Egypt, Alexandria

Sheraton Montazah Hotel

Corniche Road Alexandria, Egypt Hotell
1 tilbud fra 881 NOK Se tilbud
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Sheraton Montazah Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
9.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Corniche Road Alexandria, Egypt

Rundt Sheraton Montazah Hotel i Alexandria, Egypt, finner du flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter i nærheten. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Montaza-palasset: Bare en kort spasertur fra hotellet kan du besøke det vakre Montaza-palasset og dets omfattende hager med utsikt over Middelhavet.

2. Montaza-stranden: Hotellet ligger rett på en privat strand, slik at gjestene kan nyte sand, sol og hav.

3. Antoniades Park: Ligger ved siden av hotellet, gir denne parken et behagelig grønt område for å gå turer, ha piknik eller bare nyte omgivelsene.

4. Bibliotheca Alexandrina: Dette berømte moderne biblioteket og kultursenteret ligger en kort kjøretur fra hotellet, og har en stor samling bøker, utstillinger og arrangementer.

5. Stanley Bridge: Et kjent landemerke i Alexandria, gir Stanley Bridge fantastisk utsikt over Middelhavet og er et populært sted for avslappende spaserturer.

6. San Stefano Grand Plaza: Dette kjøpesenteret ligger en kort avstand unna og tilbyr ulike internasjonale og lokale merker, samt spisesteder og underholdningsfasiliteter.

7. Alexandria Sporting Club: Ligger i nærheten, tilbyr denne kjente sports- og sosiale klubben mange fritidsaktiviteter, inkludert svømming, tennis, squash og treningsfasiliteter.

8. Alexandria National Museum: Ligger noen få kilometer unna, viser dette museet gjenstander og utstillinger som skildrer Alexandria og Egypts rike historie.

9. Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig rundt hotellet, fra lokal egyptisk mat til internasjonale retter og kafeer.

10. Offentlig transport: Hotellet ligger beleilig nær offentlig transport, noe som gir enkel tilgang til andre områder av Alexandria for ytterligere utforsking.

map
Sheraton Montazah Hotel
6.3 Hotell

Til sentrum9.9

Om hotellet

Om

Sheraton Montazah Hotel er et luksushotell som ligger i Alexandria, Egypt. Det er beliggenheten ved vannkanten og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme forskjellige gjestepreferanser og budsjetter. Rommene er romslige, komfortable og godt utstyrt med moderne fasiliteter. Noen rom har havutsikt, mens andre har utsikt over byen eller hotellets hage. Hotellet har flere spisesteder for gjestene å nyte. Den mediterrane restauranten tilbyr en variert meny med fokus på fersk sjømat og lokal mat. Det er også en lobby-lounge og en bassengbar hvor gjestene kan slappe av og nyte drikkevarer og snacks. I tillegg tilbyr hotellet 24-timers roomservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. Når det gjelder fasiliteter, har Sheraton Montazah Hotel et utendørs svømmebasseng, et treningsstudio, et spa og et business-senter. Det er også en concierge-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe gjestene med eventuelle forespørsler eller behov under oppholdet. Hotellets beliggenhet er gunstig for både fritids- og forretningsreisende. Det er i nærheten av populære attraksjoner som Montazah Palace Gardens, Bibliotheca Alexandrina og Catacombs of Kom El Shoqafa. Sentrum og Corniche er også lett tilgjengelige fra hotellet. Alt i alt tilbyr Sheraton Montazah Hotel komfortabel overnatting, utmerkede spisemuligheter og praktiske fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjester som besøker Alexandria, Egypt.

Strand

Stranden på Sheraton Montazah Hotel i Alexandria, Egypt er en vakker og ikonisk destinasjon for både turister og lokalbefolkningen. Beliggende rett ved Middelhavet, tilbyr denne stranden fantastisk utsikt og en fredelig atmosfære. Stranden på Sheraton Montazah Hotel er godt vedlikeholdt og skryter av gylden sand og klart, turkis vann. Det gir den perfekte settingen for avslapning og nytelse. Enten du ønsker å ta en forfriskende svømmetur, sole deg, eller rett og slett slappe av og lytte til lyden av bølgene, har denne stranden noe for alle. Sheraton Montazah Hotel tilbyr utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre din strands opplevelse. Det er komfortable solstoler og parasoller tilgjengelig for utleie, slik at du kan slappe av i komfort. Livvakter er også til stede for å sikre besøkendes sikkerhet. En av høydepunktene på stranden på Sheraton Montazah Hotel er det brede utvalget av vannaktiviteter som er tilgjengelig. Fra jetski og paddleboarding til snorkling og dykking, er det mange alternativer for å holde deg underholdt og engasjert. Hotellet tilbyr også utleie av utstyr og guidede turer for de som er interessert i å utforske undervannsverdenen. I tillegg til selve stranden, tilbyr Sheraton Montazah Hotel et utvalg av spisesteder med vakker havutsikt. Nyt en forfriskende cocktail eller et deilig måltid på en av de strandnære restaurantene, og la deg friste av Egyptens smaker mens du tar inn den fantastiske omgivelsen. Alt i alt er stranden på Sheraton Montazah Hotel i Alexandria, Egypt et sant paradis. Den tilbyr en pittoresk setting, et utvalg av aktiviteter og utmerkede fasiliteter, noe som gjør det til den perfekte destinasjonen for strandelskere og soltilbedere.

Barn

Sheraton Montazah Hotel i Alexandria, Egypt tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Utendørsbasseng: Hotellet har et stort utendørsbasseng som barn kan ha glede av.

2. Strandområde: Hotellet ligger på en vakker sandstrand hvor barn kan leke og bade.

3. Barneklubb: Sheraton Montazah Hotel har en barneklubb som tilbyr tilsynede aktiviteter og leker for barn.

4. Lekeplass: Det er en lekeplass på hotellet hvor barn kan ha det gøy med husker, sklier og annet utstyr.

5. Spillerom: Hotellet har et spillerom med arkadespill og andre underholdningsalternativer for barn.

6. Barnevakt: Barnevakt er tilgjengelig etter forespørsel, slik at foreldre kan ha litt tid alene mens barna deres blir godt tatt vare på.

7. Familievennlige spisemuligheter: Hotellet tilbyr restauranter med barnemenyer og høye stoler for å imøtekomme familier.

8. Utflukter: Hotellet kan arrangere familievennlige utflukter, som besøk til historiske steder eller båtturer langs kysten. Alt i alt tilbyr Sheraton Montazah Hotel et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for å underholde barn under oppholdet deres i Alexandria, Egypt.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Sheraton Montazah Hotel i Alexandria, Egypt. Her er noen populære valg:

1. Montaza Palace Gardens - Disse vakre hagene ligger i nærheten og er perfekte for en avslappende spasertur eller piknik. Nyt de velholdte plenene, fargerike blomstene og havutsikten.

2. Montaza Beach - Hotellet ligger praktisk til på stranden, slik at gjestene kan nyte bading og soling rett utenfor døren. Stranden tilbyr også ulike vannsportaktiviteter som jetski og strandvolleyball.

3. Stanley-broen - Denne ikoniske broen er kjent for sin imponerende panoramautsikt over Middelhavet. Det er et populært sted for lokalbefolkning og turister å ta en spasertur, nyte utsikten og ta vakre fotografier.

4. Montaza Complex - Kun en kort avstand fra hotellet, huser dette komplekset flere attraksjoner, inkludert et badeland, fornøyelsespark og en friluftsteater. Dette er et flott sted for familier og eventyrlystne å ha det gøy.

5. Bibliotheca Alexandrina - Et verdenskjent bibliotek og kultursenter, Bibliotheca Alexandrina gir besøkende muligheten til å utforske sin imponerende samling av bøker, kunstgallerier, museer og vakker arkitektonisk design.

6. Alexandria National Museum - Beliggende i et restaurert italiensk stilpalass, viser dette museet den rike historien og kulturen til Alexandria og Egypt. Det har et bredt utvalg av artefakter, inkludert gamle statuer, mumier og smykker.

7. Kulturelle forestillinger - Se den lokale scenekunstscenen ved å delta på en konsert, teaterforestilling eller danseforestilling. Byen har flere teatre og kultur sentre der du kan oppleve live forestillinger med lokale kunstnere. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider for disse attraksjonene kan variere, så det er alltid lurt å sjekke på forhånd.

Vannaktiviteter

Sheraton Montazah Hotel i Alexandria, Egypt tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene sine. Basseng: Hotellet har en stor utendørs svømmebasseng med en vakker utsikt over Middelhavet. Gjestene kan slappe av ved bassengkanten på solsenger, ta en forfriskende dukkert i vannet eller nyte en svømmetur i de angitte banene. Strand: Sheraton Montazah Hotel har direkte tilgang til en privat sandstrand. Besøkende kan tilbringe tid med soling, bygge sandslott eller bare ta en rolig spasertur langs kystlinjen. Stranden tilbyr også muligheter for ulike vannbaserte aktiviteter. Vannsport: Gjestene kan kose seg med en rekke spennende vannsportaktiviteter på hotellet. Dette kan inkludere aktiviteter som jetski, bananbåtturer, parasailing, windsurfing og strandvolleyball. Utleie av utstyr og leksjoner er ofte tilgjengelig. Båtturer: Hotellet kan arrangere båtturer for gjester som ønsker å utforske den vakre kystlinjen eller besøke nærliggende attraksjoner med båt. Disse turene kan inkludere sightseeingutflukter, fisketurer eller cruise langs den pittoreske middelhavskysten. Samlet sett tilbyr Sheraton Montazah Hotel et hyggelig utvalg av vannaktiviteter for gjestene for å få mest mulig ut av oppholdet i Alexandria, Egypt.

Topp spørsmål

1. Hvor er Sheraton Montazah Hotel lokalisert? Sheraton Montazah Hotel er lokalisert i Alexandria, Egypt.

2. Hvor mange rom finnes det på Sheraton Montazah Hotel? Sheraton Montazah Hotel har totalt 289 rom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Sheraton Montazah Hotel? Sheraton Montazah Hotel tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter, restauranter, barer, møterom og et forretningssenter.

4. Har Sheraton Montazah Hotel en strand? Ja, Sheraton Montazah Hotel har en privat sandstrand for gjestene å nyte.

5. Tillater Sheraton Montazah Hotel kjæledyr? Nei, Sheraton Montazah Hotel tillater ikke kjæledyr.

6. Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Sheraton Montazah Hotel? Noen populære attraksjoner i nærheten av Sheraton Montazah Hotel inkluderer Montazah-palasset og -hagene, Stanley Bridge og Katakomberne i Kom El Shoqafa.

7. Har Sheraton Montazah Hotel parkeringsmuligheter på stedet? Ja, Sheraton Montazah Hotel har parkeringsfasiliteter på stedet for gjestene.

8. Har Sheraton Montazah Hotel Wi-Fi? Ja, Sheraton Montazah Hotel tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjestene sine.

9. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden på Sheraton Montazah Hotel? Innsjekkingstiden på Sheraton Montazah Hotel er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

10. Har Sheraton Montazah Hotel et spa? Ja, Sheraton Montazah Hotel har et spa der gjestene kan unne seg ulike behandlinger og massasjer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Sheraton Montazah Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.