Egypt, Alexandria

Hilton Alexandria Corniche

544 El Gueish Avenue Sidi Bishr Alexandria, Egypt Hotell
1 tilbud fra 1130 NOK Se tilbud
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Hilton Alexandria Corniche
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Karaoke
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 41
Beliggenhet
Til sentrum
6.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

544 El Gueish Avenue Sidi Bishr Alexandria, Egypt

Hilton Alexandria Corniche-hotellet ligger ved Middelhavet og tilbyr fantastisk utsikt over vannet. I nærheten finner du attraksjoner og landemerker som:

1. Alexandria Corniche: Denne strandpromenaden strekker seg langs Middelhavet og har vakker utsikt, kafeer og strender.

2. Alexandria National Museum: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet og viser historie og kultur i Alexandria gjennom ulike artefakter.

3. Qaitbay Citadel (Fort Qaitbay): Denne festningen fra 1400-tallet ligger på østsiden av havnen. Den ble bygget på stedet der det berømte fyret i Alexandria sto og gir panoramautsikt over byen og havet.

4. Bibliotheca Alexandrina: Et moderne bibliotek og kultursenter som har som mål å gjenopplive det gamle biblioteket i Alexandria. Det ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet.

5. Montaza-palasset: Ligger omtrent 10 kilometer unna og består av vakre hager, en strand og Salamlek-palasset. Det er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister.

6. Det romerske amfiteateret: Ligger på utgravningsstedet Kom El-Dikka og er et antikt romersk teater som delvis er utgravd og åpent for turister.

7. Stanley-broen: Denne ikoniske broen strekker seg over den østlige havnen i Alexandria og gir flott utsikt over området.

8. Alexandria Opera House: Ligger i nærheten av hotellet og er et kultursenter som arrangerer ulike forestillinger, inkludert ballett, opera og teater.

9. Abu Abbas Al-Mursi-moskeen: En historisk moské som ligger i Anfoushi-nabolaget, kjent for sin vakre arkitektur og rolige atmosfære.

10. Saint Catherine's Cathedral: En koptisk ortodoks kirke som er setet til den koptisk-ortodokse paven i Alexandria. Den har imponerende arkitektur og livlige interiørdekorasjoner. Dette er bare noen av attraksjonene i nærheten av Hilton Alexandria Corniche-hotellet. Alexandria er en by rik på historie og kultur, og det er mange flere steder å utforske.

map
Hilton Alexandria Corniche
Hotell

Til sentrum6.5

Om hotellet

Om

Hilton Alexandria Corniche er et luksuriøst hotell i Alexandria, Egypt, som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester til gjestene. Rom: Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter, hver elegant dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom standardrom, deluxe-rom, executive-rom og suiter. Rommene er romslige og har komfortable senger, eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotellet har flere spisemuligheter for å passe enhver smak:

1. Middelhavsmat: Hotellet har en middelhavsrestaurant som tilbyr en variert meny med fokus på fersk sjømat, grillede kjøttretter og en rekke forretter. Gjestene kan nyte måltidene sine i en stilfull og avslappet atmosfære.

2. Internasjonal buffet: Det er en helgdagsrestaurant som serverer en buffet med internasjonal mat, inkludert et utvalg av arabisk, egyptisk og vestlig mat. Buffeten tilbyr et bredt utvalg av alternativer til frokost, lunsj og middag.

3. Salong og bar: Hotellet har også en trendy salong og bar hvor gjestene kan slappe av med en forfriskende drink og nyte lette snacks. Salongen tilbyr en koselig atmosfære med levende musikk på utvalgte kvelder.

4. Room Service: Gjestene kan også nyte et utvalg av deilige måltider og snacks i komforten av sitt eget rom med døgnåpen room service. Andre fasiliteter: Hilton Alexandria Corniche tilbyr en rekke ekstra fasiliteter for gjestene å nyte:

1. Utendørsbasseng: Hotellet har et nydelig utendørsbasseng med solterrasse, slik at gjestene kan slappe av og nyte solen.

2. Treningssenter: Det er et fullt utstyrt treningssenter med topp moderne utstyr, ideelt for de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet.

3. Spa: Gjestene kan skjemme seg bort med en avslappende spabehandling eller slappe av i badstue og dampbad.

4. Forretningsfasiliteter: Hotellet har et businessenter og møterom, noe som gjør det egnet for både fritids- og forretningsreisende. Beliggenhet: Hotellet ligger på Corniche i Alexandria og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er beleilig plassert i nærheten av populære attraksjoner som Bibliotheca Alexandrina, Montaza-palasset og Kom El Shoqafa-katakombene. Byens sentrum og Alexandria International Airport er også lett tilgjengelig fra hotellet.

Strand

Hilton Alexandria Corniche er et luksuriøst strandhotell som ligger i Alexandria, Egypt. Med fantastisk utsikt over Middelhavet, gir dette hotellet den perfekte settingen for en strandferie. Stranden på Hilton Alexandria Corniche har myk, gyllen sand og krystallklart vann, og skaper en idyllisk atmosfære for avslapning og fritid. Enten du vil sole deg, ta en forfriskende dukkert i havet, eller rett og slett nyte en rolig spasertur langs stranden, har denne stranden alt. Hotellet tilbyr strandfasiliteter som komfortable solsenger, parasoller og strandhåndklær, slik at gjestene kan slappe av i komfort. Det oppmerksomme personalet er alltid tilgjengelig for å imøtekomme dine behov, og du kan unne deg luksusen av å få forfriskninger og snacks levert til solsengen din. I tillegg til den vakre stranden, har Hilton Alexandria Corniche et bredt spekter av fasiliteter og aktiviteter som kan forbedre din strandopplevelse. Hotellet tilbyr flere vannaktiviteter, inkludert jetski, snorkling og paddleboarding, som gjør det mulig for gjestene å engasjere seg fullt ut i vannaktivitetene. For de som søker total avslapning, har hotellets spa et utvalg av behandlinger og massasje for å fornye kropp og sinn etter en dag på stranden. Du kan også nyte en svømmetur i hotellets utendørsbasseng med utsikt over havet hvis du foretrekker friskvannsopplevelse. Hilton Alexandria Corniche ligger praktisk til i nærheten av byens hovedattraksjoner, inkludert Citadellet i Qaitbay, Montaza Palace og Alexandrias bibliotek. Dette gjør det enkelt for gjestene å utforske Alexandria sin kulturelle arv samtidig som de nyter strandbeliggenheten. Alt i alt tilbyr stranden på Hilton Alexandria Corniche en herlig tilflukt for reisende som søker en luksuriøs og fredelig strandopplevelse. Med sin fantastiske utsikt, førsteklasses fasiliteter og oppmerksomme service er det det perfekte reisemålet for en strandferie i Alexandria, Egypt.

Barn

'Hilton Alexandria Corniche' i Alexandria, Egypt tilbyr flere barnevennlige fasiliteter og aktiviteter for barn som bor på hotellet. Noen av funksjonene som spesifikt tar hensyn til barn inkluderer:

1. Barnas klubb: Hotellet tilbyr en overvåket barnas klubb der barn kan delta i ulike aktiviteter, leker og håndverk under veiledning av opplært personale.

2. Barnebasseng: Det er et eget barnebasseng på området, som gir et trygt og morsomt område for barn å nyte svømming og vannlek.

3. Lekeplass: En dedikert utendørs lekeplass er tilgjengelig, utstyrt med fasiliteter for barn å klatre, skli og leke.

4. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr familierom eller tilkoblede rom for å gi mer plass og privatliv til familier som reiser med barn.

5. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en egen barnemeny med barnevennlige måltidsalternativer, inkludert kjente favoritter, sunne valg og spesielle godbiter.

6. Barnevakt-tjenester: Barnevakt-tjenester kan avtales på forespørsel, slik at foreldre kan ha litt tid alene eller utforske byen uten barna sine.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellets beliggenhet på Corniche i Alexandria gir enkel tilgang til flere barnevennlige attraksjoner som Alexandria akvarium, Montazah-hagene og Bibliotheca Alexandrina. Disse fasilitetene og aktivitetene har som mål å gjøre oppholdet på 'Hilton Alexandria Corniche' hyggelig og komfortabelt for familier som reiser med barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hilton Alexandria Corniche-hotellet i Alexandria, Egypt. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene i nærheten inkluderer:

1. Stanley Bridge: Denne ikoniske broen ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr vakker utsikt over Middelhavet. Ta en spasertur langs broen og nyt den forfriskende sjøbrisen.

2. Montazah Palace Gardens: Ligger rundt 8 kilometer fra hotellet, tilbyr dette fantastiske palasskomplekset frodige grønne hager, vakker arkitektur og en privat strand. Perfekt for en avslappende dag ute.

3. Alexandria Opera House: Ligger ca 5 kilometer fra hotellet, er Alexandria Opera House et kulturelt senter som arrangerer konserter, teaterforestillinger og ulike kulturelle arrangementer gjennom året.

4. Bibliotheca Alexandrina: Dette moderne biblioteket og kultursenteret ligger rundt 8 kilometer fra hotellet. Det er et kunnskapssenter med mange bøker, utstillinger og noen ganger til og med musikk- og teaterforestillinger.

5. Corniche Alexandria: Hotellet ligger på den vakre Alexandria Corniche, som strekker seg langs Middelhavskysten. Ta en avslappet spasertur langs cornichen og nyt utsikten over sjøen, eller slapp av og spis et måltid på en av de mange kafeene og restaurantene ved sjøen.

6. Alexandria National Museum: Dette museet ligger rundt 6 kilometer fra hotellet og huser en omfattende samling av gjenstander og utstillinger som viser den rike historien til Alexandria og Egypt.

7. San Stefano Grand Plaza: Dette kjøpesenteret ligger ved siden av hotellet og tilbyr et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter, inkludert et kino kompleks. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Hilton Alexandria Corniche-hotellet. Alexandria har en rik kulturarv, og det er mange attraksjoner og aktiviteter å utforske i byen.

Vannaktiviteter

Hilton Alexandria Corniche tilbyr gjestene et utvalg av vannaktiviteter å nyte under oppholdet. Basseng: Hotellet har et vakkert utendørsbasseng med utsikt over Middelhavet. Gjestene kan ta en forfriskende svømmetur i bassenget, slappe av på solsengene eller nyte en drink fra bassengbaren. Strand: Hotellet ligger ved den vakre Alexandria Corniche, som gir tilgang til stranden. Gjestene kan gå en tur langs stranden, sole seg på den myke sanden eller ta et bad i sjøen. Dette er det perfekte stedet å nyte den kystlige skjønnheten til Alexandria. Vannsport: Hotellet tilbyr også en rekke vannsportsaktiviteter for adrenalinsøkere. Gjestene kan delta i aktiviteter som vannscooterkjøring, kajakkpadling, paddleboarding og mer. Disse aktivitetene gir en spennende måte å utforske sjøen og dra nytte av hotellets beliggenhet. Båtturer: For de som ønsker en mer avslappet opplevelse, kan hotellet hjelpe med å arrangere båtturer. Gjestene kan dra på en rolig cruise langs Alexandria-kysten og nyte de fantastiske utsiktene og den myke brisen fra Middelhavet. Alt i alt gir Hilton Alexandria Corniche gjestene rikelig med muligheter til å nyte vannaktiviteter, enten det er å slappe av ved bassenget, nyte stranden eller delta i spennende vannsport.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Hilton Alexandria Corniche fra sentrum? - Hilton Alexandria Corniche ligger på byens corniche, omtrent 6 kilometer (3,7 miles) fra sentrum.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hilton Alexandria Corniche? - Standard innsjekkingstid på Hilton Alexandria Corniche er kl.

15.00, og utsjekking er kl.

12.

00.

3. Har Hilton Alexandria Corniche et svømmebasseng? - Ja, Hilton Alexandria Corniche har et utendørs basseng som gjestene kan nyte.

4. Er det et treningsstudio eller et treningssenter på Hilton Alexandria Corniche? - Ja, hotellet har et treningssenter utstyrt med moderne utstyr og fasiliteter.

5. Tilbyr Hilton Alexandria Corniche gratis parkering? - Ja, hotellet tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for gjestene.

6. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Hilton Alexandria Corniche? - Hotellet tilbyr flere spisemuligheter, inkludert en middelhavsrestaurant, en takbar, en kafé og en lobbylounge.

7. Tilbyr Hilton Alexandria Corniche flyplasstransport? - Ja, hotellet tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

8. Er kjæledyr tillatt på Hilton Alexandria Corniche? - Nei, hotellet tillater ikke kjæledyr.

9. Har Hilton Alexandria Corniche et spa? - Ja, hotellet har et spa som tilbyr ulike velværebehandlinger og tjenester.

10. Hva er de nærliggende attraksjonene til Hilton Alexandria Corniche? - Hotellet ligger i nærheten av flere populære attraksjoner, som Alexandria National Museum, Montaza-palasset og Citadel of Qaitbay. Det er også i nærheten av den berømte Corniche-promenaden og det naturskjønne Middelhavet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Karaoke
 • Hage
 • Butikker
 • Dartskive
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Hilton Alexandria Corniche
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.