Egypt, Kairo

Grand Nile Tower

Corniche El Nile PO Box 2288 Kairo, Egypt Hotell
1 tilbud fra 1598 NOK Se tilbud
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Grand Nile Tower
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
4.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Corniche El Nile PO Box 2288 Kairo, Egypt

Det store Nile Tower-hotellet i Kairo, Egypt, ligger ved bredden av Nilen, og tilbyr vakker utsikt over byens skyline og elven selv. Hotellet ligger i distriktet Zamalek, som er kjent for sitt eksklusive boligområde og kulturelle attraksjoner. I nærheten finner man følgende attraksjoner og landemerker:

1. Kairo Opera House: Et fremtredende kultursted for musikk, ballett og teaterforestillinger.

2. Kairo Tower: Et landemerke som gir panoramautsikt over byen.

3. Tahrir-plassen: En sentral plass og historisk sted som har vært et samlingspunkt for politiske demonstrasjoner.

4. Det egyptiske museet: Hjemmet til en stor samling av gamle egyptiske gjenstander, inkludert skattene til Tutankhamon.

5. Gezira Sporting Club: En prestisjefylt country club som tilbyr ulike sportsfasiliteter, inkludert svømmebassenger, tennisbaner og en golfbane.

6. Zamalek Park: En fredelig park med frodig vegetasjon, ideell for piknik og utendørsaktiviteter.

7. Zamalek Art Gallery: Viser moderne egyptisk og internasjonal kunst.

8. Restauranter og kafeer: Området er fylt med et bredt utvalg av spisesteder som tilbyr både lokale og internasjonale retter. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse attraksjonene kan variere avhengig av lokale forskrifter og aktuelle hendelser.

map
Grand Nile Tower
7.2 Hotell

Til sentrum4.1

Om hotellet

Om

Grand Nile Tower er et luksushotell som ligger i Kairo, Egypt. Det ligger ved bredden av Nilen og tilbyr fantastisk utsikt over byens skyline og den ikoniske elven. Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er elegante og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom forskjellige romkategorier, inkludert standardrom, deluxe-rom, executive-rom og suiter, avhengig av deres behov og budsjett. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisesteder for å tilfredsstille enhver gane. Det finnes flere restauranter på stedet som serverer forskjellige kjøkken, inkludert egyptisk, midtøsten, middelhavs- og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en overdådig bufféfrokost, à la carte-lunsjer og middager i en sofistikert og stilig atmosfære. I tillegg har hotellet en takbar og lounge med panoramautsikt over Nilen og Kairos landemerker. Her kan gjestene slappe av og nyte en drink mens de tar inn byens fantastiske utsikt. For de som ønsker å slappe av og komme til hektene, tilbyr Grand Nile Tower et utvalg av fritidsfasiliteter. Det er en takterrasse med svømmebasseng der gjestene kan ta en dukkert og nyte solen. Hotellet har også et fullt utstyrt treningsstudio, et spa og et velværesenter som tilbyr ulike behandlinger og massasjer. Videre ligger Grand Nile Tower beleilig til i nærheten av mange populære attraksjoner, inkludert operahuset i Kairo, det egyptiske museet og Kairo-tårnet. Hotellet gir enkel tilgang til offentlig transport og ligger omtrent 30 minutters kjøring fra Kairo internasjonale lufthavn. Alt i alt tilbyr Grand Nile Tower luksuriøs overnatting, utmerkede spisemuligheter og en praktisk beliggenhet i hjertet av Kairo, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Barn

The Grand Nile Tower i Kairo, Egypt tilbyr flere aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Kids Club: Hotellet har en dedikert kids club der barna kan delta i ulike overvåkede aktiviteter som kunst og håndverk, spill og fortelling.

2. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng som er egnet for barn. De kan plaske rundt og ha det gøy under oppsyn av foreldre eller foresatte.

3. Utendørs lekeområde: Det er et utendørs lekeområde med sklier, husker og annet lekeutstyr der barna kan ha fysiske aktiviteter og leke sammen med andre barn.

4. Familievennlige restauranter: Hotellet har familievennlige restauranter som tilbyr barnevennlige menyer og spisemuligheter. Dette gir familier muligheten til å spise sammen i et barnevennlig miljø.

5. Nærliggende attraksjoner: Grand Nile Tower ligger i nærheten av ulike attraksjoner som er egnet for barn, som Kairo-tårnet, Kairo-operaen og det egyptiske museet. Disse attraksjonene tilbyr pedagogiske opplevelser og muligheter for familieutflukter. Det anbefales å ta kontakt med hotellet direkte eller besøke deres nettside for mer spesifikk informasjon om tjenester og fasiliteter som er tilgjengelige for barn på Grand Nile Tower.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Grand Nile Tower Hotel i Kairo, Egypt. Her er noen anbefalinger:

1. Kairooperaen: Ligger ved bredden av Nilen elven er Kairooperaen en kjent kulturell arena som arrangerer opera, ballett og klassiske musikkforestillinger.

2. Khan El Khalili Basar: Dette historiske markedet er et pulserende knutepunkt for shopping, spising og underholdning. Du kan utforske smugene, bla gjennom butikker som selger lokale håndverk, smykker, krydder og nyte gateopptredener.

3. Nilcruise: Ta en middagscruise på Nilen og nyt tradisjonell musikk og danseforestillinger mens du beundrer de fantastiske utsiktene over Kairos horisont.

4. Giza Pyramider Lyd- og Lyseshow: Opplev det fengslende lyd- og lyseshowet ved Giza-pyramidene, der historien og legendene fra det gamle Egypt kommer til live gjennom lys og fortellinger.

5. Al-Azhar Park: Denne vakkert anlagte parken tilbyr fantastisk utsikt over byen og er et flott sted å slappe av, ha piknik, nyte live musikkforestillinger eller se tradisjonelle danseforestillinger.

6. Samaa Ibrahim Dance Theater: Det er en populær arena for tradisjonelle egyptiske og Midtøstern danseforestillinger med levende musikk.

7. Cairo Jazz Club: Hvis du er fan av live musikk, dra til Cairo Jazz Club, som presenterer lokale og internasjonale jazz, blues og rockeband.

8. City Stars Mall: Dette store handlesenteret i nærheten tilbyr forskjellige underholdningsmuligheter, inkludert kino, fornøyelsespark og et utvalg restauranter og kafeer.

9. Nile Maxim Floating Restaurant: Nyt et deilig måltid om bord på denne vakkert dekorerte flytende restauranten på Nilen. Den presenterer ofte live musikkforestillinger og magedansoppvisninger. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og tidsplaner kan variere, så det anbefales å sjekke på forhånd for spesifikke arrangementer eller forestillinger.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Grand Nile Tower i Kairo, Egypt? Grand Nile Tower har totalt 715 gjesterom.

2. Tilbyr Grand Nile Tower gratis Wi-Fi for gjestene? Ja, gratis Wi-Fi tilbys i hele hotellet for gjestene.

3. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Grand Nile Tower? Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter, inkludert restauranter som serverer internasjonal mat, en takterrasse med panoramautsikt, en bassengbar og en avslappet kafé.

4. Har Grand Nile Tower et svømmebasseng? Ja, hotellet har et takbasseng med fantastisk utsikt over Nilen.

5. Er det et treningssenter på Grand Nile Tower? Ja, hotellet har et velutstyrt treningssenter som gjestene kan bruke.

6. Tilbyr Grand Nile Tower transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transporttjenester til flyplassen mot en ekstra avgift.

7. Ligger Grand Nile Tower i nærheten av turistattraksjoner i Kairo? Ja, hotellet har en flott beliggenhet nær populære attraksjoner som Egyptian Museum, Cairo Opera House og Cairo Tower.

8. Har Grand Nile Tower konferanse- og møtefasiliteter? Ja, hotellet har omfattende konferanse- og møtefasiliteter, inkludert flere ball saler og funksjonsrom som kan imøtekomme store arrangementer og forretningsmøter.

9. Finnes det noen spesialtilbud eller pakker tilgjengelig på Grand Nile Tower? Hotellet tilbyr ofte spesialtilbud og pakker, inkludert rabatter, familiepakker og romantiske opphold. Det anbefales å sjekke hotellets offisielle nettside eller kontakte dem direkte for de nyeste tilbudene.

10. Tilbyr Grand Nile Tower noen fritidsaktiviteter for gjestene? Ja, hotellet har fritidsaktiviteter som spa, velværesenter, badstue og dampbad for gjestene å slappe av og fornye seg. I tillegg er det et kasino i hotellet for underholdningsmuligheter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Grand Nile Tower
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.