Egypt, Kairo

Pyramids Park Resort Cairo

Alexandria Desert Road Km 2.5 Kairo, Egypt Hotell
1 tilbud fra 584 NOK Se tilbud
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Pyramids Park Resort Cairo
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Karaoke
Vis alle fasiliteter 48
Beliggenhet
Til sentrum
14.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Alexandria Desert Road Km 2.5 Kairo, Egypt

Rundt Pyramids Park Resort Cairo hotel i Kairo, Egypt, finnes det flere kjente attraksjoner og landemerker. Hotellet ligger nær Giza-pyramidene, en av de syv underverkene i den gamle verden, og den ikoniske Sfinksen. Besøkende kan utforske disse historiske stedene, ta en kamelridetur eller nyte en lyd- og lysforestilling ved pyramidene. I tillegg finnes det andre attraksjoner i nærheten, som for eksempel:

1. Giza-plateauet: Bortsett fra pyramidene, tilbyr dette store platået fantastisk utsikt over ørkenen og Nilen. Besøkende kan besøke Solar Boat Museum, som viser frem en rekonstruert begravelsesbåt til en farao.

2. Kairo operahus: Hjemmet til ulike musikalske forestillinger, opera og ballett, er Kairo operahus et kulturelt senter som ligger på Gezira Island i Nilen.

3. Det egyptiske museet: Ligger på Tahrir-plassen, huser dette museet en omfattende samling av gamle egyptiske gjenstander, inkludert skattene til Tutankhamon.

4. Khan El Khalili basar: En travel markedsplass i hjertet av islamske Kairo, Khan El Khalili tilbyr et bredt utvalg av butikker som selger krydder, tekstiler, suvenirer, smykker og mer.

5. Al-Azhar Park: Denne vakre parken tilbyr panoramautsikt over Kairo skyline og har anlagte hager, historiske strukturer og utendørs kafeer.

6. Gamle Kairo: Kjent som koptisk Kairo, har dette historiske området flere kirker, inkludert Hengende kirke og Koptisk Museum, som viser frem den rike kristne arven i Egypt.

7. Nilen elvecruise: Besøkende kan ta en avslappende cruise langs Nilen, nyte vakker utsikt over byen og oppleve tradisjonelt egyptisk liv langs elvebredden. Disse attraksjonene og landemerkene gjør Pyramids Park Resort Cairo til et populært valg for reisende som ønsker å utforske de kulturelle og historiske underverkene i Kairo, Egypt.

map
Pyramids Park Resort Cairo
6.7 Hotell

Til sentrum14.8

Om hotellet

Om

Pyramids Park Resort Cairo er et luksuriøst hotell som ligger i Kairo, Egypt. Det tilbyr fantastisk utsikt over pyramidene i Giza, en av verdens syv underverker. Hotellet har et utvalg av romalternativer som passer for ulike gjestepreferanser. Rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom Standard rom, Deluxe rom, Junior suiter eller Executive suiter, avhengig av deres behov. Hotellet tilbyr et utvalg av spisesteder for å tilfredsstille enhver ganepreferanse. Hovedrestauranten, Mediterranean, serverer internasjonal mat i buffet-stil. Det er også mulighet for á la carte spising på Al Shorfa Restaurant, som serverer arabisk og orientalske retter. For en mer uformell atmosfære kan gjestene nyte snacks og drikkevarer ved bassengområdet eller i lobbybaren. Gjestene kan benytte seg av hotellets omfattende fasiliteter, inkludert utendørs svømmebasseng, fullt utstyrt treningssenter, spa og velværesenter og tennisbane. Hotellet tilbyr også barnas klubb, noe som gjør det til et godt valg for familier. Pyramids Park Resort Cairo ligger beleilig i nærheten av populære turistattraksjoner som Giza-pyramidene, Sfinksen og det egyptiske museet. Hotellet tilbyr transporttjeneste for gjestene for å utforske disse landemerkene. Alt i alt gir Pyramids Park Resort Cairo et komfortabelt og luksuriøst opphold med utmerkede fasiliteter, vakker utsikt og enkel tilgang til Egypts berømte antikke underverker.

Barn

Pyramids Park Resort Cairo tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn, inkludert:

1. Barnebasseng: Resortet har et eget basseng for barn der de kan trygt plaske rundt og ha det gøy i vannet.

2. Kids Club: Resortets Kids Club tilbyr et overvåket område der barn kan delta i aldersriktige aktiviteter, leker, kunst og håndverk.

3. Lekeplass: Det er en dedikert lekeplass med husker, sklier og andre lekestrukturer der barn kan nyte utendørs lek.

4. Minigolf: Resortet har en minigolfbane der barn kan ha det gøy med å øve på golfferdighetene sine.

5. Tennis- og squashbaner: Barn kan spille vennskapskamper på tennis- og squashbanene som er tilgjengelige på resortet.

6. Ridning: Resortet tilbyr rideturer for barn, slik at de kan nyte en tur rundt i det fantastiske landskapet.

7. Arkade-/spillerom: Resortet har et arkade-/spillerom med ulike arkadespill og underholdningsalternativer for å holde barna underholdt.

8. Barnevennlige måltider: Resortets restauranter tilbyr spesielle barnemenyer med et utvalg av barnevennlige måltider og snacks.

9. Barnevakt: For foreldre som trenger litt tid alene, tilbyr resortet barnevakt etter forespørsel.

10. Utflukter: Resortet kan arrangere utflukter til nærliggende attraksjoner som Giza-pyramidene og Sfinksen, slik at barna får muligheten til å utforske og lære mer om Egypts rike historie og kultur. Merk: Det anbefales alltid å bekrefte tilgjengeligheten av disse tjenestene og aktivitetene direkte med resortet før du planlegger besøket ditt.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Pyramids Park Resort Cairo' i Kairo, Egypt. Noen populære attraksjoner og aktiviteter i nærheten inkluderer:

1. De store pyramidene i Giza: De store pyramidene i Giza ligger bare en kort avstand fra hotellet, og er en av verdens syv underverker. Besøkende kan utforske pyramidene, ta kamelritt og til og med gå inn i de indre gravkamrene.

2. Lyd- og lysshow ved pyramidene: Nyt et kveldsshow med lyd og lys ved pyramidene i Giza, som viser den historiske betydningen av de gamle strukturene gjennom levende lys og lydopptak.

3. Sfinksen: Ved siden av pyramidene ligger sfinksen, et ikonisk symbol på det gamle Egypt. Besøkende kan beundre den fantastiske statuen og lære om dens historiske og mytologiske betydning.

4. Kairo operahus: Hvis du liker kulturelle forestillinger, er Kairo operahus et flott sted å oppleve musikk, ballett, teater og opera. Det arrangeres forestillinger med verdenskjente artister.

5. Det egyptiske museet: Beliggende på Tahrir-plassen huser det egyptiske museet en omfattende samling av gjenstander fra det gamle Egypt, inkludert de berømte skattene til Tutankhamon. Besøkende kan lære om landets rike historie og utforske ulike utstillinger.

6. Nilen elvecruise: Ta en vakker cruise langs Nilen, der du kan nyte middag, live underholdning og fantastisk utsikt over Kairo skyline.

7. Khan El Khalili markedet: Dette livlige markedet i Gamle Kairo er en paradis for shoppere. Utforsk smugene fylt med fargerike butikker som selger krydder, tekstiler, smykker, suvenirer og mer.

8. Al-Azhar Park: Denne vakkert anlagte parken er en rolig oase midt i hjertet av Kairo. Den tilbyr fantastisk utsikt over byen, pikniksteder og muligheten til å slappe av blant frodig grøntområde. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Pyramids Park Resort Cairo' i Kairo, Egypt.

Topp spørsmål

1. Ligger Pyramids Park Resort Cairo nær pyramidene i Giza? Ja, Pyramids Park Resort Cairo ligger bare 2 kilometer unna pyramidene i Giza.

2. Hva er innsjekkingstiden og utsjekkingstiden på Pyramids Park Resort Cairo? Innsjekkingstiden på Pyramids Park Resort Cairo er kl. 14:00 og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

3. Har Pyramids Park Resort Cairo transport til og fra flyplassen? Ja, Pyramids Park Resort Cairo tilbyr transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjester blir rådet til å kontakte hotellet for mer informasjon og for å arrangere transporten.

4. Har Pyramids Park Resort Cairo et svømmebasseng? Ja, Pyramids Park Resort Cairo har et stort utendørs svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte den egyptiske solen.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Pyramids Park Resort Cairo? Ja, Pyramids Park Resort Cairo tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle gjester i fellesområder og rom.

6. Har Pyramids Park Resort Cairo et treningssenter? Ja, Pyramids Park Resort Cairo har et fullt utstyrt treningssenter for gjester som ønsker å holde seg aktive i løpet av oppholdet.

7. Har Pyramids Park Resort Cairo noen restauranter på stedet? Ja, Pyramids Park Resort Cairo har flere spisesteder, inkludert en bufférestaurant, en à la carte-restaurant og en bar/lounge.

8. Har Pyramids Park Resort Cairo et spa? Ja, Pyramids Park Resort Cairo har et spa hvor gjestene kan nyte ulike behandlinger og terapier.

9. Tilbyr Pyramids Park Resort Cairo noen fritidsaktiviteter eller underholdning? Ja, Pyramids Park Resort Cairo tilbyr ulike fritidsaktiviteter, inkludert en tennisbane, bordtennis og en lekeplass for barn. I tillegg arrangerer hotellet ofte underholdning om kvelden for gjestene å nyte.

10. Er det parkering tilgjengelig på Pyramids Park Resort Cairo? Ja, Pyramids Park Resort Cairo tilbyr gratis parkering for gjester som velger å kjøre til hotellet. Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt kan endre seg. Det anbefales alltid å kontakte hotellet direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Karaoke
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
Anmeldelse av Pyramids Park Resort Cairo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.