kan være praktisk i tilfelle medisinske nødsituasjoner eller helsebehov. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og nærheten til spesifikke fasiliteter kan variere, så det er lurt å sjekke med hotellet eller lokale kilder for oppdatert informasjon.

map
Baron Hotel Heliopolis Cairo
Hotell

Til sentrum8.3

Om hotellet

Om

Baron Hotel Heliopolis Cairo er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i Heliopolis-distriktet i Kairo, Egypt. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting med et utvalg av fasiliteter for gjestene. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og budsjett. Romkategoriene inkluderer standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er vakkert innredet med moderne møbler og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Rommene har også eget bad med gratis toalettartikler. Måltider: Gjester på Baron Hotel Heliopolis Cairo kan nyte en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellet har flere spisealternativer tilgjengelig:

1. Baron Restaurant: Dette er hotellets hovedrestaurant som tilbyr en variert meny med internasjonale og egyptiske retter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag i en uformell og elegant setting.

2. Fontana Coffee Shop: En avslappet kafé-stil setting der gjestene kan nyte lette snacks, bakverk og et utvalg av drikkevarer.

3. Baron Terrace: Beliggende ved bassengkanten tilbyr denne utendørsarenaen et utvalg av à la carte-retter, inkludert grillede kjøttretter, sandwicher og salater. Gjestene kan nyte måltidet sitt mens de soler seg og nyter utsikten.

4. Karaoke Bar: For de som ønsker en morsom kveld, har hotellet en karaoke-bar der gjestene kan synge favorittsangene sine mens de nyter drikkevarer og lette snacks. Fasiliteter: I tillegg til komfortable rom og spisemuligheter, tilbyr Baron Hotel Heliopolis Cairo en rekke fasiliteter og tilbud for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Gjestene kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen.

2. Treningssenter: Hotellet har et velutstyrt treningssenter for de som ønsker å være aktive under oppholdet.

3. Spa- og velværesenter: Gjestene kan unne seg ulike spabehandlinger og massasje for ultimate avslapning og fornyelse.

4. Forretningssenter: Hotellet tilbyr forretningsfasiliteter og -tjenester for forretningsreisende, inkludert møterom, konferansefasiliteter og Wi-Fi-tilgang.

5. Concierge-tjenester: Hotellets concierge-skranke er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med ulike behov, som å arrangere turer, transport og billettbestillinger. Alt i alt er Baron Hotel Heliopolis Cairo et luksuriøst hotell i Kairo som tilbyr komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene.

Barn

Baron Hotel Heliopolis i Cairo tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn, inkludert:

1. Utendørs svømmebasseng: Barn kan nyte en forfriskende svømmetur i hotellets utendørs basseng.

2. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb der barn kan delta i ulike aktiviteter som kunst og håndverk, brettspill og videospill.

3. Lekeplass: Det er en lekeplass med sklier og husker der barn kan ha det gøy og samhandle med andre barn.

4. Barnevakttjenester: Hotellet kan tilby barnevakt på forespørsel, slik at foreldre kan få tid for seg selv mens barna deres blir tatt vare på.

5. Familierom: Hotellet tilbyr familievennlige rom som er romslige og utstyrt med fasiliteter som passer for familier som reiser med barn.

6. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med alternativer som passer for barns smaksløker.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i Heliopolis, som er nær ulike attraksjoner som passer for barn, som Cairo International Stadium og Dream Park fornøyelsespark. Det anbefales alltid å sjekke med hotellet på forhånd for å sikre tilgjengeligheten av disse fasilitetene og aktivitetene under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Baron Hotel Heliopolis Cairo i Kairo, Egypt. Noen av de populære attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Al-Azhar Park: Et vakkert grøntområde med hager, restauranter og spektakulær utsikt over Kairos skyline. Det arrangeres også kulturelle arrangementer og konserter. Beliggenhet: Salah Salem St, El-Darb El-Ahmar, Kairo.

2. Kairo Opera House: Et prestisjefylt kultursted som arrangerer ulike forestillinger som opera, ballett, klassisk musikk og teater. Beliggenhet: El Borg Gezira, Zamalek, Kairo.

3. Museum for egyptiske antikviteter (Egyptisk Museum): En skattekiste av gamle egyptiske gjenstander, inkludert den berømte Tutankhamun-samlingen. Besøkende kan utforske gammel historie og beundre fyrstenes vidundere. Beliggenhet: Tahrir Square, Tahrir, Kairo.

4. Khan El Khalili Bazaar: Et travelt gammelt marked fylt med butikker som selger tradisjonelle håndverksprodukter, krydder, smykker og suvenirer. Besøkende kan nyte den livlige atmosfæren, prute med butikkeiere og nyte lokalt gatekjøkken. Beliggenhet: El-Gamaleya, Qism El-Gamaleya, Kairo.

5. Nilen cruise: En avslappende båttur langs Nilen med fantastisk utsikt over byens ikoniske landemerker, som Kairo tårnet, sfinxen og Giza-pyramidene. Middagscruise med underholdning er også tilgjengelig. Beliggenhet: Forskjellige steder langs Nilen i Kairo.

6. Kairo tårn: Et ikonisk landemerke som gir panoramautsikt over Kairo. Besøkende kan ta heisen til observasjonsdekket for å nyte et fantastisk syn på byen og omgivelsene. Beliggenhet: Gezira Island, Zamalek, Kairo.

7. Lyd- og lysforestilling ved Giza-pyramidene: En fortryllende multimedieforestilling som finner sted om kvelden med den majestetiske kulissen av de store pyramidene og sfinxen. Besøkende kan fordype seg i den gamle egyptiske historien gjennom lyd, lys og fortelling. Beliggenhet: Giza-pyramideområdet, Giza. Vennligst merk at tilgjengelighet og tidsplaner kan variere, så det anbefales å sjekke spesifikke åpningstider og tilgjengelighet av billetter før du planlegger besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Er Baron Hotel Heliopolis Cairo et bra hotell? Ja, Baron Hotel Heliopolis Cairo er et svært anerkjent hotell med positive anmeldelser fra gjester som roser de komfortable rommene, vennlige betjeningen og den beleilige beliggenheten.

2. Hvor langt er Baron Hotel Heliopolis Cairo fra Kairo internasjonale flyplass? Baron Hotel Heliopolis Cairo ligger omtrent 5 kilometer (3 miles) fra Kairo internasjonale flyplass, noe som gjør det til et praktisk alternativ for reisende.

3. Tilbyr Baron Hotel Heliopolis Cairo transport til flyplassen? Ja, Baron Hotel Heliopolis Cairo tilbyr transport til flyplassen for sine gjester. De tilbyr shuttle-tjenester til og fra Kairo internasjonale flyplass mot et tilleggsgebyr.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Baron Hotel Heliopolis Cairo? Baron Hotel Heliopolis Cairo tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert svømmebasseng, treningssenter, restauranter, barer, gratis Wi-Fi, møterom og forretningstjenester.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Baron Hotel Heliopolis Cairo? Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen på Baron Hotel Heliopolis Cairo. Gjestene kan nyte en komplementær frokostbuffé eller få servert frokost på rommet.

6. Er det parkering tilgjengelig på Baron Hotel Heliopolis Cairo? Ja, Baron Hotel Heliopolis Cairo tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjestene. Vallet parkeringstjenester er også tilgjengelig.

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Baron Hotel Heliopolis Cairo? Noen nærliggende attraksjoner til Baron Hotel Heliopolis Cairo inkluderer Baron Empain Palace, det egyptiske tekstilmuseet, Heliopolis Club Golf Course og City Stars Mall. Hotellet er også innen rekkevidde av populære turiststeder i Kairo.

8. Har Baron Hotel Heliopolis Cairo et spa? Ja, Baron Hotel Heliopolis Cairo har et spa hvor gjestene kan unne seg ulike behandlinger og terapier. Spaet tilbyr et utvalg av tjenester, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger.

9. Kan jeg arrangere arrangementer eller konferanser på Baron Hotel Heliopolis Cairo? Ja, Baron Hotel Heliopolis Cairo har omfattende møte- og arrangementfasiliteter. De tilbyr flere konferanserom og arrangementslokaler som kan romme ulike typer samlinger, fra små møter til større konferanser eller bryllup.

10. Kan jeg bestille turer eller utflukter gjennom Baron Hotel Heliopolis Cairo? Ja, Baron Hotel Heliopolis Cairo kan hjelpe gjester med å bestille turer eller utflukter for å utforske Kairo og områdene rundt. Hotellets concierge-skranke kan gi informasjon og ordne guidede turer eller transport til populære turistdestinasjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • En suite
 • Privat bad
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Baron Hotel Heliopolis Cairo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.